deldimmmmmmmmm:
Kız Rana ve kocişim gelip pc ye el koyamadan gel de iki lafın belini kırak
ablacım nasılsn koften cok guzel gozukuyo ellerıne saglık
bende bugun sabah kalktıgımdan berı daha yenı otrdum yatakları koltukları cektım tek tek altlarını sıl supur yerlestr yıne belım tutcak ama napıyım toz olmstu hep.. gardolabında ustunu temzledım 9 saatte ancak bıtırebldm sıl supur toz al banyo temzle yarn bıse yapmam
sagol ablacm keske hıc pıslenmesebeğenmene sevindim canım seninde ellerine sağlık temizlik yapmışsın güle güle kirlet
slm kızlar.annem bi arkadşaındandan duymuş erkek ve kadın infertilesi için taaze kişniş almış bana bir dolu onu yemelimnişiz.belkii sizde uygularsınız die yazdım.ama kokusu çok kötü kereviz gibi kokuyor nasıl yiyeceğimi bilemiyrmm
abla sımdı grdum bunu yk olmadım da yapmam bn kndımı 5 ay olmamd bılıyorm pko yuzundenbegümcüm sen regl oldunmu merak ettim olmadıysan bi test yap canım
Hemen gelimmmmmmmmmmm....Yemeğin süper görünüyor, havuçlu yumurtayı da bir denemeliyim ,değişik şeyler yapmayı severim
bugünkü hikayemiz
AFFIN ERDEMİ
Bir gün trenle seyahat eden birisi tesadüfen son derece huzursuz olan genç bir adamın yanına oturmuş. Bir sure sonra , genç adam , uzak bir hapishaneden henüz çıkmış bir mahkum olduğunu açıklamış. Mahkumiyeti ailesine o kadar utanç vermiş ki , ne ziyaretine gelmişler , ne de bir mektup yollamışlar. Ama fakir oldukları için seyahat edemediklerini , cahil oldukları için mektup yazamadıklarını umuyor ; her şeye rağmen kendisini affetmiş olmalarını hayal ediyormuş.
Ailesinin işini kolaylaştırmak için , kendilerine mektup yazıp tren kasabanın eteklerindeki çiftliklerinden geçerken bir işaret koymalarını söylemiş. Ailesi kendisini affetmişse , raylara yakın bir elma ağacına beyaz bir kurdele bağlayacaklarmış. Eğer kendisinin geri dönmesini istemiyorlarsa , hiç bir şey yapmayacaklar , o da trende kalıp Batıya gidecek , belki de bir serseri olacakmış.
Tren , kasabasına yaklaşırken heyecanı o kadar artmış ki , pencereden dışarı bakmaya cesaret edemiyormuş. Kompartıman arkadaşı kendisiyle yer değiştirip onun yerine elma ağacına bakacağını söylemiş.
Bir dakika sonra elini genç mahkumun koluna koymuş ,
“ Şuraya bak ” demiş. Göz pınarlarında biriken yaşlarla gözleri parlıyormuş. “ Her şey yolunda , bütün ağaç bembeyaz kurdelalarla bezenmiş ”.
O anda bir ömrü zehirleyen tüm acılar , adeta , birden dağılmış , kaybolmuş.
Alıntıdır.
abla sımdı grdum bunu yk olmadım da yapmam bn kndımı 5 ay olmamd bılıyorm pko yuzunden
Canım bu çiçeğin adı drecana( drekana)
Yemeğin süper görünüyor, havuçlu yumurtayı da bir denemeliyim ,değişik şeyler yapmayı severim
Bugünkü hikayen de çok anlamlı ve duygulu...
[/COLOR][/FONT][/I][/B]
inş cnmpaylaşımın için sağol canım sen ye bakalım inaşşalh faydasını görürsün sonra bizde deneriz
ooooo leyloşum hatresim begümüm gelmiş bende çay demledim kekle içiyoruz eşimle sizede ikram edeyim
Eki Görüntüle 617840 Eki Görüntüle 617841
biliyorum tatlım...halimi görseydin bana hak verirdin..sabahlara kadar busenin nöbetini tuttuk..kimse uyumadı evin içinde..havale geçirecek diye çok korktum..valla neti falan düşünecek halde değildim...buseyi senin yerine öptüm canım..elde olmadan sizi merakta koymuşum..ama gelmediğim zaman bilinki önemli bir nedeni vardır yada işim vardır..ama muhakkak geleceğimi bilin...hele şükürki yavrum şuan daha iyi...hiç susmadan sabahlara kadar ağladı..bir anne olarak insanın içi dayanmıyor...annemle sabaha kadar elimizde salladık ağlamasın havalansın ateşi biraz düşsün ferahlasın diye...antibiyotik şurup bile fayda etmedi doktor en son artık iğne yazdı..o iğne yavrumu ferahlattı...ne illetmiş bu enfeksiyon ya..doktora dedim tüm tahlilleri yap iyice bak yavruma idrar ve boğaz kültürü yaptırdım..kanı düşük çıktı birazda çinko eksikliği varmış..onlarada ilaç verdi kullanmaya başladık bakalım..kültür sonuçları temiz çıktı..gaita tahlilide temiz çıktı çok şükür...birde bu kadar şeyin içinde yatılı misafirlerim vardı..mahvoldum ya kaç gündür..doğru dürüst kafam yastık yüzü görmedi...yavrum iyileştiye başka bir şey istemiyorum Rabbimden...telden bağlandım ama nikim çıkmadı...bir tuhaf olmuş..edacımda yazmışya aynen onun dediği gibi..nik çıkmayınca giremedim sandım yazamadım..dün akşam ufak bir yer vardı oraya tıkladım yazma yeri açıldı..şaşırdım demekki burdan yazılacakmış deyip cevap yazdım..aslında topice derdimi yazmaya gelmiştim ama sen benden önce davranmışsın bile saracım...beni düşündüğün için teşekkür ederim tatlım..insan gerçekten çok merak ediyor ama öyle bir cendereye giriyorsun ki bazen insanın gözü hiç bir şey görmüyor tatlım...leylacım hele şükür bişey yazdın iyi olduğunu bilmek güzel bi kaç kere gelip bişey yazmadan gidince böyle düşündüm açıkçası ve bunuda yazdım canım s eni sevdiğimi bilirsin dolayısıyla merak edeceğimide tahmin edersin.buseye geçmiş olsun Allah şifa versin onu benim yerime öp misafir olunca bide çocuk hastaysa insan zor durumda kalır anlıyorum seni ama telden de girsen iyi olduğunu yaz tatlım çünkü tek iletişim aracımız burası ve gelmeyincede merak ediyoruz.telden nete girip yazarsan yazdıkların geliyo canım menim
saol edacım...sanada geçmiş olsun tatlım...bu çocuklara ne oluyor böyle ya..hastaneyi bir görseydin kum gibi kaynıyor biri gidiyor biri geliyor..çocuklar hep hasta öksürüyor..Rabbim tüm çocuklara şifa versin...leylacim canim cok gecmis olsun buseye acil sifa versin rabbim
benim oglumd hasta burnu akiyo ve oksuruyo bogazi kotu su cocuklar nie bu kadar cok hastalanirki..
telden yazinca gidiyo fakat hep yanlis yaziyorum ben bide kimler online gozukmuyo pc de diger odada orasida soguk cocukla gidemiyorum mecburen telden takiliyoruz
saol hatrescim...kaç gündür anca kendime gelebildim valla...10 büyük hasta olsun ama bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor çok...Hayırlı pazarlar arkidişler,kimse uyanmadı mı huuuuuuuuuuuuuuuuu
Leylacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama arada ses ver bak yanlış anlaşılıyor ona göre ha
Fırçan işe yaradı Saracım:128::128::128::128::128:
Çenesi düşükler ki hem de ne düşükArtıkım geçmişe cevap yazamaz olduk
Canım oğluşuna Allah şifa versin geçmiş olsun edacım
merak edebilirsin ama asla kırılma tamam mı tatlım..ben kırılacak bişey yapmam sen merak etme...eninde sonunda eğer ölmemişsem mutlaka gelip size haber ederim tatlışım...sanada hayırlı pazarlar canım nasılsın benim bugün başım ağrıyo aradada dönüyo neden oldu anlamadım
leyloşa fırça demeyelimde sitemim işe yaradı insan sevdiğini merak eder sevdiğine kırılır haksızmıyım ama
inş cnm
bana yokmu
biliyorum tatlım...halimi görseydin bana hak verirdin..sabahlara kadar busenin nöbetini tuttuk..kimse uyumadı evin içinde..havale geçirecek diye çok korktum..valla neti falan düşünecek halde değildim...buseyi senin yerine öptüm canım..elde olmadan sizi merakta koymuşum..ama gelmediğim zaman bilinki önemli bir nedeni vardır yada işim vardır..ama muhakkak geleceğimi bilin...hele şükürki yavrum şuan daha iyi...hiç susmadan sabahlara kadar ağladı..bir anne olarak insanın içi dayanmıyor...annemle sabaha kadar elimizde salladık ağlamasın havalansın ateşi biraz düşsün ferahlasın diye...antibiyotik şurup bile fayda etmedi doktor en son artık iğne yazdı..o iğne yavrumu ferahlattı...ne illetmiş bu enfeksiyon ya..doktora dedim tüm tahlilleri yap iyice bak yavruma idrar ve boğaz kültürü yaptırdım..kanı düşük çıktı birazda çinko eksikliği varmış..onlarada ilaç verdi kullanmaya başladık bakalım..kültür sonuçları temiz çıktı..gaita tahlilide temiz çıktı çok şükür...birde bu kadar şeyin içinde yatılı misafirlerim vardı..mahvoldum ya kaç gündür..doğru dürüst kafam yastık yüzü görmedi...yavrum iyileştiye başka bir şey istemiyorum Rabbimden...telden bağlandım ama nikim çıkmadı...bir tuhaf olmuş..edacımda yazmışya aynen onun dediği gibi..nik çıkmayınca giremedim sandım yazamadım..dün akşam ufak bir yer vardı oraya tıkladım yazma yeri açıldı..şaşırdım demekki burdan yazılacakmış deyip cevap yazdım..aslında topice derdimi yazmaya gelmiştim ama sen benden önce davranmışsın bile saracım...beni düşündüğün için teşekkür ederim tatlım..insan gerçekten çok merak ediyor ama öyle bir cendereye giriyorsun ki bazen insanın gözü hiç bir şey görmüyor tatlım...
saol edacım...sanada geçmiş olsun tatlım...bu çocuklara ne oluyor böyle ya..hastaneyi bir görseydin kum gibi kaynıyor biri gidiyor biri geliyor..çocuklar hep hasta öksürüyor..Rabbim tüm çocuklara şifa versin...
saol hatrescim...kaç gündür anca kendime gelebildim valla...10 büyük hasta olsun ama bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor çok...
merak edebilirsin ama asla kırılma tamam mı tatlım..ben kırılacak bişey yapmam sen merak etme...eninde sonunda eğer ölmemişsem mutlaka gelip size haber ederim tatlışım...
ooooo leyloşum hatresim begümüm gelmiş bende çay demledim kekle içiyoruz eşimle sizede ikram edeyim
Eki Görüntüle 617840 Eki Görüntüle 617841
saol tatlım..bizde buseyle çerez yiyoruz..kabak çeğirdeği aç bana diye eliyle işaret ediyor...kucağımda oturuyor..yazamıyorum o yüzdn.inş cnm
bana yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?