Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok erkek bebekte bakmıyo bile
resmen yiyo
ben oğlumu görücü usulü evlendircem

yemeğe canım

hııım acıkmış o zaman paşamız annesi
görücü usulü haaaa bunu yıllar sonra konuşalım canım

yemeğe geliyolarsa çorti taplaması yap

olmaz dersen şöyle bi menü çıkarayım hemen

ıspanak çorbası
islim kebabı
pirinç pilavı
salata
zeytin yağlı pazı sarması yada yalancı köfte

ne güzel olurdu keşke senle aynı yerde çalışsaydık...müdür bayan olunca senide kendine rakip görüyorsa ezmeye çalışıyor..ama ben kendimi ezdirmem kimseye helede haklıysam...rapor almayı düşünmüyorum..sonuna kadar savaşırım..tartışınca deşarj oluyorum...
leylacım geçmiş olsun.

saracım kahvaltılık başkaa ne önerirsin??
saol tuğbacım...
Allah kabul etsin namazını canım
iyi geceler tatlım
amin bitanem..cümlemizin inşallah...
Şükürler olsun hatresim ya...Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şeyi...
saol nazcım...amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın...
kızlar yarına miafirlerim var
menü önerilerinizi bekliyorum
kolay gelsin canım...
leylacım gelmişsin canım
çok merak etmiştim seni
çok geçmiş olsun buseye
çocuklar hastalanmasın ya çok zor
neyseki şimdi iyisiniz
öpüyorum sizi
saol bitanem..zor zamanlardı ama atlattık şükürler olsun prensesim..mushabada geçmiş olsun..oda hastalanmış sanırım...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...bende seni ve mushabı öpüyorum bitanem..

Son düzenleme:

keşke leyloşum aynı iş yerinde çalışsak ne güzel olurdu sıkıldıkça birbirimizle dertleşirdik sen bana ben sana yoldaş olurdum inşallah bigün olur bellimi olur

ben bayan müdürle çalışmadım ama müdürün hanımı memurdu bizde çok şekerdi hiç müdür hanımı gibi değildi tayinleri çıktı gittiler şimdiki müdürümüzde çok iyi şükürler olsunki

evet kızlar gelin sohbet edelim
birazdan eşim gelir
sonra da alışverişe çıkıcaz
İşte geldim buydayım...öğleden sonra kurs verecem halk eğitimde...birde o çıktı başıma...ne angarya varsa bana yıkılıyor..delirecem...neyseki bugünlük başka arkadaşın yerine gidip öğretmenlik yapacam...benim konularım 3 hafta sonra başlıyor...mühendismiyim öğretmenmi bilemedim yav...:26::26::26:devleti ben kurtarcam sanırım..

kız çorti yapmayı bilmiyorum ki
ıspanak çorbasına sabah eşim hayır dedi
yayla çorbası yapıcam
islim kebabı çok güzel de
bana basit yemekler lazım
yalancı köfte neki?

amin canım sağol

zelaaaaaaal huuuuuu uykucu güzeli uyanamdınmı sen hala bu ne uykusu kız yeni bi hafta başladı uyaaaaaan uyaaaaaan
saram bende diyorum bu ses nerden geliyo yataktan fırladım geldim
saracım çıkıyorum ben furkan mızırdıyor durmuyor canım uyutabilirsem gelirim yine herkese selam kendine iyi bak öptüm canım
ececim hg canım oğluşunu çok öp tatlım benim için Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzel bi gelecek nasip etsin furkanımızasende hg canım artık sık sık gel olurmu özletme kendini yine eski günler gibi hep beraber olalım:13:

valla saracım bu seferki çok komikmiş
Atatürk çiçeğine bende bayıldın canım
saram havucun cacığıyumurtalısı saram senin mutfağın çok genişşşşşşşşşşşşş
zavallı çocuknazcım paylaşımın için çok sağol canım ellerine sağlık
tatlım ben köşeme çekildim artık yeni nuri alçomuz EFSUNNNNNNNN
hatresim ben dün artık pes ettim işten geldim direk yastığa saldırdım
yetercim çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin

leyloşum hg canımmmmmmtatlım busemize çok geçmiş olsun Rabbime emanet olsungerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin Rabbim bi daha göstermesin canımiştede sıkıntın varmış boş ver müdürü falan dicem ama biliyorum çok zor insanın iş ortamı huzursuzsa bu bütün hayatına yansıyo müdürle konuş seninle uğraşmasın bu böle olmaz derdi neymiş anlarsın tayin isticem diyosun ama yeni bi düzen daha zor olur şeker inş. bu sıkıntılar geçicek canım

kızlar fırında köfte patates yaptım hadi gelin beraber yiyek

Eki Görüntüle 617703
ah saram ah bu gidişle sen bi yerlerimizi şişircen bizim
kizlar sagolun oglusum iyilessin artik hic nesesi yok gece dogru durust uyumadi bile..
edacım çok geçmiş olsun canımsenin içinde zordur, umudumuz içinde, Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
sabırla değil sabırsızlıkla bekliyorum..:))
aygirl hg canım inş. biran önce gelir bebişin
saçlarımı çikolata kahveye boyadım kızlar çok güzel oldu
ohhhhh saram sefan olsunnn

zeloşşşşşşşşşşş, saraaaaaaaaaaa niye sesiniz çıkmıyor yav...öğleden sonra yokum zaten...konuşsanıza evladım...anlatacam konuyada çalışmadım...canım hiç istemiyor...

musaba çorba içiriyorum
oh yarasın paşama...afiyet bal şeker olsun oğluma...
zeloşum maşşallahhhh destan yazmışın gıııııııııı valla onunla değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyor..onunla konuşulmuyor canım...tanısan anlarsın...bir kere konuşmaya kalktık hemen tartışmaya başlıyor..bende cevap veriyorum kavga ediyoruz...oluruna bıraktım...alttata kalmıyorum..bişey derse aynen cevap veririm..susmam yani...onu Allaha havale ettim gerisini Allah bilir...böylelerini ancak Allah ıslah edebilir canım..kul bişey yapamaz...tek benle sorunu yok tüm personele eziyet ediyor..herkesle münakaşa...belkide gidişi yakındır onun...bir bakarsın o gider belli olmaz..hayat bu...

Son düzenleme:
sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum

musaba çorba içiriyorum
musabımıza afiyet olsun annesi
bakalım sende daha ne kabiliyetler çıkcak leyloşumyakında tv lere dr diye çıksan şaşırmıcam
kızlar bırakın geçmişi okumayı gelinde iki lafın belini kıralım
saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş
şimdi ıslak mendilin paketini verdim eline
durmadan kahkaha atıyo niyeyse

çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem

leyloşum desene sizin müdür şirretinş. canım bi bakmışsın o gitmiş bütün personel şikayetçiyse toplanın yukarıya şikayet edin olmazmı leyloşum:26::26:
zeloşşşşşşşşşşş, saraaaaaaaaaaa niye sesiniz çıkmıyor yav...öğleden sonra yokum zaten...konuşsanıza evladım...anlatacam konuyada çalışmadım...canım hiç istemiyor...
desene sınıfta kaldınleyloş ne anlatcan sen bayanlara:44:

sağol gülüm
bilmiyorum ki
dene bakalım bize de haber ver

kolay gelsin canım

kız çorti yapmayı bilmiyorum ki
ıspanak çorbasına sabah eşim hayır dedi
yayla çorbası yapıcam
islim kebabı çok güzel de
bana basit yemekler lazım
yalancı köfte neki?

amin canım sağol

prensesim bu yemeklerin tarifini ben sana yazacam ama şimdi çıkmama lazım akşama yazarım hepsi çok kolay
kız muşta çortiden daha bol ne var marketlerde bile satılır belki sen yapmadınmı ben bile yaptım ama bitti
çorti = lahana turşusu

bugünkü hikayeyi yüzünüzde tebessüm yapsın diye yazdım zaten okurken bende çok güldüm
canım mutfağım geniştir havucun daha nelerini yapıyorum ben

geçmişi zaten okuyana mahvoldum ben cevap yazana yine bi sürü konuşmuşsunuz

sen çalışmasanda yaparsın tatlım menim
bu arada öğleden sonra bende olmayacam büyük ihtimalle bugün çok işimiz var

sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum

afiyet bal şeker olsun musabımıza

ayyyy okuyunca çok güldüm iş yerimdeki bayanda tuhaf tuhaf bana bakıyo sende dene canım bak bakalım tadı nasılmış

kızlar cuma günü 4 te uyudum
cumartesi sabaha karşı 6,5 ta uyudum
dün işten geldim yatağı hazırla çay iç derken 1 de uyudum
bugünde bizim gelin arzu gelcek (arzunun haberi yok daha gelceğinden aramadım henüz)kaç gündür bitiğim üstüne ayın 30 günü çalışıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…