- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
hepsimi tızım gülümsemeler gösterilmesin yazan yer işaretli olmayacak
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz
Canım keşke kayınvalidem bana öyle demeseydi ben de öyle bir cevap vermek zorunda kalmasaydım diyorum netice hoş değil böyle şeyler yaşamak
Ben de yemek için kaçarım birazdan, Burası afyon etkisi yapıyor ayrılamıyor insan
Ama bak pek sevmesem de bağırmak işe yayadı
Saol efsuncum..gerçekten öyle oluyor ya...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...hepimiz için güzel hayırlı bi hafta olsun inşşallahhh dostlarrrr...
geçmiş o kdara çok çogalmışki bende alıntı yapmim tek tek dedim ama herseyde aklımda kalmadı
sevinçcim tekrar geçmiş olsun canım inşşalahhh bi daha ki ay güzel haberler gelirsin bize canım....
leyloşum sanada çokkk geçmiş olsun insan kendi hasta olunca takmıyorda fazla canı kanı bebişi hasta olunca dünyayı yıkası geliyor demiii neyseki iyileşmiş busecik biraz daha çok sevindim...
sara ablacım hikayler süpermiş ama çiceklerin apayrı süper valla çok begendim
prensesimmmm senin musab en azından mama sandalyesinde oturuyomuş kız benim yegen hiç oturmadı boşuna aldık diyor yengem bende ilerde bana verirsin o zmn diyorum
nazemircim hikayeni keşke eskiden yazsaymışsın tam bana göreymiş... bi ara eşim o kdr yogundu ki yatmadan yatmaya anca görüyodum yüzünü bende aynı çocuk gibi yapardım kocişe süper kapak olurdu ama neyseki artık öleee değil parayla değilde konusarak halettim bende o meseleyi
maonyacım sende hoşgeldin canım cezanın bitmesine sevindim
kim kalddıııı heeee zeloş ablammmm çocuklar ne bulsa agzına atıyo ıslak mendil ne kiii
hatrescim sende kocişle ranoştan pc yi ele geçirme savaşını gece 12 den sonra anca başarabiliyosun sanırım onlar uyuyuncabende ölee sorun yok kociş zaten iş için uyumak zorunda pc hep bana kalıyoooo
anammmmm unuttugum varsa kusura bakmasın olurmu canlarrrr az yemek yiyeyim geliyorum hemen ben kv cimmmm cağırıyoooo
takma kafana canım ya..o kadın bunamış bence...tınlama hiç...ben geldim ama kimse yok bugünde
size dün akşam olanı anlatmak istiyorum kızlar aslında moral bozup kafaya takacak kadar önemli bişey değil gibi bazılarına göre ama ne bilim ben çok üzüldüm...
görümcemin 1 yaşında oğluşu var çok tatlı maşşalahhh bende eşimde çok seviyoruz yegenini...
eşim yegenin resmine fotosop yaptırmış çerçeveletip getirmişti 7-8 aylık falanken
bende o zmn gümüşlüğümüze koymuştum dün akşam ben sofrayı toplarken anneanne diyorki
bu çocuk senin çocugun muyok benim değil o x'in çocugu falan dedim hala seninki öldüde ölmeden öncemi çekip koydunuz
yok diyorum yoksa seninki karnındayken mi öldü anne karnında falan sürekli aynı şeyleri tekrarladı bana
o kadar moralim bozuldu ki o ankv odada yoktu eşimde evde yoktu
mesaj attım eve erken gel böle böle oldu diye yaşlılığına ver diyor tamam yaşlı anlıyorum
ama benimde çok zoruma gitti zaten bebek konusunda iyice hasssaslamışım dururken ölee konusması sorması içime oturdu
kendimle hayatımla uzun savaşlar sonrası imtihanım deyip kabullenip mutlu olmaya çalışırken
her seferinde bi sıkıntı bi aksilik çıkarmaları beni daha fazla yıpratır oldu bu evin içinde
sağolsun progestan imdadıma yetişti de uyuya kaldım ağlarken eşim kaçta geldi görmedim bile...
sabah kv diyorki hayırdır bi sıkıntın mı varherseyi merak eder yaa sorma bana bişey dedim
çok moralim bozuk aslında ama gülümsüyorum yinede unutmaya çalışıyorum kendim için...
tamam saracım..akşam telden girip bakmaya çalışırım canım...merhaba kızlar işlerde azıcık fırsat buldumda size bakayım dedim leylacım çorbanın tarifini akşam özeline yazacam
hatresim burayda yazacam
efsuncum anneanne sanırım bunuyo takma kafana eşin haklı yaşlılığına ver
prensesim dışardan hazır istemniz isabet olmuş yalancı köftenin tarifinde akşam yazacam
zeloşum canım benim niye kendine eziyet ediyosun kızım yat dinlen misafir çağırmakda nereden çıktı delisin tızım sen
hatresim çiçekleri köklendirecem bursaya geldiğimde bi sana bi nazoşuma getirecem tabi tutarsa
Saol efsuncum..gerçekten öyle oluyor ya...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
takma kafana canım ya..o kadın bunamış bence...tınlama hiç...
tamam saracım..akşam telden girip bakmaya çalışırım canım...
leyloşum meşhur çorbam
iki orta boy patates bir orta boy kuru soğan iki orta boyda havuç tuz karabiber maydanoz
bunları yıkıyosun kabuklarını soyuyosun iri iri doğrayıp bitencereye koyuyosun üzerine su alıp pişiriyo
sun sebzeler pişip yumuşayınca blendırla iyice eziyosun sonra içine tuzunu bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve ince ince doğradığın maydanozları katıyosun bi iki damlada sıvı yağ fazla değil sonra bi iki taşım kaynatıyosun ve ocağı kapatıyosun hepsi bu kadar çok enfes bi çorba oluyo renginden dolayı bilmeyenler mercimek çorbası sanıyo
Canım belki çok acıkmışsındır ondandır troid bu kadar kötü etkilemez insanı ben de troidliyim sahuru güzel yapmışsam zorlanmam oruçta,ama yapamamışsam kötü olurum.orucumu açtım elim ayağım titrioo galiba triod den dolayı
leyloşum meşhur çorbam
iki orta boy patates bir orta boy kuru soğan iki orta boyda havuç tuz karabiber maydanoz
bunları yıkıyosun kabuklarını soyuyosun iri iri doğrayıp bitencereye koyuyosun üzerine su alıp pişiriyo
sun sebzeler pişip yumuşayınca blendırla iyice eziyosun sonra içine tuzunu bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve ince ince doğradığın maydanozları katıyosun bi iki damlada sıvı yağ fazla değil sonra bi iki taşım kaynatıyosun ve ocağı kapatıyosun hepsi bu kadar çok enfes bi çorba oluyo renginden dolayı bilmeyenler mercimek çorbası sanıyo
orucumu açtım elim ayağım titrioo galiba triod den dolayı
sracımmm rabbim evlatlarına bu çorbayı yapmayıı nasip etsinnn inşşşş
hatrescim sahura kalkmadımmm.çok kalp çarpıntım var.beni mahvedio bu hastalıkkkk.en kötüsüde tepemde saç koymadı ve çok çabuk yoruluyrm
güzel hatunlar benim oturma odamon perdeleri kremdii şimdi grii oldu.çok is çektiii.ne kadar yıkasamda eski rengine dönmüyor.çamaşırsodası arap sabunu tül beyazlatıcı hepsini koyuyorum hemde 2 defa yıkıyrm ama aynı renkk.bi öneriniz varmı acaba
Allah kabul etsin orucunu canım aç olup birden yemek yediysen kan şekerin birden yükselmiş olabilir ondan elin ayağın titriyodur
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
geçmiş olsun canım
tatlım kosla nın tül beyazlatıcısı var onu denedinmi
ben onu kullanıyorum bide tül parlatıcısını çok memnunum
birde ben kullanmadım ama bimde tül beyazlatıcı var kullananlar çok memnunmuş kk da sayfası var
eline sağlık saracım...süper bir tarif..umarım buse yer ya...deneyecem bakalım...saol bitanem...leyloşum meşhur çorbam
Allah orucunu kabul etsin tuğbacım..tansiyonun düşmüştüm canım..hemen yemek ye düzelirsin...orucumu açtım elim ayağım titrioo galiba triod den dolayı
çiçeğin ismi dracana ymış hatresim söyledi canım
Atatürk çiçeğine bende bayıldım evde en sevdiğim köşeye koydum
havucu çok seveyim men cacığını salatasını yumurtalısını kekini herşeyini yapıyorum
çok güzel ve anlamlı nazocum okurken çok duygulandım sağol paylaştığın için
saram bende diyorum bu ses nerden geliyoyataktan fırladım geldim
ececim hg canımoğluşunu çok öp tatlım benim için Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzel bi gelecek nasip etsin furkanımıza sende hg canım artık sık sık gel olurmu özletme kendini yine eski günler gibi hep beraber olalım:13:
valla saracım bu seferki çok komikmiş
Atatürk çiçeğine bende bayıldın canım
saram havucun cacığıyumurtalısı saram senin mutfağın çok genişşşşşşşşşşşşş
zavallı çocuknazcım paylaşımın için çok sağol canım ellerine sağlık
tatlım ben köşeme çekildim artık yeni nuri alçomuz EFSUNNNNNNNN
edacım çok geçmiş olsun canımsenin içinde zordur, umudumuz içinde, Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
aygirl hg canım inş. biran önce gelir bebişin
ohhhhh saram sefan olsunnn
Yani gece gece gene uğramışsın ama her ne kadar karşılaşmasak da
Çocuk adına üzüldüm ben ya,yazık...Öyle ilgiye sevgiye muhtaç çocuk çooooooookkkkkk...
Evet canım dediğim gibi çoğaltabilirsin, hele sen bi çoğalt,ben gelir alırım senden
Günaydın canım, valla hesap verirsek sabaha kadar bitmez
Günaydın canım kız geçmişe girdin mi çıkamıyosun artık vazgeeeeeeeeeeeççççççççççççççç
Sara prensesin kafası karıştı, ay ne güldüm yavvv
bak bunu ben de merak ettim şinci:44::44::44:
Zeloşşşşşşşşş kız sana çok gülüyorum ben ya
Demek bir zamanlar Nuri Alço imişsin ha ve ayaklarını sen de çot dikermişsin de tavana sadece ağrıları kar kalmış bacıma
Ben de ben de:84::84::84::84::84::84:
hepimiz için güzel hayırlı bi hafta olsun inşşallahhh dostlarrrr...
geçmiş o kdara çok çogalmışki bende alıntı yapmim tek tek dedim ama herseyde aklımda kalmadı
sevinçcim tekrar geçmiş olsun canım inşşalahhh bi daha ki ay güzel haberler gelirsin bize canım....
leyloşum sanada çokkk geçmiş olsun insan kendi hasta olunca takmıyorda fazla canı kanı bebişi hasta olunca dünyayı yıkası geliyor demiii neyseki iyileşmiş busecik biraz daha çok sevindim...
sara ablacım hikayler süpermiş ama çiceklerin apayrı süper valla çok begendim
prensesimmmm senin musab en azından mama sandalyesinde oturuyomuş kız benim yegen hiç oturmadı boşuna aldık diyor yengem bende ilerde bana verirsin o zmn diyorum
nazemircim hikayeni keşke eskiden yazsaymışsın tam bana göreymiş... bi ara eşim o kdr yogundu ki yatmadan yatmaya anca görüyodum yüzünü bende aynı çocuk gibi yapardım kocişe süper kapak olurdu ama neyseki artık öleee değil parayla değilde konusarak halettim bende o meseleyi
maonyacım sende hoşgeldin canım cezanın bitmesine sevindim
kim kalddıııı heeee zeloş ablammmm çocuklar ne bulsa agzına atıyo ıslak mendil ne kiii
hatrescim sende kocişle ranoştan pc yi ele geçirme savaşını gece 12 den sonra anca başarabiliyosun sanırım onlar uyuyuncabende ölee sorun yok kociş zaten iş için uyumak zorunda pc hep bana kalıyoooo
anammmmm unuttugum varsa kusura bakmasın olurmu canlarrrr az yemek yiyeyim geliyorum hemen ben kv cimmmm cağırıyoooo
merhaba kızlar işlerde azıcık fırsat buldumda size bakayım dedim leylacım çorbanın tarifini akşam özeline yazacam
hatresim burayda yazacam
efsuncum anneanne sanırım bunuyo takma kafana eşin haklı yaşlılığına ver
prensesim dışardan hazır istemniz isabet olmuş yalancı köftenin tarifinde akşam yazacam
zeloşum canım benim niye kendine eziyet ediyosun kızım yat dinlen misafir çağırmakda nereden çıktı delisin tızım sen
hatresim çiçekleri köklendirecem bursaya geldiğimde bi sana bi nazoşuma getirecem tabi tutarsa
Canım ben aşotu olduğunu düşünüyorum ya da senin bildiği aşotuyla benim bildiğim farklı otlar olabilir,bana erzurumlu komşum kişniş diye gösterdiğim de bu aşotu demişti:44: Maramki de kişnişe maydonozun amcasının oğlu diyor
Hafta sonu olduğu için eşim ambargo uyguluyor ama ben gene fırsat bulunca damlıyorumAslında el koymaz da adam hafta içi yoğunluktan nete hasret kaldı e haliyle hafta sonunda nete girmek istiyor.
Canım üzme kendini takma birilerini bazılarının görevi sanki gıcıklık yapmak, bana da zamanında çok sözler denildi , hatta bir keresinde kayınvalidem kumayı kastederek " sana ev işlerinde yardımcı, arkadaş olur " diye kendince şaka yapmıştı eşimde yanımdayken.Ben de " çok önemliyse sence bu arkadaş kayınpederime alalım bitane " dedim. Tabi kayınvalide böyleAslında ben ona ve diğer büyüklerimee asla saygısızlık etmem ama bana haksızlık edene de sessiz kalamam. Benim kayınvalide bana daha doğrusu tüm gelinlerine istediği her sözü söyleme hakkını bulur kendinde. Gelinin bir gözü kör bir kulağı sağır olmalıymış.
Bu arada Zeloşşşşşşşşşş, Saraaaaaaaaaaaaaaaa, Nazemirrrrrrrrrr,Leylaaaaaaaaaaaaaa, Efsunnnnnnnnnnnn,Eda33,Prensessssssssssss
aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın hatırlamaya çalıştım ama:44::44::44:
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ULEEEEEEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Aaaaaaa kız Naz da mı Bursa da oturuyor?
Tutar tutar, ha bi de suya koyduğun zaman bunu dedim mi bilmiyorum ama şişenin üzerine bir poşet geçir ortam nemli olunca daha çabuk kökleniyorlar. Saracım Atatürk çiçeği çok nazlıdır çok çabuk kurumaya meyilli bir çiçek, bekarken vardı benim bir ara o kadar güzel olmuştu ki sonra ne olduysa kurumaya ve yapraklarını dökmeye başladı daha kurtaramadım çiçeği...
Tamam çorbanı yaz canım, tariflerin pratik o yüzden hoşuma gidiyor, bugün kahvaltı da havuçlu yumurtayı yaptım çok güzel oldu beğendim yarında eşime yapıcam, ben eşime krep yapıyorum kahvaltıda bayılıyor.
Sara bide patatesi rendeleyip içine maydonoz koyduğun börek vardı ya ona un da koyuyomuydun canım ya:44:Unutmam dedim ama unuttum.
bende eşime diyodum işe gitmesen olmazmı diye tabiki şakasına
eşimde ekmek parası için gitmem lazım diyordu
bende ablam getiriyor ekmek ozaman gitmene gerek yok diyordum çocuk gibi
(ablamın eşi fırında çalıştığından bize sürekli ekmek getiriyordu, hatta ben konu komşuya veriyordum)
sanki sadece ekmekle almamakla bitermiş gibi ama özlüyordum bende eşimi öyle takılıyordum
neyseki sende çözmüşün olayı
inşallah canım keşke tanışsakçok sevinirim
eşim izinliydi ve ablam kahvaltıya geldi 4 te gitti
sonra ablamın oğlu aradı hastaymış beni acile götürürmüsünüz dedi onu acile götürdük
iğne falan yaptılar ilaçlarını aldık eve bıraktık
sonrada AVM gittik yemek yedik eve geldik
ama eşim evde olduğundan giremedim
evet canım bende bursadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?