Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim aşağıda ismin yazıyo ama sesin çıkmıyo inanmazsın dün aklımdan geçtin nerde bu kız dedim kendi kendime sende kendini merak ettiriyosun nasılsın oğluşun nasıl

ececim aşağıda ismin yazıyo ama sesin çıkmıyo inanmazsın dün aklımdan geçtin nerde bu kız dedim kendi kendime sende kendini merak ettiriyosun nasılsın oğluşun nasıl
saracım iyiyiz canım hamdolsun oglumda kızımda bende iyiyiz oglum çok huysuz pek giremiyorum nete dişleri çıktı teyzesi ilk iki incisi sanırım huysuzlugu ondan onun dışında gayet iyiyiz geliyorum canım arada topige okuyup çıkıyorum sen nasılsın canım nasıl gidiyo hayat

maşallah demek dişleri çıktı paşamızın hayırlı uğurlu olsun diş hediğini yaptınmı kız
topiğe gelince hep okuyacağına accık da ben iyiyim desen ne iyi olur canım menim hepinizi tek tek merak ediyorum ben bana bu yapılırmı

tşkr ederiz teyzesi yok canım yapmadım diş hedigini ama yapacagımı hatta bu hafta içinde düşünüyorum kısmetse canım ya girdigim zaman topige furkan uyuyo oluyo bazen tam yazıyım bende diyorum hop benim tosun uyanıyo uyku sorunumuz var uyumuyor en fazla yarım saat genelde geçeleri girip okuyorum o zamanda kimse olmuyor zaten topikte ha bu arada zelal gelmiş ho geldin zelal cim sizlerinde gözleriniz aydın olsun kavuştunuz zelale

saracım çıkıyorum ben furkan mızırdıyor durmuyor canım uyutabilirsem gelirim yine herkese selam kendine iyi bak öptüm canım

hadi hayırlısı yap tabi diş hediğini furkan paşamızın maşallah ona

kimse olmasada ben iyiyim de merakımızı gider canım menim

evet zelal geldi kavuştuk şükürler olsunki

ama bugün daha uyanamadı heralde henüz gelmedi

du sesleneyim ona

zelaaaaaaal huuuuuu uykucu güzeli uyanamdınmı sen hala bu ne uykusu kız yeni bi hafta başladı uyaaaaaan uyaaaaaan

prenses bacım sen neden bakıp bakıp yazmıyon merak ettim şimdi iyisin dimi bi ses ver :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar
musab bir rahat vermedi bir günaydın diyim 1 saattir
şimdi yürütece koydum şükür sakinledi
nassınız bakim?neler yaptınız ben yokken?
hesap veriniz

kızlar herkese günaydın
geçmişe bakıp geliyorum

günaydın sesimi duydunda geldin demi

günaydın kızlar
musab bir rahat vermedi bir günaydın diyim 1 saattir
şimdi yürütece koydum şükür sakinledi
nassınız bakim?neler yaptınız ben yokken?
hesap veriniz

hııım sen yazma suçuda musabımın üstüne at yok öyle yağma yeğenimi sana ezdirmem uleeeeyn

prensesim günaydın nasılsın musab nasıl
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın balım?
ececim incileriniz hayırlı olsun
arada gel kız merak ediyoruz
siz de bizim gibi uyumuyosunuz he
olsun ya canları sağolsun
prenses bacım sen neden bakıp bakıp yazmıyon merak ettim şimdi iyisin dimi bi ses ver :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
oğlum izin vermiyo tatlım
uyuttum uyandı
tekrar uyuttum ağladı
emzirdim
sora yürütece koydum
evi turluyo şimdi

kıyamam ben ona yaaaaa büyümüşte anasına rahat vermez olmuş maşallah yerim onu yer

leylacım gelmişsin canım
çok merak etmiştim seni
çok geçmiş olsun buseye
çocuklar hastalanmasın ya çok zor
neyseki şimdi iyisiniz
öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…