canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
anammmmm dün ne kdr sohbet etmişsiniz böleee yaaawww bayaa gecmiş var okudum biraz ama hepsine yetişemiyo insan Rabbim dostlugumuzu daim etsin inşşalaahhhhhh
bu arada ilaçdan yine geç uyandım ben gerçi akşamda baya yoruldum misafirler 11 de gitti yıka topla yerleştir 12ye çeyrek vardı yatarkene
bide malum çalışma dönemindeyizöleee uyuyup kalmışım ayaklar havada ilaçtan dolayı sanırım hala bacaklarım ağrıyo yaaaawww
hepinize hayırlı cumalar...
Rabbim gönlünüzde ne dileğiniz varsa bu mübarek günde nasip eylesin inşşallahhhh.....
dün 4 e kadar temizlik yaptım dip köşe bucak sonra alışverişe cıktım geldim
yemeklerimi yaptım tatlılarımı yaptım masamı kurdum şükürler olsun 7 de herşeyim hazırdı
sonra misafirciklerimde geldi yedik içtik valla güzel bi gece oldu bize
menümde
mercimek çorbası
fırında patatesli bezelyeli tavuk paget
arpa şehriyeli pirinç pilavı
mantar sote :)
sultan lokumu
üstü çilokalata soslu portakallı kek
etimek tatlısı :)
sultan lokumu tarifi için sara ablama ayrıca çokkkkk teşekkür ediyorum çok güzel şık ve kolay bi tarifti
kocaman kocamansara ablam seniiiiiiiiiiiiiii
amin yeterimcanlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
amin saramgünaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
tüm dualarına amin diyorum canım menim Allah seninde ne muradın varsa versin
menün çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun
sultan lokumu çok güzel evet ben çok seviyorum lokum gibi aynen dimi
sen çok yaşa emianammmmm dün ne kdr sohbet etmişsiniz böleee yaaawww bayaa gecmiş var okudum biraz ama hepsine yetişemiyo insan Rabbim dostlugumuzu daim etsin inşşalaahhhhhh
bu arada ilaçdan yine geç uyandım ben gerçi akşamda baya yoruldum misafirler 11 de gitti yıka topla yerleştir 12ye çeyrek vardı yatarkene
bide malum çalışma dönemindeyizöleee uyuyup kalmışım ayaklar havada ilaçtan dolayı sanırım hala bacaklarım ağrıyo yaaaawww
tüm dualarına amin diyorum canım menim Allah seninde ne muradın varsa versin
menün çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun
sultan lokumu çok güzel evet ben çok seviyorum lokum gibi aynen dimi
hepimizinkini versin inşşşallahhhh sara ablam tüm darda olanlara hastalara Rabbim yar ve yardımcı olsun inşşallahhhh
sağol ablacım valla beni kendi başıma bıraksalar bende acayip süper ev karısı olacakta bırakmıyolar işte
aynen öleee süper bi tarifti tekrar teşekkür ediyorum ablacım sana ama sence muzlu puding yerine çikolatalıda süper olmazmı
2 çeşit olur hem misafir gelince ölede denicem ben bakalım o nasıl olacak
Amin canımefsuncum menüne bayıldım akşam sende olmak isterdim ne yalan söyliyeyim
Amin canımefsuncum menüne bayıldım akşam sende olmak isterdim ne yalan söyliyeyim
amin yeterimkuzu ayağın nasıl nasıl oldu:26::26::26::26:
amin saramcanım bi türlü karşılaşamıyoz yaaaaaaa sabah sen geldin ben yoktum ben geldim sen yosun şimdide saram hikaye yazmadınmı bugün benmi görmedim du bi kontrol edeyim
hepimizinkini versin inşşşallahhhh sara ablam tüm darda olanlara hastalara Rabbim yar ve yardımcı olsun inşşallahhhh
sağol ablacım valla beni kendi başıma bıraksalar bende acayip süper ev karısı olacakta bırakmıyolar işte
aynen öleee süper bi tarifti tekrar teşekkür ediyorum ablacım sana ama sence muzlu puding yerine çikolatalıda süper olmazmı
2 çeşit olur hem misafir gelince ölede denicem ben bakalım o nasıl olacak
sen çok yaşa emi
saram geçmişe bakcam şu tarifi bende bulcam
bu arada hg canımvalla sihirbaz gibisin bi bakıyom varsın bi bakıyom yoksun
sen çok yaşa emi
saram geçmişe bakcam şu tarifi bende bulcam
bu arada hg canımvalla sihirbaz gibisin bi bakıyom varsın bi bakıyom yoksun
amin canım efsuncum bu pudinglemi yapılıyo bu lokum :44:
amin canım efsuncum bu pudinglemi yapılıyo bu lokum :44:
hikayeyi yazmadım henüz birazdan yazacam canım
amin canım
olabilir tatlım neden olmasınki bende düşünmüyor değilim çikolalatı pudingle yapmayı denersen paylaş olurmu
tatlım abone olduğum başka topikler var orayada bakıyorum bugün tüp bebek günlüğümüz topiğindeki egunal nicli gülden arkadaşımızın test günü 3.denemei 8 yıllık evli merakla onun sonucunu bekliyoz inşallah bu sefer bebeği gelmiştir sizde dua edin kızlar
efsuncum iyi tarafından bak canım kv den iş yapıyosa yemek yapıyosa süper :13: bebiş olduğunda bebişe bakar işe başladığında evi idare eder sizde eşinle ev almak için para biriktirirsiniz:13:
ve işte hikayemiz
KALP ve DİL
Hazreti Lokman yanındayardımcısı ile ava çıkmıştı. Avdan dönerken bir kabile reisi Lokman Hekime birgece misafir kalması için ısrar etti. Lokman Hazretleri de kabul ederek o gecemisafir kaldı. Kabile reisi, Hazreti Lokman için bir koyun kestirdi. HazretiLokman yardımcısına:
- Kesilen hayvanın en temiz iki âzâsını kes bana getir, dedi.
Yardımcısı gidip koyunun kalbini ve dilini kesti getirdi. Hazreti Lokman:
- Aferin bildin, dedi.
İkinci gün başka birkabile reisi, Hazreti Lokmana bir gece de kendisinde misafir kalması ve evinişereflendirmesi için ısrar edince Lokman Hazretleri onu da kırmayıp bir gece deonun evinde kaldı. Orada da ziyafet olarak bir koyun kestiler. Hazreti Lokmanyardımcısına bu sefer:
- Hayvanın bana en pis yerinden ikisini kes getir, dedi.
Yardımcısı yine hayvanın dilini ve kalbini kesip önüne koydu. Lokman Hazretleriyardımcısına:
- Aferin, bunu da bildin. Hakikaten insanın ve hayvanın en pis ve temiz yeri,kalbi ve lisânıdır, buyurdu.
ayyy saram inş. bu güzel günde arkadaşın pozitif sonuç alırhikayeyi yazmadım henüz birazdan yazacam canım
amin canım
olabilir tatlım neden olmasınki bende düşünmüyor değilim çikolalatı pudingle yapmayı denersen paylaş olurmu
tatlım abone olduğum başka topikler var orayada bakıyorum bugün tüp bebek günlüğümüz topiğindeki egunal nicli gülden arkadaşımızın test günü 3.denemei 8 yıllık evli merakla onun sonucunu bekliyoz inşallah bu sefer bebeği gelmiştir sizde dua edin kızlar
sabah uyanınca kocişimde çok güldü bana abla yaaa dedim insan uyandırır ben onu kaldırdım üşümesin diye kaç 3 saat ölee yatmışım normalde ağrıdan uyanırdım da ilaçtan uyanamışım iştebebiş yapcaz diye ne hallere düştük eşiminde uykusu agır normalde diyorki senin ilaç banada etki ediyo bak bende uyanamıyorum diyo bide
sağol zelal ablam
valla bende dün akşam kendime bayıldım desem yalan olmaz
gelin buyrun sizede yapim aynı menüden daha güzellerini inşşşallahhh
sen nerdeydin bu arada samsunda kimsecikler yokmu beee
ve işte hikayemiz
KALP ve DİL
Hazreti Lokman yanındayardımcısı ile ava çıkmıştı. Avdan dönerken bir kabile reisi Lokman Hekime birgece misafir kalması için ısrar etti. Lokman Hazretleri de kabul ederek o gecemisafir kaldı. Kabile reisi, Hazreti Lokman için bir koyun kestirdi. HazretiLokman yardımcısına:
- Kesilen hayvanın en temiz iki âzâsını kes bana getir, dedi.
Yardımcısı gidip koyunun kalbini ve dilini kesti getirdi. Hazreti Lokman:
- Aferin bildin, dedi.
İkinci gün başka birkabile reisi, Hazreti Lokmana bir gece de kendisinde misafir kalması ve evinişereflendirmesi için ısrar edince Lokman Hazretleri onu da kırmayıp bir gece deonun evinde kaldı. Orada da ziyafet olarak bir koyun kestiler. Hazreti Lokmanyardımcısına bu sefer:
- Hayvanın bana en pis yerinden ikisini kes getir, dedi.
Yardımcısı yine hayvanın dilini ve kalbini kesip önüne koydu. Lokman Hazretleriyardımcısına:
- Aferin, bunu da bildin. Hakikaten insanın ve hayvanın en pis ve temiz yeri,kalbi ve lisânıdır, buyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?