Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım başınız sağolsun
dikkat et kendine

iyilik canım senden nbr
bıcı bıcı mı yaptın şekerim

saba musabı uyutamadım
1 saatlik uykuyla duruyodum
sağolsun eşim baktı ben 1 saat uyudum
sonra kalkıp bir güzel yıkandım
eşim gitti
ben de musabı doyurup anneme gidecem

sağol canım
bende çok korktum uzun zamandır bayılmamıştım

Canım daha önce de var mıydı bayılma? Kan şekerin açlıktan çok düşmüş olabilir eğer başka bildiğin bir nedeni yoksa.

Canım ben her yerime kendim yaptım aslında benim iz kalmış sayılmaz benim sadece kolumda bir yerde düğümlendi sanki ilaç hala öyle nohut kadar bir sertlik geliyor elime yoklayınca,iz derken onu kastetmiştim, senin bayağı iğne izleri heralde anladığım kadarıyla.Ben biraz kiloluyum edacım yağlarım kamufle etti heralde izleriCanım kullandığın ilaç neydi acaba,benimki fraxiparin kan sulandırıcıydı.

sarammmmm geçmiş olsunnnnnn başınız sağolsunnnn

bende kendim yaptim canim yok benimki oyle beze degil zaten hep ayni bolgedenn yaptigim icin hani bacagini bir yere carparsinda morarir ya iste oyle iki bacagimda.... bende tam tersi baya zayifladim dogumdan sonra belki ondan bellidir izlerim)) tatlin benim ignem cleaxan 0.4 luk dozdu marka farkli ama icerigi ayni seninkiyle....benimde bu hamileligimde drum oksopar diye bi igne yazdi bende istemedim sanki daha once onu kullandim simdide onu kullanmam gerekiyomus gibi dusundum ama ayniymis

iyi akşamlar kızlarrr.

ben geldim ama çok mutsuzum.aile toplantısına gittim çok ggüzel geçtii yalnız benim içim kan ağladı.benden 3yıl sonra evlenen 2gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.sadece benim çocuğum yok.kimse bi imada bulunmadııı benim içimin kurdu beni yedi.bebekleri sevdim ciğerime sokasım geldii resmen.ama bi ortam da çok eksik kaldığımı hissediyorum

eşlerin yardımı çok önemli bu konuda eşine
gidin gezin bakalım analı oğullu

ii akşamlar canım
üzülme dicem ama pek bi etkisi olmayacak biliyorum
Rabbim dualarımızı kabul edecek birgün bzide gezmeye tozmaya bebişlerimizle gidicez inşşallahhh canım
benimde benden sonra evlenen arkadaslarımın hep bebişleri var facede resim paylaştıkça içim acıyo
ama sabrediyorum birgün bizde o duyguları yaşıcaz anneliği tadıcaz inşşalah canım....

Hakkımızda hayırlısı artık Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de napalım varsın 1 yıl ilaç kullanalım.

Maonya canım üzülme herkesin imtihanı farklı farklıdır, senin henüz çocuğunun olmayışı, olmayacağı anlamına gelmez üstelik. Ama haklısın ister istemez insana ukte oluyor işte, inşallah en yakın zamanda Rabbim verir de kendi çocuğunu seversin canım. Benim 5 yıl sonra geldi kızım dünyaya.
Bizim bir arkadaşımız vardı eşime size gelmeye çekiniyorum, bizim çocuğumuz var da sizin yok, üzülürsünüz, üzmeyelim diye. Benle eşim Düşünceye bakar mısın Sanki dünyada tek onlar anne babalığı tatmış bizim de hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi. Bir oğulları vardı sonra ikinci oldu ama ikincileri özürlü oldu, Allahım o yavruya da sağlık sıhhat versin noldu bilmiyorum ama büyük konuşmamak lazım,herkesi farklı imtihan eder Mevla...
Senin çok şükür kendiliğinden olmuş bir gebeliğin var, eşinle mutlu huzurlu olun inşallah bebiş de bi bakarsın gelivermiş

Canim basinuz saolsun Allah rahmet eylesin. Sanada cokk gecmis olsun kendine dikkat et cnm

Uzulme kuzum Rabbim cokk buyuk hic ummadigin bir zamanda melegini gonderir zamani var demekki imtihan dunyasindayiz . Rabbim beterinden esirgesin saglik sihhat huzur mutluluk versin gerisi olur canim

valla çok güzel demişsin hatrescim ben duygularımı ifade edememiştim yazdıklarımda
hepimizin ayrı ayrı imtihanları var şu hayatta...
ne yanlış bi düşünce demi o arkadasınızın düşüncesi bencede büyük konusmamak lasım canım
benim de arkadasım var 7 aylık oğlu var tam tersi sürekli görüşürüz
onu seviyorum ediyorum arada üzüldüğümde oluyor ama Rabbim banada nasip edecek eninde sonunda biliyorum

Uzulme kuzum Rabbim cokk buyuk hic ummadigin bir zamanda melegini gonderir zamani var demekki imtihan dunyasindayiz . Rabbim beterinden esirgesin saglik sihhat huzur mutluluk versin gerisi olur canim

evet hiç ummadığımız anlarda gelecek bebişler bende ölee düşünüyorum canım
bu arada hoşgeldin sevinçim naber nasısın canımmmmm oğluşun nasıl

Kizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom

Tabi canım görüşeceksin elbette, birimizin bir eksiği ötekinde varsa kendimizi sosyal hayattan soyutlayacak halimiz yok
Sonuç da veren de Mevla, vermeyen de Mevla, Allah-ü Teala kulları arasında ayrımcılık yapmaz ki haşa. Ama maalesef bazı insanlar
kendini Allah' ın özel kulu sanıp da şaşırıyor kendini. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın...

Kizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom

Hımmmmmmm ne güzel ya ben de isterdim ailemin yanına gitmek ama eşim yalnızlığa gelmiyor, hayırlısı artık yazın görüşürüm inşallah ben de sevdiklerimle de. Bizlerde

zaten o insanların acıyan gözlerle bakmasıı bitirio beni.gne demek sizin çocuğunuz yok üzülürsünüz die gelmioz resmen yüzüne siz eksiksiniz demiş bunu derken üzmemişmi sizi.geçen günde yaşlı bi kadın 4yıl oldumu sana tüh tüh tüh diooo.bend ekendine aradan zaman geçince bi torunu avr evlenemio daha evlenmedimi dedim kzıım bunlar kısmet işi allah ayzmazsa biz napalım dio.eee allah evlat vermezse ben napayımmm

sevinçcim 2 çocuğunda sorununuz neyyy???bir oğlun avrmış ya ondan sordumm

Son düzenleme:

aynen öleee çocugu olmayanlar sokaga çıkmasın mı o zmn
amin canımmm Rabbim isyana sürüklemeden sabırla versin bebişlerimizi inşşallahhh
veren de O alan da O ... herseyin hayırlısı...

çok haklısın canım bende 4-5 gün önce yaşadım o hisleri komşu teyzeden sağolsun
takmamak gerekiyor ama elde olmuyor bazen...
sende iii demişsin canım bak onun torunu çocuk yapacak birini bile bulamamış daha...
sende aynen öleee deseydin keşke maonyacım bebekde kısmet işi nasip işi Rabbim vermediyse biz napalım diye
yaaaa şu yaşlılar aklı başşında olacagına tam tersi genclerden beterler valla
bana laf edenler hep yaşlı insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…