Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ablacım nasılsn koften cok guzel gozukuyo ellerıne saglık

bende bugun sabah kalktıgımdan berı daha yenı otrdum yatakları koltukları cektım tek tek altlarını sıl supur yerlestr yıne belım tutcak ama napıyım toz olmstu hep.. gardolabında ustunu temzledım 9 saatte ancak bıtırebldm sıl supur toz al banyo temzle yarn bıse yapmam

beğenmene sevindim canım seninde ellerine sağlık temizlik yapmışsın güle güle kirlet

bugünkü hikayemiz

AFFIN ERDEMİ

Bir gün trenle seyahat eden birisi tesadüfen son derece huzursuz olan genç bir adamın yanına oturmuş. Bir sure sonra , genç adam , uzak bir hapishaneden henüz çıkmış bir mahkum olduğunu açıklamış. Mahkumiyeti ailesine o kadar utanç vermiş ki , ne ziyaretine gelmişler , ne de bir mektup yollamışlar. Ama fakir oldukları için seyahat edemediklerini , cahil oldukları için mektup yazamadıklarını umuyor ; her şeye rağmen kendisini affetmiş olmalarını hayal ediyormuş.

Ailesinin işini kolaylaştırmak için , kendilerine mektup yazıp tren kasabanın eteklerindeki çiftliklerinden geçerken bir işaret koymalarını söylemiş. Ailesi kendisini affetmişse , raylara yakın bir elma ağacına beyaz bir kurdele bağlayacaklarmış. Eğer kendisinin geri dönmesini istemiyorlarsa , hiç bir şey yapmayacaklar , o da trende kalıp Batıya gidecek , belki de bir serseri olacakmış.

Tren , kasabasına yaklaşırken heyecanı o kadar artmış ki , pencereden dışarı bakmaya cesaret edemiyormuş. Kompartıman arkadaşı kendisiyle yer değiştirip onun yerine elma ağacına bakacağını söylemiş.
Bir dakika sonra elini genç mahkumun koluna koymuş ,
“ Şuraya bak ” demiş. Göz pınarlarında biriken yaşlarla gözleri parlıyormuş. “ Her şey yolunda , bütün ağaç bembeyaz kurdelalarla bezenmiş ”.

O anda bir ömrü zehirleyen tüm acılar , adeta , birden dağılmış , kaybolmuş.

Alıntıdır.

slm kızlar.annem bi arkadşaındandan duymuş erkek ve kadın infertilesi için taaze kişniş almış bana bir dolu onu yemelimnişiz.belkii sizde uygularsınız die yazdım.ama kokusu çok kötü kereviz gibi kokuyor nasıl yiyeceğimi bilemiyrmm

paylaşımın için sağol canım sen ye bakalım inaşşalh faydasını görürsün sonra bizde deneriz

kızlar buda benim salonumdaki çiçeğim ismini bilmiyorum ama

Eki Görüntüle 617633

Canım bu çiçeğin adı drecana (drekana)

kızlar fırında köfte patates yaptım hadi gelin beraber yiyek

Eki Görüntüle 617703
Hemen gelimmmmmmmmmmm....Yemeğin süper görünüyor, havuçlu yumurtayı da bir denemeliyim ,değişik şeyler yapmayı severim

Saraaaaaaaaaaa Atatürk çiçeğini çok seveyim çabuk bana köklendirip yollaaaaaaaaaa

Bugünkü hikayen de çok anlamlı ve duygulu...

Son düzenleme:
abla sımdı grdum bunu yk olmadım da yapmam bn kndımı 5 ay olmamd bılıyorm pko yuzunden

hııım anladım canım hayırlısı olsun o zaman

Atatürk çiçeğini dün eşim hediye almış bana bende çok sevdim nasıl kökleneceğini bilmiyorum ama öğretirsen yapabilirim

ooooo leyloşum hatresim begümüm gelmiş bende çay demledim kekle içiyoruz eşimle sizede ikram edeyim

biliyorum tatlım...halimi görseydin bana hak verirdin..sabahlara kadar busenin nöbetini tuttuk..kimse uyumadı evin içinde..havale geçirecek diye çok korktum..valla neti falan düşünecek halde değildim...buseyi senin yerine öptüm canım..elde olmadan sizi merakta koymuşum..ama gelmediğim zaman bilinki önemli bir nedeni vardır yada işim vardır..ama muhakkak geleceğimi bilin...hele şükürki yavrum şuan daha iyi...hiç susmadan sabahlara kadar ağladı..bir anne olarak insanın içi dayanmıyor...annemle sabaha kadar elimizde salladık ağlamasın havalansın ateşi biraz düşsün ferahlasın diye...antibiyotik şurup bile fayda etmedi doktor en son artık iğne yazdı..o iğne yavrumu ferahlattı...ne illetmiş bu enfeksiyon ya..doktora dedim tüm tahlilleri yap iyice bak yavruma idrar ve boğaz kültürü yaptırdım..kanı düşük çıktı birazda çinko eksikliği varmış..onlarada ilaç verdi kullanmaya başladık bakalım..kültür sonuçları temiz çıktı..gaita tahlilide temiz çıktı çok şükür...birde bu kadar şeyin içinde yatılı misafirlerim vardı..mahvoldum ya kaç gündür..doğru dürüst kafam yastık yüzü görmedi...yavrum iyileştiye başka bir şey istemiyorum Rabbimden...telden bağlandım ama nikim çıkmadı...bir tuhaf olmuş..edacımda yazmışya aynen onun dediği gibi..nik çıkmayınca giremedim sandım yazamadım..dün akşam ufak bir yer vardı oraya tıkladım yazma yeri açıldı..şaşırdım demekki burdan yazılacakmış deyip cevap yazdım..aslında topice derdimi yazmaya gelmiştim ama sen benden önce davranmışsın bile saracım...beni düşündüğün için teşekkür ederim tatlım..insan gerçekten çok merak ediyor ama öyle bir cendereye giriyorsun ki bazen insanın gözü hiç bir şey görmüyor tatlım...
saol edacım...sanada geçmiş olsun tatlım...bu çocuklara ne oluyor böyle ya..hastaneyi bir görseydin kum gibi kaynıyor biri gidiyor biri geliyor..çocuklar hep hasta öksürüyor..Rabbim tüm çocuklara şifa versin...
saol hatrescim...kaç gündür anca kendime gelebildim valla...10 büyük hasta olsun ama bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor çok...
merak edebilirsin ama asla kırılma tamam mı tatlım..ben kırılacak bişey yapmam sen merak etme...eninde sonunda eğer ölmemişsem mutlaka gelip size haber ederim tatlışım...

kaç gündür işe de gidemedim...müdürlede aramız kötü..herşey üst üste geliyor...şubatta tayin isteyebilirim..bu aralar moralim çok bozuk...o kadar çalışıyorsun ama bir kafası bozuğu başına müdür ediyorlar al başına belayı...geçenlerde çok kötü tartıştım...valla şartellerim atıyor bazen...gıcıklığına herişi bana yüklemeye başladı..bakalım sonumuz hayır olsun...

Allah ölüm vermesin canım bunu düşünmek dahi istemiyorum ancak tek iletişim aracımız burası olunca insan eli kolu bağlı gelecek bi haberi bekliyo
seni anlıyorum zor zamanlar yaşamışsın o durumda kim olsa neti düşünmeyi bırak aklına bile gelmezdi zaten ben ne zaman çok merak etmeye başladım biliyomusun topiğe geliyosun ama yazmıyosun ismin aşağıda gözüküyo profiliden kk ya girişin gözüküyo ama tek bi kelime yazmayınca sende olsan meraklanırsın leyloşum.neyseki kötü günler geride kaldı busemizde iyileşmiş misafirlerinde giderse sende kafanı dinlersin ve aramıza dönersin inşallah kendine iyi bak tatlım tabiki busemizede. bu sene grip soğuk algınlığı inatçı seyrediyo bende çok çektim iki defa hastanye gittimde zar zor iyleştim halen daha öksürüyorum ara sıra kaldıki çocuklarda daha ağır seyrediyo bu hastalık Allah şifa versin tekrardan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…