- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
iyilik canım senden nbr
bıcı bıcı mı yaptın şekerim
sağol canım
bende çok korktum uzun zamandır bayılmamıştım
bencede istersen yaptirabilirsin srn nerenden yaptin igneni ben oglumda hep bacaktan yapmistim ama simdi gobekten yapiyorrum esim evde olursa kolumdan yapiyo belki bunda iz kalmaz diye degisik yapayim dedim cunku bi arkadasim doguma kadar gobekten yapti hic iz kalmamis
Canım daha önce de var mıydı bayılma? Kan şekerin açlıktan çok düşmüş olabilir eğer başka bildiğin bir nedeni yoksa.
Canım ben her yerime kendim yaptım aslında benim iz kalmış sayılmaz benim sadece kolumda bir yerde düğümlendi sanki ilaç hala öyle nohut kadar bir sertlik geliyor elime yoklayınca,iz derken onu kastetmiştim, senin bayağı iğne izleri heralde anladığım kadarıyla.Ben biraz kiloluyum edacım yağlarım kamufle etti heralde izleriCanım kullandığın ilaç neydi acaba,benimki fraxiparin kan sulandırıcıydı.
saracım başınız sağolsun
dikkat et kendine
saba musabı uyutamadım
1 saatlik uykuyla duruyodum
sağolsun eşim baktı ben 1 saat uyudum
sonra kalkıp bir güzel yıkandım
eşim gitti
ben de musabı doyurup anneme gidecem
iyi akşamlar kızlarrr.
ben geldim ama çok mutsuzum.aile toplantısına gittim çok ggüzel geçtii yalnız benim içim kan ağladı.benden 3yıl sonra evlenen 2gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.sadece benim çocuğum yok.kimse bi imada bulunmadııı benim içimin kurdu beni yedi.bebekleri sevdim ciğerime sokasım geldii resmen.ama bi ortam da çok eksik kaldığımı hissediyorum
bende kendim yaptim canim yok benimki oyle beze degil zaten hep ayni bolgedenn yaptigim icin hani bacagini bir yere carparsinda morarir ya iste oyle iki bacagimda.... bende tam tersi baya zayifladim dogumdan sonra belki ondan bellidir izlerim)) tatlin benim ignem cleaxan 0.4 luk dozdu marka farkli ama icerigi ayni seninkiyle....benimde bu hamileligimde drum oksopar diye bi igne yazdi bende istemedim sanki daha once onu kullandim simdide onu kullanmam gerekiyomus gibi dusundum ama ayniymis
iyi akşamlar kızlarrr.
ben geldim ama çok mutsuzum.aile toplantısına gittim çok ggüzel geçtii yalnız benim içim kan ağladı.benden 3yıl sonra evlenen 2gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.sadece benim çocuğum yok.kimse bi imada bulunmadııı benim içimin kurdu beni yedi.bebekleri sevdim ciğerime sokasım geldii resmen.ama bi ortam da çok eksik kaldığımı hissediyorum
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım fırsatım olursa okurum
dün görümcemin eşi vefat etti bu bi kaç gün çok yoğun olacam topiğe gelemeyebilirim
bu sabah bende baygınlık geçirdim benim kötü bi huyum var cenaze evinde hiçbişey yemem dünde hiç bişey yemedim midemde gastrit varya bu sabah aniden bayılmışım bi uyandım eşim görümcelerim akrabalar korkuyla bana bakıyolar ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm tansiyonumda düşmüş şimdi eve geldim biraz dinlenecem diğerleride cenazeyi defnetmeye gittiler akşam yine gidecem benden haberler böyle kendinize iyi bakın
iyi akşamlar kızlarrr.
Hakkımızda hayırlısı artık Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de napalım varsın 1 yıl ilaç kullanalım.
Maonya canım üzülme herkesin imtihanı farklı farklıdır, senin henüz çocuğunun olmayışı, olmayacağı anlamına gelmez üstelik. Ama haklısın ister istemez insana ukte oluyor işte, inşallah en yakın zamanda Rabbim verir de kendi çocuğunu seversin canım. Benim 5 yıl sonra geldi kızım dünyaya.
Bizim bir arkadaşımız vardı eşime size gelmeye çekiniyorum, bizim çocuğumuz var da sizin yok, üzülürsünüz, üzmeyelim diye. Benle eşimDüşünceye bakar mısın Sanki dünyada tek onlar anne babalığı tatmış bizim de hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi. Bir oğulları vardı sonra ikinci oldu ama ikincileri özürlü oldu, Allahım o yavruya da sağlık sıhhat versin noldu bilmiyorum ama büyük konuşmamak lazım,herkesi farklı imtihan eder Mevla...
Senin çok şükür kendiliğinden olmuş bir gebeliğin var, eşinle mutlu huzurlu olun inşallah bebiş de bi bakarsın gelivermiş
Uzulme kuzum Rabbim cokk buyuk hic ummadigin bir zamanda melegini gonderir zamani var demekki imtihan dunyasindayiz . Rabbim beterinden esirgesin saglik sihhat huzur mutluluk versin gerisi olur canim
Kizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom
valla çok güzel demişsin hatrescim ben duygularımı ifade edememiştim yazdıklarımda
hepimizin ayrı ayrı imtihanları var şu hayatta...
ne yanlış bi düşünce demi o arkadasınızın düşüncesi bencede büyük konusmamak lasım canım
benim de arkadasım var 7 aylık oğlu var tam tersi sürekli görüşürüz
onu seviyorum ediyorum arada üzüldüğümde oluyor ama Rabbim banada nasip edecek eninde sonunda biliyorum
Kizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom
Tabi canım görüşeceksin elbette, birimizin bir eksiği ötekinde varsa kendimizi sosyal hayattan soyutlayacak halimiz yokSonuç da veren de Mevla, vermeyen de Mevla, Allah-ü Teala kulları arasında ayrımcılık yapmaz ki haşa. Ama maalesef bazı insanlar
kendini Allah' ın özel kulu sanıp da şaşırıyor kendini. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın...
zaten o insanların acıyan gözlerle bakmasıı bitirio beni.gne demek sizin çocuğunuz yok üzülürsünüz die gelmioz resmen yüzüne siz eksiksiniz demiş bunu derken üzmemişmi sizi.geçen günde yaşlı bi kadın 4yıl oldumu sana tüh tüh tüh diooo.bend ekendine aradan zaman geçince bi torunu avr evlenemio daha evlenmedimi dedim kzıım bunlar kısmet işi allah ayzmazsa biz napalım dio.eee allah evlat vermezse ben napayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?