- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
menepozlu karılarrr biziden çıkartıolarr hınçlarını
herkes kendi hayatı 4 4lükmüş gibi başkasının acısıyla sevinioooo
bugünn benim için ne acı bigün.
az önce tlf çaldı kayın validem.eşimin kuzeni doğum yapmış hastanedeyiz dedi tuttu telefona kzıı verdi bende hayırlı olsun gözün aydın dedim kapadım.art niyette aramak istemiyrm acaba benmi çok kırılganım.aramızda 2ay vardı bu kızla.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktıallah korusun onun bebeğine bişey olsaydı benimki dursaydı onun annesi hastanede onu arayıp beni verirmiydi bilmiyorummm
kv hep başkalarının acısına üzülüp sevincine sevinen bi kadın kendi çocuklarını hiç takmaz.aman karşı kırılmasın yanlış anlamasın herkes kendini sevsin die her yalakalığı yapan birii.belkide ben yanlış düşünüyorumiçim yanıo
yanlış düşünmüyorsun canım aşağı yukarı benim kv de öleee
bende anneanne de kaldıgı için ilk evlendiğimde eşimin teyzesi dayısıgil çok gelip gidiyolardı
bende bi saatten sonra yeter artık dedim tabii
kv ne dimmm millete diyor onlar kırılmasın efsunda kırılsın çatlasın durduk yere demi oohhhh ne güzelll
ama açtım ağzımı yumdum gözümü kötü ben oldum ama artık kimse aşırı zamansız habersiz gelip gitmiyo
sessiz davranırsan tepene biniyolar hemen
kendi adıma seslensemde sessizde kalsam her 2durumdada kötü ben oluyrm
saol efsuncum rabbim bütün darda sıkıntıda olanlara yardım etsin
Saol hayatimmmhmmm bende diyorum bu sevincim neden pek gelmiyo
anladım şimdi canım ii eglenceler size oğluşunla tatlım
Canim oglumun ustune 3 dusuk yasadim kanda pihtilasma ciktisevinçcim 2 çocuğunda sorununuz neyyy???bir oğlun avrmış ya ondan sordumm
bugünn benim için ne acı bigün.
az önce tlf çaldı kayın validem.eşimin kuzeni doğum yapmış hastanedeyiz dedi tuttu telefona kzıı verdi bende hayırlı olsun gözün aydın dedim kapadım.art niyette aramak istemiyrm acaba benmi çok kırılganım.aramızda 2ay vardı bu kızla.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktıallah korusun onun bebeğine bişey olsaydı benimki dursaydı onun annesi hastanede onu arayıp beni verirmiydi bilmiyorummm
Saol hayatimmm
Canim oglumun ustune 3 dusuk yasadim kanda pihtilasma cikti
Kuzucum uzulme nolurrrr hassas gununde olabilirsin hersey ust uste gelince insan kaldiramiyor
Imtihan bunlar Rabbim beterinden esirgesin aminn. Kimsenin bebegine bise olmasin bizede saglikli
Bebekler nasip etsin amin..
geçmiş olsun cnm doktor bendende şüphelendi ama bend eçıkmadı pıhtılaşma.
corospirin kullanıomsn
iğne göbekten ve küçük bi iğne cnm.korkulduğu gibi değil.ben bile göbekten kendime iğne yaptıysam herkes yaparr.iğneden çok korkarımdaa:18::18:ama çocuk için yıllarca kendime iğne yaptımIciyorum cnm fakat uc dusukten sonra ogrendik hamile kalirsam ignede vurulmam gerekiyor
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
Gecenin 3' ünde ben ve bir ziyaretçi, valla ne yalan söyleyeyim şu ziyaretçileri çok merak ediyorum:44::44::44:
Bir zamanlar ben lisedeyken ( benim yaş grubumda olanlar belki daha iyi hatırlayabilir ) Ziyaretçiler diye bir uzay filmi vardı, şimdi ziyaretçi kısmını her okuduğumda " acaba bunlar da mı uzaydan geliyorlar " diye aklıma takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?