aaa neden o kadar gec yattn cnm
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları olsn ınsallahh
saçlarımı çikolata kahveye boyadım kızlar çok güzel oldu
gule gule kullan cnm eminim cokk guzel olmusturrr
kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapsam sayfalara sığmayacağından kısaca özet geçecem
efsuncum renkli yazı yazmak için konuya cevap veri tıklıyosun mesaj yazdığın yerin üst kısmında B I A font sıze yazan yerler var kalın yazmak için B ye italik yazmak için I ya renkli yazmak için A ya tıklıyosun ve orada açılan pencerede istediğin rengin üzerine tıklıyosun yinede olmuyosa kullanıcı kontrol paneline gir orada seçenekleri düzenleye tıkla orada mesajlar bölümünde avatarları göster grafikleri göster yazan yerler varya onları işaretle o zaman kesin düzelmesi lazım.aykalarını havaya dikmen güzel gün aşırı ilişkide sperm kalitesi için önemli kimyasal gebeliğe gelince bebek tutunup hamilelik başlar ama embriyo sağlıksız olduğundan hamilelik devam edemez ve daha tutunma aşamasında olduğundan adetle atılır vücuttan ancak kanda beta hcg hormonu yükseldiğinden kan testi yaparsan düşük değerle hamile olduğunu görür kimyasal gebelik yaşadağını anlarsın sağlıklı ve devam eden bi gebelik olmadığından ismi kimyasal gebelik canım menim inşallah anlatabilmişimdir
zeloşum çok enerjik gördüm seni gece 4 lere kadar oturmuşsunuz ben gelincede oturma o saate kadar bak ben sana yapıyorum dermişimtızım canına acımıyonmu uykusuz uykusuz hacı yatmaz gibi geziyon ve sanırım saatlerce dil döküp hamile olmadığını anlattığınız şahıs sizlerle kafa bulmuş neden dersen ilişkinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen vede adet olmasına rağman hamile olduğunu düşünmek için bi insanın çok saf olması gerekir ki bu devirde öyle saf birinin olacağını sanmıyorum heleki doktor bile ultrasonda bakıp hamile değilsin demişken.ben bu tiplere cevap vermiyorum çünkü cevap verdikçe daha saçma şeyler yazıyolar ve insanın sinirlerini bozuyolar sende ciddiye alma bunları arkadaş tavsiyesi
nazemircim sende hacı yatmaz olmuşsun bacım dün gece hepiniz ayaktaymışsınız ama bi ben uykucu şirine olmuşum ama olsun kocişimin kollarında çok tatlı uyudum mennazoşum zeloşun nuri alço olduğunu ben söylemedim tızım yanlış hatırlıyon ayrıca hikayen çok güzeldi çok beğendim devamını beklerim
veeeee gelelim leylaya yine topiğe gelmiş ama yazmamış ben artık iki alternatif düşünüyorum birincisi leylanın nikini başkası kullanıyo ve gelip bakıp gidiyo ikincisi leyla artık bizi umursamıyo çünkü böyle olmasa topiğe gelipte yazmamazlık etmez benim tanıdığım leyla eminim bu mesajımıda okuyacak inşallah bunu dikkate alıp cevap verir artık sizinle konuşmak istemiyorum dese bizde merak etmeyiz bundan sonra üzülürüz ama iyi olduğunu bilip merak etmeyiz en azından bunu yapmalı diye düşünüyorum.
oncelikle dlm hrrkrse.telden yaziyorum.dunde girdim size yazmays calistim ams telde nikim gozukmuyor.bende topice yazamayacagini dusunup geri cikmistim.neyse gelelim sadste.buse yine hsstslandi.4 gun izin aldim.atrsi38 di.enfeksiyondan ates dusmedi.en son doktor igne verdi.anca normale dondu.bugunde kontrole goturduk.gaita ve ksn tahlili verdik.musyene olfu tekrar.suan fsha iyi cok sukur.umsrim yszdiklsrim topice gidrr.darscim nikimi kimde kullsnsmaz csnim.kimseye vermem ben niki.bude hsdtsykrn birde memlrketten tryzemler grldi.2 gece hic uyumsdim busenin nobetini tutyum.
leylacım hele şükür bişey yazdın iyi olduğunu bilmek güzel bi kaç kere gelip bişey yazmadan gidince böyle düşündüm açıkçası ve bunuda yazdım canım seni sevdiğimi bilirsin dolayısıyla merak edeceğimide tahmin edersin.buseye geçmiş olsun Allah şifa versin onu benim yerime öp misafir olunca bide çocuk hastaysa insan zor durumda kalır anlıyorum seni ama telden de girsen iyi olduğunu yaz tatlım çünkü tek iletişim aracımız burası ve gelmeyincede merak ediyoruz.telden nete girip yazarsan yazdıkların geliyo canım menim
oncelikle dlm hrrkrse.telden yaziyorum.dunde girdim size yazmays calistim ams telde nikim gozukmuyor.bende topice yazamayacagini dusunup geri cikmistim.neyse gelelim sadste.buse yine hsstslandi.4 gun izin aldim.atrsi38 di.enfeksiyondan ates dusmedi.en son doktor igne verdi.anca normale dondu.bugunde kontrole goturduk.gaita ve ksn tahlili verdik.musyene olfu tekrar.suan fsha iyi cok sukur.umsrim yszdiklsrim topice gidrr.darscim nikimi kimde kullsnsmaz csnim.kimseye vermem ben niki.bude hsdtsykrn birde memlrketten tryzemler grldi.2 gece hic uyumsdim busenin nobetini tutyum.
leylacım hele şükür bişey yazdın iyi olduğunu bilmek güzel bi kaç kere gelip bişey yazmadan gidince böyle düşündüm açıkçası ve bunuda yazdım canım seni sevdiğimi bilirsin dolayısıyla merak edeceğimide tahmin edersin.buseye geçmiş olsun Allah şifa versin onu benim yerime öp misafir olunca bide çocuk hastaysa insan zor durumda kalır anlıyorum seni ama telden de girsen iyi olduğunu yaz tatlım çünkü tek iletişim aracımız burası ve gelmeyincede merak ediyoruz.telden nete girip yazarsan yazdıkların geliyo canım menim
ne gecmismis yaaa oku oku bitmedi gozlerim yoruldu sizi gidi cenesi dusukler))
leylacim canim cok gecmis olsun buseye acil sifa versin rabbim
benim oglumd hasta burnu akiyo ve oksuruyo bogazi kotu su cocuklar nie bu kadar cok hastalanirki..
telden yazinca gidiyo fakat hep yanlis yaziyorum ben bide kimler online gozukmuyo pc de diger odada orasida soguk cocukla gidemiyorum mecburen telden takiliyoruz
Aaaaa o nasil oluyor cnm hic yemedim ama deneyebilirim
Hayırlı pazarlar arkidişler,kimse uyanmadı mı huuuuuuuuuuuuuuuuu
Leylacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama arada ses ver bak yanlış anlaşılıyor ona göre ha
Fırçan işe yaradı Saracım:128::128::128::128::128:
Çenesi düşükler ki hem de ne düşükArtıkım geçmişe cevap yazamaz olduk
Canım oğluşuna Allah şifa versin geçmiş olsun edacım
Eki Görüntüle 617500
günaydın güzel topiğimizin güzel kızçeleri
yağmurlu ve ılık bi günde hepimize sağlık huzur ve mutluluk diliyorum
Eki Görüntüle 617504 Eki Görüntüle 617504 Eki Görüntüle 617504 Eki Görüntüle 617504 Eki Görüntüle 617504 Eki Görüntüle 617504
sanada hayırlı pazarlar canım nasılsın benim bugün başım ağrıyo aradada dönüyo neden oldu anlamadım
leyloşa fırça demeyelimde sitemim işe yaradı insan sevdiğini merak eder sevdiğine kırılır haksızmıyım ama
kizlar sagolun oglusum iyilessin artik hic nesesi yok gece dogru durust uyumadi bile..
Sana da canım, ne güzel çiçekley
Başın mı dönüyo:44:, hamileliğe yorsak mı? Bakarsın bir mucize de sen yaşarsınİyiyim çok şükür benim de ayak malumun arada çok zorluyor bugün iyi çok şükür.
Haksız değilsin tabi ki , bu kk dışında görüşmemenin olumsuz tarafı da bu işte, gerçekten samimiyetle merak edip sormak istediğinde bunu yapamamak, net başında haber beklemek hoş değil ama napalım. Seviyorum burayı da sizleri de ya
Canım benim üzülme en yakın zamanda atlatır inşallah. Sen hamile halinle daha çok zorlanırsın şimdi,Rabbim kolaylık versin edacım inşallah.
hamilelil mi hiç sanmıyorum canım reglim biteli bi hafta oluyo daha sanırım bu baş dönmeleri boyun fıtığından kaynaklanıyo
seninde iyi olmana sevindim gelsene sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?