Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet sırayla bakacaz bakalım çalışmamızın mahsülünü alacazmı
zalal açıklamış ne olduğunu bende anca çözdüm yatsam iyi olacak uykum geldi zor kalakacam yarın

evet herkeste farklı farklı bu yımırtlama günleri
geç döllenme deyince aklıma sevoşum geldi yaaaa
oda kimyasal gebelik olmuş yaaaa ilk defa duydum o nası bişey acaba

zelal açıklamış soruyu

nazcım 7 sene derken vajinusmus değildin deme:26:

harikasın canım işte böyle elinden geleni yap savaş ama hayatın tadınıda çıkar sen bu işi çözmüşsün:13:

vajinusmustum
hayatın tadını çıkarmak ne güzel bi söz

efsun

genelde öleee olur zaten önce istemezler sonra gözde olur iii olmuş senin içinde vallla
1 kavanoz bende içtim aynen tık yok şuanlık ondan dolayı...
yaaa sevince durulur tabidee ne bilim gerçi aşmak için çok çabalaşmıssınızdır beraber tahmin edebiliyorum
hmmm etrafında kimsede olmayınca tanıdık daha da zor olmuştur taabiii
aaaa haydar amca mı çözdü senin işi iii olmuş ama canım

hmmm anladım şimdi ama adı neden normal düşük değilde kimyasal kiii neyse

heeee sen kociştenkaçtındı dogruuuuu

nazcım haydar dümen gerçekten yeniyomuş demekki adam söyleyince kimse inanmıyorduneyseki o günler geride kalmış canım kuzu demekki sende geç yumurtlama oluyo arada sende farkındasın zaten inş. en kısa zamanda kucağın dolar canım bide şımarık olur bebişin pc de sana yazı yazdırmaz

kasıyorsun kendini sanki canın çok acıyacakmış gibi geliyor ama psikolojik hepsi
gerçi olduktan sonrada acıdı 4 gün oturamadım boşuna değilmiş korkum
ne güzel bak hayat daha güzel oluyor bu pencereden bakınca
herzman iyi tarafından bak

inşşallahh alırız ikimzde hepimizde hayırlısıyla...

işe gidiyor muydun sen canım

buyıııırrrrrrrrrrrrrrrrrr

kasma bendede olmuştu ama o kdr değildi yanii gayet rahat oturdum bende sadece yanma hissi gibi bişey olmuştu zaten bide balayındaydım o yüzden sesim solugumda çıkmadı yanıyo acıyo diye

zorda olsa öğrendim bunu en az 1 yılım gitti ama önemli olan bundan sonrası artık

Son düzenleme:
iyi geceler canımyarın görüşürüz çok

onu bende tam bilmiyom canım belki bebek gelişmediği fetus halindeyken düştüğü içindir:26:

evet annem çok seviyor valla nerdeyse benden çok
evet ama birgün kırmadı beni bunun için isterse ömür boyu olmasın bırakma seni dedi
hiç bilmediğim yerdeydim böyle bişey desem insanlara garip gelirdi öyle saçma şeymi olur derlerdi kesin bizde kimseye söylemedik onun için
sadece ablam biliyordu ama oda nasıl yardımcı olacağını bilmiyordu

inşşallahh alırız ikimzde hepimizde hayırlısıyla...

işe gidiyor muydun sen canım

buyıııırrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayır çalışmıyorum
eşim evlenmeden önce evimin kadını çocuklarımın anası olacan dedi
ama daha ikinci levele geçemedik

valla eşine bravo diyorum tekrar benimkde belkerdi ama 7 yıl değil sanırım
yaniiii millet saçma gelirdi kesin iyiki dememişsiniz

gecersiniz innşşallah 2. levele canım
hadiii iii geceler kocamannnnn

kızlar iyi gecelerrrrrrr
saat 4 olmuş sabah eşimde erken gelcek uyanamıcam
çok

sanada iii geceler abla bende sarılıp uyuyim bari kocişimle
bencede kesin uyu belkim maç felan olur sabah
bende seni

Padişah ile çok yakın bir arkadaşı varmış.Padişah nereye gitse o arkadaşınıda götürürmüş. O arkadaşı da olaylar her ne şekilde olursa olsun, iyi de olsun kötüde olsun "Vardır bunda da bir hayır, hayırlısı olsun " dermiş. Yani her durumda Rabbine şükretdermiş.
Bu padişahın av merakı oldukça fazlaymış. Yine böyle bir av günü padişah hedefe kitlenmiş tam ateş edecekmiş ki silah geri tepmiş ve padişahın parmağını koparmış.
Arkadaşı padişaha dönerek "vardır bunda da bir hayır " demiş.
Buna çok öfkelenen padişah" Bunun neresi hayır be adam!Parmağım koptu sen hala hayırdan bahsediyorsun" demiş.
Bu öfkeyle padişah çok samimi olduğu arkadaşını zindana attırmış.
Aradan tam 10 yıl geçtiği halde arkadaşı yine zindanda ve padişah yine bir av serüveninde.
Ama bu sefer işler daha farklı gerçekleşerek padişah ve av ekibi ormandaki vahşi yamyamlar tarafından tutsak edilmiş.
Törenler falan filan derken başlamış yamyamlar yakaladıkları esirleri yemeye hazırlanmaya.
Bir de ne görsünler yakaladıkları esirlerden birinin yani padişahın parmağının birisi yok.
İşin garip tarafı o yamyam kabilesinin adetlerinden biri de yiyecekleri insanların uzuvlarının tam olması gerektiği imiş.
Yani padişahı serbest bırakıp diğer esirleri yemişler. Padişah yaşadığı bu olay üzerine hemen arkadaşına koşmuş,, gitmiş zindana.Af dilemiş
"Meğer sen haklıymışsın herşeyde bir hayır varmış; o gün avda tek parmağımı kaybetmemiş olsaydım ben de şu an da yoktum "diye dert yanmış arkadaşına.
Beni affet demiş. Arkadaşı "önemli değil padişahım bunda da vardır bir hayır demiş".
Padişah yine; "bunun neresi hayır benim yüzümden tam on yıldır zindanda yatıyorsun" demiş. Arkadaşı da padişaha dönerek "Padişahım beni zindana atmasaydınız o av da bende olacaktım. Dolayısıyla ben de yamyamlar tarafından esir edilip, öldürülecektim; çünkü benim eksik uzvum yok" demiş.

bu hikaye ile iyi gecelr diyorum okudum çok hoşuma gitti inşallah sizinde hoşunuza gider

evet herkeste farklı farklı bu yımırtlama günleri
geç döllenme deyince aklıma sevoşum geldi yaaaa
oda kimyasal gebelik olmuş yaaaa ilk defa duydum o nası bişey acaba

Canim dollenme gerceklesiyor embriyo sagliksiz oldugu icin adetle vucuttan geri atiliyor kanda gebelik cikiyor ultrasonda gorunmuyor kandaki deger git gide dusuyor ve adet oluyorsun.

kızlarne çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım bugün kocişle gezecez akşam gelince okuyup hepinize cevap yazacam

bu arada hatresim gönderdiğin çiçeklerin içinde menekşe yoktu sanırım o gelmedi bi dahakine gönderirsin

zeloşum dün gece kocişle erken uyuyalım dedik anladın sen onu

arzum, kuzu hayırdır sen bu saatte uyurdun nasıl olduda kalktın geldinyaşasın kötülük

hayırlı hafta sonları kızlarrrrrrr
saracım sen bugün yokmuşsun olsun kocişinle gezin
bende bugün işten çıkınca görümceme gitcez orda kalcaz hafta sonunu orda geçircez p. tesi görüşürüz artık

anladım saracımhadi sonu bebiş olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…