slm kızlar.bi kaç gün içerik silmek suçundan kk dan uzaklaşrıldım
tekrar döndüm.
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları olsn ınsallahh
maonimmm özledik seni kızahh bizim topiğin yaramaz çocuğu iyi cezan bitmiş hg canım nasılsın kaç gündür neler yapıyosun
iyiiyim cnm.allahtan evde değildim yoksa patlardımmm sıkıntıdan
prşmb doktora gittim cnm smear testi verdim gerçekten kolay bi testmiş boşuna korkmuşum.ama yumurtlamam yok.haftaya sonucumu almaya gidicem.bu arada zelalim triod doktorumada gittim triodim 1in altınd açıktı 0.7... bilmem ne die çıktı hala bana eux ilacı almaya devam etti.hocam daha çok düşürmezmi dedim yok artık sabitler dediii.triod 0dayken hızlı çalışıo demek değilmi doktor seninki tembel dedi.geçen ayda hipertiroid seninki demişti ben hiç bişey anlamadım sne anladıysan bana anlatırmısın
inş. smear testinin sonucu güzel çıkcak canımmaonim 0.7 hiper troid oluyo ama anlıyamadığım neden hipo ilacı veriyoki dr:44: ilacının dozunumu azalttıki:44:ilacın dozu yüksek gelince hipoda düşüş oluyo hipere dönüyo troidin düzene girmediği içinde yumurtlama olmayabilir canım sen kaçlık alıyosun ben hafta içi 100 hafta sonu 150 alıyom kuzu
doğrumu anlamışım zelal bu ilaç daha fazla düşürmezmii?
50 lik alıyrm hafta sonları 75lik.offff zaten ilaç bitti3gündür içemiyorum
tatlım dozunun düşürülmesi lazım ama bu ayda sabret bakalım ne olcak dr tavsiyesine uy bi dahaki aya baktın sonuç aynıysa dr unu değiş malesef bu öyle bi rahatsızlık ki her dr anlamıyo ben izmir tepeciğe gidiyodum ordaki dr um dahiliye dr u olduğu halde matematik hesabı yaparak ilacımın dozunu ayarlıyodu aysel hoca sonradan emekli olup özel hastaneye geçmiş ama hangisine bulamadım bende henüz kendime adam akıllı bi dr bulamadım geçen aylarda gittim bi dr a seninkinin tam tersi benimde ilaç dozunun yükseltilmesi gerekirken dr bana azalt dedi tabi dinlemedim bi şey bilmediği belli şimdi dr araştırıyorum benim en son 5 e yakın çıkmıştı
selam kızlar
off ya ne çok konuşmuşsunuz
geçmişin anca bir kısmını okuyabildim
2 gündür internet sorunluydu
sevinç canım kimyasal gebelik geçirmişsin
çok üzüldüm
inş Rabbim en kısa zamanda gönderir yavrunu
çok saol hayatımm öyle oldu maalesef şimdi adet gelsin diye bekliyorum
hepimiz sağlık sıhhatle yaşayalım inşşallah bebişlerle
ama gelmeden insanı ne hallere sokuyo sıpalar
valla artık bu kdr özenli çalışmaya ben olsam kesin gelirdim
evet zelal abla
yarım kilo süt 5 yemek kaşığı irmik 5 yemek kaşığı şeker tozu bi paket muzlu puding hepsini karıştır kaynayana kadar karıştırarak pişir koyulaşınca azıcık yağ damlat karıştırıp altını kapat iyice soğut acelen varsa buzdolabındada soğutabilirsin sonra bi tepsiye hindistancevizlerini dök elini ıslatarak soğuyan harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopar yuvarla hindistancevizinin içine at
sara ablamın verdiği tarifi yazdım aynen sana :)
ama şu şeker tozunu anlamadım normal şeker kattım ben
soracam canım inşallah şifa olur sanada banada kullanan herkesede
amiiiiin canım sağol güzel yürekli arkadaşım bacım canımın içi zeloşum
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
beğenmene sevindim canım
bildiğin toz şeker tızım yaaaa
amiiiiiiiiiin
sağol canım inşallah tutmuştur bebeği bu sefer öğlene kadar belli olacak
du ben bi o topiğe bakıp geleyim
tatlım kesin alırım o zaman inş. hepimize şifa olur sebep olurbu arada efsuncum farkındaysan ikimizinde karizma yerlerde şeker tozu diye bi şey yokmuş
Ben hep evin içine seriyorum kışın Zeloş
Kurtarmışsın kendini neyseki yağmurdan.
Nazemircim canım benim önceden olan çiçeklerim hep kurudular yeniden ektim sen de boş ver kuşları ben gibi yeniden ek
Aynen Zeloşum...
GEçmiş olsun Allah hayırlı şifalar vesin canım kardeşine...
Zeloşum sana da çok geçmiş olsun canım ya...
Sizlere de hayırlı cumalar kızlar...
Bu lokumu yine pasta börek aşkım tuttuğunda deneyeceğim inşallah,Bi de şu soğan patates çorban vardı o da hoş sanki onu da deneyeceğim inşallah ama tarifini yine yazarsın...
Efsuncum ööööllllllllllleeeeeeeeeeeee ayakların havada nasıl uyumuşsun kızayaklarını iple tavana mı bağladın
Bu bebek işleri ne işler açıyor insanın başına
Yani kız haklı sara ben de diyorum toz şeker olsa öyle yazar,olsun ben toz şeker koyarım diyorum yaparsam
Canım ALLAH razı olsun hatırlatma yaptığın için..
Karadeniz de görülmesi gereken çok yer var Samsun gerçekten çok güzel bir şehir, Rize de öyle.Rize önce bana yarım saatlik mesafedeydi.Karadeniz de en çok görülmesi gereken yerlerden biri Trabzon- Uzungöl ve Sümela manastırı.Müthiş doğa harikası yerler.Oraları bizim insanımızdan çok Avrupalılar geziyor, adamlar işini biliyor valla.
Yav bacılar o kadar çok sohbet etmişsiniz ki cevap yazmaktan sohbete katılamayrum2013 mü Zeloşun fırtınası mı dır nedir bizim topicte sohbet patlaması var.Önceden kaybolanlar aynı anda çıktılar ortaya teker teker gelseydiniz ya
Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan
amin canımbegümcüm gece 4 te uyudum sabah 8 de ayaktaydım eşim geldi kahvaltı yaptık o uyudu ben yine burdayım efsunla naz kesin pire sayıyodur hala
geçmiş olsun sveinçcim.geçmişe bakmadığım için yeni öğreniyrm
amin canımbegümcüm gece 4 te uyudum sabah 8 de ayaktaydım eşim geldi kahvaltı yaptık o uyudu ben yine burdayım efsunla naz kesin pire sayıyodur hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?