- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
evet aklım sizde kaldı kocayı bayıltıp geldim
bie sene geçeceke ben hala hamilemiyim diye sorgulayacak heralde bi kan testi yapsın rahatlasın bari
korktular heralde efsunun a sındanmı acaba
bende evlenirken kocama kaçtım
evlendim 7 sene kocamdan kaçtım:44:
şimdi koca benden kaçıyo
efsunum sen yalnışlıkla başka haplarmı içiyon acaba:26: dişi nuri alço oldun kocişinin başına
malum yumurtlama günleri boş geçirmeyelim dedik
evet ama arkadaşta 8 sene sonra kucağına aldı bebeğini bir sürü tedaviler ayakları dikmeler hepsini denedi
en son nasılsa tüp yapıyoruz deyip umursamamış tedavide iptal olunca kafada rahat tek seferle tutturdular tam 12 den
inşallah canım iyi geceler sanada
bende yatarım zaten size bi bakayım dedim neler kaynatmışınız diye
ii yaptın canım hg
valla heee bencede 1 sene gececek sorgulamaya devam edecek hala hamişmiyim diyecahillik başa belada madem cahilsin ne işin var o işlerde demiii
benim A mın sucu yok ama yaaa
kaçarak mı evlendin canım sen, ne çok kaçma işi var sizde de
yooo ne başka hapı doktuş verdi daha hemde özele gidiyorum ben abla yanlış olacagını sanmıyorum
düşüklerde kullanılıyomuş genelde benim yumurcaklarda tutunamıyo sanırım ki bende o yüzden verdi o ilacı
yok kızzzzz ne dişi nuri alçosuasıl kocişim benim başıma oldu öleee
gecen ay 2 kavanoz bitkisel karışım yedi1 kavanozda bana yedirtti
malum yumurtlama günleri boş geçirmeyelim dedik
evet ama arkadaşta 8 sene sonra kucağına aldı bebeğini bir sürü tedaviler ayakları dikmeler hepsini denedi
en son nasılsa tüp yapıyoruz deyip umursamamış tedavide iptal olunca kafada rahat tek seferle tutturdular tam 12 den
inşallah canım iyi geceler sanada
bende yatarım zaten size bi bakayım dedim neler kaynatmışınız diye
ya nazcım senle efsun ne içiyosunuz banada söleyin
hehehehhhh desene hiç kaçma şansın yok zaten kaçanın sen olduğundan emin değilim
tatlım metrofineyi sen sölemedinmi:44:
senide geçti nuri alçolukta
valla bilmiyorum içimizden gelen bişey galiba
senide geçti nuri alçolukta
valla bilmiyorum içimizden gelen bişey galiba
ii yaptın canım hg
valla heee bencede 1 sene gececek sorgulamaya devam edecek hala hamişmiyim diyecahillik başa belada madem cahilsin ne işin var o işlerde demiii
benim A nın sucu yok ama yaaa
kaçarak mı evlendin canım sen, ne çok kaçma işi var sizde de
yooo ne başka hapı doktuş verdi daha hemde özele gidiyorum ben abla yanlış olacagını sanmıyorum
düşüklerde kullanılıyomuş genelde benim yumurcaklarda tutunamıyo sanırım ki bende o yüzden verdi o ilacı
yok kızzzzz ne dişi nuri alçosuasıl kocişim benim başıma oldu öleee
gecen ay 2 kavanoz bitkisel karışım yedi1 kavanozda bana yedirtti
tatlım ben kaçarken adamdan kaçıyodumnazcım Rabbim nasip edince herşey bahane bende çok diktim bacaklarımı ama bana ağrısı kar kaldı
bencede boş geçme regl hangi gündü canım senin benim 9 ocaktı benimde bu ara yımırtlama günlerim
nasip işte canım yaaaa inşşalla hepimizdede öleee olur
valla ben progestan kullanıyorum abla başka bişey almadım
aynen öleee kaçmaya yer yokkiniye kaçmim canım kaçacak yer olsa o olayın tuzu biberi dermişim
aaa zelal ablamda mı nuri alçobide bana diyor
tatlım ben kaçarken adamdan kaçıyodumnazcım Rabbim nasip edince herşey bahane bende çok diktim bacaklarımı ama bana ağrısı kar kaldı
haaaa ben haptır dedim ama macun çıktı suçluyu bulduk efsunum sen masumsun suçlu olan macun
kaçarak evlendim ailem izin vermedi çünkü
ama hiç pişman değilim
senin geçen ayki karışım nasıl karışımsa bu ayada etki etmiş maşallah
inşallah bebek olarak geri döner
efsuncum 3 . cümle biraz garip olmuş bence düzelt geçmişi okumayan olursa bu kız ne yazmış diyecekler
bende ilk 7 sene beraber olamadım eşimle
onun için dedim evlendikten sonrada ben kaçtım kocadan diye
bencede boş geçme regl hangi gündü canım senin benim 9 ocaktı benimde bu ara yımırtlama günlerim
nasip işte canım yaaaa inşşalla hepimizdede öleee olur
valla ben progestan kullanıyorum abla başka bişey almadım
aynen öleee kaçmaya yer yokkiniye kaçmim canım kaçacak yer olsa o olayın tuzu biberi dermişim
aaa zelal ablamda mı nuri alçobide bana diyor
tatlım ben masumane bi gazoz veriyom onuda hiç biriniz içmiyosunuzha aklıma gelmişken bi gazoz vereyimmi,
kuzu yumurtlama gününde yumurta beyazına benzer bi akıntı geliyo elastik uzuyo onu görünce sakın kaçırma yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyo
kız adamdan kaçılır mı hiçkaçmaaaa
aynen nasip bencede bu işler bizim bacak dikme ialç milaç bahanesi sadece vesileeee
abla benim macun biteli bayaaa oldu ama kocişim devam ediyo şuan macuna
kuzu sen dedin ya uyuyomusun ben uykuyu kastedmedim demek istedim yaw kafam karıştı:44:
tatlım ben masumane bi gazoz veriyom onuda hiç biriniz içmiyosunuzha aklıma gelmişken bi gazoz vereyimmi,
kaçarak evlendim ailem izin vermedi çünkü ama hiç pişman değilim senin geçen ayki karışım nasıl karışımsa bu ayada etki etmiş maşallah
inşallah bebek olarak geri döner
efsuncum 3 . cümle biraz garip olmuş bence düzelt geçmişi okumayan olursa bu kız ne yazmış diyecekler
bende ilk 7 sene beraber olamadım eşimle onun için dedim evlendikten sonrada ben kaçtım kocadan diye
kuzu yumurtlama gününde yumurta beyazına benzer bi akıntı geliyo elastik uzuyo onu görünce sakın kaçırma yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyo
benimde 14 ocak
valla bende saradan duydum
ben gazozumu içtim sağol
benim 2 gündür geliyor onun içinde kaçırmıyım şu günleri dedim
benimde 14 ocak valla bende saradan duydum
benim 2 gündür geliyor onun içinde kaçırmıyım şu günleri dedim
şifa olsun bebiş olsun inş. canım
benimde kafam karıştı bende anlamadım benim uyku geldi heralde okuduğumuda anlamamaya başladım:44:
canım ateşinide ölç eğer yüksekse yumurtlama olmuş düşükse olmamış demekmiş gerçi çalışmalara devam edin adete kadar çünki bazen geç yumurtlama oluyo belli zamanlara sıkıştırmayın kızkardeşim geç döllenme oldu mesela darısı başınıza canlarım
benimde kafam karıştı bende anlamadım benim uyku geldi heralde okuduğumuda anlamamaya başladım:44:
ben gazoz sevmem hiç kurtuldum
şimdi görüşüyomusun ailenle peki canım,
arı sütü polen bide gliselin karışımı bişeydi ama ondan oldugunu sanmam ben kocişimi çok seviyorum aşıkım
düzelltim hemen 3. cümleyi
7 sene miiii maşşşallahhhh kız nasıl durdun yada kocişin nası durdu 7 sene maşşallahhh yaniiii özel olmazsa ama neden yaaa 7 sene bayyaaa uzun süre benim kuzende çok korktu ama 3 ay sonra sonunda oldu onların seninki cidden çok uzun olmuş valla bravo size canım
onada dikkat ediyorum da abla zaten ben ovulasyon testide kullandım bi kaç ay en koyu çizgiyi 14. günde gördüm hep dikkat ediyorum artık 14. güne bakalım artık nasip kısmet hayırlısı...
ben gazoz sevmem hiç kurtuldum
şimdi görüşüyomusun ailenle peki canım,
arı sütü polen bide gliselin karışımı bişeydi ama ondan oldugunu sanmam ben kocişimi çok seviyorum aşıkım
düzelltim hemen 3. cümleyi
7 sene miiii maşşşallahhhh kız nasıl durdun yada kocişin nası durdu 7 sene maşşallahhh yaniiii özel olmazsa ama neden yaaa 7 sene bayyaaa uzun süre benim kuzende çok korktu ama 3 ay sonra sonunda oldu onların seninki cidden çok uzun olmuş valla bravo size canım
onada dikkat ediyorum da abla zaten ben ovulasyon testide kullandım bi kaç ay en koyu çizgiyi 14. günde gördüm hep dikkat ediyorum artık 14. güne bakalım artık nasip kısmet hayırlısı...
canım ateşinide ölç eğer yüksekse yumurtlama olmuş düşükse olmamış demekmiş gerçi çalışmalara devam edin adete kadar çünki bazen geç yumurtlama oluyo belli zamanlara sıkıştırmayın kızkardeşim geç döllenme oldu mesela darısı başınıza canlarım
efsuncum benim bildiğim gebelik oluyo ama bebek gelişimini durduruyo bi zaman sonra değerler düşmeye başlıyo ve bebek düşüyoevet herkeste farklı farklı bu yımırtlama günleri
geç döllenme deyince aklıma sevoşum geldi yaaaa
oda kimyasal gebelik olmuş yaaaa ilk defa duydum o nası bişey acaba
canım ben kaçıyom dedim, nazda beni uyumaya kaçıyo sandı,bende uyumaya değil adamdan kaçıyom dedim karışıklık olduaramızda 6 gün varmış tam
hmmm yarın sara ablam gecmiş okuyunca cevaplar zaten bizim için
bencede kaçırma hadi hayırlısı inşşşallahhhh
hayırlısıyla abla inşşallahhhh
neyi ???
nazcım 7 sene derken vajinusmus değildin deme:26:
harikasın canım işte böyle elinden geleni yap savaş ama hayatın tadınıda çıkar sen bu işi çözmüşsün:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?