- 7 Mart 2011
- 7.391
- 8.066
- 398
- 36
bende istiyorum o tariften canım acilsara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum
maonyam değişik kahvaltı tarifleri istemişsin aklıma gelen bi iki tarif yazayım canım
milföy hamuruyla peynirli börek
milföy hamurlarını derin dondurucundan çıkar çözülsünler içlerine peynir kuru soğan ve maydanoz karışımını bırakarak mektup zarfı şeklinde kapat üzerine yumurta sarısı sür fırına ver sıcak sıcak çayın yanında nefis olur hem çok kolay hem pratik
patates kızartması
patatesleri çiğden rendele suyunu sık içine maydanoz doğra tuzunu kat bi yumurta kır karıştır tavada börek gibi önce bi yüzünü sonra diğe yüzünü kızart dilimleyerek servis yap
biberli yumurta
sivribiberi yağda kavur yumutaları kır karıştır yumurtalar pişince servis yap
menemen yap
bunun tarifini bilirsin ama içine sarımsak eklersen tadına doyum olmaz bide kaşar peyniri
herşey mümkündür zeloşum ya...yakında doktorda olacam..musabımıza afiyet olsun annesi
bakalım sende daha ne kabiliyetler çıkcak leyloşumyakında tv lere dr diye çıksan şaşırmıcam
saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş
çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem
bayan değil tatlım erkek çiftçilere kurs açtık...sertifika verecek bakanlık...onun için...bende öğretici sıfatıyla bulunayrum...leyloşum desene sizin müdür şirretinş. canım bi bakmışsın o gitmiş bütün personel şikayetçiyse toplanın yukarıya şikayet edin olmazmı leyloşum:26::26:
desene sınıfta kaldınleyloş ne anlatcan sen bayanlara:44:
kolay gelsin canım
prensesim bu yemeklerin tarifini ben sana yazacam ama şimdi çıkmama lazım akşama yazarım hepsi çok kolay
kız muşta çortiden daha bol ne var marketlerde bile satılır belki sen yapmadınmı ben bile yaptım ama bitti
çorti = lahana turşusu
bugünkü hikayeyi yüzünüzde tebessüm yapsın diye yazdım zaten okurken bende çok güldüm
canım mutfağım geniştir havucun daha nelerini yapıyorum ben
sen çalışmasanda yaparsın tatlım menim
bu arada öğleden sonra bende olmayacam büyük ihtimalle bugün çok işimiz var
afiyet bal şeker olsun musabımıza
ayyyy okuyunca çok güldüm iş yerimdeki bayanda tuhaf tuhaf bana bakıyo sende dene canım bak bakalım tadı nasılmış
sağol gülüm
bilmiyorum ki
dene bakalım bize de haber ver
Allah kabul etsin tugbacım orucunu..iftarda bizlerede dua et bitanem...sara bugün orucummm cnm çok istedi bunlardannnnnnnn
slm kızlarrrrrrrrrrr
ne bilim leyloşum ya sen halk eğitim diyince
herşey mümkündür zeloşum ya...yakında doktorda olacam..
bayan değil tatlım erkek çiftçilere kurs açtık...sertifika verecek bakanlık...onun için...bende öğretici sıfatıyla bulunayrum...
Allah kabul etsin canımsara bugün orucummm cnm çok istedi bunlardannnnnnnn
slm kızlarrrrrrrrrrr
kızlar mama sandalyesindeki mücadelemizi görmelisiniz
yememe adına vurma, kırma, dökme hepiciği mevcut
Allah kabul etsin tugbacım orucunu..iftarda bizlerede dua et bitanem...
kızlar ben kaçtım...herkese afiyet olsun..saracım sen çorbanın tarifini benim özele yazarmısın canım?teşekkürler şimdiden...
saol tatlım ederimm inşşş.
zelal
teşekkürler zelalimmm.hoşbulduk
bekliyorum tatlımkolay gelsin canım
prensesim bu yemeklerin tarifini ben sana yazacam ama şimdi çıkmama lazım akşama yazarım hepsi çok kolay
kız muşta çortiden daha bol ne var marketlerde bile satılır belki sen yapmadınmı ben bile yaptım ama bitti
çorti = lahana turşusu
bugünkü hikayeyi yüzünüzde tebessüm yapsın diye yazdım zaten okurken bende çok güldüm
canım mutfağım geniştir havucun daha nelerini yapıyorum ben
sen çalışmasanda yaparsın tatlım menim
bu arada öğleden sonra bende olmayacam büyük ihtimalle bugün çok işimiz var
afiyet bal şeker olsun musabımıza
ayyyy okuyunca çok güldüm iş yerimdeki bayanda tuhaf tuhaf bana bakıyo sende dene canım bak bakalım tadı nasılmış
zelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioootatlım kişnişe başlıcakmışın hadi şifa olsun inş.:13:
kızlar ben evi toparlıyayım biraz, gerçi temizliğimi yarın yapcamarada bakarım size
tarifi biliyorum canım da üşeniyorum yapmayaprensesim kısaca çorti taplamasını anlatayım sana yapımı çok basit
çortileri yani lahana turşularını bi tencereye koy üzerine su al pişirmeye bırak
diğer yandan ince bulguru sıcak suyla ıslat tuzunu kat karıştır beklet bulgurlar şişince içine yeteri kadar un ekle ve yoğur sonra bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ala yuvarla ve iki parmağınla bastırarak yassılaştırarak köfteler yap biz buna taplama diyoruz sonmra bu taplamaları pişen çortinin içine at köftelerde pişince suyunu süz ayrı bi tencereye içine sarımsak ez kat bi tavada pulbiberli yağ yap yemeği tabağa al suyundanda ekle üzerinede yağ biberi gezdir oooohhhhh mis mis
ne bilim leyloşum ya sen halk eğitim diyince
Allah kabul etsin canımhg şekerrrrrrrrrr
hadi prensesim sen kazanırsın bu savaşı orda olmak isterdim ne gülerdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?