Sabırla Bebeğini Bekleyenler

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

maonim kuzum sen perdeyi değiş benimkide öyle olmuştu baktım olmuyo değiştirmek zorunda kadım
ohhhhh saram benim eşimde bayılır bu çorbaya patetesi çok sever bende denicem bu çorbayı
hepsimi tızım gülümsemeler gösterilmesin yazan yer işaretli olmayacak

merak ettim sadece bende neden olmuyo diye olsun önemli değil
valla hepsi işaretli

ah tatlım bizim evi bi görseydin gelinimizin çocukları artı kız kardeşiminki ev tımarhaneye döndü Allahtan pc varda biraz oyaladık
şu yazıları yazdığın yerde ne var bana yazarmısın canım
bu mesajları yazdığın yerde bu saydıklarım bide kullanıcı kontrol paneline girdinmi
saram ben bayrağı sana devrettim ha gayret efsunum çözcek bu işi
ahh kuzu insanlara laf anlatmaya, onların yaptıklarını anlamaya, çalışmaktan ben çoktan vaz geçtim , senin duygularını , kırılacağını, üzüleceğini düşünmeden konuşur onlar, sadece konuşmuş olmak için, sen boş ver canım kafana takma o zaman amaçlarına ulaşamadıklarını senin sabrını gücünü görünce vazgeçiyolar ,azıcık zayıflık göstersen dahada çok üstüne geliyolarinş. senin bebişin olcak canım Allahın izniyle azıcık sabır
zelalimmm nasıl yenir neye katmam gerek bilmiyorum kokusu çok ağır kerevize benziyorrr ,şekli maydonoza benzioooyıkarken bile midem bulandııı:18:

kolay gelsinnn bende evi topluyrm arada bakıyrm size
maonim kuzum kıyamam ben sanabendede kalp çarpıntısı vardı dr taşıkardin (kalp rtim bozukluğu dedi troidden dolayı bütün iç organlar yavaşlarmış kalpte aynı şekilde kan yeterince pompalansın diye kalp kendi kendine emir verir ve hızlanırmış tabi bu doğal bi şekilde olmadığı için zamanla kalp yorulur ritimler bozulurmuş)ben 3 ay kalp ilacı kullandım çok şükür çarpıntılarım geçti ama dr a diceksin taşikardin diye Allah şifa versin balımsaçların için organik şanpuan kullan inş. işe yarar

yeterim inş. bu son olur tedavin hayırlı pozitif sonuç verir bebişin gelirarkadaşınınkide aynı şekildeben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bi kaç tane okurum biliyosun akşamları çalışıyom artı ev yemek derken bide okuyamassam daha kötü ama 3 tane okuyabilirim

huuuuuuuuuu sarammmmmmmmmmmmmmm hatresimmmmmmmmmm efsunummmmmmmmmmmm nazcımmmmmmmmmmmm nerdesiniz kızlar bu sabah
prensesim ve maonim burda canlarım benim nasılda erkenden gelmişler kızlar öpecem sizi

Son düzenleme:
ayyyyyy yavaş yavaş başlıyayım bari kızlar taksit taksit yapcam işleri ya bugün 2 oda yapsam yarın mutfak misafir odası bide banyoyu temizlesem biraz uzun sürcek ama ne yapalım daha yemekte var offfff ya kadın olmak çok zorrrrrrrrrrr

kızlar bu yazıyı geçmişten buldum ve çok duygulandım yeterim ne kadar içten samimi ve bizleri anlatarak yazmışİNŞ. YETERİM BU SON HAYKIRIŞIN OLUR BEBİŞİN BİRAN ÖNCE GELİR

kızlar bu yazıyı geçmişten buldum ve çok duygulandım yeterim ne kadar içten samimi ve bizleri anlatarak yazmışİNŞ. YETERİM BU SON HAYKIRIŞIN OLUR BEBİŞİN BİRAN ÖNCE GELİR

zelalimmmmmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNN

allah razı olsun okdun her dua sana geri dönsün inşş

Üzülme heeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiii

slm kızlarr ömrüüüüümmmmmmmmmmm temizlik yapmakla geçtiiiiiiii.

perde yıkama ütüleme yapıommm.perdesi kirli olan varsaa getirsin hızımı alamıyrm
Maonya dur heyacanlanma , sakin olvalla benimkileri verirdim ama daha yeni yıkadım
Ben de zelal gibi baktım renkleri değişmiyor perdeleri değiştim,yazık bir dünya da para vermiştim onlara...

günaydınlarrrrrrrrrrrrr

Günaydın
huuuuuuuuuu sarammmmmmmmmmmmmmm hatresimmmmmmmmmm efsunummmmmmmmmmmm nazcımmmmmmmmmmmm nerdesiniz kızlar bu sabah
prensesim ve maonim burda canlarım benim nasılda erkenden gelmişler kızlar öpecem sizi

Kız ne öle şappur şuppur

Bence hiç birini yapma boşver bizim işimiz hiç bitmez ki kardeş

o kadar geçmişte ne işin var, maziyi bırak geleceğe bak

Yeterim ben de okurum inşallah ama dur okursam ondan sonra söylerim yoksam üstüme borç kalmasın.

Zelalım zelalımmmmm,zelalım zelalımmmmmmmmm güzel yarımmmmmmmmmm,
Kardeş nereye tüydün:44::44::44:
Bak benle kızım acıktık birazdan kahvaltı için kaçıcaz gel de iki lafın bel kemiğini kırak

yeterim rabbim hayırlı etsinn inş ben okurum cnmmm yasin kaç tane okumam laızmsaa

ayyy zelalim bende tek tek yapmayı sevmiyrm ama böylede canıma işgence ediyrm bütün her yer temiz olmazsa uyuyamıyrmmm galiba ben temizlik le kafayı bozdum

slm bacilar nasilsiniz maonyaa sanki beni anlatmissin yapmissam butun ev bitden temizlenmeli gibi geliyo ve kendimi cok yoruyorum kolay gelsin sana ....

hatres nasilsin sekerin ranayi cok op yerime

saram yine doktormussun marifetli arkadasim benim simdi ogluma senin corbandan yapacam musab sevdiyse bizimkide yer i sallah...

zelosum dagol canim oglun cok sukur iyi sayilir nesesi yerine geldi...

efsuncum nsilsin canim bozma moralini relax ol kendini uzdugunle kalirsin

prensesim nasilsin su uyku duzenimiz iyice bozuldu oglum cok gec yatiyo

yetercim innsallah tedavin olumlu gecer ve bu sefer kavusursun bebegine

kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin yokam hepiciginizi seviyoyum ben...

aksama kv gidiyoruz ev tasidida hanfendi dunden ispanakli peynirli boregim var yaninada saramin meshuuurrr corbasindan yapayim diyorum yemekleri alip gidecekmisiz esim oyle dedi....

kızlar çiçeklerim ters çıkmış
tv dolabını ve takı kutusunu ben boyadım duvar süsünüde ben yaptım

canım çok sevindim inş. hep iyi olun
maonim bi gün banada beklerim canım
afiyet olsun balım sana ve ranişe
hatresim canın çektiyse gel senide öpeyimbugünde ballı günümdeyim

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam huuuuuuuuu nerdesin, kuzu saat kaç oldu nerdesin, bak bugün hikayenide yazmadın, sınıfta kalcan bak sana sölim, bu kadar kaçılırmı dersten

Sağol edacım iyiyiz hamdolsun.öperim teyzesi.Senin oğlunun adı neydi söylemişmiydin:44:ben de onu ve seni öpüyorum

Canım İzmir kemalpaşa mı? gerçekten manzaralar harika, yaz gelse de artık gezmelere gidebilsek özledim...

Eline sağlık Zeloş sen de maharetliymişsin anladık yani

Ayyyy yüzüm gözüm ıslandı Zelo' nun öpücüklerinden
Rana' yı öpüyorum " ıııııhhhhhhhh anneeeeeeeee öbmmmmeeeeeeeeeeeeeekendi kuşum doya doya öptürmez kendini kavga-döğüş ancak, ya da duygusal sömürü yapıyorum

Hayırlı sabahlar hepinize

Ne güzel, canım Bursa' nın neresindesin acaba? Ama memleket başka yer değil mi?

sanada hayırlı günler
inegöldeyim ben sen neresindesin bursanın
memleketim zonguldak

canım senin bana seslendiğin saatte ben uyuyordum
11 de eşimi işe gönderdim tekrar yattım 12 de kalktım
dahada uyurdum ama yeğen hasta işe gitmedi bize kahvaltıya geldi
mecbur kalkmak zorunda kaldım
birde grip oldum dün boğazım ağrıyordu bugün gözüm burnum akmaya başladı:2:

bende yavaş yavaş yaparım kendimi yormadan
hadi sana kolay gelsin bende yarın biraz iş yaparım kendimi iyi hissedersem

maşallah

Son düzenleme:
oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...

oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...

çok güzel utkuda anlamı ne acaba bi bakayım

utku
(Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç, zafer)

çok güzel bir anlamı var tamda bizim gibi uzun uğraşlardan sonra çocuk sahibi olanlar için çok anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…