Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eşimi anca uyuttum geldim
ama sen çıkmışın karşılaşamadık neyse başka geceye inşallah
Yani gece gece gene uğramışsın ama her ne kadar karşılaşmasak da

Çocuk adına üzüldüm ben ya,yazık...Öyle ilgiye sevgiye muhtaç çocuk çooooooookkkkkk...

Evet canım dediğim gibi çoğaltabilirsin, hele sen bi çoğalt,ben gelir alırım senden

günaydın kızlar
musab bir rahat vermedi bir günaydın diyim 1 saattir
şimdi yürütece koydum şükür sakinledi
nassınız bakim?neler yaptınız ben yokken?
hesap veriniz
Günaydın canım, valla hesap verirsek sabaha kadar bitmez
kızlar herkese günaydın
geçmişe bakıp geliyorum
Günaydın canım kız geçmişe girdin mi çıkamıyosun artık vazgeeeeeeeeeeeççççççççççççççç

kız çorti yapmayı bilmiyorum ki
ıspanak çorbasına sabah eşim hayır dedi
yayla çorbası yapıcam
islim kebabı çok güzel de
bana basit yemekler lazım
yalancı köfte neki?

amin canım sağol

Sara prensesin kafası karıştı, ay ne güldüm yavvv

sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum
bak bunu ben de merak ettim şinci:44::44::44:

saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş

çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem
Zeloşşşşşşşşş kız sana çok gülüyorum ben ya
Demek bir zamanlar Nuri Alço imişsin ha ve ayaklarını sen de çot dikermişsin de tavana sadece ağrıları kar kalmış bacıma

bende istiyorum o tariften canım acil

saraaaaaaaa banada yaz canım ya..bende buseye yapacım...zaten bişey yemiyor yavrum...belki hoşuna gider...ne çorbası bu?

Ben de ben de:84::84::84::84::84::84:

zelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioooyıkarken bile midem bulandııı:18:

kolay gelsinnn bende evi topluyrm arada bakıyrm size

eşimi anca uyuttum geldim
ama sen çıkmışın karşılaşamadık neyse başka geceye inşallah
Yani gece gece gene uğramışsın ama her ne kadar karşılaşmasak da

Çocuk adına üzüldüm ben ya,yazık...Öyle ilgiye sevgiye muhtaç çocuk çooooooookkkkkk...

Evet canım dediğim gibi çoğaltabilirsin, hele sen bi çoğalt,ben gelir alırım senden

günaydın kızlar
musab bir rahat vermedi bir günaydın diyim 1 saattir
şimdi yürütece koydum şükür sakinledi
nassınız bakim?neler yaptınız ben yokken?
hesap veriniz
Günaydın canım, valla hesap verirsek sabaha kadar bitmez
kızlar herkese günaydın
geçmişe bakıp geliyorum
Günaydın canım kız geçmişe girdin mi çıkamıyosun artık vazgeeeeeeeeeeeççççççççççççççç

kız çorti yapmayı bilmiyorum ki
ıspanak çorbasına sabah eşim hayır dedi
yayla çorbası yapıcam
islim kebabı çok güzel de
bana basit yemekler lazım
yalancı köfte neki?

amin canım sağol

Sara prensesin kafası karıştı, ay ne güldüm yavvv

sara geçen gün tarifini vediğin çorbayı musaba sık sık yapıyorum
rengi çok güzel oluyo
bazen de çeşitlendiriyorum
bak bunu ben de merak ettim şinci:44::44::44:

saram milleti hayat yoruyo beni bu geçmiş

çocuklar bu ıslak mendilde ne buluyolar acaba hepsi ağzına almaya bayılıyo :44:bigün bende denicem
Zeloşşşşşşşşş kız sana çok gülüyorum ben ya
Demek bir zamanlar Nuri Alço imişsin ha ve ayaklarını sen de çot dikermişsin de tavana sadece ağrıları kar kalmış bacıma

bende istiyorum o tariften canım acil

saraaaaaaaa banada yaz canım ya..bende buseye yapacım...zaten bişey yemiyor yavrum...belki hoşuna gider...ne çorbası bu?

Ben de ben de:84::84::84::84::84::84:

QUOTE=maonyaaa;28528342]zelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioooyıkarken bile midem bulandııı:18:

kolay gelsinnn bende evi topluyrm arada bakıyrm size[/QUOTE]

Maonya bu kişniş kimi yerlerde kinzi denilen bir ot , yayla çorbası yapıp içerisine maydanoz gibi doğrayıp yiyebilirsin. Erzurumlu' lar bu otu aş otu çorbası dedikleri bir çorbayla çok tüketirler. Aynı yayla çorbası. Aş otu da kişnişin ta kendisiymiş ben bunu seneler sonra öğrendim. Ama faydasını düşündükçe yemek zor gelmiyor. Erzurum' dayken öğrenciyim o zamanlar iftara Erzurum' lu komşularımıza gitmiştik, öyle acıkmışım ki çorba gelince yayla sandım ama bir kaşık alınca kişnişin kokusundan hiç yiyememiştim, ama şimdi rahatlıkla yiyebiliyorum çünkü nebati beslenmek hem daha daha sağlıklı hem ben otları severim yaEşim bana hep der " hanım dağda kalsak hiç aç kalmayacağımızı biliyorum, ne kadar ot varsa pişirirsin bize "

Son düzenleme:
hatres

aş otu burdada var pilavı yapılır ama kişniş değill başka bişey.bunun kokuus ayn kerevizzzzz bugün orucum yiyemem ancak iftardan sonra yersemmm bişeye katımmm bilemiyrmm midem kalkıo

Son düzenleme:
hepimiz için güzel hayırlı bi hafta olsun inşşallahhh dostlarrrr...
geçmiş o kdara çok çogalmışki bende alıntı yapmim tek tek dedim ama herseyde aklımda kalmadı

sevinçcim tekrar geçmiş olsun canım inşşalahhh bi daha ki ay güzel haberler gelirsin bize canım....

leyloşum sanada çokkk geçmiş olsun insan kendi hasta olunca takmıyorda fazla canı kanı bebişi hasta olunca dünyayı yıkası geliyor demiii neyseki iyileşmiş busecik biraz daha çok sevindim...

sara ablacım hikayler süpermiş ama çiceklerin apayrı süper valla çok begendim

prensesimmmm senin musab en azından mama sandalyesinde oturuyomuş kız benim yegen hiç oturmadı boşuna aldık diyor yengem bende ilerde bana verirsin o zmn diyorum

nazemircim hikayeni keşke eskiden yazsaymışsın tam bana göreymiş... bi ara eşim o kdr yogundu ki yatmadan yatmaya anca görüyodum yüzünü bende aynı çocuk gibi yapardım kocişe süper kapak olurdu ama neyseki artık öleee değil parayla değilde konusarak halettim bende o meseleyi

maonyacım sende hoşgeldin canım cezanın bitmesine sevindim

kim kalddıııı heeee zeloş ablammmm çocuklar ne bulsa agzına atıyo ıslak mendil ne kiii

hatrescim sende kocişle ranoştan pc yi ele geçirme savaşını gece 12 den sonra anca başarabiliyosun sanırım onlar uyuyunca bende ölee sorun yok kociş zaten iş için uyumak zorunda pc hep bana kalıyoooo

anammmmm unuttugum varsa kusura bakmasın olurmu canlarrrr az yemek yiyeyim geliyorum hemen ben kv cimmmm cağırıyoooo

ben geldim ama kimse yok bugünde
size dün akşam olanı anlatmak istiyorum kızlar aslında moral bozup kafaya takacak kadar önemli bişey değil gibi bazılarına göre ama ne bilim ben çok üzüldüm...
görümcemin 1 yaşında oğluşu var çok tatlı maşşalahhh bende eşimde çok seviyoruz yegenini...
eşim yegenin resmine fotosop yaptırmış çerçeveletip getirmişti 7-8 aylık falanken
bende o zmn gümüşlüğümüze koymuştum dün akşam ben sofrayı toplarken anneanne diyorki
bu çocuk senin çocugun mu yok benim değil o x'in çocugu falan dedim hala seninki öldüde ölmeden öncemi çekip koydunuz
yok diyorum yoksa seninki karnındayken mi öldü anne karnında falan sürekli aynı şeyleri tekrarladı bana
o kadar moralim bozuldu ki o an kv odada yoktu eşimde evde yoktu
mesaj attım eve erken gel böle böle oldu diye yaşlılığına ver diyor tamam yaşlı anlıyorum
ama benimde çok zoruma gitti zaten bebek konusunda iyice hasssaslamışım dururken ölee konusması sorması içime oturdu
kendimle hayatımla uzun savaşlar sonrası imtihanım deyip kabullenip mutlu olmaya çalışırken
her seferinde bi sıkıntı bi aksilik çıkarmaları beni daha fazla yıpratır oldu bu evin içinde
sağolsun progestan imdadıma yetişti de uyuya kaldım ağlarken eşim kaçta geldi görmedim bile...
sabah kv diyorki hayırdır bi sıkıntın mı var herseyi merak eder yaa sorma bana bişey dedim
çok moralim bozuk aslında ama gülümsüyorum yinede unutmaya çalışıyorum kendim için...

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi çıkıyorum akşama eşimin teyzesi kuzenleri gelecek etli pilav yemeye
kv taaa kurbanda söz vermiş kaç ay oldu hala yerine getirecek
ben dün demesem seneye ki kurbana kdr beklerdi sanırım kendileri...
gelirim yine bi ara kocaman kocamannnn hepiniziiiii
bu gece şöleeee koyu bi sohbet çekiyor canım aslında ama inşşallah nasip olur kızlar
misafirler gitsin bakarım size

merhaba kızlar işlerde azıcık fırsat buldumda size bakayım dedim leylacım çorbanın tarifini akşam özeline yazacam
hatresim burayda yazacam
efsuncum anneanne sanırım bunuyo takma kafana eşin haklı yaşlılığına ver
prensesim dışardan hazır istemniz isabet olmuş yalancı köftenin tarifinde akşam yazacam
zeloşum canım benim niye kendine eziyet ediyosun kızım yat dinlen misafir çağırmakda nereden çıktı delisin tızım sen
hatresim çiçekleri köklendirecem bursaya geldiğimde bi sana bi nazoşuma getirecem tabi tutarsa

yaşlılığına vermesem zaten ağzının payını verirdim çoktanda
ne bilim yaaa ben zaten zar zor düzelmişim bunlar sürekli beni delirtmeye çalışıyo

bu arada bende hala yazı ile ilgili kısım çıkmıyo mesaj bölümündede yaptım yine olmuyo

şu yazıları yazdığın yerde ne var bana yazarmısın canım
bu mesajları yazdığın yerde bu saydıklarım bide kullanıcı kontrol paneline girdinmi

hatres

aş otu burdada var pilavı yapılır ama kişniş değill başka bişey.bunun kokuus ayn kerevizzzzz bugün orucum yiyemem ancak iftardan sonra yersemmm bişeye katımmm bilemiyrmm midem kalkıo

normalded eotu tereye dere otunu maydonozu çok çok severimmm
Canım ben aşotu olduğunu düşünüyorum ya da senin bildiği aşotuyla benim bildiğim farklı otlar olabilir,bana erzurumlu komşum kişniş diye gösterdiğim de bu aşotu demişti:44: Maramki de kişnişe maydonozun amcasının oğlu diyor

Hafta sonu olduğu için eşim ambargo uyguluyor ama ben gene fırsat bulunca damlıyorumAslında el koymaz da adam hafta içi yoğunluktan nete hasret kaldı e haliyle hafta sonunda nete girmek istiyor.

Canım üzme kendini takma birilerini bazılarının görevi sanki gıcıklık yapmak, bana da zamanında çok sözler denildi , hatta bir keresinde kayınvalidem kumayı kastederek " sana ev işlerinde yardımcı, arkadaş olur " diye kendince şaka yapmıştı eşimde yanımdayken.Ben de " çok önemliyse sence bu arkadaş kayınpederime alalım bitane " dedim. Tabi kayınvalide böyle Aslında ben ona ve diğer büyüklerimee asla saygısızlık etmem ama bana haksızlık edene de sessiz kalamam. Benim kayınvalide bana daha doğrusu tüm gelinlerine istediği her sözü söyleme hakkını bulur kendinde. Gelinin bir gözü kör bir kulağı sağır olmalıymış.

Bu arada Zeloşşşşşşşşşş, Saraaaaaaaaaaaaaaaa, Nazemirrrrrrrrrr,Leylaaaaaaaaaaaaaa, Efsunnnnnnnnnnnn,Eda33,Prensessssssssssss
aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın hatırlamaya çalıştım ama:44::44::44:
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ULEEEEEEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

şu yazıları yazdığın yerde ne var bana yazarmısın canım
bu mesajları yazdığın yerde bu saydıklarım bide kullanıcı kontrol paneline girdinmi

başlık kısmı var altında direk yazı yazma yeri var canım başka bişey yok
kullanıcı kontrol panelindede yaptım

hmmm hafta içi senin hafta sonu kocanın pc desene

ayyyyyy vallaaaa ne ii demişsin kv süper oturmuş ağzına sağlıkkkk hatrescim
yaa bende saygısızlık etmem ama benimkiler bi değişik cins canım...
valla bizimkiler o kdr çok konusuyoki sağır olma sansın yok eninde sonunda patlayıveriyosun

ben burdayımmmmmmmmmm ama misafircikler gelince cıkcam mecbur

Aaaaaaa kız Naz da mı Bursa da oturuyor?
Tutar tutar, ha bi de suya koyduğun zaman bunu dedim mi bilmiyorum ama şişenin üzerine bir poşet geçir ortam nemli olunca daha çabuk kökleniyorlar. Saracım Atatürk çiçeği çok nazlıdır çok çabuk kurumaya meyilli bir çiçek, bekarken vardı benim bir ara o kadar güzel olmuştu ki sonra ne olduysa kurumaya ve yapraklarını dökmeye başladı daha kurtaramadım çiçeği...
Tamam çorbanı yaz canım, tariflerin pratik o yüzden hoşuma gidiyor, bugün kahvaltı da havuçlu yumurtayı yaptım çok güzel oldu beğendim yarında eşime yapıcam, ben eşime krep yapıyorum kahvaltıda bayılıyor.
Sara bide patatesi rendeleyip içine maydonoz koyduğun börek vardı ya ona un da koyuyomuydun canım ya:44:Unutmam dedim ama unuttum.

Son düzenleme:

geldiiiiiiim tızım ne bağırıyosun zeloşu çağırma o misafir ağırlamakla meşgul

başlık kısmı var altında direk yazı yazma yeri var canım başka bişey yok
kullanıcı kontrol panelindede yaptım

ben bu işten bişey anlamadım canım senin pc ile alakalı olabilir bilmiyorumki boşver sende böyle yaz ha aklıma gelmişken aşağıda diğer seçenekler yazan yer var ya orada mesajda linkleri otomatik göster falan yazıyo gülümsemeler gösterilmesin hariç diğer ikisi işaretli değilmi

merak ettim sadece bende neden olmuyo diye olsun önemli değil
valla hepsi işaretli

Canım keşke kayınvalidem bana öyle demeseydi ben de öyle bir cevap vermek zorunda kalmasaydım diyorum netice hoş değil böyle şeyler yaşamak

Ben de yemek için kaçarım birazdan, Burası afyon etkisi yapıyor ayrılamıyor insan

Ama bak pek sevmesem de bağırmak işe yayadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…