Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar mama sandalyesindeki mücadelemizi görmelisiniz
yememe adına vurma, kırma, dökme hepiciği mevcut

Son düzenleme:
sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum
bende istiyorum o tariften canım acil

saraaaaaaaa banada yaz canım ya..bende buseye yapacım...zaten bişey yemiyor yavrum...belki hoşuna gider...ne çorbası bu?

sara bugün orucummm cnm çok istedi bunlardannnnnnnn

slm kızlarrrrrrrrrrr

herşey mümkündür zeloşum ya...yakında doktorda olacam..
bayan değil tatlım erkek çiftçilere kurs açtık...sertifika verecek bakanlık...onun için...bende öğretici sıfatıyla bulunayrum...

sağol gülüm
bilmiyorum ki
dene bakalım bize de haber ver

madem hayranlarım bu kadar istemiş denerim tabi

prensesim kısaca çorti taplamasını anlatayım sana yapımı çok basit

çortileri yani lahana turşularını bi tencereye koy üzerine su al pişirmeye bırak

diğer yandan ince bulguru sıcak suyla ıslat tuzunu kat karıştır beklet bulgurlar şişince içine yeteri kadar un ekle ve yoğur sonra bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ala yuvarla ve iki parmağınla bastırarak yassılaştırarak köfteler yap biz buna taplama diyoruz sonmra bu taplamaları pişen çortinin içine at köftelerde pişince suyunu süz ayrı bi tencereye içine sarımsak ez kat bi tavada pulbiberli yağ yap yemeği tabağa al suyundanda ekle üzerinede yağ biberi gezdir oooohhhhh mis mis

saraaaaaaaaaaa buseye çorba tarifi versene tızımmmmmmmmm...prensesin kini sonra anlat ben çıkacam birazdan yav...

kızlar ben kaçtım...herkese afiyet olsun..saracım sen çorbanın tarifini benim özele yazarmısın canım?teşekkürler şimdiden...

herşey mümkündür zeloşum ya...yakında doktorda olacam..

bayan değil tatlım erkek çiftçilere kurs açtık...sertifika verecek bakanlık...onun için...bende öğretici sıfatıyla bulunayrum...
ne bilim leyloşum ya sen halk eğitim diyince
sara bugün orucummm cnm çok istedi bunlardannnnnnnn

slm kızlarrrrrrrrrrr
Allah kabul etsin canımhg şekerrrrrrrrrr
kızlar mama sandalyesindeki mücadelemizi görmelisiniz
yememe adına vurma, kırma, dökme hepiciği mevcut

hadi prensesim sen kazanırsın bu savaşı orda olmak isterdim ne gülerdim ama

kızlar ben evi toparlıyayım biraz, gerçi temizliğimi yarın yapcam arada bakarım size

saracım o cevap konusunda haklısın canım ne bileyim ya gerçekse cahildir yardımcı olayım diye düşündüm eşimde bana hep der sen çok safsın insanlara çabuk kanıyosun diye kızar bana işte ne demişler can çıkar huy çıkmaz

bekliyorum tatlım
çortiyi annem yapar biz orda yeriz
eşim sevmez o nedenle ben yapmam
yöresel yemekler bana hep zor gelir
hiç denemem
sağol canım

tatlım kişnişe başlıcakmışın hadi şifa olsun inş.:13:
zelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioooyıkarken bile midem bulandııı:18:
kızlar ben evi toparlıyayım biraz, gerçi temizliğimi yarın yapcam arada bakarım size

kolay gelsinnn bende evi topluyrm arada bakıyrm size

Son düzenleme:
tarifi biliyorum canım da üşeniyorum yapmaya
sağol canım yoruyorum seni
biz de çorti köftesi deriz daha çok
ama gerçekten çok güzel
ben köftesini sevmiyorum
ne bilim leyloşum ya sen halk eğitim diyince

Allah kabul etsin canımhg şekerrrrrrrrrr

hadi prensesim sen kazanırsın bu savaşı orda olmak isterdim ne gülerdim ama

kazandım sayılır
ilk defa küçük kasemizi yarıladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…