Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar.bi kaç gün içerik silmek suçundan kk dan uzaklaşrıldım

tekrar döndüm.

maonimmm özledik seni kız ahh bizim topiğin yaramaz çocuğu iyi cezan bitmiş hg canım nasılsın kaç gündür neler yapıyosun

iyiiyim cnm.allahtan evde değildim yoksa patlardımmm sıkıntıdan
prşmb doktora gittim cnm smear testi verdim gerçekten kolay bi testmiş boşuna korkmuşum.ama yumurtlamam yok.haftaya sonucumu almaya gidicem.bu arada zelalim triod doktorumada gittim triodim 1in altınd açıktı 0.7... bilmem ne die çıktı hala bana eux ilacı almaya devam etti.hocam daha çok düşürmezmi dedim yok artık sabitler dediii.triod 0dayken hızlı çalışıo demek değilmi doktor seninki tembel dedi.geçen ayda hipertiroid seninki demişti ben hiç bişey anlamadım sne anladıysan bana anlatırmısın

inş. smear testinin sonucu güzel çıkcak canımmaonim 0.7 hiper troid oluyo ama anlıyamadığım neden hipo ilacı veriyoki dr:44: ilacının dozunumu azalttıki:44:ilacın dozu yüksek gelince hipoda düşüş oluyo hipere dönüyo troidin düzene girmediği içinde yumurtlama olmayabilir canım sen kaçlık alıyosun ben hafta içi 100 hafta sonu 150 alıyom kuzu

doğrumu anlamışım zelal bu ilaç daha fazla düşürmezmii?

50 lik alıyrm hafta sonları 75lik.offff zaten ilaç bitti3gündür içemiyorum

doğrumu anlamışım zelal bu ilaç daha fazla düşürmezmii?

50 lik alıyrm hafta sonları 75lik.offff zaten ilaç bitti3gündür içemiyorum

tatlım dozunun düşürülmesi lazım ama bu ayda sabret bakalım ne olcak dr tavsiyesine uy bi dahaki aya baktın sonuç aynıysa dr unu değiş malesef bu öyle bi rahatsızlık ki her dr anlamıyo ben izmir tepeciğe gidiyodum ordaki dr um dahiliye dr u olduğu halde matematik hesabı yaparak ilacımın dozunu ayarlıyodu aysel hoca sonradan emekli olup özel hastaneye geçmiş ama hangisine bulamadım bende henüz kendime adam akıllı bi dr bulamadım geçen aylarda gittim bi dr a seninkinin tam tersi benimde ilaç dozunun yükseltilmesi gerekirken dr bana azalt dedi tabi dinlemedim bi şey bilmediği belli şimdi dr araştırıyorum benim en son 5 e yakın çıkmıştı

benimki güya alanında uzman ve çok hastası var.herke sçok memnun ama benim kafamı karıştırıyor.birde özel kliniği olan bi prof var ama onun muayene ücreti aylık 200tl.ve bi ay verdim diyelim 2.ay veremem yoksa o doktora gitmeyi dah açok istiyorumda

selam kızlar
off ya ne çok konuşmuşsunuz
geçmişin anca bir kısmını okuyabildim
2 gündür internet sorunluydu

sevinç canım kimyasal gebelik geçirmişsin
çok üzüldüm
inş Rabbim en kısa zamanda gönderir yavrunu

çok saol hayatımm öyle oldu maalesef şimdi adet gelsin diye bekliyorum

tatlım kesin alırım o zaman inş. hepimize şifa olur sebep olur bu arada efsuncum farkındaysan ikimizinde karizma yerlerdeşeker tozu diye bi şey yokmuş

şu şeker tozu benide bitirdi bende iki kere okudum şeker tozu nasıl bişeyki dedim

bende tekrar çiçek dikmek istiyorum ama ev çok rutubetli toprak sürekli ıslak olduğundan kökten çürüyor anca başka bir eve taşınırsam bir sürü çiçek dikicem

Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan

saraya sormalı

amin canım begümcüm gece 4 te uyudum sabah 8 de ayaktaydım eşim geldi kahvaltı yaptık o uyudu ben yine burdayımefsunla naz kesin pire sayıyodur hala

hemde ne saymak
sanada maşallah 4 saatlik uykuyla kalkabilmişsin
valla bi uyandım 9 :20 geçiyordu tekrar uyudum 11:10 du uyandım eşim işe gitti kahvaltı bile hazırlayamadım
sonra tekrar yattım 12 :45 te kardeşim aradı uyandırdı işten gelmiş öğlen beni kahvaltıya çağırdı
tatam geliyorum dedim azıcık daha yatayım derken yarım saat daha uyumuşum bi fırladım yataktan hemen üstümü değişip kardeşime kahvaltıya geldim

kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapsam sayfalara sığmayacağından kısaca özet geçecem

efsuncum renkli yazı yazmak için konuya cevap veri tıklıyosun mesaj yazdığın yerin üst kısmında B I A font sıze yazan yerler var kalın yazmak için B ye italik yazmak için I ya renkli yazmak için A ya tıklıyosun ve orada açılan pencerede istediğin rengin üzerine tıklıyosun yinede olmuyosa kullanıcı kontrol paneline gir orada seçenekleri düzenleye tıkla orada mesajlar bölümünde avatarları göster grafikleri göster yazan yerler varya onları işaretle o zaman kesin düzelmesi lazım.aykalarını havaya dikmen güzel gün aşırı ilişkide sperm kalitesi için önemli kimyasal gebeliğe gelince bebek tutunup hamilelik başlar ama embriyo sağlıksız olduğundan hamilelik devam edemez ve daha tutunma aşamasında olduğundan adetle atılır vücuttan ancak kanda beta hcg hormonu yükseldiğinden kan testi yaparsan düşük değerle hamile olduğunu görür kimyasal gebelik yaşadağını anlarsın sağlıklı ve devam eden bi gebelik olmadığından ismi kimyasal gebelik canım menim inşallah anlatabilmişimdir

zeloşum çok enerjik gördüm seni gece 4 lere kadar oturmuşsunuz ben gelincede oturma o saate kadar bak ben sana yapıyorum dermişim tızım canına acımıyonmu uykusuz uykusuz hacı yatmaz gibi geziyon ve sanırım saatlerce dil döküp hamile olmadığını anlattığınız şahıs sizlerle kafa bulmuş neden dersen ilişkinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen vede adet olmasına rağman hamile olduğunu düşünmek için bi insanın çok saf olması gerekir ki bu devirde öyle saf birinin olacağını sanmıyorum heleki doktor bile ultrasonda bakıp hamile değilsin demişken.ben bu tiplere cevap vermiyorum çünkü cevap verdikçe daha saçma şeyler yazıyolar ve insanın sinirlerini bozuyolar sende ciddiye alma bunları arkadaş tavsiyesi

nazemircim sende hacı yatmaz olmuşsun bacım dün gece hepiniz ayaktaymışsınız ama bi ben uykucu şirine olmuşum ama olsun kocişimin kollarında çok tatlı uyudum men nazoşum zeloşun nuri alço olduğunu ben söylemedim tızım yanlış hatırlıyon ayrıca hikayen çok güzeldi çok beğendim devamını beklerim

veeeee gelelim leylaya yine topiğe gelmiş ama yazmamış ben artık iki alternatif düşünüyorum birincisi leylanın nikini başkası kullanıyo ve gelip bakıp gidiyo ikincisi leyla artık bizi umursamıyo çünkü böyle olmasa topiğe gelipte yazmamazlık etmez benim tanıdığım leyla eminim bu mesajımıda okuyacak inşallah bunu dikkate alıp cevap verir artık sizinle konuşmak istemiyorum dese bizde merak etmeyiz bundan sonra üzülürüz ama iyi olduğunu bilip merak etmeyiz en azından bunu yapmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
veee buda gecikmelide olsa bugünkü hikayemiz

BİR BİLGEYE SORMUŞLAR

Bir bilgeye sormuşlar:
"Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz?
"Terzimi severim," diye cevap vermiş.
Soruyu soranlar şaşırmışlar:
"Aman üstad, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken terzi de kim oluyor?
O da nereden çıktı? Neden terzi?"
Bilge, bu soruya da şöyle cevap vermiş:
"Dostlarım, evet ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da, beni hep . aynı gözle görürler.

Bir bilgeye sormuşlar:
- Bir insanın zekasını nereden anlarsınız?
- Konuşmasından.
- Ya hiç konuşmazsa?
- O kadar akıllı insan yoktur ki!..

Bir bilgeye nasıl bu kadar doğru kararlar alabildiğini sormuşlar, "Deneyim" demiş. O deneyimi nasıl kazandın, diye sormuşlar "Hatalarımla" demiş

Bir bilgeye sormuşlar:
Efendim canınız ne istiyor? Bilge cevaplamış:
Canım hiçbir şey istememeyi istiyor.. ve devam etmiş.. Bu ruh halinin adı gönül yorgunluğudur..

Bir bilgeye " Nasıl insan oluruz?" . diye sormuşlar ya.
"Üç adım atlama" gibi bir cevap vermiş bilge kişi:
Önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir,
İnsanlığa attığın ilk adım budur... Sana kötülük yapanlara iyilik
yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın. Nihayet, sana iyilik yapanla kötülük yapan . arasında bir fark hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun

Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye?
´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? demişler...
´Sevilmek´ demiş...
Peki neden sevmek sevilmekten önce geliyor? demişler...
O da demiş ki ´insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir...

Bilgeye Sormuşlar;
~ insan neden dilek diler?
~ insan gerçekleşmesi için diler, ama bilmez ki gerçekleştirmek için dilemek gerek.

Bir bilgeye sormuşlar en mutlu insan kimdir. İşte o dağdaki çobandır demiş.
Neden diye sormuşlar. . Çünkü demiş insan bildikleriyle yaşar, onun
bildikleri koyunları ve çevresiyle sınırlı kendisini mutsuz edecek veya kafasını karıştıracak fazla bir bilgiye sahip değil.

Alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…