- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- efsuNevfel+
slm efsuncum...nasılsın?bugün işlerim çok yoğundu giremedim topice...sayfalar uçmuş yetişilmiyor valla...
Iciyorum cnm fakat uc dusukten sonra ogrendik hamile kalirsam ignede vurulmam gerekiyor
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
Gecenin 3' ünde ben ve bir ziyaretçi, valla ne yalan söyleyeyim şu ziyaretçileri çok merak ediyorum:44::44::44:
Bir zamanlar ben lisedeyken ( benim yaş grubumda olanlar belki daha iyi hatırlayabilir ) Ziyaretçiler diye bir uzay filmi vardı, şimdi ziyaretçi kısmını her okuduğumda " acaba bunlar da mı uzaydan geliyorlar " diye aklıma takılıyor
günaydın hepimiz için uğurlu birgün olur inşşş.
smear sonucumu aldım bugün hafif iltihap varmış ama doktor önemli değil dedii.tanıda benign hücresel değişiklikler inflamasyon yazıoo.
bugün cami temizlemeye gidicem kızlarrr.akşama görüşürüzzz.mutlu kalın
iğne göbekten ve küçük bi iğne cnm.korkulduğu gibi değil.ben bile göbekten kendime iğne yaptıysam herkes yaparr.iğneden çok korkarımdaa:18::18:ama çocuk için yıllarca kendime iğne yaptım
kız gecenin 3ünde nie uyumuosun
Sara' nın görümcesinin eşi vefat etmiş,cenaze durumlarından gelmiyor,Zeloş' a noldu bilmem, o da bu aralar misafir trafiğine takılmış sanırsamsara ve zelal dünd eyoktu benmi göremedimmm şimdide gelmemişler merak ettim:26:
Sana da günaydın, smear testi kortuğun gibi çıkmadı değil mi?günaydın hepimiz için uğurlu birgün olur inşşş.
smear sonucumu aldım bugün hafif iltihap varmış ama doktor önemli değil dedii.tanıda benign hücresel değişiklikler inflamasyon yazıoo.
günaydın leyloşum ii olmaya çalışıyorum işte canım.. sen nasısın busecik nasıl canım
aynen öleee muhabbete başlayınca bazen ben bile şaşırıyorum kaçıncı sayfadayız diye
neden 3. düşükte canım doktuş ihmali yüzünden mi
akşamda ben ve 7 ziyaretçi vardı hatrescimbaşbaşa kaldım ziyaretçilerle...
ben duymadık hiç ziyaretçiler diyetabiii insanın aklına ilk onlar gelir canım
günaydın maonyacım
inşşallahhhhhh canım inşşallahhhhh
nerenin camisini niye temizliyosunuz canım
bugün senin içinde uğurlu bi gün olsun inşşşallahhhhhhhhhhhhhh
günaydıııınnnnnnn
bugün yengeme oturmaya gidicez kv cim ile... annem felan bütün sülalemin karıcıkları orda olacakmış...
annemi yengemi ve biricik yegenlerimi göricem çokkk mutluyummmmmm
kv de me dün dedim yengem oturmaya çağırdı diye bişey demedi
demin soruyorum tekrar anne gelecek misin diye benide çağırdımı gelsin dedi midiyor
çağırmasa niye dün söylim anne sana dedim bende özel davetiye bekliyor sanırsam
bide pilav yapılacaktı diyorki gidersek eğer pilavı yapar mısın ?
valla seni bilmem de ben kesin gitcem dedim pilavıda yaparım dedim yaptım geldim mis gibi koktu burnumada...
kızlar yaaa bana bi akıl verin bu aralar anneanne ile sorunlarımız var
tamma yaşlı diyorum kafası gel git olmuş diyorum ama sanırım bana takmış durumda...
onun odasında balkon var kapıyı açıyorum o diğer odada tv izlerken lavaboya falan kalmış gelmiş kapıyı örtmüş...
bebek olayını önceki günlerde anlatmıştım zaten...
dün sabah kahvaltıyı geç yaptık eşim evde diye öğlen onlar yerken yemedim tokum az daha vakit geçsin diye
benim için diyorki Allah böyle gelini düşmanımın başına vermesinduyanda eziyet ediyorum sanacak valla
bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum zaten her gün her dk kv ile anneanne tartışıyorlar genelde
her sabah aynı gürültüye uyanıyorum genelde
işte bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum ben lavaboya gittim anneanne yine bişeyler diyor
kv tabi lavaboda oldugumu biliyor sus konuşma ağzını tut biraz duyar gibi bişeyler dedi...
sabrediyorum ama bazen dayanamıyorum kızlar gerçekten...
aslında sabretmekten başka yapacak bişeyde yok farkındayım...
ama en azından paylaşmak bile ii geliyor annemlere falan anlatamıyorum çok üzülüyorlar benim için...
eşimde sadece bebk olayını biliyor kiii bilse nolcak yaşlı kadın elimizden bişey gelmiyor...
bi ara yine sıkıntılar vardı 3müz yemek yerken eşimin teyzesi kv me :
sende sabredeceksin oğlun da sabredecek efsun da sabredecek dedi
kendisi iç içleri bakanımız olurda....
sabırdan kastettiği ne acaba haşaaa ölmesini mi bekleyin demek istedi ki bize
anlamadım o zmn kiiiii başka bi düşüncede gelmiyor aklıma yaniii sabredin derken
kızlar çok uzun yazmışım bitince fark ettim hakkınızı helal edin olurmu bana
bu arada hepiniz iiiii ki varsınız... ben kalkıyorum şimdi atta gitcem
Rabbim hepimizin gönlüne göre dileklerimizi versin inşşalllahhhhhhhhhh
akşama görüşürüz innşallahhh
hepinizi kocamannnnnnnnnn
Topicte bugünkü gibi bazen sessiz rüzgarlar esiyor bazen de yapılan konuşmalardan geçmişi takip edemez oluyoruz, ortası yok mu bunun ya?
hatresim bazen işlerimiz oluyo insanın kafasını kaşıcak zamanı olmuyo kaç gündür misafirlerim vardı dünde yiğenime baktım kızlarında aynı şekilfırsatı bulunca hemen topiğe kaçıyoz
efsunum hiç uğraşma tatlım kimseye yaranamassın hele bu kv deyse hiç yaranamassın benim tepemdekide aynıydı altlı üstlü oturuyoduk şimdi ayrı oturuyozda kafam biraz rahat seninde tek çaren zamanı gelince ayrı eve çıkmak canımgünaydıııınnnnnnn
bugün yengeme oturmaya gidicez kv cim ile... annem felan bütün sülalemin karıcıkları orda olacakmış...
demin soruyorum tekrar anne gelecek misin diye benide çağırdımı gelsin dedi midiyor
valla seni bilmem de ben kesin gitcem dedim pilavıda yaparım dedim yaptım geldim mis gibi koktu burnumada...
tamma yaşlı diyorum kafası gel git olmuş diyorum ama sanırım bana takmış durumda...
onun odasında balkon var kapıyı açıyorum o diğer odada tv izlerken lavaboya falan kalmış gelmiş kapıyı örtmüş...
dün sabah kahvaltıyı geç yaptık eşim evde diye öğlen onlar yerken yemedim tokum az daha vakit geçsin diye
benim için diyorki Allah böyle gelini düşmanımın başına vermesinduyanda eziyet ediyorum sanacak valla
bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum zaten her gün her dk kv ile anneanne tartışıyorlar genelde
işte bu sabah da ne oldu yine bilmiyorum ben lavaboya gittim anneanne yine bişeyler diyor
kv tabi lavaboda oldugumu biliyor sus konuşma ağzını tut biraz duyar gibi bişeyler dedi...
ama en azından paylaşmak bile ii geliyor annemlere falan anlatamıyorum çok üzülüyorlar benim için...
eşimde sadece bebk olayını biliyor kiii bilse nolcak yaşlı kadın elimizden bişey gelmiyor...
anlamadım o zmn kiiiii başka bi düşüncede gelmiyor aklıma yaniii sabredin derken
önemli bişey çıkmamasına sevindim maonimgünaydın hepimiz için uğurlu birgün olur inşşş.
ah kuzu bu haftam yoğun geçti hiç dinlenemedim:18::18::18::18:sara ve zelal dünd eyoktu benmi göremedimmm şimdide gelmemişler merak ettim:26:
gece kuşu seni o saate kadar uyumassan tabi uzaylılar geldi sanırsınToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
Gecenin 3' ünde ben ve bir ziyaretçi, valla ne yalan söyleyeyim şu ziyaretçileri çok merak ediyorum:44::44::44:
Bir zamanlar ben lisedeyken ( benim yaş grubumda olanlar belki daha iyi hatırlayabilir ) Ziyaretçiler diye bir uzay filmi vardı, şimdi ziyaretçi kısmını her okuduğumda " acaba bunlar da mı uzaydan geliyorlar " diye aklıma takılıyor
olsun canım varsın olsunda iğne vurul sonuçta geçiçi bi süre bebişini kucağına alınca hepsini unutursunIciyorum cnm fakat uc dusukten sonra ogrendik hamile kalirsam ignede vurulmam gerekiyor
leyloşum karşılaşamaz olduk özledim kıj seni busemi çok öp tatlımToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- efsuNevfel+
slm efsuncum...nasılsın?bugün işlerim çok yoğundu giremedim topice...sayfalar uçmuş yetişilmiyor valla...
o zaman takmıcan şekerrrrrrrrrrrrkendi adıma seslensemde sessizde kalsam her 2durumdada kötü ben oluyrm
maonim tatlım bu insanlar resmen cadı olmuşlarbugünn benim için ne acı bigün.
az önce tlf çaldı kayın validem.eşimin kuzeni doğum yapmış hastanedeyiz dedi tuttu telefona kzıı verdi bende hayırlı olsun gözün aydın dedim kapadım.art niyette aramak istemiyrm acaba benmi çok kırılganım.aramızda 2ay vardı bu kızla.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktıallah korusun onun bebeğine bişey olsaydı benimki dursaydı onun annesi hastanede onu arayıp beni verirmiydi bilmiyorummm
aynen canım bi gece yatıyolar 9 ay sonra çocuğu kucaklarına alınca kendi başarıları sayıyolarTabi canım görüşeceksin elbette, birimizin bir eksiği ötekinde varsa kendimizi sosyal hayattan soyutlayacak halimiz yok
Sonuç da veren de Mevla, vermeyen de Mevla, Allah-ü Teala kulları arasında ayrımcılık yapmaz ki haşa. Ama maalesef bazı insanlar
kendini Allah' ın özel kulu sanıp da şaşırıyor kendini. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın...
oh sefanız olsun canımKizlar oglumla beraber somestr tatilindeyiz memlekette cok gelemiyorum sizi cok sewiyom
evet tatlım hepsi bi imtihan Rabbim başarıyla geçmemizi nasip etsin inş.
Hakkımızda hayırlısı artık Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de napalım varsın 1 yıl ilaç kullanalım.
Maonya canım üzülme herkesin imtihanı farklı farklıdır, senin henüz çocuğunun olmayışı, olmayacağı anlamına gelmez üstelik. Ama haklısın ister istemez insana ukte oluyor işte, inşallah en yakın zamanda Rabbim verir de kendi çocuğunu seversin canım. Benim 5 yıl sonra geldi kızım dünyaya.
Bizim bir arkadaşımız vardı eşime size gelmeye çekiniyorum, bizim çocuğumuz var da sizin yok, üzülürsünüz, üzmeyelim diye. Benle eşimDüşünceye bakar mısın Sanki dünyada tek onlar anne babalığı tatmış bizim de hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi. Bir oğulları vardı sonra ikinci oldu ama ikincileri özürlü oldu, Allahım o yavruya da sağlık sıhhat versin noldu bilmiyorum ama büyük konuşmamak lazım,herkesi farklı imtihan eder Mevla...
Senin çok şükür kendiliğinden olmuş bir gebeliğin var, eşinle mutlu huzurlu olun inşallah bebiş de bi bakarsın gelivermiş
evet kuzu ya kimse bi şey demesede insan yinede bir şeyin eksik olduğunu biliyoiyi akşamlar kızlarrr.
ben geldim ama çok mutsuzum.aile toplantısına gittim çok ggüzel geçtii yalnız benim içim kan ağladı.benden 3yıl sonra evlenen 2gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.sadece benim çocuğum yok.kimse bi imada bulunmadııı benim içimin kurdu beni yedi.bebekleri sevdim ciğerime sokasım geldii resmen.ama bi ortam da çok eksik kaldığımı hissediyorum
efsun 10 da uyandim uykumu almistim ama oglum 12 de tekrar uyudu bende isim yoktu yattim 13.30 da kalktik bu arada bende progestan kullaniyorum ondanmi hamisliktenmi bilnem hep uyku modundayim
edanım tatlım uyku havası var insan ne kadar uyusa genede uykulu oluyobencede istersen yaptirabilirsin srn nerenden yaptin igneni ben oglumda hep bacaktan yapmistim ama simdi gobekten yapiyorrum esim evde olursa kolumdan yapiyo belki bunda iz kalmaz diye degisik yapayim dedim cunku bi arkadasim doguma kadar gobekten yapti hic iz kalmamis
saram kuşum başınız sağ olsunmerhaba kızlar geçmişi okuyamadım fırsatım olursa okurum
dün görümcemin eşi vefat etti bu bi kaç gün çok yoğun olacam topiğe gelemeyebilirim
bu sabah bende baygınlık geçirdim benim kötü bi huyum var cenaze evinde hiçbişey yemem dünde hiç bişey yemedim midemde gastrit varya bu sabah aniden bayılmışım bi uyandım eşim görümcelerim akrabalar korkuyla bana bakıyolar ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm tansiyonumda düşmüş şimdi eve geldim biraz dinlenecem diğerleride cenazeyi defnetmeye gittiler akşam yine gidecem benden haberler böyle kendinize iyi bakın
öyle daha güzel canım iki kere uğraşcana bir kerede büyütürsün meleklerinisuanki hamileligim ise iki defa supheli iliski oldu birak bacak dikmeyi aninda yikadim ama nasip kismet iste cunku oglum kucuk daha yeni bir yasina girdi ama olfu bi kere birlikte buyur giderler dedik....
tatlim ben yatiyorum iyi geceler benim oglan sabah erkenden kalkar uykusiz kaliyorum sonra optum seni
kuzu inan elimden geldiğince bende geliyomEvet anlıyorum canım , ben iş güç arasında gene kaçamak yapıp bakmaya çalışıyorumHava kapalı canım hiç ne iş ne de yemek yapmak istiyor, tembelliğim üstümde anlayacağın
Topice kimse gelmese bile ben ve ziyaretçiler varız ya idare ediyoruz
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres
Ya ziyaretçiler sağolun ya siz de olmasanız vakit geçmeyecek, bizim topic ahalisinden hayır yokkkkkkkkkkkkkk, bi zelal göründü uzaktan yakına geldim baktım ki serapmış
sen duymamışsındır tabi Efsuncum çünkü sen o zamanlar ya emzikli bir çocuk ya da ilkokul çağlarındaydın muhtemelen
Canım bazen insanlar canları sıkıldıkça birilerine sataşmaya çalışır, elinde olması zor da olsa kafana takmaman en iyisi, hayırlısıyla inşallah kendi evinize en yakın zamanda çıkarsınız canım, bunun en güzel yolu buBak ne kadar güzel bütün aile hanımlarının toplandığı aile görüşmeleriniz var,gidip de sevdiklerini görüp mutluluk buluyorsun.
Benim sülale de böyle Efsuncum, her hafta birinde toplanırdık, annemle görüşüyorum yine aynı şekilde gezmelere devam, ama ben uzağım onlara maalesefSen bak ne güzel onlarla birliktesin hala.
Hadi sen git gezmelere de moral depola, pasta börek,pilav çok yeme
selam kızlarrrrrrrrr
bugün dışarda işlerim vardı hallettim yemeğimi ocağa koydum türk kahvemi yaptım ve geldimbakayım neler konuşmuşsunuz
efsunn ne çok ortak özelliğimiz var bacım senleee.senindmei eşinin anneannesi yaşıoooogünaydıııınnnnnnn
kızlar işe gidiyorum sonra görüşmek üzere
efsunum hiç uğraşma tatlım kimseye yaranamassın hele bu kv deyse hiç yaranamassın benim tepemdekide aynıydı altlı üstlü oturuyoduk şimdi ayrı oturuyozda kafam biraz rahat seninde tek çaren zamanı gelince ayrı eve çıkmak canım
maonim tatlım bu insanlar resmen cadı olmuşlariçlerine şeytan kaçmış neden birilerini üzmeye çalışırlarki nasıl kalp var bunlarda benim kaynanada görümcem doğum yaptığında anne hayırlı olsun dediğimde hiç yüzüme bakmadan yarım ağızla Allah sanada versin demişti sanki kendimi dilenci gibi hissetmiştim insanın içine işliyo unutamıyo ama elden bi şeyde gelmiyo Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş.
aynen canım bi gece yatıyolar 9 ay sonra çocuğu kucaklarına alınca kendi başarıları sayıyolaroysa Rabbimin gücü ve hediyesi herşey Rabbimin isteği doğrultusunda gelişir
evet kuzu ya kimse bi şey demesede insan yinede bir şeyin eksik olduğunu biliyo
efsunn ne çok ortak özelliğimiz var bacım senleee.senindmei eşinin anneannesi yaşıooookız benim kv anneannesi 2ay önce vefat etti düşünsene kaynanam annesi bide onun annesiii bunlar beni öldürür öyle giderler başımdan diyodum artıkkk aynı daire içindmei yaşıosunuz altlı üstlünü???
eşimin anneanneside beni çok sinir edio çok manyak bi kadın 70 yaşında daha yılbaşında kırmızı don giyio bende giymiom die beni ayıplıo.beni ne zaman süslü görse ben böyle süslü gelinleri sevinirimmm hıhhh bu kıyafetin güzel olmuş dio.hoşuna gitmezse gözlerini pörtletippp gelin gibi giyin dioooookendini ne ilgilendiriosaaa
kolay gelsinnn benimmm ekmekçii sevdiğimçok seviom kız seniiii
kızlar yeni cami yapıldı temizliği vardı hocasıını tanıyrmmm.hayrıma temizliğe yardım ettim belki rabbimin hoşuna giderde oda benim gönlümdekini verir dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?