- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
evet bu seneki bayağı inatçı çıktı
ama benim ilk gribim bakalım ne zamn geçecek
doğruya misafirlerin vardı unutmuşum
o yorgunluğa iyi çalışabilmişin
ben olsam yatağa nasıl yatacağımı şaşırırdım
tabi sende gençlik var ben gibimisin
ALLAH kabul etsin dualarını
bende bugün hep yattım battaniyeyle bayağı samimiydik bugün:2:başkada bişey yapmadım
aynen öleee diyorum yaaa ben 5. atlattıminşşallahhh çabucak bırakır yakanı gripcikkk
eee napalım yorgun morgunnnçalışmaya devam ben bide bacak dikip uyuyorum yaa
yorgunluk sıkıntı olmuyor pekgerçi gecen sefer uyuya kalınca 2 gün bacaklarım ağrıdı ama napim hep bu bebişler yüzünden işte
sen kaç yaşındasınkiii nazcım yaaa sara abladanda mı büyüksün yoksa gerçi evlilik yılı olarak en büyüksün ama
yaş olarak kim onu bilmiyorum...
amin canım inşşallahh kabul eder... dualarımda sizlerde varsınız her duamda annelik hayali kuran tüm dostlar var zaten
amannnn yat gitsin en iyisi valla işin gücün yoksa gerci işide boşver kociş bişey demezse
grip yatmadan gecmiyor çünkü heee bide zencefilli bal yap iç bide yatarken tayloy mutlaka iç o çok güzel terletiyo
Nazcım sen bayağı uzaktasın canım ya ben merkezdeyim. Yakın olsan tanışırdık belkim
Allah bağışlasın onu da gelecek olan kardeşini de, adıyla müsemma olsun, evet utku zafer demek, ama yanına bir isim daha bul abisinin ki gibi çift olsun, çift isimleri severim
Kız o çileklerden biraz da bize gönderseydin ya
Canım benim ilk hamileliğim de olumsuz neticelenince Rana' nın hamileliği boyunca hep iğne kullandım,her yerim eleğe döndü sanki.Ama doktor bana hiç test yapmadan diğer olumsuz gebelikten ötürü bu iğneleri vermişti. Acaba bir hamilelik daha yaşarsam yine mi kullanacağım ben ya?
Yeterimmmmm Bir yasin okudum haberin olaaaaaaaaaaaaa
inşallah geçer ilaçta içmiyorum bakalım nezaman geçecek
işte o aklıma geldi yorgunluktan yinemi ayaklar havada uyudun diye
mayısta 38 olacam sarayla birkaç ay var aramızda
tabikide eder canım biz duamızı edelim gerisini ALLAH a bıarakalım
en hayırlısını en hayırlı vakitte versin sabrımız takatımız bitmeden inşallah
işim vardı ama yapmadım yeğende vardı oda hasta işe gitmedi bugün biz karşılıklı yattık akşama kadar..
birde ben sevmiyorum biri varken iş yapmayı
eşim aradı ne yapıyorsun dedi bende yatıyorum dedim iyi yat yat dedi ben yatınca adam kendi yatmış, dinlenmiş gibi seviniyor
heryeri şey götürse niye yapmadın demez o yönden rahatım
taylont vardı iyi aklıma getirdin ondan içeyim
evet canim hamisim 12 haftada sayilirim evet bunada iki isim koymayi dusunuyoruz fakaf efe cok yakin bir arkadasimin oglunun adi o yuzden koz olursa bilmiyorum ama ela ve bade hosuma gidiyooo ela da benim ismime uyuyor aman saglikli olsunda bakalim rabbim sana ve burdaki tum arkadaslarima bu heycani yasatsin insallah
nazcim gecmis olsun aman dikkat et salgin var
bende ilaç almadım taylot dışında canım genelde ama bal zencefil kesin iç tadı acı olur azcık ama o çok ii geliyor
benim eşimde çok sık grip olur hemen yapar içer gece yatmadan bal zencefili bide taylotu bi güzelde terler sabah bişeyi kalmaz valla
yok yokkkk bu defa normal uyudumgecen sefer çok kötü olmuştu bacaklarımın ağrısı akıllandım bu defa uyumadım
sende naz ablam ol o zmn, 25 yaş altı var mı ki yoksa ben mi küçüğüm bitek yaaawww
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablacım inşşalllaaahhhhhhh hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhhh
ohhhhhhhh boşver işi gücü yaaaawww bizim gibi yemek isteyen yok yaaaa evde :
oda doğru misafir olunca iş yapılmıyo haklısın
vvayyyyy ne güzel diyor maşşallahhh
kocan benimkide Allaha şüküriyidir ama bi arkadaşı var eşimin düşman başına çocuk :47
iç tabii abla özellikle yatmadan önce iççç en güzel o zmn fayda veriyormuş
aayyyy tekrar tebrik ederim edacım Rabbim sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip eder innşşşallahhhh
yaaa ben iki isim konusunda kararsızım kimisi ii kimisi kötü diyor canım senin fikrin ne?
hmmm demek efe niz var heeee
bi arkadasım vardı seda diye kızı oldu oda kızına eda ismini koydu uyuyor diye
ela ve bade yi pek sevmiyorum ben ama bebiş senin tabiki aynen sağlıklı olsunda....
amiinnnn canım inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en azından 1 kez bile o duyguyu tadalım inşşallah hayırlısıyla...
nazcim gecmis olsun aman dikkat et salgin var
şimdi taylont içerim yarında ballı zencefil hepsine biranda yüklenmiyim
yok canım bi çorbada yeter kimse olmayınca
akıllandın aman çocuk yapacam derken hastalık ağrı sahibi olma
sürekli yazışanlardan en küçük sensin heralde ama begüm ve belinaysu 21 yaşlarındalar başka varmı bilmiyorum
efsun
eda
sizlere iyi geceler eşim egliyormuş çıkayım ben yarın inşallah görüşürüz ölmez sağ kalırsak
bende ilaç almadım taylot dışında canım genelde ama bal zencefil kesin iç tadı acı olur azcık ama o çok ii geliyor
benim eşimde çok sık grip olur hemen yapar içer gece yatmadan bal zencefili bide taylotu bi güzelde terler sabah bişeyi kalmaz valla
yok yokkkk bu defa normal uyudumgecen sefer çok kötü olmuştu bacaklarımın ağrısı akıllandım bu defa uyumadım
sende naz ablam ol o zmn, 25 yaş altı var mı ki yoksa ben mi küçüğüm bitek yaaawww
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablacım inşşalllaaahhhhhhh hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşallahhhh
ohhhhhhhh boşver işi gücü yaaaawww bizim gibi yemek isteyen yok yaaaa evde :
oda doğru misafir olunca iş yapılmıyo haklısın
vvayyyyy ne güzel diyor maşşallahhh
kocan benimkide Allaha şüküriyidir ama bi arkadaşı var eşimin düşman başına çocuk :47
iç tabii abla özellikle yatmadan önce iççç en güzel o zmn fayda veriyormuş
aayyyy tekrar tebrik ederim edacım Rabbim sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip eder innşşşallahhhh
yaaa ben iki isim konusunda kararsızım kimisi ii kimisi kötü diyor canım senin fikrin ne?
hmmm demek efe niz var heeee
bi arkadasım vardı seda diye kızı oldu oda kızına eda ismini koydu uyuyor diye
ela ve bade yi pek sevmiyorum ben ama bebiş senin tabiki aynen sağlıklı olsunda....
amiinnnn canım inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en azından 1 kez bile o duyguyu tadalım inşşallah hayırlısıyla...
canim cok saol amin diyorum dualarina inan bende bir zamanlar umudumu kesmek uzereydimki umudum geldi allaha sukur inaniyorum sizlerde yasiycaksiniz insallah...
iki isim konuauna gelince aslinda tek isim istedim oglumda fakat esim babasinin adinida koymak istedi yani mehmet umut olsun dedi bu arafa benim babamin adida mehmet ama ben istemedim dogumama uc gun kala gorumcem kaan isminin cok sansli oldugunu falan soyledi o an hosuma gitti ve sirf esim babasinin ismini koymsin diye kaan nida istim oda begendi ve bi 3. isim koyamiyacagina gore umut kaan o anliycan bu yizden iki isim koyduk simdide o iki bida iki olsun diyoruz
inşşallah bizimde umutlarımız gelirler bi an önce canım yaaa hayırlısıyla inşşallahhh
hmmm mehmet de güzel isim aslında hep ne güzel hem babanın hem kp ismiymiş
nasıl olsa kaanıda pek kullanmıyorsundur mehmette olabilirdi yanii kimlikte ama karar senin tabiki
yaniiiiiiii 3. isim olamayacagına göre mantıklı karar
bencede 1. 2 isimli 2. de 2 isimli olsun daha hoş olur hem
bende isimlerin yanına kendi isimlerimizi koymayı düşünüyorum
bence seninki guzzel fikir benim annemle babam ayri ve babamla gorusmuyorum acikcasi kayin babaminda huyu cok kotu yani ikisininde iyi tarafi yok o yuzden istemedim yoksa mehmet eskiyen bir isim degil....
bu arada ben ismimi koyabilirim ama eaim kendininkini koymaz herhalde ismi halife hic duydunmu bilmiyorum onunda dedesinin adiymis
bende ilk defa duymustum hatta annem baska isim mi bulamadin demisti bana) ama zamanla alistik
bence fikrin guzel allah uygulamayi nasip etsin canim geleneginizi bozmasin rabbim
efsuncum biliyomusun bende umut a hamile kalmaya calisirken bacaklarimi cok dikerdim havaya)
ama havaya diktigim ay hic bisi olmazdi ne zaman umursamadim ve hic beklemedigim bi zamanhamile oldugumu ogrendim insallah seninde oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?