- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
suanki hamileligim ise iki defa supheli iliski oldu birak bacak dikmeyi aninda yikadim ama nasip kismet iste cunku oglum kucuk daha yeni bir yasina girdi ama olfu bi kere birlikte buyur giderler dedik....
tatlim ben yatiyorum iyi geceler benim oglan sabah erkenden kalkar uykusiz kaliyorum sonra optum seni
prensesim benide uyutsana hala uykum vargünaydınlarrrrrrrr
musabı uyutup geleyim
tamam kuzu sen gezmene bak:13:günaydın kızlar.bugün evde yokum gelemicemm beni merak etmeyin.
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde kızlarrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:merak ettim göremedimmmm COLOR="#FF0000"][/COLOR]
gunaydin kizlar..........
Canım bana tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum ben de ama yine de tahlil yapılsaydı keşke diyorrum.Benim de izler duruyor canımcanim evet iki isim dusunuyoruz bizde....
cilek yok ki bacim kalmadi bi daha ekerse ranacika yollarim...
bu arada bana iki dusukten sonra test yapildi ve kan pihtilasmasindan oldugu anlasildi oglumda hep igne yaptim bundada yapiyorum peki senin ignen kan sulandirici ignemiydi acaba test yapilmadigi icin onlem amacli verebiliyor dr lar umarim bi dahakine gerek kalmaz benim hala umutta yaptigim igne izlerim gecmedi biliyomusun
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım fırsatım olursa okurum
dün görümcemin eşi vefat etti bu bi kaç gün çok yoğun olacam topiğe gelemeyebilirim
bu sabah bende baygınlık geçirdim benim kötü bi huyum var cenaze evinde hiçbişey yemem dünde hiç bişey yemedim midemde gastrit varya bu sabah aniden bayılmışım bi uyandım eşim görümcelerim akrabalar korkuyla bana bakıyolar ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm tansiyonumda düşmüş şimdi eve geldim biraz dinlenecem diğerleride cenazeyi defnetmeye gittiler akşam yine gidecem benden haberler böyle kendinize iyi bakın
Canım bana tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum ben de ama yine de tahlil yapılsaydı keşke diyorrum.Benim de izler duruyor canım
Allah rahmet eylesin canım, sana da çok geçmiş olsun, kendine iyi bak SaracımMerak etmiştim seni
kızlar herkese hayırlı günlerrrrrrrr
dün yine misafirlerim geldi tam hatresime cevap yazıyodum bi baktım annemle yengem kapıdahaliyle pc yi kapattım gecede işten geldim yorgundum hemen uyudum saram geldimi ya daha geçmişe bakmadım sonra bakarım geçmişe dalınca batıyo çıkamıyo insan
günaydın kızlar.bugün evde yokum gelemicemm beni merak etmeyin.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin kizlar..........
dün görümcemin eşi vefat etti bu bi kaç gün çok yoğun olacam topiğe gelemeyebilirim
bu sabah bende baygınlık geçirdim benim kötü bi huyum var cenaze evinde hiçbişey yemem dünde hiç bişey yemedim midemde gastrit varya bu sabah aniden bayılmışım bi uyandım eşim görümcelerim akrabalar korkuyla bana bakıyolar ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm tansiyonumda düşmüş şimdi eve geldim biraz dinlenecem diğerleride cenazeyi defnetmeye gittiler akşam yine gidecem benden haberler böyle kendinize iyi bakın
Canım bana tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum ben de ama yine de tahlil yapılsaydı keşke diyorrum.Benim de izler duruyor canım
Allah rahmet eylesin canım, sana da çok geçmiş olsun, kendine iyi bak SaracımMerak etmiştim seni
efsun 10 da uyandim uykumu almistim ama oglum 12 de tekrar uyudu bende isim yoktu yattim 13.30 da kalktik bu arada bende progestan kullaniyorum ondanmi hamisliktenmi bilnem hep uyku modundayim
naber kızlar
saçlarımı kurulayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?