iyiyim sağol canımne olurdu şu tüpü daha ucuza yapsalardı bizi anlıyamadıkları için herşeyi ticarete döküyolar çoğu insan sırf parası yok diye bekliyo
ılacları sormadım ne zman param olurs abaslayacam ıkı uc ay ıcınde dusunuyorum ama
hoşgeldin canım nasılsın
ben hiç gitmedim hiç işim düşmedi oaraya inşallah bir gün görmek nasip olur
kardeşimin eşi araştırmış nette kendisi demiş apandisite benziyor şikayetlerin diye
ama biraz katıdır öyle hemen götüreyim demez doktora
kendisi almanca bilse hiç tenezzül etmeyecek gidecekte
insanın dilini bildiği yerde yaşaması ne güzel birşey onu birkez daha iyi anladım nereye gitsen derdini anlatabiliyorsun
artık dayanamayak duruma geldiği için bende kocan götürmezse kaynanana söyle dedim
onlarda bir tanıdığa rica etmişler yoksa kimse doktora götüreyim demiyor
hadi hayırlsı olsun ilk defada bebişine kavuşursun inşallah sağlıklısıyla
evet ya yabancı bir ülkede düşünemiyorum kendimi :18:insan tanımadığı bi evde misafir olunca bile kendini rahat hissetmiyoRabbim kardeşinin yardımcısı olsun inş. sonuçları temiz çıkar kızma ama eniştenede çok kızdım bu arada , hastalık bu ya bişeye benzermi
ınsallah ablacım sıze ıyı sohbetler ben yatayım ecıkde tel gırerım yatakda belkı uykum gelırı
hayırlı gecelerrr
evet aynen canım sanatçılara bakıyosun 45 inde bile doğuruyo neden para konuşuyo parası olmayan günahkar gibi dr bile yüzüne bakmıyo biz özele gidince el üstündeydik devlet hastanesine gidince yüzümüze bakmıyolardıyada hiç tüp yaptıramıyor
paran yoksa çocuğunda olmasın gibi bişey oluyor
ılacları sormadım ne zman param olurs abaslayacam ıkı uc ay ıcınde dusunuyorum ama
inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun canımbende 1...1 buçuk gibi yatacak olsam erken yattım diyorum
ilaçlarda dahilse iyiymiş fiyat ne zaman başlıyacaksınız tedaviye
inşallah kesilir canım süreklide ilaç ilaç nereye kadar
çok zor gerçektende kadın olmak
bende 3 seneye yakın kullandım düzenli ama hamile kalamadım demekki daha vakti gelmemiş
ay evet ya dev bıle 5 asılmadn snra yapıyo 5 asılmada yasımdan doleyı ucretlı her bırı 300 gelıyo ya paran olck ya yerınde otrcak dev bıle guc yetmıyo artık
ınsallah ablacım sıze ıyı sohbetler ben yatayım ecıkde tel gırerım yatakda belkı uykum gelırı
hayırlı gecelerrr
evet aynen canım sanatçılara bakıyosun 45 inde bile doğuruyo neden para konuşuyo parası olmayan günahkar gibi dr bile yüzüne bakmıyo biz özele gidince el üstündeydik devlet hastanesine gidince yüzümüze bakmıyolardı
inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım
belinaycım ister tüple ister kendiliğinden inş. biran önce meleğin gelir kollarınabizde tüpten önce 3 aşılama denedik
nazcım iyi geceler tatlımben gideyimde biraz pirelerimi sayayım
evet parayı veren düdüğü çalar
bizde özele gittik ama doktor yinede yüzümüze bakmıyordu çoğu zaman
bazen ters konuşuyordu bazen iyi birde her gittiğimizde 250 veriyorduk muaneye
ama sonra öğrendimki garibana biraz soğuk davranıyormuş
ama mevki sahibiysen daha iyi davranıyormuş sanki biz daha az para veriyoruz
amin canım kaderimizde anne olmak varsa inşallah en yakın zamanda bizde oluruz
iyi geceler kızlarrrrrrr
işten tam zamanında geldim ben eve geleli 5 dakika geçmediki yağmur başladı5 dakika geç çıksam ıslak kedilere döncektim kaç gündür izmirde yağmur bitmedi çamaşırları odaya serdim oda resmen çamaşırdan görünmüyo insan böyle durumlarda kurutma makinesini arıyo gerçekten:))))))))
saram bebeğim senin dr bi tuhafmış benim bildiğim pikoda yumurta gelişmiyo yoksa yalnışmı biliyom ben:44:
begümcüm olmayınca herşey bahane nasipilk bende bi şey yoktu eşime sorun buldular o tedavi gördü bu seferde sorun bende çıktı troitten dolayı yumurtlamam bozulmuş adet düzenim hiç yok sebeb istersen bizde çok
canım kocalar öyle hep zaten çocuk isterler ama sadece sevmek için evde hayvan isterler onada aynıbenim eşimde kuşu çok severdi ama nedense yemine kafesine hep ben bakardım
hımm hiç gitmedim bayraklıya bende 3 sene konakta oturdum çok güzel bi şehir izmir
en küçük kız kardeşim 10 gündür falan karın ağrısı var
bugün doktora gitmiş yarın tahlil yapılacakmış yarın belli olacak
belirtilerde apandisiti gösteriyormuş korkuyor biraz ama kocasının gönlü olupta doktara götüremedi bi
kendide gidemiyor almanyada, dil bilmediği için, bugünde bir tanıdığa rica etmişler öyle gitmiş
inşallah kötü bişey değildir
sağol canım sorduğun için
iyi gecelerr
nazo tup bebekden fıyat geldı 4.600 dedı zolra 3.5 dusurdukk bakalımm:18::18::18::18:
Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hayirli cumalar
Rabbim gonlunuzun muradini versin aminn.
kızlar hayırlı sabahlar ve cumalarrrrr:))))))))))
Eki Görüntüle 615737 Eki Görüntüle 615738 Eki Görüntüle 615739
hepinize hayırlı cumalar...
Rabbim gönlünüzde ne dileğiniz varsa bu mübarek günde nasip eylesin inşşallahhhh.....
dün 4 e kadar temizlik yaptım dip köşe bucak sonra alışverişe cıktım geldim
yemeklerimi yaptım tatlılarımı yaptım masamı kurdum şükürler olsun 7 de herşeyim hazırdı
sonra misafirciklerimde geldi yedik içtik valla güzel bi gece oldu bize
menümde
mercimek çorbası
fırında patatesli bezelyeli tavuk paget
arpa şehriyeli pirinç pilavı
mantar sote :)
sultan lokumu
üstü çilokalata soslu portakallı kek
etimek tatlısı :)
sultan lokumu tarifi için sara ablama ayrıca çokkkkk teşekkür ediyorum çok güzel şık ve kolay bi tarifti
kocaman kocamansara ablam seniiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?