Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • efsuNevfel+slm efsuncum...nasılsın?bugün işlerim çok yoğundu giremedim topice...sayfalar uçmuş yetişilmiyor valla...

günaydın leyloşum ii olmaya çalışıyorum işte canım.. sen nasısın busecik nasıl canım
aynen öleee muhabbete başlayınca bazen ben bile şaşırıyorum kaçıncı sayfadayız diye

Iciyorum cnm fakat uc dusukten sonra ogrendik hamile kalirsam ignede vurulmam gerekiyor

neden 3. düşükte canım doktuş ihmali yüzünden mi

akşamda ben ve 7 ziyaretçi vardı hatrescim başbaşa kaldım ziyaretçilerle...
ben duymadık hiç ziyaretçiler diye tabiii insanın aklına ilk onlar gelir canım

günaydın maonyacım
inşşallahhhhhh canım inşşallahhhhh
nerenin camisini niye temizliyosunuz canım
bugün senin içinde uğurlu bi gün olsun inşşşallahhhhhhhhhhhhhh

günaydıııınnnnnnn
bugün yengeme oturmaya gidicez kv cim ile... annem felan bütün sülalemin karıcıkları orda olacakmış...
annemi yengemi ve biricik yegenlerimi göricem çokkk mutluyummmmmm
kv de me dün dedim yengem oturmaya çağırdı diye bişey demedi
demin soruyorum tekrar anne gelecek misin diye benide çağırdımı gelsin dedi mi diyor
çağırmasa niye dün söylim anne sana dedim bende özel davetiye bekliyor sanırsam
bide pilav yapılacaktı diyorki gidersek eğer pilavı yapar mısın ?
valla seni bilmem de ben kesin gitcem dedim pilavıda yaparım dedim yaptım geldim mis gibi koktu burnumada...

kızlar yaaa bana bi akıl verin bu aralar anneanne ile sorunlarımız var
tamma yaşlı diyorum kafası gel git olmuş diyorum ama sanırım bana takmış durumda...
onun odasında balkon var kapıyı açıyorum o diğer odada tv izlerken lavaboya falan kalmış gelmiş kapıyı örtmüş...
bebek olayını önceki günlerde anlatmıştım zaten...

dün sabah kahvaltıyı geç yaptık eşim evde diye öğlen onlar yerken yemedim tokum az daha vakit geçsin diye
benim için diyorki Allah böyle gelini düşmanımın başına vermesin duyanda eziyet ediyorum sanacak valla

bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum zaten her gün her dk kv ile anneanne tartışıyorlar genelde
her sabah aynı gürültüye uyanıyorum genelde
işte bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum ben lavaboya gittim anneanne yine bişeyler diyor
kv tabi lavaboda oldugumu biliyor sus konuşma ağzını tut biraz duyar gibi bişeyler dedi...

sabrediyorum ama bazen dayanamıyorum kızlar gerçekten...
aslında sabretmekten başka yapacak bişeyde yok farkındayım...
ama en azından paylaşmak bile ii geliyor annemlere falan anlatamıyorum çok üzülüyorlar benim için...
eşimde sadece bebk olayını biliyor kiii bilse nolcak yaşlı kadın elimizden bişey gelmiyor...

bi ara yine sıkıntılar vardı 3müz yemek yerken eşimin teyzesi kv me :
sende sabredeceksin oğlun da sabredecek efsun da sabredecek dedi
kendisi iç içleri bakanımız olurda....
sabırdan kastettiği ne acaba haşaaa ölmesini mi bekleyin demek istedi ki bize
anlamadım o zmn kiiiii başka bi düşüncede gelmiyor aklıma yaniii sabredin derken

Son düzenleme:
kızlar çok uzun yazmışım bitince fark ettim hakkınızı helal edin olurmu bana
bu arada hepiniz iiiii ki varsınız... ben kalkıyorum şimdi atta gitcem
Rabbim hepimizin gönlüne göre dileklerimizi versin inşşalllahhhhhhhhhh
akşama görüşürüz innşallahhh
hepinizi kocamannnnnnnnnn

Bana dün bi haller oldu sanki gece toplam bir saat ancak uyuyabildim ,çay içmiştim uykum ondan mı kaçtı nedir anlamadım, her zama içerim çayı ve etkilemezdi neden oldu bilemiyorum artıkım,ben de geldim buraya belki bizim gececiler açık olur da iki kelam ederiz diye ama bulamadım kimseyi, ziyaretçiler hariç

sara ve zelal dünd eyoktu benmi göremedimmm şimdide gelmemişler merak ettim:26:
Sara' nın görümcesinin eşi vefat etmiş,cenaze durumlarından gelmiyor,Zeloş' a noldu bilmem, o da bu aralar misafir trafiğine takılmış sanırsam

Sana da günaydın, smear testi kortuğun gibi çıkmadı değil mi?
Camiyi niye sen temizliyorsun ki:44:

Sen duymamışsındır tabi Efsuncum çünkü sen o zamanlar ya emzikli bir çocuk ya da ilkokul çağlarındaydın muhtemelen

Canım bazen insanlar canları sıkıldıkça birilerine sataşmaya çalışır, elinde olması zor da olsa kafana takmaman en iyisi, hayırlısıyla inşallah kendi evinize en yakın zamanda çıkarsınız canım, bunun en güzel yolu buBak ne kadar güzel bütün aile hanımlarının toplandığı aile görüşmeleriniz var,gidip de sevdiklerini görüp mutluluk buluyorsun.
Benim sülale de böyle Efsuncum, her hafta birinde toplanırdık, annemle görüşüyorum yine aynı şekilde gezmelere devam, ama ben uzağım onlara maalesef Sen bak ne güzel onlarla birliktesin hala.

Hadi sen git gezmelere de moral depola, pasta börek,pilav çok yeme

Son düzenleme:
Bu sabah beni sabah namazı için sen uyandırdın biliyorsun değil mi? Anlatayım da gül biraz.
Rüyamda görüyorum ki Leyloş sen arkamdasın seni göremiyorum sadece sesini duyuyorum ve ellerini görüyorum, derin cam bir kase içinde ampul floresan lambalar var ya onlardan bir kaç tanesini elinle bana uzatarak " hadi kalk sabah namazını kaçıracaksın yoksa "
Bu sesle uyandım ama o floresan lambaları bana niye verdin kız, anlamadım da sana sorayım belki söylersin diye

Gırgır bir tarafa da lambalar gecemizi aydınlatır ya namazlarımız da öteki tarafımızı böyle aydınlatacak mesajını çıkardım kendimce, hem komik hem de çok anlamlı geldi bana düşününce:44::44::44::44:

Bu arada nasılsın Leyloşum , Busem nasıl, artık topiğin müdavimlerinden biri olmaktan caydın mı?

Topicte bugünkü gibi bazen sessiz rüzgarlar esiyor bazen de yapılan konuşmalardan geçmişi takip edemez oluyoruz, ortası yok mu bunun ya?

selam kızlarrrrrrrrr
bugün dışarda işlerim vardı hallettim yemeğimi ocağa koydum türk kahvemi yaptım ve geldimbakayım neler konuşmuşsunuz

Topicte bugünkü gibi bazen sessiz rüzgarlar esiyor bazen de yapılan konuşmalardan geçmişi takip edemez oluyoruz, ortası yok mu bunun ya?

hatresim bazen işlerimiz oluyo insanın kafasını kaşıcak zamanı olmuyo kaç gündür misafirlerim vardı dünde yiğenime baktım kızlarında aynı şekil fırsatı bulunca hemen topiğe kaçıyoz

Evet anlıyorum canım , ben iş güç arasında gene kaçamak yapıp bakmaya çalışıyorumHava kapalı canım hiç ne iş ne de yemek yapmak istiyor, tembelliğim üstümde anlayacağın
Topice kimse gelmese bile ben ve ziyaretçiler varız ya idare ediyoruz

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres
Ya ziyaretçiler sağolun ya siz de olmasanız vakit geçmeyecek, bizim topic ahalisinden hayır yokkkkkkkkkkkkkk, bi zelal göründü uzaktan yakına geldim baktım ki serapmış

efsunum hiç uğraşma tatlım kimseye yaranamassın hele bu kv deyse hiç yaranamassın benim tepemdekide aynıydı altlı üstlü oturuyoduk şimdi ayrı oturuyozda kafam biraz rahat seninde tek çaren zamanı gelince ayrı eve çıkmak canım
önemli bişey çıkmamasına sevindim maonim tatlım Allah hayrını kabul etsin
sara ve zelal dünd eyoktu benmi göremedimmm şimdide gelmemişler merak ettim:26:
ah kuzu bu haftam yoğun geçti hiç dinlenemedim:18::18::18::18:
gece kuşu seni o saate kadar uyumassan tabi uzaylılar geldi sanırsın
Iciyorum cnm fakat uc dusukten sonra ogrendik hamile kalirsam ignede vurulmam gerekiyor
olsun canım varsın olsunda iğne vurul sonuçta geçiçi bi süre bebişini kucağına alınca hepsini unutursun
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • efsuNevfel+slm efsuncum...nasılsın?bugün işlerim çok yoğundu giremedim topice...sayfalar uçmuş yetişilmiyor valla...
leyloşum karşılaşamaz olduk özledim kıj seni busemi çok öp tatlım
kendi adıma seslensemde sessizde kalsam her 2durumdada kötü ben oluyrm
o zaman takmıcan şekerrrrrrrrrrrr
maonim tatlım bu insanlar resmen cadı olmuşlariçlerine şeytan kaçmış neden birilerini üzmeye çalışırlarki nasıl kalp var bunlarda benim kaynanada görümcem doğum yaptığında anne hayırlı olsun dediğimde hiç yüzüme bakmadan yarım ağızla Allah sanada versin demişti sanki kendimi dilenci gibi hissetmiştim insanın içine işliyo unutamıyo ama elden bi şeyde gelmiyo Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş.
aynen canım bi gece yatıyolar 9 ay sonra çocuğu kucaklarına alınca kendi başarıları sayıyolar oysa Rabbimin gücü ve hediyesi herşey Rabbimin isteği doğrultusunda gelişir
Kizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom
oh sefanız olsun canım
evet tatlım hepsi bi imtihan Rabbim başarıyla geçmemizi nasip etsin inş.
evet kuzu ya kimse bi şey demesede insan yinede bir şeyin eksik olduğunu biliyo
efsun 10 da uyandim uykumu almistim ama oglum 12 de tekrar uyudu bende isim yoktu yattim 13.30 da kalktik bu arada bende progestan kullaniyorum ondanmi hamisliktenmi bilnem hep uyku modundayim

edanım tatlım uyku havası var insan ne kadar uyusa genede uykulu oluyokuzu bende tüplerde göbekten yaptım hiç iz kalmadı
saram kuşum başınız sağ olsun sanada çok geçmiş olsunkuzu kendine dikkat et bide oralarda hastalanma
öyle daha güzel canım iki kere uğraşcana bir kerede büyütürsün meleklerini

kuzu inan elimden geldiğince bende geliyomGAZOZyaw şu gazozuda kimseye yutturamadım

serap değil canım ben zelalin ruhuyum huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Eklentiler

• $gallery_image_gul_resimleri_hareketli_gul_resimleri_3Jye5Df.gif
    110 KB · Görüntüleme: 36
  • $tag2377zc.gif
    89,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $sapphireheartdmsiluvu4me9ej.gif
    24,3 KB · Görüntüleme: 33

kafaya takmamak tabikki en iyisi ama çok başarılı olamıyorum o konuda malesef
kendim ev ihtimalim hiç yok canım malesef
yaaa aslında benim sülalemdeki kadın toplantılarını sevmiyorum ben maddi olayldardan dolayı
bayyyaa uzun bi hikaye o konular... ama bu sefer hayret kimse açmadı
az yedim de geldim akşam da başka yere davetliyim

selam kızlarrrrrrrrr
bugün dışarda işlerim vardı hallettim yemeğimi ocağa koydum türk kahvemi yaptım ve geldimbakayım neler konuşmuşsunuz

bugün kimse yokmuş sanırım canım ben gezmedeydim

efsunn ne çok ortak özelliğimiz var bacım senleee.senindmei eşinin anneannesi yaşıooookız benim kv anneannesi 2ay önce vefat etti düşünsene kaynanam annesi bide onun annesiiibunlar beni öldürür öyle giderler başımdan diyodum artıkkkaynı daire içindmei yaşıosunuz altlı üstlünü???
eşimin anneanneside beni çok sinir edio çok manyak bi kadın 70 yaşında daha yılbaşında kırmızı don giyio bende giymiom die beni ayıplıo.beni ne zaman süslü görse ben böyle süslü gelinleri sevinirimmm hıhhh bu kıyafetin güzel olmuş dio.hoşuna gitmezse gözlerini pörtletippp gelin gibi giyin dioooookendini ne ilgilendiriosaaa
kızlar işe gidiyorum sonra görüşmek üzere

kolay gelsinnn benimmm ekmekçii sevdiğim çok seviom kız seniiii

Son düzenleme:
kızlar yeni cami yapıldı temizliği vardı hocasıını tanıyrmmm.hayrıma temizliğe yardım ettim belki rabbimin hoşuna giderde oda benim gönlümdekini verir dieee

yaranamadık zaten canım ii olmakla millete kötü gelin lasım o zmn kıymetli oluyo insan...
valla ne güzel olmuş ayrı yere taşınman benim ölee sansım yok malesef çok düşündüm ettim ama vicdanım rahat bırakmadı vazgeçtim
ama aynı evdede gerçekten çok zor.... sular kesilecek diye su doldurduk kovalara legenlere neymiş 15 gündür banyo yapmamış anneannecik banyo edecekmişşşş
nerdeydin 15 gündür suların kesileceği zmnı buldun yıkanmaya... uffff daralıyorum bu evde ben afakanlar basıyo banaaaaaaaaaaaaaaa

başarı mıııı ???? Rabbim izni o bi kere nerden onların başarısıymışşş çok güldük ölee düşünen komik insanlara şimdi
kainattaki hersey Rabbimin izniyle O 'nun OL demesiyle hayat bulur...

eksik felan değiliz kızlar ablalar nolur öleee düşünmeyin... hersey takdiri ilahi şu hayatta...
inanıyorum ki Rabbim bizimde gönlümüze göre verecek birgün hayırlısıyla inşşallahhhhh

evet canım eşimin anneannesi yaşıyor 80 yaşlarında ve bizimle beraber...
maşallahhhhh yuhhh yaniii seninkide iiice aile hatta sülale boyuymuş canım yaaaaa
valla aynen bende öleee diyorum bunlar beni gömer kendileri dururlar diyeee
eşimin dedeleri vefat edeli çoookkk olmuş kp ölelide 6 yıl oldu karılar duruyo menapozlu menapozluuu
aynı evdeyiz canım valla bırak ayrı uzakta evvimin olması altlı üstlüye bile razıyım ben şuan canım ama yok işte
senin anneanne maşallahhh cami yıkılmış ama mihrap yerinde derler yaa ölee demekki
40 dan sonra azanı teneşir paklar demişler ama maşallahh teneşirde paklamamış sosyetik demekki seninki biraz

kızlar yeni cami yapıldı temizliği vardı hocasıını tanıyrmmm.hayrıma temizliğe yardım ettim belki rabbimin hoşuna giderde oda benim gönlümdekini verir dieee

valla ne güzel yapmışsın canım yaaa Rabbim duaarını kabul etsin inşşallahhh temizlerken bi yandan dua etseydin sürekli canım
bende arada namaz kılmaya gidiyorum camiye özel olarak huzur buluyorum orda
evimde bulamadığım huzuru valla oı atmosferden çıkıpta hiç eve gelesim olmuyor ne yalan söylim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…