Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hepsimi tızım gülümsemeler gösterilmesin yazan yer işaretli olmayacak

gülümsemeler gösterilmesin yazan yer yokki
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn Example Domain into Example Domain.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:

diye yerler var

kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz

tamam canım çık bende çıkcam zatiiii görüşürüzzz

yaniii bendede demeseydi o cevabı almazdı
hep bizden beklentileri oldugu için bölee oluyo bence onlar alıcı hep verici değil...

valla bana sohbet hepp ii geliyo bırakıp gidesim olmuyo
hadi ben çıkıyorum canım

Saol efsuncum..gerçekten öyle oluyor ya...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
takma kafana canım ya..o kadın bunamış bence...tınlama hiç...
tamam saracım..akşam telden girip bakmaya çalışırım canım...

leyloşum meşhur çorbam

iki orta boy patates bir orta boy kuru soğan iki orta boyda havuç tuz karabiber maydanoz

bunları yıkıyosun kabuklarını soyuyosun iri iri doğrayıp bitencereye koyuyosun üzerine su alıp pişiriyo
sun sebzeler pişip yumuşayınca blendırla iyice eziyosun sonra içine tuzunu bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve ince ince doğradığın maydanozları katıyosun bi iki damlada sıvı yağ fazla değil sonra bi iki taşım kaynatıyosun ve ocağı kapatıyosun hepsi bu kadar çok enfes bi çorba oluyo renginden dolayı bilmeyenler mercimek çorbası sanıyo

Sara ben de evde patates kalmamıştı yapmayayım demiştim, brokoli çorbası yapmaya karar verdim, içine havuç, soğan, sarımsak, uz, biraz da kavurma ekledim pişirdim sonra blendırdan geçirdim süper oldu ama bir zayiatım var, kavurmanın kemiğini farkedemedim blendırım kırıldı, Allah'tan hediye gelmiş yedek bir blendırım vardı ama gene de üşüldümBrokoli çorbasını daha önce de yapmıştım çok lezzzetli olmuştu,eşim beğenmişti, tam bizim kuzulara göre besleyici ama yiyen kim,yemeycem annneee diye bana nasıl kafa tutuyorpilavla yoğurt olmasa bizim kız yemek nedir bilmeyecek
Bi de bi kozmik lahana böreği vardı o da çok lezzetli ama bu sene hiç yapamadım onu.

orucumu açtım elim ayağım titrioo galiba triod den dolayı
Canım belki çok acıkmışsındır ondandır troid bu kadar kötü etkilemez insanı ben de troidliyim sahuru güzel yapmışsam zorlanmam oruçta,ama yapamamışsam kötü olurum.

sracımmm rabbim evlatlarına bu çorbayı yapmayıı nasip etsinnn inşşşş

hatrescim sahura kalkmadımmm.çok kalp çarpıntım var.beni mahvedio bu hastalıkkkk.en kötüsüde tepemde saç koymadı ve çok çabuk yoruluyrm

güzel hatunlar benim oturma odamon perdeleri kremdii şimdi grii oldu.çok is çektiii.ne kadar yıkasamda eski rengine dönmüyor.çamaşırsodası arap sabunu tül beyazlatıcı hepsini koyuyorum hemde 2 defa yıkıyrm ama aynı renkk.bi öneriniz varmı acaba

son eceeeeeeeeeeeeeee nasılsınnn uzun zamandan sonraa ilk defa görüyrm seni

Allah kabul etsin orucunu canım aç olup birden yemek yediysen kan şekerin birden yükselmiş olabilir ondan elin ayağın titriyodur

sracımmm rabbim evlatlarına bu çorbayı yapmayıı nasip etsinnn inşşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hatrescim sahura kalkmadımmm.çok kalp çarpıntım var.beni mahvedio bu hastalıkkkk.en kötüsüde tepemde saç koymadı ve çok çabuk yoruluyrm

geçmiş olsun canım

tatlım kosla nın tül beyazlatıcısı var onu denedinmi
ben onu kullanıyorum bide tül parlatıcısını çok memnunum

birde ben kullanmadım ama bimde tül beyazlatıcı var kullananlar çok memnunmuş kk da sayfası var

teşekkür ederim saracım.koslanınkini kullanıyrm zatennn

kızlar herkese iyi geceler.ben çıkıyorummmmm yarın görüşmek dileğiyle mutlu kalın

eline sağlık saracım...süper bir tarif..umarım buse yer ya...deneyecem bakalım...saol bitanem...saracım ya özelden yazmıştım sana..öpücük ikonu yani 38 yazmam gerekirken bağıran ikonu yapmışım yani 36 yazmışım..kusura bakma olurmu tatlım...ikonlar çıkmadı burdada bende 36 diye hatırladım meğer 38 yazmam gerekiyormuş...anlatabildim umarım derdimi....
Allah orucunu kabul etsin tuğbacım..tansiyonun düşmüştüm canım..hemen yemek ye düzelirsin...

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • sara_28+ saracımmmmmmmmmmmm tam 12 tane ziyaretçimiz var ya...

okudum canım ama aklımda tutabileceğim bir isim değil:44:
bende sadece salatada,şehriye ve mercimek çorbasına koyardım havucu ama
artık bezeleyeli tavuğada koyuyorum
rendeleyip az yağda pişirip yoğurtlu yapıyorum
ama artık yumurtalısınıda yapacam ve cacığıda denemek istiyorum güzel olur

çok güzel ve anlamlı nazocum okurken çok duygulandım sağol paylaştığın için

bende duygulandım canım çok anlamlı bi hikaye insanlar iş güç diye koştururken sevdiklerini ihmal ediyorlar istemeden

siz sağolun canım
yani bayrağı efsuna bıraktın ozaman efsundan korkalım:18:

olsun canım karşılaşırız
evet dediğin gibi ilgiye muhtaç çocuk çok
bir hikaye daha var ilgiye muhtaç bir çocuğun hikayesi
kardeşimi hatırlatıyor o hikaye bana onuda paylaşayım sizlerle bulabilirsem

bende eşime diyodum işe gitmesen olmazmı diye tabiki şakasına
eşimde ekmek parası için gitmem lazım diyordu
bende ablam getiriyor ekmek ozaman gitmene gerek yok diyordum çocuk gibi
(ablamın eşi fırında çalıştığından bize sürekli ekmek getiriyordu, hatta ben konu komşuya veriyordum)
sanki sadece ekmekle almamakla bitermiş gibi ama özlüyordum bende eşimi öyle takılıyordum
neyseki sende çözmüşün olayı

inşallah canım keşke tanışsak çok sevinirim

eşim izinliydi ve ablam kahvaltıya geldi 4 te gitti
sonra ablamın oğlu aradı hastaymış beni acile götürürmüsünüz dedi onu acile götürdük
iğne falan yaptılar ilaçlarını aldık eve bıraktık
sonrada AVM gittik yemek yedik eve geldik
ama eşim evde olduğundan giremedim

evet canım bende bursadayım

Hayırlı sabahlar hepinize

Ne güzel, canım Bursa' nın neresindesin acaba? Ama memleket başka yer değil mi?

kızlar günaydın
dünden beri gelemedim yiğenlerim pc yi bana vermedibizde aman ses çıkarmasınlar diye sesimizi çıkarmadık sonrada zaten iş saatim geldi işe gittim gecede pc yi eşim aldıben ne kadar günahım:105::105::105::105::105::105::105:

slm kızlarr ömrüüüüümmmmmmmmmmm temizlik yapmakla geçtiiiiiiii.

perde yıkama ütüleme yapıommm.perdesi kirli olan varsaa getirsin hızımı alamıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…