şimdi ıslak mendilin paketini verdim eline
durmadan kahkaha atıyo niyeyse
kızlar yarına miafirlerim var
menü önerilerinizi bekliyorum
yok erkek bebekte bakmıyo bileüzerindeki resim hoşuna gitmiştir hele bide kız bebekse tamamdır prensesim kaynana oluyon
yemeğemi geliyolar yoksa çayamı canım
yok erkek bebekte bakmıyo bile
resmen yiyo
ben oğlumu görücü usulü evlendircem
yemeğe canım
ne güzel olurdu keşke senle aynı yerde çalışsaydık...müdür bayan olunca senide kendine rakip görüyorsa ezmeye çalışıyor..ama ben kendimi ezdirmem kimseye helede haklıysam...rapor almayı düşünmüyorum..sonuna kadar savaşırım..tartışınca deşarj oluyorum...müdürünün daha anlayışlı olması lazım ama bazen amirler kendilerini dünyanın hakimi sanıyolar boş ver sen takma kafanı
baktın olmuyo rapor al biraz uzaklaş zaman geçince sakinleşirsiniz sende müdüründe
tayin isteyeceksen buraya gel leyloşum banada arkadaş olursun
saol tuğbacım...leylacım geçmiş olsun.
saracım kahvaltılık başkaa ne önerirsin??
amin bitanem..cümlemizin inşallah...Allah kabul etsin namazını canım
iyi geceler tatlım
Şükürler olsun hatresim ya...Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şeyi...Saracım çiçeğin taze dallarından birini koparıp bir pet şişede ya da bardakta suyun içerisine bırak, zaman zaman suyunu kontrol et, arada bir suyu tazele 1- 1,5 ay gibi zaman dilimi içerisinde köklenecektir, köklendikten sonra toprağa ekebilirsin. Pek çok çiçek bu şekilde çoğaltılır. Hatta menekşe bile. Bir kaç yaprak menekşem vardı koymuştum suya artık bizi toprağa ek diyorlar evde toprak yok çiçekçiden alıp tez zamanda ekmem lazım yoksa çürürler bu gidişle, yazık olmasın bari o kadar köklenmişken.
Tüh kaçırdım çay partisini ama neyse başka zaman yaparız, biz de eşim Rana ve ben çay keyfi yaptık, yanına da mısır patlatması.
Evet Leyloşum haklısın çocuğun hastalanması çok zor, ama anne de hasta olursa o zaman daha zor. Allah' a şükür atlattınız.
Sanki müdürlerin işi gıcıklık zaten istisnalar hariç, amir konumuna geçince kendilerini şaşırıyorlar,Allah hidayet nasip etsin.
Evet ölümün yüzü ne kadar da soğuk
Her nefis ölümü tadacaktır ayeti geldi aklıma...Eninde sonunda öleceğiz ama Allah hayırlı ve bereketli uzun bir ömür versin.
Kadın sahabelerden biri çok yaşlanmış elden ayaktan düşmüş, sürekli ölümü bekler dururmuş.Bir gün mescide gitmiş ibadet ettikten sonra Mevla' ya şöyle niyazda bulunmuş:
" Yarabbi görüyorsun ki vücudum artık beni taşımıyor, bir an önce canımı al da kurtar beni "
Sonra karşısına çok güzel yüzlü biri çıkıvermiş ve ona hitaben:
" Neden böyle dua ediyorsun ki?"
" Ya nasıl dua edeyim? " demiş sahabe
" Yarab amelimi ve ecelimi güzel eyle şeklinde dua etmen senin için daha hayırlı olur " demiş güzel yüzlü kişi. Sahabe o kişiye
" Sen kimsin? " diye sormuş:
" İnsanların kalbinden hüznü kaldıran meleğim ben " diye buyurmuş...
Gece gece aklıma nerden estiyse bu hikaye geldi kızlar...
Allahü Teala bizim de amelimizi ve ecelimizi güzel eylesin inşallah...Hepimize sağlık sıhhat versin hep güzel haberlerimizi alıp paylaşalım inşallah...Aklıma gelmişken Betül kardeşimize de tekrar Allah rahmet eylesin diyorum...
Hatres kafayı yedi diyeceksiniz kesin, yok yok yemedim daha çok şükür, sadece Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselamın
" Lezzetleri kırıcı ölümü sıkça hatırlayınız " hadisi geldi de aklıma...
Ben yerim Buse hanımı annesibi gün Buse' nin resimini ekle de görelim küçük hanımı
Allah kabul etsin canım...
Allah vefat edene rahmet eylesin ailesin de sabırlar versin...
saol nazcım...amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın...dünde havuç muhabbetinin üstüne çok iyi geldi
dün kardeşimin ikiside havuç salatası yapmıştı
bende rendeleyip senin yaptığının yumurtasız olanını yoğurtlu yapmıştım
dün havuç günüydü galiba
yumurtalı havuçu muhakkak deneyecem
bende bilmiyorum ablama sordum adını bilmiyorum pırasa çiçeği diyordum ben dedi
afiyet olsun bende geçen pazartesi yapmıştım aynısını nefis olmuştu
bayıldım bu çiçeğe
çok geçmiş olsun canım
inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsınız
ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun
kolay gelsin canım...kızlar yarına miafirlerim var
menü önerilerinizi bekliyorum
saol bitanem..zor zamanlardı ama atlattık şükürler olsun prensesim..mushabada geçmiş olsun..oda hastalanmış sanırım...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...bende seni ve mushabı öpüyorum bitanem..leylacım gelmişsin canım
çok merak etmiştim seni
çok geçmiş olsun buseye
çocuklar hastalanmasın ya çok zor
neyseki şimdi iyisiniz
öpüyorum sizi
ne güzel olurdu keşke senle aynı yerde çalışsaydık...müdür bayan olunca senide kendine rakip görüyorsa ezmeye çalışıyor..ama ben kendimi ezdirmem kimseye helede haklıysam...rapor almayı düşünmüyorum..sonuna kadar savaşırım..tartışınca deşarj oluyorum...
saol tuğbacım...
amin bitanem..cümlemizin inşallah...
Şükürler olsun hatresim ya...Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şeyi...
saol nazcım...amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın...
kolay gelsin canım...
saol bitanem..zor zamanlardı ama atlattık şükürler olsun prensesim..mushabada geçmiş olsun..oda hastalanmış sanırım...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...bende seni ve mushabı öpüyorum bitanem..
İşte geldim buydayım...öğleden sonra kurs verecem halk eğitimde...birde o çıktı başıma...ne angarya varsa bana yıkılıyor..delirecem...neyseki bugünlük başka arkadaşın yerine gidip öğretmenlik yapacam...benim konularım 3 hafta sonra başlıyor...mühendismiyim öğretmenmi bilemedim yav...evet kızlar gelin sohbet edelim
birazdan eşim gelir
sonra da alışverişe çıkıcaz
kız çorti yapmayı bilmiyorum kihııım acıkmış o zaman paşamız annesi
görücü usulü haaaa bunu yıllar sonra konuşalım canım
yemeğe geliyolarsa çorti taplaması yap
olmaz dersen şöyle bi menü çıkarayım hemen
ıspanak çorbası
islim kebabı
pirinç pilavı
salata
zeytin yağlı pazı sarması yada yalancı köfte
ne güzel olurdu keşke senle aynı yerde çalışsaydık...müdür bayan olunca senide kendine rakip görüyorsa ezmeye çalışıyor..ama ben kendimi ezdirmem kimseye helede haklıysam...rapor almayı düşünmüyorum..sonuna kadar savaşırım..tartışınca deşarj oluyorum...
saol tuğbacım...
amin bitanem..cümlemizin inşallah...
Şükürler olsun hatresim ya...Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şeyi...
saol nazcım...amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın...
kolay gelsin canım...
saol bitanem..zor zamanlardı ama atlattık şükürler olsun prensesim..mushabada geçmiş olsun..oda hastalanmış sanırım...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...bende seni ve mushabı öpüyorum bitanem..
saram bende diyorum bu ses nerden geliyozelaaaaaaal huuuuuu uykucu güzeli uyanamdınmı sen hala bu ne uykusu kız yeni bi hafta başladı uyaaaaaan uyaaaaaan
ececim hg canımsaracım çıkıyorum ben furkan mızırdıyor durmuyor canım uyutabilirsem gelirim yine herkese selam kendine iyi bak öptüm canım
işte hikayemiz
KONFERANS ve SEYİS
Profesör konferans salonuna gelmiş. Ön sırada oturan bir seyis dışında başka kimse yokmuş.Sunusunu aktarma konusunda bocalamış ve seyise sormuş:
Buradaki tek kişi sizsiniz.Size göre konuşmalı mı, yoksa konuşmamalı mıyım?"
Seyis cevap vermiş:
"Hocam ben basit bir insanım, bu konulardan çok fazla anlamam. Fakat ahıra gelseydim ve bütün atların kaçıp bir tanesinin . kaldığını görseydim, yine de onu beslerdim."
Bu sözlerden pek etkilenen Profesör konferansa başlamış. İki saatin üzerinde konuşmuş durmuş. Konferansın arasında dinleyicisinin de konferansın çok iyi olduğunu onaylayacağını düşünerek:
"Konuşmayı nasıl buldun?umarım sıklımıyorsundur ." diye sormuş.
Seyis cevap vermiş:
"Hocam sana daha önce basit bir adam olduğumu ve bu konulardan pek anlamadığımı söylemiştim. Gene de eğer ahıra gelip biri dışında tüm atların kaçtığını görseydim, onu beslerdim, ama elimdeki tüm yemi ona verip hayvanı çatlatmazdım."
Alıntıdır.
çiçeğin ismi dracana ymış hatresim söyledi canım
Atatürk çiçeğine bende bayıldım evde en sevdiğim köşeye koydum
havucu çok seveyim men cacığını salatasını yumurtalısını kekini herşeyini yapıyorum
zavallı çocukPARANIN ALAMADIĞI
Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken buldu. Çocuk babasına " Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun? " diye sordu... Zaten yorgun gelen adam, " Bu senin işin değil " diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk, " Babacım lütfen, bilmek istiyorum. " diye üsteledi. Adam, " İlla da bilmek istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk, " Peki bana 10 milyon borç verir misin? " diye sordu. Adam iyice sinirlenip, " Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi derhal odana git ve kapını kapat. " dedi. Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı. . Adam sinirli sinirli, " Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder? " diye düşündü. Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşündü, " Belki de gerçekten lazımdı. "...
Yukarı çocuğun odasına çıktı ve kapıyı açtı... Yatağında olan çocuğa, " Uyuyor musun? " diye sordu. Çocuk " Hayır. " diye cevap verdi. " Al bakalım istediğin 10 milyon. sana az önce sert davrandığım için üzgünüm. Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim. " dedi... Çocuk sevinçle haykırdı, " Teşekkürler babacım..."
Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkardı. Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydı. Bunu gören adam iyice sinirlenerek " Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?...Benim senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok! " diye kızdı. Çocuk " Ama yeterince yoktu" dedi ve paraları babasına uzattı;
" İşte 20 milyon... bir saatini alabilir miyim?...."
tatlım ben köşeme çekildim artık yeni nuri alçomuz EFSUNNNNNNNNevet canım keşke sende olsaydın tadından geçilmiyecekti sohbet
ama sende ne güzel kocişin kollarında uyumuşun
acaba kimden duydum:44:zeloşun nuri alço olduğunu:97:
tabiki canım hoşuma giden hikayeleri yazaraım
bende çok beğendim önüme gelen herkese anlattım burda sizlerlede paylaşayım dedim beğenmene sevindim
hatresim ben dün artık pes ettim işten geldim direk yastığa saldırdımKızlar gece gece ben ve ziyaretçiler hem de nekaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkk
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
hatres,
Bizim gececi Zeloş,Efsun ve Nazemir kardeşlerimize duyurulur: Nerdesiniz uleyyyyynnnnnnnnnn, yalnız koydunuz beniiiiiiiiiii
yetercim çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesinKIZLAR İYİ GECELER NASILSINIZZZ CMRTS GÜNN KÖYE GİTTİM ANNEMİ ÖZLEMİŞTİMM BİRDE BABAMI KAÇ ZAMAN VARKİ GİDEMEMİŞTİM BABAMA ZİYARET ETTİM MEZARINI TEMİZLEDİMMMMMM BU GÜNDE BİR ARKADAŞIM VARDI (aslında komşumun gelini ama bizi yakınlaştıran onunda bebeğinin olmamamsı)1.5 AY KADAR ÖNCE AŞILAMA YAPTIRMIŞTI TEDVİSİ YARIM KALMIŞTI YENİDEN DENEYECEKTİİİ BU GÜN ARADIM NE YATIN GÜZEL BİR HABER VARMI DİYEEE TELEFONU AĞLAYARAK AÇTII 35 YAŞLARINDA BİR ABLASI VARDI ANNESİYLE YAŞAYN BEKAR PAZAR GÜN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞŞŞŞ VEFAAT ETMİŞŞŞ ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMM ŞİMDİ ANCAK VAKİT BULDUM BURAYA GİRMAYE İNŞ SİZLERDE İYİSİNİZDİR
saol bitanem...sende haklısın tabi insan merak ediyor..birbirimizi sevdiğimiz için merakta kalıyoruz ister istemez saracım...size iyi geceler daha yatsı namazımı kılacam..buseyi uyutacam..Allah rahatlık versin canım..iyi geceler...
leyloşum hg canımmmmmmkaç gündür işe de gidemedim...müdürlede aramız kötü..herşey üst üste geliyor...şubatta tayin isteyebilirim..bu aralar moralim çok bozuk...o kadar çalışıyorsun ama bir kafası bozuğu başına müdür ediyorlar al başına belayı...geçenlerde çok kötü tartıştım...valla şartellerim atıyor bazen...gıcıklığına herişi bana yüklemeye başladı..bakalım sonumuz hayır olsun...
slm kızlar.annem bi arkadşaındandan duymuş erkek ve kadın infertilesi için taaze kişniş almış bana bir dolu onu yemelimnişiz.belkii sizde uygularsınız die yazdım.ama kokusu çok kötü kereviz gibi kokuyor nasıl yiyeceğimi bilemiyrmm
ah saram ah bu gidişle sen bi yerlerimizi şişircen bizim
edacım çok geçmiş olsun canımkizlar sagolun oglusum iyilessin artik hic nesesi yok gece dogru durust uyumadi bile..
aygirl hg canım inş. biran önce gelir bebişinsabırla değil sabırsızlıkla bekliyorum..:))
ohhhhh saram sefan olsunnnsaçlarımı çikolata kahveye boyadım kızlar çok güzel oldu
oh yarasın paşama...afiyet bal şeker olsun oğluma...musaba çorba içiriyorum
zeloşum maşşallahhhh destan yazmışın gıııııııııısaram bende diyorum bu ses nerden geliyoyataktan fırladım geldim
ececim hg canımoğluşunu çok öp tatlım benim için Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzel bi gelecek nasip etsin furkanımıza sende hg canım artık sık sık gel olurmu özletme kendini yine eski günler gibi hep beraber olalım:13:
valla saracım bu seferki çok komikmiş
Atatürk çiçeğine bende bayıldın canım
saram havucun cacığıyumurtalısı saram senin mutfağın çok genişşşşşşşşşşşşş
zavallı çocuknazcım paylaşımın için çok sağol canım ellerine sağlık
tatlım ben köşeme çekildim artık yeni nuri alçomuz EFSUNNNNNNNN
hatresim ben dün artık pes ettim işten geldim direk yastığa saldırdım
yetercim çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin
leyloşum hg canımmmmmmtatlım busemize çok geçmiş olsun Rabbime emanet olsun gerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin Rabbim bi daha göstermesin canım iştede sıkıntın varmış boş ver müdürü falan dicem ama biliyorum çok zor insanın iş ortamı huzursuzsa bu bütün hayatına yansıyo müdürle konuş seninle uğraşmasın bu böle olmaz derdi neymiş anlarsın tayin isticem diyosun ama yeni bi düzen daha zor olur şeker inş. bu sıkıntılar geçicek canım
edacım çok geçmiş olsun canımsenin içinde zordur, umudumuz içinde, Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
aygirl hg canım inş. biran önce gelir bebişin
ohhhhh saram sefan olsunnn
musabımıza afiyet olsun annesimusaba çorba içiriyorum
bakalım sende daha ne kabiliyetler çıkcak leyloşum
İşte geldim buydayım...öğleden sonra kurs verecem halk eğitimde...birde o çıktı başıma...ne angarya varsa bana yıkılıyor..delirecem...neyseki bugünlük başka arkadaşın yerine gidip öğretmenlik yapacam...benim konularım 3 hafta sonra başlıyor...mühendismiyim öğretmenmi bilemedim yav...:26::26::26: devleti ben kurtarcam sanırım..
saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmişkızlar bırakın geçmişi okumayı gelinde iki lafın belini kıralım
şimdi ıslak mendilin paketini verdim eline
durmadan kahkaha atıyo niyeyse
leyloşum desene sizin müdür şirret
oh yarasın paşama...afiyet bal şeker olsun oğluma...
zeloşum maşşallahhhh destan yazmışın gııııııııııvalla onunla değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyor..onunla konuşulmuyor canım...tanısan anlarsın...bir kere konuşmaya kalktık hemen tartışmaya başlıyor..bende cevap veriyorum kavga ediyoruz...oluruna bıraktım...alttata kalmıyorum..bişey derse aynen cevap veririm..susmam yani...onu Allaha havale ettim gerisini Allah bilir...böylelerini ancak Allah ıslah edebilir canım..kul bişey yapamaz...tek benle sorunu yok tüm personele eziyet ediyor..herkesle münakaşa...belkide gidişi yakındır onun...bir bakarsın o gider belli olmaz..hayat bu...
desene sınıfta kaldınzeloşşşşşşşşşşş, saraaaaaaaaaaa niye sesiniz çıkmıyor yav...öğleden sonra yokum zaten...konuşsanıza evladım...anlatacam konuyada çalışmadım...canım hiç istemiyor...
musabımıza afiyet olsun annesi
bakalım sende daha ne kabiliyetler çıkcak leyloşumyakında tv lere dr diye çıksan şaşırmıcam
saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş
çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem
İşte geldim buydayım...öğleden sonra kurs verecem halk eğitimde...birde o çıktı başıma...ne angarya varsa bana yıkılıyor..delirecem...neyseki bugünlük başka arkadaşın yerine gidip öğretmenlik yapacam...benim konularım 3 hafta sonra başlıyor...mühendismiyim öğretmenmi bilemedim yav...:26::26::26: devleti ben kurtarcam sanırım..
kız çorti yapmayı bilmiyorum ki
ıspanak çorbasına sabah eşim hayır dedi
yayla çorbası yapıcam
islim kebabı çok güzel de
bana basit yemekler lazım
yalancı köfte neki?
amin canım sağol
saram bende diyorum bu ses nerden geliyoyataktan fırladım geldim
ececim hg canımoğluşunu çok öp tatlım benim için Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzel bi gelecek nasip etsin furkanımıza sende hg canım artık sık sık gel olurmu özletme kendini yine eski günler gibi hep beraber olalım:13:
valla saracım bu seferki çok komikmiş
Atatürk çiçeğine bende bayıldın canım
saram havucun cacığıyumurtalısı saram senin mutfağın çok genişşşşşşşşşşşşş
zavallı çocuknazcım paylaşımın için çok sağol canım ellerine sağlık
tatlım ben köşeme çekildim artık yeni nuri alçomuz EFSUNNNNNNNN
hatresim ben dün artık pes ettim işten geldim direk yastığa saldırdım
yetercim çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin
leyloşum hg canımmmmmmtatlım busemize çok geçmiş olsun Rabbime emanet olsun gerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin Rabbim bi daha göstermesin canım iştede sıkıntın varmış boş ver müdürü falan dicem ama biliyorum çok zor insanın iş ortamı huzursuzsa bu bütün hayatına yansıyo müdürle konuş seninle uğraşmasın bu böle olmaz derdi neymiş anlarsın tayin isticem diyosun ama yeni bi düzen daha zor olur şeker inş. bu sıkıntılar geçicek canım
edacım çok geçmiş olsun canımsenin içinde zordur, umudumuz içinde, Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
aygirl hg canım inş. biran önce gelir bebişin
ohhhhh saram sefan olsunnn
geçmişi zaten okuyana mahvoldumben cevap yazana yine bi sürü konuşmuşsunuz
zeloşşşşşşşşşşş, saraaaaaaaaaaa niye sesiniz çıkmıyor yav...öğleden sonra yokum zaten...konuşsanıza evladım...anlatacam konuyada çalışmadım...canım hiç istemiyor...
sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum
musabımıza afiyet olsun annesi
bakalım sende daha ne kabiliyetler çıkcak leyloşumyakında tv lere dr diye çıksan şaşırmıcam
saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş
çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?