Sabırla Bebeğini Bekleyenler

masallah zelosum ne guzel elinden bole isler geliyo demekki ben hic beceremem valla bu arada benin hic canli cicegim yok ama kuru istersen cok fazla...

ama esim toprakla ugrasmayi cok severvbalkonda birsuru saksisi var sus biberi,sogan maydonoz nane hatta bi ara cilek bile ekmisti 10 tane falan yemistik

anlamina bakmamistim daha tesekkur ederim canim ama gercekten guzelmis ve bana ve bizlere uyuyo iki dusukten sonra ve 9 ay boyunca igne yaptigimi dusunursek emekli ve tehlikeli ...

sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anlamina bakmamistim daha tesekkur ederim canim ama gercekten guzelmis ve bana ve bizlere uyuyo iki dusukten sonra ve 9 ay boyunca igne yaptigimi dusunursek emekli ve tehlikeli ...

rica ederim canım gerçekten bizler için anlamlı bir isim
az önce başağın topiğinde liste va orda okudum senin iki düşük yaptığını
ama çok şükür 2 . de yolda sağlıklısıyla alırsın kucağına

teşekür ederm canım gönlünden ne kadar geçerse

sağol canımmmmm

Nazcım sen bayağı uzaktasın canım ya ben merkezdeyim. Yakın olsan tanışırdık belkim

oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...
Allah bağışlasın onu da gelecek olan kardeşini de, adıyla müsemma olsun, evet utku zafer demek, ama yanına bir isim daha bul abisinin ki gibi çift olsun, çift isimleri severim

Kız o çileklerden biraz da bize gönderseydin ya

Canım benim ilk hamileliğim de olumsuz neticelenince Rana' nın hamileliği boyunca hep iğne kullandım,her yerim eleğe döndü sanki.Ama doktor bana hiç test yapmadan diğer olumsuz gebelikten ötürü bu iğneleri vermişti. Acaba bir hamilelik daha yaşarsam yine mi kullanacağım ben ya?

Yeterimmmmm Bir yasin okudum haberin olaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kız sen kaçta kalkıon bu kadar geç kahvaltı yapıonnnbende sabah 10dan 11den aşağı kahvaltı yapamıom
teşekür ederm canım gönlünden ne kadar geçerse

okyunca özeline yazarım cnm.bide gerçek adını söylersen arkadaşınla

kız sen kaçta kalkıon bu kadar geç kahvaltı yapıonnnbende sabah 10dan 11den aşağı kahvaltı yapamıom

Genelde sabah namazından sonra yatmıyorum eşime kahvaltı yaptırıp gönderiyorum ama ben acıkmadığım için geç yapıyorum, bazen 2- 3 de bile yaptığım oluyor, ne bileyim açlık hissetmiyorum bu aralar...

sabah namazına kalkan insanlara imreniyorum.ben bugün ezanın sesini duydum bitsinde kalkıp kılarım,biraz geçsinde kalkıp kılarım derken uyumuşumhepte böyle yapıyrm

sağol canımmmmmmmmmm

tamam canım özelden yazarım

saraaaaaaaaaaaaaaaaa NEREDESİN KUZUMMMMMM :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Saol efsuncum..gerçekten öyle oluyor ya...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...

takma kafana canım ya..o kadın bunamış bence...tınlama hiç...

aminnn canım inşşallahhh hiç bi anneye yaşatmasın...
ilk gün çok kötü oldum ama şuan iyiyim canım şükürler olsun geldi geçti yine işte bencede artık bunadı iiiiceeeee

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)
  • LeYLa_21,
  • sara_28+ saracımmmmmmmmmmmm tam 12 tane ziyaretçimiz var ya...

annnammmmm kızzzz nekaaaa çok misafir olmuş kim bunlar kiiii

siz sağolun canım
yani bayrağı efsuna bıraktın ozaman efsundan korkalım:18:

valla hersey bebiş için nazcım

enişte getiriyodu heee ekmekleri oda süpermiş canım
bence çok özlüyorum bazen yogun oluyor mesaj bile atamıyo
evet yaaa sonunda çözdüm konuşmak en iyisiymiş ama onda karar kıldım artık içimde kalacağına...

valla halaaaa çözemedim

yaaa zelal abla ben şimdi beraberim yaaa ayrı olsam bu kdr takmazdım kafama diyorum
kapımı çeker tüm sorunları kapımın dışında bırakır kocişimle mutlu olmaya bakardım diyorum
sence yanlış mı benim asıl sorunum yenileyen olaylarmış gibi geliyor bana aynı evde olmaktan
ben artık mutlu olmaya çalışmaktan vazgeçmicem elimden geldiği kadarıyla kim neresini yırtarsa yırtsın
en fazla 1 gün üzebiliyolar artık beni zaten gece kocişime sarılıp uyuyunca herseyi unutuyorum
inşşşallahhh zelal ablam inşşallahhh hepimiz alacağız bebişleri kucaklarımızaaaaaa

Son düzenleme:

artık iyiym canım aynen ölee ben üzüldüğümle ağladıgımla kaldım 1 gece başka elde avuçta bişey yok çok haklısın canım

onlar yorgundur tabii şimdi gelincik olarak yapıp götürmen lasım malesef

oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...

aaaa edacım sen hamiş misin kızzzz ayyy çok sevindimmmm
umut ve utku çok güzel olmuş canım gerçekten ben çok begendim
2. yede çift koyacaksan utku efe olabilir mesela kulağıma hoş geldi birden benim
şuan cinsiyet belli değil yaa peki kız olursa? kaç aylık oldun canım

vvvaavvvv maşşallahhhh zelal ablammmm

sabah namazına kalkan insanlara imreniyorum.ben bugün ezanın sesini duydum bitsinde kalkıp kılarım,biraz geçsinde kalkıp kılarım derken uyumuşumhepte böyle yapıyrm

o benim de sıkıntın maonyaam yaaa bende ezanı duyuyorum her sabah
ha kalktım ha kalkıcam derkennn güneş doğuyo
ama bu sabah kendimle savaşı kazanıcam inşşşallahhhh
dilerim sende kazanırsın bu sabah canımmmm

hoşbuldum canım grip dışında iyiyim:2: sen nereleredeydin dünden beri yoksun

amannn grip bu sene bırakmadı yakamızı yaaaa bende yeni yeni atlattım 5. gribimi
dün misafirimiz vardı kv yegenlerine etli pilav yedirdi aslında erken kalktılar bi sıkıntıdan dolayı
ama düğün bulaşığı gibi bi bulaşık vardı kiii 12de anca bitti ondan sonrada malum çalışma vardı
bugün de ödeme vardı onu halletmek için çarşıya gittim sabah erkenden işte
gezdim dolaştım bi güzel çarşıya inince mutlaka 1 vakit namaz kıldıgım cami var
gezerken okumak için kitap almıştım öğleni kıldım camide ikindiye kadar bişeyler okudum dua ettim
eve gelincede kociş geldi onu doyurdum işte canım
eeee sen nasısın neler yaptın bugün canım

Son düzenleme:

evet bu seneki bayağı inatçı çıktı
ama benim ilk gribim bakalım ne zamn geçecek
doğruya misafirlerin vardı unutmuşum
o yorgunluğa iyi çalışabilmişin
ben olsam yatağa nasıl yatacağımı şaşırırdım
tabi sende gençlik var ben gibimisin
ALLAH kabul etsin dualarını
bende bugün hep yattım battaniyeyle bayağı samimiydik bugün:2:başkada bişey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…