Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oncelikle dlm hrrkrse.telden yaziyorum.dunde girdim size yazmays calistim ams telde nikim gozukmuyor.bende topice yazamayacagini dusunup geri cikmistim.neyse gelelim sadste.buse yine hsstslandi.4 gun izin aldim.atrsi38 di.enfeksiyondan ates dusmedi.en son doktor igne verdi.anca normale dondu.bugunde kontrole goturduk.gaita ve ksn tahlili verdik.musyene olfu tekrar.suan fsha iyi cok sukur.umsrim yszdiklsrim topice gidrr.darscim nikimi kimde kullsnsmaz csnim.kimseye vermem ben niki.bude hsdtsykrn birde memlrketten tryzemler grldi.2 gece hic uyumsdim busenin nobetini tutyum.

leylacım hele şükür bişey yazdın iyi olduğunu bilmek güzel bi kaç kere gelip bişey yazmadan gidince böyle düşündüm açıkçası ve bunuda yazdım canım seni sevdiğimi bilirsin dolayısıyla merak edeceğimide tahmin edersin.buseye geçmiş olsun Allah şifa versin onu benim yerime öp misafir olunca bide çocuk hastaysa insan zor durumda kalır anlıyorum seni ama telden de girsen iyi olduğunu yaz tatlım çünkü tek iletişim aracımız burası ve gelmeyincede merak ediyoruz.telden nete girip yazarsan yazdıkların geliyo canım menim

leylacim canim cok gecmis olsun buseye acil sifa versin rabbim

benim oglumd hasta burnu akiyo ve oksuruyo bogazi kotu su cocuklar nie bu kadar cok hastalanirki..

telden yazinca gidiyo fakat hep yanlis yaziyorum ben bide kimler online gozukmuyo pc de diger odada orasida soguk cocukla gidemiyorum mecburen telden takiliyoruz

Hayırlı pazarlar arkidişler,kimse uyanmadı mı huuuuuuuuuuuuuuuuu

Leylacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama arada ses ver bak yanlış anlaşılıyor ona göre ha

Fırçan işe yaradı Saracım:128::128::128::128::128:
ne gecmismis yaaa oku oku bitmedi gozlerim yoruldu sizi gidi cenesi dusukler))

Çenesi düşükler ki hem de ne düşükArtıkım geçmişe cevap yazamaz olduk

Canım oğluşuna Allah şifa versin geçmiş olsun edacım

geçmiş olsun umudumuza canım Allah şifa versin ona

Aaaaa o nasil oluyor cnm hic yemedim ama deneyebilirim

çok nefis oluyo canım havuçları rendeleyip yağda kavuruyosun yumurtayı tuzla çırpıp üzerine ekliyosun karıştırıyosun yumurtalar pişince tamamdır

kahvaltılara böyle ilginç tariflerim var istediğin zaman sor yardımcı olurum

sanada hayırlı pazarlar canım nasılsın benim bugün başım ağrıyo aradada dönüyo neden oldu anlamadım

leyloşa fırça demeyelimde sitemim işe yaradı insan sevdiğini merak eder sevdiğine kırılır haksızmıyım ama

Sana da canım, ne güzel çiçekley

Başın mı dönüyo:44:, hamileliğe yorsak mı? Bakarsın bir mucize de sen yaşarsın İyiyim çok şükür benim de ayak malumun arada çok zorluyor bugün iyi çok şükür.
Haksız değilsin tabi ki , bu kk dışında görüşmemenin olumsuz tarafı da bu işte, gerçekten samimiyetle merak edip sormak istediğinde bunu yapamamak, net başında haber beklemek hoş değil ama napalım. Seviyorum burayı da sizleri de ya
kizlar sagolun oglusum iyilessin artik hic nesesi yok gece dogru durust uyumadi bile..

Canım benim üzülme en yakın zamanda atlatır inşallah. Sen hamile halinle daha çok zorlanırsın şimdi,Rabbim kolaylık versin edacım inşallah.

hamilelil mi hiç sanmıyorum canım reglim biteli bi hafta oluyo daha sanırım bu baş dönmeleri boyun fıtığından kaynaklanıyo
seninde iyi olmana sevindim gelsene sohbet edelim

Kız Rana ve kocişim gelip pc ye el koyamadan gel de iki lafın belini kırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…