Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet aklım sizde kaldı kocayı bayıltıp geldim

ii yaptın canım hg

valla heee bencede 1 sene gececek sorgulamaya devam edecek hala hamişmiyim diye cahillik başa belada madem cahilsin ne işin var o işlerde demiii

benim başlığın altındaki A'' mın sucu yok ama yaaa

kaçarak mı evlendin canım sen, ne çok kaçma işi var sizde de

efsunum sen yalnışlıkla başka haplarmı içiyon acaba:26: dişi nuri alço oldun kocişinin başına

yooo ne başka hapı doktuş verdi daha hemde özele gidiyorum ben abla yanlış olacagını sanmıyorum
düşüklerde kullanılıyomuş genelde benim yumurcaklarda tutunamıyo sanırım ki bende o yüzden verdi o ilacı
yok kızzzzz ne dişi nuri alçosu asıl kocişim benim başıma oldu öleee
gecen ay 2 kavanoz bitkisel karışım yedi 1 kavanozda bana yedirtti

Son düzenleme:

tatlım ben kaçarken adamdan kaçıyodumnazcım Rabbim nasip edince herşey bahane bende çok diktim bacaklarımı ama bana ağrısı kar kaldı

haaaa ben haptır dedim ama macun çıktı suçluyu bulduk efsunum sen masumsun suçlu olan macun

bencede boş geçme regl hangi gündü canım senin benim 9 ocaktı benimde bu ara yımırtlama günlerim
nasip işte canım yaaaa inşşalla hepimizdede öleee olur

ya nazcım senle efsun ne içiyosunuz banada söleyin

hehehehhhh desene hiç kaçma şansın yok zaten kaçanın sen olduğundan emin değilim
tatlım metrofineyi sen sölemedinmi:44:

valla ben progestan kullanıyorum abla başka bişey almadım

aynen öleee kaçmaya yer yokki niye kaçmim canım kaçacak yer olsa o olayın tuzu biberi dermişim

senide geçti nuri alçolukta

valla bilmiyorum içimizden gelen bişey galiba

aaa zelal ablamda mı nuri alço bide bana diyor

kaçarak evlendim ailem izin vermedi çünkü
ama hiç pişman değilim
senin geçen ayki karışım nasıl karışımsa bu ayada etki etmiş maşallah
inşallah bebek olarak geri döner

efsuncum 3 . cümle biraz garip olmuş bence düzelt geçmişi okumayan olursa bu kız ne yazmış diyecekler

tatlım ben kaçarken adamdan kaçıyodumnazcım Rabbim nasip edince herşey bahane bende çok diktim bacaklarımı ama bana ağrısı kar kaldı

bende ilk 7 sene beraber olamadım eşimle
onun için dedim evlendikten sonrada ben kaçtım kocadan diye

Son düzenleme:

kuzu yumurtlama gününde yumurta beyazına benzer bi akıntı geliyo elastik uzuyo onu görünce sakın kaçırma yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyo

kız adamdan kaçılır mı hiç kaçmaaaa
aynen nasip bencede bu işler bizim bacak dikme ialç milaç bahanesi sadece vesileeee

haaaa ben haptır dedim ama macun çıktı suçluyu bulduk efsunum sen masumsun suçlu olan macun

abla benim macun biteli bayaaa oldu ama kocişim devam ediyo şuan macuna

kuzu sen dedin ya uyuyomusun ben uykuyu kastedmedim demek istedim yaw kafam karıştı:44:

benimde 14 ocak
valla bende saradan duydum

tatlım ben masumane bi gazoz veriyom onuda hiç biriniz içmiyosunuzha aklıma gelmişken bi gazoz vereyimmi,

ben gazozumu içtim sağol

kuzu yumurtlama gününde yumurta beyazına benzer bi akıntı geliyo elastik uzuyo onu görünce sakın kaçırma yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyo

benim 2 gündür geliyor onun içinde kaçırmıyım şu günleri dedim

tatlım ben masumane bi gazoz veriyom onuda hiç biriniz içmiyosunuzha aklıma gelmişken bi gazoz vereyimmi,

ben gazoz sevmem hiç kurtuldum

şimdi görüşüyomusun ailenle peki canım,
arı sütü polen bide gliselin karışımı bişeydi ama ondan oldugunu sanmam ben kocişimi çok seviyorum aşıkım

düzelltim hemen 3. cümleyi

7 sene miiii maşşşallahhhh kız nasıl durdun yada kocişin nası durdu 7 sene maşşallahhh yaniiii özel olmazsa ama neden yaaa 7 sene bayyaaa uzun süre benim kuzende çok korktu ama 3 ay sonra sonunda oldu onların seninki cidden çok uzun olmuş valla bravo size canım

onada dikkat ediyorum da abla zaten ben ovulasyon testide kullandım bi kaç ay en koyu çizgiyi 14. günde gördüm hep dikkat ediyorum artık 14. güne bakalım artık nasip kısmet hayırlısı...

benimde 14 ocak
valla bende saradan duydum

ben gazozumu içtim sağol

canım ateşinide ölç eğer yüksekse yumurtlama olmuş düşükse olmamış demekmiş gerçi çalışmalara devam edin adete kadar çünki bazen geç yumurtlama oluyo belli zamanlara sıkıştırmayın kızkardeşim geç döllenme oldu mesela darısı başınıza canlarım

benimde 14 ocak valla bende saradan duydum

aramızda 6 gün varmış tam
hmmm yarın sara ablam gecmiş okuyunca cevaplar zaten bizim için

bencede kaçırma hadi hayırlısı inşşşallahhhh

şifa olsun bebiş olsun inş. canım

hayırlısıyla abla inşşallahhhh

benimde kafam karıştı bende anlamadım benim uyku geldi heralde okuduğumuda anlamamaya başladım:44:

neyi ???

evet herkeste farklı farklı bu yımırtlama günleri
geç döllenme deyince aklıma sevoşum geldi yaaaa
oda kimyasal gebelik olmuş yaaaa ilk defa duydum o nası bişey acaba

benimde kafam karıştı bende anlamadım benim uyku geldi heralde okuduğumuda anlamamaya başladım:44:

nazcım 7 sene derken vajinusmus değildin deme:26:
harikasın canım işte böyle elinden geleni yap savaş ama hayatın tadınıda çıkar sen bu işi çözmüşsün:13:

görüşüyorum en sevdikleri damatları oldu eşim
o karışımdan bende içtim ama faydasını göremedim
evet 7 sene dilekolay insan sevince demekki duruyor
ama ben 15 sene öncesinden bahsediyorum ozaman şimdikiki gibi pc olsa ben 7 ayı bile bulmaz yenerdim
ama ozaman hiç bilmediğim tanımadığım biyerde kime soracağımı bilmiyorum öyle geçti 7 sene
en son beyaz şhowu izlerken haydar dümen çıktı ozaman dank etti benim kafa
bi doktor aradaı haydar dümen sayesinde yenmiş bende dedim doktor bile kendi yenememiş ben nasıl yenebilirimki bu sorunu tek başıma
dedim ve haydar dümene gittim yendim

bende birkaç gün yaptım ateş ölçmeyi sıkıldım hem stres oluyor insan
en iyisi gün aşırı birlikte olmak en garanti çözüm
bazen yumurtlama günleri değişebiliyormuş geç yumurtlama olabiliyormuş onuda akıldan çıkarmamak lazım tabiki
benim ilk hamileliğimde geç döllenmeydi 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkmıştı

Son düzenleme:
evet herkeste farklı farklı bu yımırtlama günleri
geç döllenme deyince aklıma sevoşum geldi yaaaa
oda kimyasal gebelik olmuş yaaaa ilk defa duydum o nası bişey acaba
efsuncum benim bildiğim gebelik oluyo ama bebek gelişimini durduruyo bi zaman sonra değerler düşmeye başlıyo ve bebek düşüyo
canım ben kaçıyom dedim, nazda beni uyumaya kaçıyo sandı,bende uyumaya değil adamdan kaçıyom dedim karışıklık oldu

nazcım 7 sene derken vajinusmus değildin deme:26:

harikasın canım işte böyle elinden geleni yap savaş ama hayatın tadınıda çıkar sen bu işi çözmüşsün:13:

vajınusmus nası bişey çok duydum ama araştırmadım hiç

valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla
bu güne gelene kdr olayı çözene kdr çok zorluk çektim zelal abla ben, ama sonunda dogru yolu buldum
o yüzden artık anı yaşıyorum takmıyorum hiç bişeyi arada dengem bozulsada çok çabuk tparlıyorum artık kendimi şükürler olsun
bendeki değişimi dostlarım bile farketti hatta çok şaşıranlar bile oldu
ama ben boşa 8 yılımı vermedim bu sevgiye o yüzden pes etmeyede hiççççç niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…