Eki Görüntüle 619355 Eki Görüntüle 619359 Eki Görüntüle 619357 Eki Görüntüle 619350
kızlar çiçeklerim ters çıkmış
tv dolabını ve takı kutusunu ben boyadımduvar süsünüde ben yaptım
çok güzel utkuda anlamı ne acaba bi bakayım
utku
(Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç, zafer)
çok güzel bir anlamı var tamda bizim gibi uzun uğraşlardan sonra çocuk sahibi olanlar için çok anlamlı
sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmslm bacilar nasilsiniz maonyaa sanki beni anlatmissin yapmissam butun ev bitden temizlenmeli gibi geliyo ve kendimi cok yoruyorum kolay gelsin sana ....
Hatres nasilsin sekerin ranayi cok op yerime
saram yine doktormussun marifetli arkadasim benim simdi ogluma senin corbandan yapacam musab sevdiyse bizimkide yer i sallah...
Zelosum dagol canim oglun cok sukur iyi sayilir nesesi yerine geldi...
Efsuncum nsilsin canim bozma moralini relax ol kendini uzdugunle kalirsin
prensesim nasilsin su uyku duzenimiz iyice bozuldu oglum cok gec yatiyo
yetercim innsallah tedavin olumlu gecer ve bu sefer kavusursun bebegine
kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin yokam hepiciginizi seviyoyum ben...
Aksama kv gidiyoruz ev tasidida hanfendi dunden ispanakli peynirli boregim var yaninada saramin meshuuurrr corbasindan yapayim diyorum yemekleri alip gidecekmisiz esim oyle dedi....
anlamina bakmamistim daha tesekkur ederim canim ama gercekten guzelmis ve bana ve bizlere uyuyo iki dusukten sonra ve 9 ay boyunca igne yaptigimi dusunursek emekli ve tehlikeli ...
yeterim rabbim hayırlı etsinn inş ben okurum cnmmm yasin kaç tane okumam laızmsaa
Ayyy zelalim bende tek tek yapmayı sevmiyrm ama böylede canıma işgence ediyrm bütün her yer temiz olmazsa uyuyamıyrmmm galiba ben temizlik le kafayı bozdum
[ı]
üzülme heeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiii
Maonya dur heyacanlanma , sakin olvalla benimkileri verirdim ama daha yeni yıkadım
Ben de zelal gibi baktım renkleri değişmiyor perdeleri değiştim,yazık bir dünya da para vermiştim onlara...
Günaydın
Kız ne öle şappur şuppur
Bence hiç birini yapma boşver bizim işimiz hiç bitmez ki kardeş
O kadar geçmişte ne işin var, maziyi bırak geleceğe bak
Yeterim ben de okurum inşallah ama dur okursam ondan sonra söylerim yoksam üstüme borç kalmasın.
[/ı]
sanada hayırlı günler
inegöldeyim ben sen neresindesin bursanın
memleketim zonguldak
canım senin bana seslendiğin saatte ben uyuyordum
11 de eşimi işe gönderdim tekrar yattım 12 de kalktım
dahada uyurdum ama yeğen hasta işe gitmedi bize kahvaltıya geldi
mecbur kalkmak zorunda kaldım
birde grip oldum dün boğazım ağrıyordu bugün gözüm burnum akmaya başladı:2:
bende yavaş yavaş yaparım kendimi yormadan
hadi sana kolay gelsin bende yarın biraz iş yaparım kendimi iyi hissedersem
maşallah
Allah bağışlasın onu da gelecek olan kardeşini de, adıyla müsemma olsun, evet utku zafer demek, ama yanına bir isim daha bul abisinin ki gibi çift olsun, çift isimleri severimoglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...
Kız o çileklerden biraz da bize gönderseydin yamasallah zelosum ne guzel elinden bole isler geliyo demekki ben hic beceremem valla bu arada benin hic canli cicegim yok ama kuru istersen cok fazla...
ama esim toprakla ugrasmayi cok severvbalkonda birsuru saksisi var sus biberi,sogan maydonoz nane hatta bi ara cilek bile ekmisti 10 tane falan yemistik
anlamina bakmamistim daha tesekkur ederim canim ama gercekten guzelmis ve bana ve bizlere uyuyo iki dusukten sonra ve 9 ay boyunca igne yaptigimi dusunursek emekli ve tehlikeli ...
kız sen kaçta kalkıon bu kadar geç kahvaltı yapıonnnZelalım zelalımmmmm,zelalım zelalımmmmmmmmm güzel yarımmmmmmmmmm,
Kardeş nereye tüydün:44::44::44:
Bak benle kızım acıktık birazdan kahvaltı için kaçıcaz gel de iki lafın bel kemiğini kırak
teşekür ederm canım gönlünden ne kadar geçerse
kız sen kaçta kalkıon bu kadar geç kahvaltı yapıonnnbende sabah 10dan 11den aşağı kahvaltı yapamıom
okyunca özeline yazarım cnm.bide gerçek adını söylersen arkadaşınla
Genelde sabah namazından sonra yatmıyorum eşime kahvaltı yaptırıp gönderiyorum ama ben acıkmadığım için geç yapıyorum, bazen 2- 3 de bile yaptığım oluyor, ne bileyim açlık hissetmiyorum bu aralar...
sağol canımmmmmmmmmm
Nazcım sen bayağı uzaktasın canım ya ben merkezdeyim. Yakın olsan tanışırdık belkim
Allah bağışlasın onu da gelecek olan kardeşini de, adıyla müsemma olsun, evet utku zafer demek, ama yanına bir isim daha bul abisinin ki gibi çift olsun, çift isimleri severim
Kız o çileklerden biraz da bize gönderseydin ya
Canım benim ilk hamileliğim de olumsuz neticelenince Rana' nın hamileliği boyunca hep iğne kullandım,her yerim eleğe döndü sanki.Ama doktor bana hiç test yapmadan diğer olumsuz gebelikten ötürü bu iğneleri vermişti. Acaba bir hamilelik daha yaşarsam yine mi kullanacağım ben ya?
Yeterimmmmm Bir yasin okudum haberin olaaaaaaaaaaaaa
kız sen kaçta kalkıon bu kadar geç kahvaltı yapıonnnbende sabah 10dan 11den aşağı kahvaltı yapamıom
okyunca özeline yazarım cnm.bide gerçek adını söylersen arkadaşınla
Saol efsuncum..gerçekten öyle oluyor ya...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
takma kafana canım ya..o kadın bunamış bence...tınlama hiç...
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)
siz sağolun canım
yani bayrağı efsuna bıraktın ozaman efsundan korkalım:18:
bende eşime diyodum işe gitmesen olmazmı diye tabiki şakasına
eşimde ekmek parası için gitmem lazım diyordu
bende ablam getiriyor ekmek ozaman gitmene gerek yok diyordum çocuk gibi
(ablamın eşi fırında çalıştığından bize sürekli ekmek getiriyordu, hatta ben konu komşuya veriyordum)
sanki sadece ekmekle almamakla bitermiş gibi ama özlüyordum bende eşimi öyle takılıyordum
neyseki sende çözmüşün olayı
saram ben bayrağı sana devrettim ha gayret efsunum çözcek bu işi
ahh kuzu insanlara laf anlatmaya, onların yaptıklarını anlamaya, çalışmaktan ben çoktan vaz geçtim , senin duygularını , kırılacağını, üzüleceğini düşünmeden konuşur onlar, sadece konuşmuş olmak için, sen boş ver canım kafana takma o zaman amaçlarına ulaşamadıklarını senin sabrını gücünü görünce vazgeçiyolar ,azıcık zayıflık göstersen dahada çok üstüne geliyolarinş. senin bebişin olcak canım Allahın izniyle azıcık sabır
efsuncum nsilsin canim bozma moralini relax ol kendini uzdugunle kalirsin
aksama kv gidiyoruz ev tasidida hanfendi dunden ispanakli peynirli boregim var yaninada saramin meshuuurrr corbasindan yapayim diyorum yemekleri alip gidecekmisiz esim oyle dedi....
oglumun adi umut kaan ama biz genelde umut'u kullaniyoruz haaa bu arada egerki buda erkekse isim buldum kizlar UTKU nasil sizce umutada uyuyo...
Eki Görüntüle 619355 Eki Görüntüle 619359 Eki Görüntüle 619357 Eki Görüntüle 619350
kızlar çiçeklerim ters çıkmış
tv dolabını ve takı kutusunu ben boyadımduvar süsünüde ben yaptım
sabah namazına kalkan insanlara imreniyorum.ben bugün ezanın sesini duydum bitsinde kalkıp kılarım,biraz geçsinde kalkıp kılarım derken uyumuşumhepte böyle yapıyrm
hoşgeldin nazcım hayırlı gecelerrrrr
naber nasısın canım
hoşbuldum canım grip dışında iyiyim:2: sen nereleredeydin dünden beri yoksun
amannn grip bu sene bırakmadı yakamızı yaaaabende yeni yeni atlattım 5. gribimi
dün misafirimiz vardı kv yegenlerine etli pilav yedirdi aslında erken kalktılar bi sıkıntıdan dolayı
ama düğün bulaşığı gibi bi bulaşık vardı kiii 12de anca bitti ondan sonrada malumçalışma vardı
bugün de ödeme vardı onu halletmek için çarşıya gittim sabah erkenden işte
gezdim dolaştım bi güzel çarşıya inince mutlaka 1 vakit namaz kıldıgım cami var
gezerken okumak için kitap almıştım öğleni kıldım camide ikindiye kadar bişeyler okudum dua ettim
eve gelincede kociş geldi onu doyurdum işte canım
eeee sen nasısın neler yaptın bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?