maonim kuzum sen perdeyi değişgüzel hatunlar benim oturma odamon perdeleri kremdii şimdi grii oldu.çok is çektiii.ne kadar yıkasamda eski rengine dönmüyor.çamaşırsodası arap sabunu tül beyazlatıcı hepsini koyuyorum hemde 2 defa yıkıyrm ama aynı renkk.bi öneriniz varmı acaba
ohhhhh saram benim eşimde bayılır bu çorbaya patetesi çok sever bende denicem bu çorbayıleyloşum meşhur çorbam
iki orta boy patates bir orta boy kuru soğan iki orta boyda havuç tuz karabiber maydanoz
bunları yıkıyosun kabuklarını soyuyosun iri iri doğrayıp bitencereye koyuyosun üzerine su alıp pişiriyo
sun sebzeler pişip yumuşayınca blendırla iyice eziyosun sonra içine tuzunu bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve ince ince doğradığın maydanozları katıyosun bi iki damlada sıvı yağ fazla değil sonra bi iki taşım kaynatıyosun ve ocağı kapatıyosun hepsi bu kadar çok enfes bi çorba oluyo renginden dolayı bilmeyenler mercimek çorbası sanıyo
hepsimi tızım gülümsemeler gösterilmesin yazan yer işaretli olmayacak
merak ettim sadece bende neden olmuyo diye olsun önemli değil
valla hepsi işaretli
hmmm hafta içi senin hafta sonu kocanın pc desene
ayyyyyy vallaaaa ne ii demişsin kv süper oturmuş ağzına sağlıkkkk hatrescim
yaa bende saygısızlık etmem ama benimkiler bi değişik cins canım...
valla bizimkiler o kdr çok konusuyoki sağır olma sansın yok eninde sonunda patlayıveriyosun
ben burdayımmmmmmmmmm ama misafircikler gelince cıkcam mecbur
ah tatlım bizim evi bi görseydin gelinimizin çocukları artı kız kardeşiminki ev tımarhaneye döndü Allahtan pc varda biraz oyaladık
Canım ben aşotu olduğunu düşünüyorum ya da senin bildiği aşotuyla benim bildiğim farklı otlar olabilir,bana erzurumlu komşum kişniş diye gösterdiğim de bu aşotu demişti:44: Maramki de kişnişe maydonozun amcasının oğlu diyor
Hafta sonu olduğu için eşim ambargo uyguluyor ama ben gene fırsat bulunca damlıyorumAslında el koymaz da adam hafta içi yoğunluktan nete hasret kaldı e haliyle hafta sonunda nete girmek istiyor.
Canım üzme kendini takma birilerini bazılarının görevi sanki gıcıklık yapmak, bana da zamanında çok sözler denildi , hatta bir keresinde kayınvalidem kumayı kastederek " sana ev işlerinde yardımcı, arkadaş olur " diye kendince şaka yapmıştı eşimde yanımdayken.Ben de " çok önemliyse sence bu arkadaş kayınpederime alalım bitane " dedim. Tabi kayınvalide böyleAslında ben ona ve diğer büyüklerimee asla saygısızlık etmem ama bana haksızlık edene de sessiz kalamam. Benim kayınvalide bana daha doğrusu tüm gelinlerine istediği her sözü söyleme hakkını bulur kendinde. Gelinin bir gözü kör bir kulağı sağır olmalıymış.
Bu arada Zeloşşşşşşşşşş, Saraaaaaaaaaaaaaaaa, Nazemirrrrrrrrrr,Leylaaaaaaaaaaaaaa, Efsunnnnnnnnnnnn,Eda33,Prensessssssssssss
aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın hatırlamaya çalıştım ama:44::44::44:
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ULEEEEEEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
saram ben bayrağı sana devrettim ha gayret efsunum çözcek bu işişu yazıları yazdığın yerde ne var bana yazarmısın canım
bu mesajları yazdığın yerde bu saydıklarım bide kullanıcı kontrol paneline girdinmi
ahh kuzu insanlara laf anlatmaya, onların yaptıklarını anlamaya, çalışmaktan ben çoktan vaz geçtim , senin duygularını , kırılacağını, üzüleceğini düşünmeden konuşur onlar, sadece konuşmuş olmak için, sen boş ver canım kafana takma o zaman amaçlarına ulaşamadıklarını senin sabrını gücünü görünce vazgeçiyolar ,azıcık zayıflık göstersen dahada çok üstüne geliyolarinş. senin bebişin olcak canım Allahın izniyle azıcık sabırben geldim ama kimse yok bugünde
size dün akşam olanı anlatmak istiyorum kızlar aslında moral bozup kafaya takacak kadar önemli bişey değil gibi bazılarına göre ama ne bilim ben çok üzüldüm...
görümcemin 1 yaşında oğluşu var çok tatlı maşşalahhh bende eşimde çok seviyoruz yegenini...
eşim yegenin resmine fotosop yaptırmış çerçeveletip getirmişti 7-8 aylık falanken
bende o zmn gümüşlüğümüze koymuştum dün akşam ben sofrayı toplarken anneanne diyorki
bu çocuk senin çocugun muyok benim değil o x'in çocugu falan dedim hala seninki öldüde ölmeden öncemi çekip koydunuz
yok diyorum yoksa seninki karnındayken mi öldü anne karnında falan sürekli aynı şeyleri tekrarladı bana
o kadar moralim bozuldu ki o ankv odada yoktu eşimde evde yoktu
mesaj attım eve erken gel böle böle oldu diye yaşlılığına ver diyor tamam yaşlı anlıyorum
ama benimde çok zoruma gitti zaten bebek konusunda iyice hasssaslamışım dururken ölee konusması sorması içime oturdu
kendimle hayatımla uzun savaşlar sonrası imtihanım deyip kabullenip mutlu olmaya çalışırken
her seferinde bi sıkıntı bi aksilik çıkarmaları beni daha fazla yıpratır oldu bu evin içinde
sağolsun progestan imdadıma yetişti de uyuya kaldım ağlarken eşim kaçta geldi görmedim bile...
sabah kv diyorki hayırdır bi sıkıntın mı varherseyi merak eder yaa sorma bana bişey dedim
çok moralim bozuk aslında ama gülümsüyorum yinede unutmaya çalışıyorum kendim için...
maonim kuzum kıyamam ben sanazelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioooyıkarken bile midem bulandııı:18:
kolay gelsinnn bende evi topluyrm arada bakıyrm size
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VARAKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM :26::26::26:AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER:26::26::26: BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ:26::26::26: 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI:26::26::26 EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:44::44::44: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS:26::26::26::26: BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN BU KADAR BEKLERKENNN NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN:26::26::26::26: AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI MEYVE VERMEYECEKMİ BİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE
kızlar bu yazıyı geçmişten buldum ve çok duygulandım yeterim ne kadar içten samimi ve bizleri anlatarak yazmışİNŞ. YETERİM BU SON HAYKIRIŞIN OLUR BEBİŞİN BİRAN ÖNCE GELİR
yeterim inş. Bu son olur tedavin hayırlı pozitif sonuç verir bebişin gelirarkadaşınınkide aynı şekilde ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bi kaç tane okurum biliyosun akşamları çalışıyom artı ev yemek derken bide okuyamassam daha kötü ama 3 tane okuyabilirim
kızlar günaydın
dünden beri gelemedim yiğenlerim pc yi bana vermedibizde aman ses çıkarmasınlar diye sesimizi çıkarmadık sonrada zaten iş saatim geldi işe gittim gecede pc yi eşim aldı ben ne kadar günahım:105::105::105::105::105::105::105:
Maonya dur heyacanlanma , sakin olslm kızlarr ömrüüüüümmmmmmmmmmm temizlik yapmakla geçtiiiiiiii.
perde yıkama ütüleme yapıommm.perdesi kirli olan varsaa getirsin hızımı alamıyrm
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
huuuuuuuuuu sarammmmmmmmmmmmmmm hatresimmmmmmmmmm efsunummmmmmmmmmmm nazcımmmmmmmmmmmm nerdesiniz kızlar bu sabah
prensesim ve maonim burda canlarım benim nasılda erkenden gelmişler kızlar öpecem sizi
Bence hiç birini yapma boşver bizim işimiz hiç bitmez ki kardeşayyyyyy yavaş yavaş başlıyayım barikızlar taksit taksit yapcam işleri ya bugün 2 oda yapsam yarın mutfak misafir odası bide banyoyu temizlesem biraz uzun sürcek ama ne yapalım daha yemekte var offfff ya kadın olmak çok zorrrrrrrrrrr
o kadar geçmişte ne işin var, maziyi bırak geleceğe bakkızlar bu yazıyı geçmişten buldum ve çok duygulandım yeterim ne kadar içten samimi ve bizleri anlatarak yazmışİNŞ. YETERİM BU SON HAYKIRIŞIN OLUR BEBİŞİN BİRAN ÖNCE GELİR
yeterim rabbim hayırlı etsinn inş ben okurum cnmmm yasin kaç tane okumam laızmsaaKIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
huuuuuuuuuu sarammmmmmmmmmmmmmm hatresimmmmmmmmmm efsunummmmmmmmmmmm nazcımmmmmmmmmmmm nerdesiniz kızlar bu sabah
prensesim ve maonim burda canlarım benim nasılda erkenden gelmişler kızlar öpecem sizi
ayyyyyy yavaş yavaş başlıyayım barikızlar taksit taksit yapcam işleri ya bugün 2 oda yapsam yarın mutfak misafir odası bide banyoyu temizlesem biraz uzun sürcek ama ne yapalım daha yemekte var offfff ya kadın olmak çok zorrrrrrrrrrr
canım çok sevindim inş. hep iyi olunslm bacilar nasilsiniz maonyaa sanki beni anlatmissin yapmissam butun ev bitden temizlenmeli gibi geliyo ve kendimi cok yoruyorum kolay gelsin sana ....
hatres nasilsin sekerin ranayi cok op yerime
saram yine doktormussun marifetli arkadasim benim simdi ogluma senin corbandan yapacam musab sevdiyse bizimkide yer i sallah...
zelosum dagol canim oglun cok sukur iyi sayilir nesesi yerine geldi...
efsuncum nsilsin canim bozma moralini relax ol kendini uzdugunle kalirsin
prensesim nasilsin su uyku duzenimiz iyice bozuldu oglum cok gec yatiyo
yetercim innsallah tedavin olumlu gecer ve bu sefer kavusursun bebegine
kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin yokam hepiciginizi seviyoyum ben...
aksama kv gidiyoruz ev tasidida hanfendi dunden ispanakli peynirli boregim var yaninada saramin meshuuurrr corbasindan yapayim diyorum yemekleri alip gidecekmisiz esim oyle dedi....
maonim bi gün banada beklerim canımyeterim rabbim hayırlı etsinn inş ben okurum cnmmm yasin kaç tane okumam laızmsaa
ayyy zelalim bende tek tek yapmayı sevmiyrm ama böylede canıma işgence ediyrm bütün her yer temiz olmazsa uyuyamıyrmmm galiba ben temizlik le kafayı bozdum
afiyet olsun balım sana ve ranişeZelalım zelalımmmmm,zelalım zelalımmmmmmmmm güzel yarımmmmmmmmmm,
Kardeş nereye tüydün:44::44::44:
Bak benle kızım acıktık birazdan kahvaltı için kaçıcaz gel de iki lafın bel kemiğini kırak
hatresim canın çektiyse gel senide öpeyim
Üzülme heeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiii
Maonya dur heyacanlanma , sakin olvalla benimkileri verirdim ama daha yeni yıkadım
Ben de zelal gibi baktım renkleri değişmiyor perdeleri değiştim,yazık bir dünya da para vermiştim onlara...
Günaydın
Kız ne öle şappur şuppur
Bence hiç birini yapma boşver bizim işimiz hiç bitmez ki kardeş
o kadar geçmişte ne işin var, maziyi bırak geleceğe bak
Yeterim ben de okurum inşallah ama dur okursam ondan sonra söylerim yoksam üstüme borç kalmasın.
Sağol edacım iyiyiz hamdolsun.öperim teyzesi.Senin oğlunun adı neydi söylemişmiydin:44:ben de onu ve seni öpüyorumslm bacilar nasilsiniz maonyaa sanki beni anlatmissin yapmissam butun ev bitden temizlenmeli gibi geliyo ve kendimi cok yoruyorum kolay gelsin sana ....
hatres nasilsin sekerin ranayi cok op yerime
saram yine doktormussun marifetli arkadasim benim simdi ogluma senin corbandan yapacam musab sevdiyse bizimkide yer i sallah...
zelosum dagol canim oglun cok sukur iyi sayilir nesesi yerine geldi...
efsuncum nsilsin canim bozma moralini relax ol kendini uzdugunle kalirsin
prensesim nasilsin su uyku duzenimiz iyice bozuldu oglum cok gec yatiyo
yetercim innsallah tedavin olumlu gecer ve bu sefer kavusursun bebegine
kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin yokam hepiciginizi seviyoyum ben...
aksama kv gidiyoruz ev tasidida hanfendi dunden ispanakli peynirli boregim var yaninada saramin meshuuurrr corbasindan yapayim diyorum yemekleri alip gidecekmisiz esim oyle dedi....
Canım İzmir kemalpaşa mı? gerçekten manzaralar harika, yaz gelse de artık gezmelere gidebilsek özledim...Eki Görüntüle 619334 Eki Görüntüle 619338 Eki Görüntüle 619336 Eki Görüntüle 619337 Eki Görüntüle 619339 Eki Görüntüle 619343
kızlar yazın kemalpaşa yiğitlere gitmiştik bunları cebimden yükledim gözünüz gönlünüz açılsın
Eline sağlık Zeloş sen de maharetliymişsin anladık yaniEki Görüntüle 619355 Eki Görüntüle 619359 Eki Görüntüle 619357 Eki Görüntüle 619350
kızlar çiçeklerim ters çıkmış
tv dolabını ve takı kutusunu ben boyadımduvar süsünüde ben yaptım
Ayyyy yüzüm gözüm ıslandı Zelo' nun öpücüklerindencanım çok sevindim inş. hep iyi olun
maonim bi gün banada beklerim canım
afiyet olsun balım sana ve ranişe
hatresim canın çektiyse gel senide öpeyimbugünde ballı günümdeyim
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam huuuuuuuuu nerdesin, kuzu saat kaç oldu nerdesin, bak bugün hikayenide yazmadın, sınıfta kalcan bak sana sölim, bu kadar kaçılırmı dersten
Hayırlı sabahlar hepinize
Ne güzel, canım Bursa' nın neresindesin acaba? Ama memleket başka yer değil mi?
ayyyyyy yavaş yavaş başlıyayım barikızlar taksit taksit yapcam işleri ya bugün 2 oda yapsam yarın mutfak misafir odası bide banyoyu temizlesem biraz uzun sürcek ama ne yapalım daha yemekte var offfff ya kadın olmak çok zorrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 619355 Eki Görüntüle 619359 Eki Görüntüle 619357 Eki Görüntüle 619350
kızlar çiçeklerim ters çıkmış
tv dolabını ve takı kutusunu ben boyadımduvar süsünüde ben yaptım
oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?