kaç gündür işe de gidemedim...müdürlede aramız kötü..herşey üst üste geliyor...şubatta tayin isteyebilirim..bu aralar moralim çok bozuk...o kadar çalışıyorsun ama bir kafası bozuğu başına müdür ediyorlar al başına belayı...geçenlerde çok kötü tartıştım...valla şartellerim atıyor bazen...gıcıklığına herişi bana yüklemeye başladı..bakalım sonumuz hayır olsun...
Allah ölüm vermesin canım bunu düşünmek dahi istemiyorum ancak tek iletişim aracımız burası olunca insan eli kolu bağlı gelecek bi haberi bekliyo
seni anlıyorum zor zamanlar yaşamışsın o durumda kim olsa neti düşünmeyi bırak aklına bile gelmezdi zaten ben ne zaman çok merak etmeye başladım biliyomusun topiğe geliyosun ama yazmıyosun ismin aşağıda gözüküyo profiliden kk ya girişin gözüküyo ama tek bi kelime yazmayınca sende olsan meraklanırsın leyloşum.neyseki kötü günler geride kaldı busemizde iyileşmiş misafirlerinde giderse sende kafanı dinlersin ve aramıza dönersin inşallah kendine iyi bak tatlım tabiki busemizede. bu sene grip soğuk algınlığı inatçı seyrediyo bende çok çektim iki defa hastanye gittimde zar zor iyleştim halen daha öksürüyorum ara sıra kaldıki çocuklarda daha ağır seyrediyo bu hastalık Allah şifa versin tekrardan canım
saol bitanem...sende haklısın tabi insan merak ediyor..birbirimizi sevdiğimiz için merakta kalıyoruz ister istemez saracım...size iyi geceler daha yatsı namazımı kılacam..buseyi uyutacam..Allah rahatlık versin canım..iyi geceler...
saol tatlım..bizde buseyle çerez yiyoruz..kabak çeğirdeği aç bana diye eliyle işaret ediyor...kucağımda oturuyor..yazamıyorum o yüzdn.
saol bitanem...sende haklısın tabi insan merak ediyor..birbirimizi sevdiğimiz için merakta kalıyoruz ister istemez saracım...size iyi geceler daha yatsı namazımı kılacam..buseyi uyutacam..Allah rahatlık versin canım..iyi geceler...
KIZLAR İYİ GECELER NASILSINIZZZ CMRTS GÜNN KÖYE GİTTİM ANNEMİ ÖZLEMİŞTİMM BİRDE BABAMI KAÇ ZAMAN VARKİ GİDEMEMİŞTİM BABAMA ZİYARET ETTİM MEZARINI TEMİZLEDİMMMMMM BU GÜNDE BİR ARKADAŞIM VARDI (aslında komşumun gelini ama bizi yakınlaştıran onunda bebeğinin olmamamsı)1.5 AY KADAR ÖNCE AŞILAMA YAPTIRMIŞTI TEDVİSİ YARIM KALMIŞTI YENİDEN DENEYECEKTİİİ BU GÜN ARADIM NE YATIN GÜZEL BİR HABER VARMI DİYEEE TELEFONU AĞLAYARAK AÇTII 35 YAŞLARINDA BİR ABLASI VARDI ANNESİYLE YAŞAYN BEKAR PAZAR GÜN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞŞŞŞ VEFAAT ETMİŞŞŞ ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMM ŞİMDİ ANCAK VAKİT BULDUM BURAYA GİRMAYE İNŞ SİZLERDE İYİSİNİZDİR
hııım anladım canım hayırlısı olsun o zaman
Atatürk çiçeğini dün eşim hediye almış bana bende çok sevdim nasıl kökleneceğini bilmiyorum ama öğretirsen yapabilirim
ooooo leyloşum hatresim begümüm gelmiş bende çay demledim kekle içiyoruz eşimle sizede ikram edeyim
Eki Görüntüle 617840 Eki Görüntüle 617841
biliyorum tatlım...halimi görseydin bana hak verirdin..sabahlara kadar busenin nöbetini tuttuk..kimse uyumadı evin içinde..havale geçirecek diye çok korktum..valla neti falan düşünecek halde değildim...buseyi senin yerine öptüm canım..elde olmadan sizi merakta koymuşum..ama gelmediğim zaman bilinki önemli bir nedeni vardır yada işim vardır..ama muhakkak geleceğimi bilin...hele şükürki yavrum şuan daha iyi...hiç susmadan sabahlara kadar ağladı..bir anne olarak insanın içi dayanmıyor...annemle sabaha kadar elimizde salladık ağlamasın havalansın ateşi biraz düşsün ferahlasın diye...antibiyotik şurup bile fayda etmedi doktor en son artık iğne yazdı..o iğne yavrumu ferahlattı...ne illetmiş bu enfeksiyon ya..doktora dedim tüm tahlilleri yap iyice bak yavruma idrar ve boğaz kültürü yaptırdım..kanı düşük çıktı birazda çinko eksikliği varmış..onlarada ilaç verdi kullanmaya başladık bakalım..kültür sonuçları temiz çıktı..gaita tahlilide temiz çıktı çok şükür...birde bu kadar şeyin içinde yatılı misafirlerim vardı..mahvoldum ya kaç gündür..doğru dürüst kafam yastık yüzü görmedi...yavrum iyileştiye başka bir şey istemiyorum Rabbimden...telden bağlandım ama nikim çıkmadı...bir tuhaf olmuş..edacımda yazmışya aynen onun dediği gibi..nik çıkmayınca giremedim sandım yazamadım..dün akşam ufak bir yer vardı oraya tıkladım yazma yeri açıldı..şaşırdım demekki burdan yazılacakmış deyip cevap yazdım..aslında topice derdimi yazmaya gelmiştim ama sen benden önce davranmışsın bile saracım...beni düşündüğün için teşekkür ederim tatlım..insan gerçekten çok merak ediyor ama öyle bir cendereye giriyorsun ki bazen insanın gözü hiç bir şey görmüyor tatlım...
saol edacım...sanada geçmiş olsun tatlım...bu çocuklara ne oluyor böyle ya..hastaneyi bir görseydin kum gibi kaynıyor biri gidiyor biri geliyor..çocuklar hep hasta öksürüyor..Rabbim tüm çocuklara şifa versin...
saol hatrescim...kaç gündür anca kendime gelebildim valla...10 büyük hasta olsun ama bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor çok...
merak edebilirsin ama asla kırılma tamam mı tatlım..ben kırılacak bişey yapmam sen merak etme...eninde sonunda eğer ölmemişsem mutlaka gelip size haber ederim tatlışım...
kaç gündür işe de gidemedim...müdürlede aramız kötü..herşey üst üste geliyor...şubatta tayin isteyebilirim..bu aralar moralim çok bozuk...o kadar çalışıyorsun ama bir kafası bozuğu başına müdür ediyorlar al başına belayı...geçenlerde çok kötü tartıştım...valla şartellerim atıyor bazen...gıcıklığına herişi bana yüklemeye başladı..bakalım sonumuz hayır olsun...
Allah ölüm vermesin canım bunu düşünmek dahi istemiyorum ancak tek iletişim aracımız burası olunca insan eli kolu bağlı gelecek bi haberi bekliyo
seni anlıyorum zor zamanlar yaşamışsın o durumda kim olsa neti düşünmeyi bırak aklına bile gelmezdi zaten ben ne zaman çok merak etmeye başladım biliyomusun topiğe geliyosun ama yazmıyosun ismin aşağıda gözüküyo profiliden kk ya girişin gözüküyo ama tek bi kelime yazmayınca sende olsan meraklanırsın leyloşum.neyseki kötü günler geride kaldı busemizde iyileşmiş misafirlerinde giderse sende kafanı dinlersin ve aramıza dönersin inşallah kendine iyi bak tatlım tabiki busemizede. bu sene grip soğuk algınlığı inatçı seyrediyo bende çok çektim iki defa hastanye gittimde zar zor iyleştim halen daha öksürüyorum ara sıra kaldıki çocuklarda daha ağır seyrediyo bu hastalık Allah şifa versin tekrardan canım
saol tatlım..bizde buseyle çerez yiyoruz..kabak çeğirdeği aç bana diye eliyle işaret ediyor...kucağımda oturuyor..yazamıyorum o yüzdn.
KIZLAR İYİ GECELER NASILSINIZZZ CMRTS GÜNN KÖYE GİTTİM ANNEMİ ÖZLEMİŞTİMM BİRDE BABAMI KAÇ ZAMAN VARKİ GİDEMEMİŞTİM BABAMA ZİYARET ETTİM MEZARINI TEMİZLEDİMMMMMM BU GÜNDE BİR ARKADAŞIM VARDI (aslında komşumun gelini ama bizi yakınlaştıran onunda bebeğinin olmamamsı)1.5 AY KADAR ÖNCE AŞILAMA YAPTIRMIŞTI TEDVİSİ YARIM KALMIŞTI YENİDEN DENEYECEKTİİİ BU GÜN ARADIM NE YATIN GÜZEL BİR HABER VARMI DİYEEE TELEFONU AĞLAYARAK AÇTII 35 YAŞLARINDA BİR ABLASI VARDI ANNESİYLE YAŞAYN BEKAR PAZAR GÜN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞŞŞŞ VEFAAT ETMİŞŞŞ ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMM ŞİMDİ ANCAK VAKİT BULDUM BURAYA GİRMAYE İNŞ SİZLERDE İYİSİNİZDİR
biliyorum tatlım...halimi görseydin bana hak verirdin..sabahlara kadar busenin nöbetini tuttuk..kimse uyumadı evin içinde..havale geçirecek diye çok korktum..valla neti falan düşünecek halde değildim...buseyi senin yerine öptüm canım..elde olmadan sizi merakta koymuşum..ama gelmediğim zaman bilinki önemli bir nedeni vardır yada işim vardır..ama muhakkak geleceğimi bilin...hele şükürki yavrum şuan daha iyi...hiç susmadan sabahlara kadar ağladı..bir anne olarak insanın içi dayanmıyor...annemle sabaha kadar elimizde salladık ağlamasın havalansın ateşi biraz düşsün ferahlasın diye...antibiyotik şurup bile fayda etmedi doktor en son artık iğne yazdı..o iğne yavrumu ferahlattı...ne illetmiş bu enfeksiyon ya..doktora dedim tüm tahlilleri yap iyice bak yavruma idrar ve boğaz kültürü yaptırdım..kanı düşük çıktı birazda çinko eksikliği varmış..onlarada ilaç verdi kullanmaya başladık bakalım..kültür sonuçları temiz çıktı..gaita tahlilide temiz çıktı çok şükür...birde bu kadar şeyin içinde yatılı misafirlerim vardı..mahvoldum ya kaç gündür..doğru dürüst kafam yastık yüzü görmedi...yavrum iyileştiye başka bir şey istemiyorum Rabbimden...telden bağlandım ama nikim çıkmadı...bir tuhaf olmuş..edacımda yazmışya aynen onun dediği gibi..nik çıkmayınca giremedim sandım yazamadım..dün akşam ufak bir yer vardı oraya tıkladım yazma yeri açıldı..şaşırdım demekki burdan yazılacakmış deyip cevap yazdım..aslında topice derdimi yazmaya gelmiştim ama sen benden önce davranmışsın bile saracım...beni düşündüğün için teşekkür ederim tatlım..insan gerçekten çok merak ediyor ama öyle bir cendereye giriyorsun ki bazen insanın gözü hiç bir şey görmüyor tatlım...
saol edacım...sanada geçmiş olsun tatlım...bu çocuklara ne oluyor böyle ya..hastaneyi bir görseydin kum gibi kaynıyor biri gidiyor biri geliyor..çocuklar hep hasta öksürüyor..Rabbim tüm çocuklara şifa versin...
saol hatrescim...kaç gündür anca kendime gelebildim valla...10 büyük hasta olsun ama bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor çok...
merak edebilirsin ama asla kırılma tamam mı tatlım..ben kırılacak bişey yapmam sen merak etme...eninde sonunda eğer ölmemişsem mutlaka gelip size haber ederim tatlışım...
Kızlar gece gece ben ve ziyaretçiler hem de nekaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkk
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
hatres,
Bizim gececi Zeloş,Efsun ve Nazemir kardeşlerimize duyurulur: Nerdesiniz uleyyyyynnnnnnnnnn, yalnız koydunuz beniiiiiiiiiii
kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapsam sayfalara sığmayacağından kısaca özet geçecem
efsuncum renkli yazı yazmak için konuya cevap veri tıklıyosun mesaj yazdığın yerin üst kısmında B I A font sıze yazan yerler var kalın yazmak için B ye italik yazmak için I ya renkli yazmak için A ya tıklıyosun ve orada açılan pencerede istediğin rengin üzerine tıklıyosun yinede olmuyosa kullanıcı kontrol paneline gir orada seçenekleri düzenleye tıkla orada mesajlar bölümünde avatarları göster grafikleri göster yazan yerler varya onları işaretle o zaman kesin düzelmesi lazım.aykalarını havaya dikmen güzel gün aşırı ilişkide sperm kalitesi için önemli kimyasal gebeliğe gelince bebek tutunup hamilelik başlar ama embriyo sağlıksız olduğundan hamilelik devam edemez ve daha tutunma aşamasında olduğundan adetle atılır vücuttan ancak kanda beta hcg hormonu yükseldiğinden kan testi yaparsan düşük değerle hamile olduğunu görür kimyasal gebelik yaşadağını anlarsın sağlıklı ve devam eden bi gebelik olmadığından ismi kimyasal gebelik canım menim inşallah anlatabilmişimdir
zeloşum çok enerjik gördüm seni gece 4 lere kadar oturmuşsunuz ben gelincede oturma o saate kadar bak ben sana yapıyorum dermişimtızım canına acımıyonmu uykusuz uykusuz hacı yatmaz gibi geziyon ve sanırım saatlerce dil döküp hamile olmadığını anlattığınız şahıs sizlerle kafa bulmuş neden dersen ilişkinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen vede adet olmasına rağman hamile olduğunu düşünmek için bi insanın çok saf olması gerekir ki bu devirde öyle saf birinin olacağını sanmıyorum heleki doktor bile ultrasonda bakıp hamile değilsin demişken.ben bu tiplere cevap vermiyorum çünkü cevap verdikçe daha saçma şeyler yazıyolar ve insanın sinirlerini bozuyolar sende ciddiye alma bunları arkadaş tavsiyesi
nazemircim sende hacı yatmaz olmuşsun bacım dün gece hepiniz ayaktaymışsınız ama bi ben uykucu şirine olmuşum ama olsun kocişimin kollarında çok tatlı uyudum mennazoşum zeloşun nuri alço olduğunu ben söylemedim tızım yanlış hatırlıyon ayrıca hikayen çok güzeldi çok beğendim devamını beklerim
veeeee gelelim leylaya yine topiğe gelmiş ama yazmamış ben artık iki alternatif düşünüyorum birincisi leylanın nikini başkası kullanıyo ve gelip bakıp gidiyo ikincisi leyla artık bizi umursamıyo çünkü böyle olmasa topiğe gelipte yazmamazlık etmez benim tanıdığım leyla eminim bu mesajımıda okuyacak inşallah bunu dikkate alıp cevap verir artık sizinle konuşmak istemiyorum dese bizde merak etmeyiz bundan sonra üzülürüz ama iyi olduğunu bilip merak etmeyiz en azından bunu yapmalı diye düşünüyorum.
Saracım çiçeğin taze dallarından birini koparıp bir pet şişede ya da bardakta suyun içerisine bırak, zaman zaman suyunu kontrol et, arada bir suyu tazele 1- 1,5 ay gibi zaman dilimi içerisinde köklenecektir, köklendikten sonra toprağa ekebilirsin. Pek çok çiçek bu şekilde çoğaltılır. Hatta menekşe bile. Bir kaç yaprak menekşem vardı koymuştum suya artık bizi toprağa ek diyorlar evde toprak yok çiçekçiden alıp tez zamanda ekmem lazım yoksa çürürler bu gidişle, yazık olmasın bari o kadar köklenmişken.
Tüh kaçırdım çay partisini ama neyse başka zaman yaparız, biz de eşim Rana ve ben çay keyfi yaptık, yanına da mısır patlatması.
Evet Leyloşum haklısın çocuğun hastalanması çok zor, ama anne de hasta olursa o zaman daha zor. Allah' a şükür atlattınız.
Sanki müdürlerin işi gıcıklık zaten istisnalar hariç, amir konumuna geçince kendilerini şaşırıyorlar,Allah hidayet nasip etsin.
Evet ölümün yüzü ne kadar da soğuk
Her nefis ölümü tadacaktır ayeti geldi aklıma...Eninde sonunda öleceğiz ama Allah hayırlı ve bereketli uzun bir ömür versin.
Kadın sahabelerden biri çok yaşlanmış elden ayaktan düşmüş, sürekli ölümü bekler dururmuş.Bir gün mescide gitmiş ibadet ettikten sonra Mevla' ya şöyle niyazda bulunmuş:
" Yarabbi görüyorsun ki vücudum artık beni taşımıyor, bir an önce canımı al da kurtar beni "
Sonra karşısına çok güzel yüzlü biri çıkıvermiş ve ona hitaben:
" Neden böyle dua ediyorsun ki?"
" Ya nasıl dua edeyim? " demiş sahabe
" Yarab amelimi ve ecelimi güzel eyle şeklinde dua etmen senin için daha hayırlı olur " demiş güzel yüzlü kişi. Sahabe o kişiye
" Sen kimsin? " diye sormuş:
" İnsanların kalbinden hüznü kaldıran meleğim ben " diye buyurmuş...
Gece gece aklıma nerden estiyse bu hikaye geldi kızlar...
Allahü Teala bizim de amelimizi ve ecelimizi güzel eylesin inşallah...Hepimize sağlık sıhhat versin hep güzel haberlerimizi alıp paylaşalım inşallah...Aklıma gelmişken Betül kardeşimize de tekrar Allah rahmet eylesin diyorum...
Hatres kafayı yedi diyeceksiniz kesin, yok yok yemedim daha çok şükür, sadece Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselamın
" Lezzetleri kırıcı ölümü sıkça hatırlayınız " hadisi geldi de aklıma...
Ben yerim Buse hanımı annesibi gün Buse' nin resimini ekle de görelim küçük hanımı
Allah kabul etsin canım...
Allah vefat edene rahmet eylesin ailesin de sabırlar versin...
dünde havuç muhabbetinin üstüne çok iyi geldi
dün kardeşimin ikiside havuç salatası yapmıştı
bende rendeleyip senin yaptığının yumurtasız olanını yoğurtlu yapmıştım
dün havuç günüydü galiba
yumurtalı havuçu muhakkak deneyecem
bende bilmiyorum ablama sordum adını bilmiyorum pırasa çiçeği diyordum ben dedi
afiyet olsun bende geçen pazartesi yapmıştım aynısını nefis olmuştu
bayıldım bu çiçeğe
çok geçmiş olsun canım
inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsınız
ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun
PARANIN ALAMADIĞI
Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken buldu. Çocuk babasına " Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun? " diye sordu... Zaten yorgun gelen adam, " Bu senin işin değil " diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk, " Babacım lütfen, bilmek istiyorum. " diye üsteledi. Adam, " İlla da bilmek istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk, " Peki bana 10 milyon borç verir misin? " diye sordu. Adam iyice sinirlenip, " Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi derhal odana git ve kapını kapat. " dedi. Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı. . Adam sinirli sinirli, " Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder? " diye düşündü. Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşündü, " Belki de gerçekten lazımdı. "...
Yukarı çocuğun odasına çıktı ve kapıyı açtı... Yatağında olan çocuğa, " Uyuyor musun? " diye sordu. Çocuk " Hayır. " diye cevap verdi. " Al bakalım istediğin 10 milyon. sana az önce sert davrandığım için üzgünüm. Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim. " dedi... Çocuk sevinçle haykırdı, " Teşekkürler babacım..."
Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkardı. Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydı. Bunu gören adam iyice sinirlenerek " Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?...Benim senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok! " diye kızdı. Çocuk " Ama yeterince yoktu" dedi ve paraları babasına uzattı;
" İşte 20 milyon... bir saatini alabilir miyim?...."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?