Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yaaa zaten ilk bebekten sonra 2.ler genelde hemen oluyo ama bazısında canı üflenmiyo işte bebişlerin
olsun canım beraber büyürler işte daha iii aslında 2si bir arada çıkar ne güzel kıyafet derdin de çok olmaz
anneliğide unutmuş olmazsın kimisi yıllar sonra yapıyo bebek bakmaya unuttum diyolar

tamam canım yatalım benimde uykum geldi zaten
senin oğluş sıkıntın var dogru canım uyuda uykusuz kalma sabahdan kalkar o şimdiii
bende tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar herkese hayırlı günlerrrrrrrr
dün yine misafirlerim geldi tam hatresime cevap yazıyodum bi baktım annemle yengem kapıda haliyle pc yi kapattım gecede işten geldim yorgundum hemen uyudum saram geldimi ya daha geçmişe bakmadım sonra bakarım geçmişe dalınca batıyo çıkamıyo insan

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde kızlarrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:merak ettim göremedimmmm COLOR="#FF0000"][/COLOR]

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım fırsatım olursa okurum
dün görümcemin eşi vefat etti bu bi kaç gün çok yoğun olacam topiğe gelemeyebilirim
bu sabah bende baygınlık geçirdim benim kötü bi huyum var cenaze evinde hiçbişey yemem dünde hiç bişey yemedim midemde gastrit varya bu sabah aniden bayılmışım bi uyandım eşim görümcelerim akrabalar korkuyla bana bakıyolar ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm tansiyonumda düşmüş şimdi eve geldim biraz dinlenecem diğerleride cenazeyi defnetmeye gittiler akşam yine gidecem benden haberler böyle kendinize iyi bakın

Canım bana tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum ben de ama yine de tahlil yapılsaydı keşke diyorrum.Benim de izler duruyor canım

Allah rahmet eylesin canım, sana da çok geçmiş olsun, kendine iyi bak SaracımMerak etmiştim seni

sağol canım
bende çok korktum uzun zamandır bayılmamıştım

günaydın zelal abla
bende dün geceden beri düşünüyorum da yazmadım nerde bu bayyaannn diyeee
valla bi ara bende geçmişi çok kaçırıyodum oku oku bitmiyodu

günaydın kızlar.bugün evde yokum gelemicemm beni merak etmeyin.

günaydın canım iii gezmeler sanaaaa

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın yeterciimmmmmm

gunaydin kizlar..........

günaydın edoşşşş uykunu alabildin mi canım valla ben zar zor uyandım sabah

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin...
sanada çok geçmiş olsun sara ablam yaa dikkat et kendine
bak bu cenaze olaylarında insan hemen hastalanı veriyo çok çok dikkat et
havada soğuk zaten üşütme bide

benimde bu sabah kocişim geçti kehvaltı ortalık topla anca girdim
bide 35 saatlik bi su kesintisi olacak büyükşehir sağolsun...
kap kaçak çanak çömlek ne varsa su stoğu yaptımda geldim
banyom kova ve legenlerle doldu
mutfak masasıda sürahi sürahi su dolu
Allahdan yeni gelinimde bir sürü hediye sürahi gelmiş

saracim basiniz sagolsun hastamiydi gorumcenin kocasi..sende dikkat et canim kendinr iyi bak

bencede istersen yaptirabilirsin srn nerenden yaptin igneni ben oglumda hep bacaktan yapmistim ama simdi gobekten yapiyorrum esim evde olursa kolumdan yapiyo belki bunda iz kalmaz diye degisik yapayim dedim cunku bi arkadasim doguma kadar gobekten yapti hic iz kalmamis

efsun 10 da uyandim uykumu almistim ama oglum 12 de tekrar uyudu bende isim yoktu yattim 13.30 da kalktik bu arada bende progestan kullaniyorum ondanmi hamisliktenmi bilnem hep uyku modundayim

efsun 10 da uyandim uykumu almistim ama oglum 12 de tekrar uyudu bende isim yoktu yattim 13.30 da kalktik bu arada bende progestan kullaniyorum ondanmi hamisliktenmi bilnem hep uyku modundayim

ben de 9 gibi uyandım işte
ilaçtan olabilir bende de çok uyku yapıyodu
kafayı yastıga koyunca uyuyodum hemen
pazartesi son kullandım ben o yüzden dün gece uyku muyku kalmamıştı bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…