- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kendi çamaşır sulu kıyafetlerle gezer onu bunu söyler ama.daha bana dio ki yazın ben çok açık giyinmem sen benim gibi giyiniosun ne açık ne kapalııı tarzımız aynı dio.kendiyle beni bir tutuoo.dedemiz de bu yıl içinde vefat etti tuğbacım gene seninn kavalyen var benim oda gitti diooo manyakkk resmen kendi torununun yaşamasıı zoruna gidio heraldeeeevet canım eşimin anneannesi yaşıyor 80 yaşlarında ve bizimle beraber...
maşallahhhhh yuhhh yaniii seninkide iiice aile hatta sülale boyuymuş canım yaaaaa
valla aynen bende öleee diyorum bunlar beni gömer kendileri dururlar diyeee
eşimin dedeleri vefat edeli çoookkk olmuş kp ölelide 6 yıl oldu karılar duruyo menapozlu menapozluuu
aynı evdeyiz canım valla bırak ayrı uzakta evvimin olması altlı üstlüye bile razıyım ben şuan canım ama yok işte
senin anneanne maşallahhh cami yıkılmış ama mihrap yerinde derler yaa ölee demekki
40 dan sonra azanı teneşir paklar demişler ama maşallahh teneşirde paklamamışsosyetik demekki seninki biraz
valla ne güzel yapmışsın canım yaaa Rabbim duaarını kabul etsin inşşallahhh temizlerken bi yandan dua etseydin sürekli canım
bende arada namaz kılmaya gidiyorum camiye özel olarak huzur buluyorum orda
evimde bulamadığım huzuru valla oı atmosferden çıkıpta hiç eve gelesim olmuyor ne yalan söylim
canlar ben kocişimle bi arkadasına oturmaya gidiyorum
kocamannnnsizlerriiiii
kendi çamaşır sulu kıyafetlerle gezer onu bunu söyler ama.daha bana dio ki yazın ben çok açık giyinmem sen benim gibi giyiniosun ne açık ne kapalııı tarzımız aynı dio.kendiyle beni bir tutuoo.dedemiz de bu yıl içinde vefat etti tuğbacım gene seninn kavalyen var benim oda gitti diooo manyakkk resmen kendi torununun yaşamasıı zoruna gidio heraldeeesosyetikten ziyade çatlak benimkilerrr
güle güle git cnmmm.biraz kafanı dağıtırsın
Yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar
maonim tatlım bu insanlar resmen cadı olmuşlariçlerine şeytan kaçmış neden birilerini üzmeye çalışırlarki nasıl kalp var bunlarda benim kaynanada görümcem doğum yaptığında anne hayırlı olsun dediğimde hiç yüzüme bakmadan yarım ağızla Allah sanada versin demişti sanki kendimi dilenci gibi hissetmiştim insanın içine işliyo unutamıyo ama elden bi şeyde gelmiyo Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş.
Bismillahirrahmanirrahim...
ALLAHım! Bu günümüzün başını hayır ve iyilik, ortasını kurtuluş,sonunu ise başarı eyle...
Onu bizim için saadet, şahadet, tövbe, bağışlanma ve imanla neticelendir...
ALLAHım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !
Amin.
Rabbim bugünün hatrı hürmetine gönlümüzdekileri nasip eylesin kızlar inşşallahhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 621911 Eki Görüntüle 621912
Hayırlı ve bereketli cumalar kızlar
İnan Zeloş buna çok üzüldüm, ne diyeceğimi şaşırıyorum ben böyle insanlara...
Aminnnnnnn canım, böyle güzel duaları paylaşmışsın Rabbim razı olsun. Efsuncum canım Rabbim SEMİ sıfatıyla bizim her dediğimizi ,her dilediğimizi işitendir , duyandır...Eğer vermemişse hala ya henüz takdir etmemiştir ya da olması bizler için hayırlı değildir. Hani bir dua vardır :
Rabbim gönlümüzden geçeni bize hayırlısıyla nasip eyle , hayırlı değilse eğer hayırlıya kalbeyle ( çevir ) öyle nasip eyle. Eğer yine hayırlı değilse bizi, bize nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme Yarabbi!
diye duada bulunmak bizler için daha efdaldir...
Bak bugün sen de namazdan sonra uyumamışsın:13::13::13::13::13:
Erkenden topice girmeyeyim dedim nasılsa kızlar uyuyor, aaa ne görim bizim Efsun bugün sabah kuşu olmuş.Gerçekten sabah namazından sonra yatılmadığı zaman insan kendini çok daha dinç hissediyor.Keşke hep kalkabilsem ama bazen uykuya yenik düşüyorum.
sanada hayırlı cumalar canımmm günaydınnnn
çok haklısın canım bende çok seviyorum bu duayı
'' Rabbim gönlümüzden geçeni bize hayırlısıyla nasip eyle , hayırlı değilse eğer hayırlıya kalbeyle ( çevir ) öyle nasip eyle. Eğer yine hayırlı değilse bizi, bize nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme Yarabbi! ''
isyan etmiyorum haşaa güzel güner gelecek biliyorum sabrediyorum çok zorlanıyorum ama eminim buna gelecek
arada çöktüğüm anlar oluyo ama artık kolay toparlanabiliyorum hayırlısıyla....
benimde içimde bi neşe vardı paylaşmak istedim hemen dualarım bitince
ben aslında genelde hep uyanıyorum ama yapacak bişeyim yok diye yatıyorm
kv ve anneanneyle birlikte sürekli tv başında oturmak istemiyorum o yüzden eşim gidince uyuyorum genelde
Sana da canım, pozitif enerjin hiç bitmesin emi akşama gecikme bu aralar topici benle sen idare ediyoruz ha bi de maonyaben çıkıyorum kızlarrrr
eşimin akşamki sporu için çantasını hazırlamam lasım
1 saate eşim gelecek beni çok sevdiğimiz bi imam abimizin cuma hutbesini dinlemeye götürecek
sizleri çok seviyorummm ve çok öpüyorum
hayırlı tatiller hayırlı hafta sonları olsun hepimizi için inşşallahhh
görüşürüzzz akşama
kendinize cicişşş bakınnnnn
Bu cuma dualarımızın kabul olduğu bir cuma günü olsun inşallah...Eki Görüntüle 621945
Kızlar bu benim cici menekşem, daha çok var da şimdilik çiceği olan bu...
Eki Görüntüle 621947
Bu da dua çiçeğim,bayılıyorum ben buna, gündüz yapraklarını kapatıp gece gerçekten dua ediyormuşcasına yapraklarını açıyor, yeyim onu ben
Eki Görüntüle 621948
Bu da kauçuk ağacım arkidişler...
Eki Görüntüle 621949
Ha bu arada kızlar resim yüklemeyi artıkım başarmış biri duruyor karşınızdaoleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sankim çok zor bişeydi de diyebilürsünüz belkimŞeyyyyyy daha önce bir türlü olmamıştı sorunu şimdi tespit etmemin mutluluğu
hayırdır kuzu kim seni sinirlendirdi:26:günaydın kızlar
bugün çok sinirliyim çokkkkkkk
Allah kabul etsin canım ne güzel bizim yerimizede dinleben çıkıyorum kızlarrrr
eşimin akşamki sporu için çantasını hazırlamam lasım
1 saate eşim gelecek beni çok sevdiğimiz bi imam abimizin cuma hutbesini dinlemeye götürecek
sizleri çok seviyorummm ve çok öpüyorum
hayırlı tatiller hayırlı hafta sonları olsun hepimizi için inşşallahhh
görüşürüzzz akşama
kendinize cicişşş bakınnnnn
hatresim hepsi birbirinden güzelBu cuma dualarımızın kabul olduğu bir cuma günü olsun inşallah...Eki Görüntüle 621945
Kızlar bu benim cici menekşem, daha çok var da şimdilik çiceği olan bu...
Eki Görüntüle 621947
Bu da dua çiçeğim,bayılıyorum ben buna, gündüz yapraklarını kapatıp gece gerçekten dua ediyormuşcasına yapraklarını açıyor, yeyim onu ben
Eki Görüntüle 621948
Bu da kauçuk ağacım arkidişler...
Eki Görüntüle 621949
Ha bu arada kızlar resim yüklemeyi artıkım başarmış biri duruyor karşınızdaoleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sankim çok zor bişeydi de diyebilürsünüz belkimŞeyyyyyy daha önce bir türlü olmamıştı sorunu şimdi tespit etmemin mutluluğu
efsunum valla bende eşim gidince uyuyomsanada hayırlı cumalar canımmm günaydınnnn
çok haklısın canım bende çok seviyorum bu duayı
'' Rabbim gönlümüzden geçeni bize hayırlısıyla nasip eyle , hayırlı değilse eğer hayırlıya kalbeyle ( çevir ) öyle nasip eyle. Eğer yine hayırlı değilse bizi, bize nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme Yarabbi! ''
isyan etmiyorum haşaa güzel güner gelecek biliyorum sabrediyorum çok zorlanıyorum ama eminim buna gelecek
arada çöktüğüm anlar oluyo ama artık kolay toparlanabiliyorum hayırlısıyla....
benimde içimde bi neşe vardı paylaşmak istedim hemen dualarım bitince
ben aslında genelde hep uyanıyorum ama yapacak bişeyim yok diye yatıyorm
kv ve anneanneyle birlikte sürekli tv başında oturmak istemiyorum o yüzden eşim gidince uyuyorum genelde
Allah kabul etsin canımHayırlı ve bereketli cumalar kızlar
İnan Zeloş buna çok üzüldüm, ne diyeceğimi şaşırıyorum ben böyle insanlara...
Aminnnnnnn canım, böyle güzel duaları paylaşmışsın Rabbim razı olsun. Efsuncum canım Rabbim SEMİ sıfatıyla bizim her dediğimizi ,her dilediğimizi işitendir , duyandır...Eğer vermemişse hala ya henüz takdir etmemiştir ya da olması bizler için hayırlı değildir. Hani bir dua vardır :
Rabbim gönlümüzden geçeni bize hayırlısıyla nasip eyle , hayırlı değilse eğer hayırlıya kalbeyle ( çevir ) öyle nasip eyle. Eğer yine hayırlı değilse bizi, bize nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme Yarabbi!
diye duada bulunmak bizler için daha efdaldir...
Bak bugün sen de namazdan sonra uyumamışsın:13::13::13::13::13:
Erkenden topice girmeyeyim dedim nasılsa kızlar uyuyor, aaa ne görim bizim Efsun bugün sabah kuşu olmuş.Gerçekten sabah namazından sonra yatılmadığı zaman insan kendini çok daha dinç hissediyor.Keşke hep kalkabilsem ama bazen uykuya yenik düşüyorum.
aminnn yeterim sanada hayırlı cumalar canımYaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar
hepinize günaydın kocişlerin cici karıcıklarıııııııı
ben bugüne çok enerjik ve pozitif olarak başladım inşşallahh Rabbim kimsenin bozmasına izin vermez
gece 2 de yatmama ragmen sabah 5te kalkıp ömrümü cuma sabah namazına yolcu edip sabah namazımı kıldım
dualarımı ettim bundan sonra sabahları uyumama kararı aldım
hem daha zinde olmak için hemde kendime ve sizlere daha fazla dua edebilmek için...
Rabbim artık duyyyy sesimiziiiiii
Allah kabul etsin canım güzel yürekli meleğimmmmm
Eki Görüntüle 621913
amin canım ne güzel dua etmişsinBismillahirrahmanirrahim...
ALLAH’ım! Bu günümüzün başını hayır ve iyilik, ortasını kurtuluş,sonunu ise başarı eyle...
Onu bizim için saadet, şahadet, tövbe, bağışlanma ve imanla neticelendir...
ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !
Amin.
Rabbim bugünün hatrı hürmetine gönlümüzdekileri nasip eylesin kızlar inşşallahhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 621911 Eki Görüntüle 621912
kız bu ne enerjigünaydın maonyaaammmmm
anammmmm maonyaa kızzzzz bu anneanne seni kıskanıyo kesin aynen valla senle bir görüyo bencede kendini
sorsan senle aynı yaşıt bile çıkar kesin
bencede canım yaş kemale gelince Rabbim aklın birazını alıyor demekki sana bunları söyleyebiliyor
tıpkı bizim anneannemiz gibi... oda bazen benimkilere ne güzel falan diye söylenip duruyor versem olsa giyer yaniiii
Rabbim akıldan noksan eylemesin inşşallah hepimizi o yaşlara gelince en çok bunun için dua ediyorum
kendimde bunalmayayım kimseyi de bunaltmayayım diye inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kocişine dikkat et kız anneanne ilk fırsatta kapacak yoksam
ayy ne kafa dağıtması canım yaa diğer arkadas kv getirmiş yanında...
eşim 85 kilo spora başladı ikramlardan sadece patates salatası yiyor
o kv başta olmak üzere arkadasları sunu ye bunu ye yok uzungölde kuymak yedik yok balık yok kavurma
adam iradesine sahip olmaya çalışıyo gözümün içine bakıyo ben yok diyorum
yinede güzeldigittiğimiz evin 2 yaşında kızı diğer arkadaslarında 7 aylık oğlu var
ama Allaha şükür kimse bana onu hissettirmedi o arkadasın kv dışında kör bi hoca varmış seni ona götirim diyo bana
bende niyeki ne gerek var dedim gidelim işte diyor açıkca erkeklerin yanındada diyemiyo sanırım
gerek yok ben kendim duamı ediyorum dedim bende...
yaaa maonyaam yanlış anlamazsan ben bebekde istiyorumda sanırım öncelikli duam huzurlu bi yuvam olması
huzururum olmadıkça o da gelmeyecek gibi hissediyorum hep ama hep dualarımda o da var mutlaka tabiiii
uuuff ne yazmışım yine beee sabah sabah bu ne enerjihakkını helal et canım yaaaa
hayırdır kuzu kim seni sinirlendirdi:26:
Sen de haklısın canım bir ara ben de sıkıntıdan gündüz 12 lere kadar uyurdum , inşallah sen de arzuladığın gibi bir evde yaşarsın eşinle canım menimHem bebek konusunu takma kafana vakti gelince gelir o merak etme
Sana da canım, pozitif enerjin hiç bitmesin emi akşama gecikme bu aralar topici benle sen idare ediyoruz ha bi de maonya
e şekerim artık heryerde vardiya sistemi var şimdi vardiya sırası sizde
Allah kabul etsin canım ne güzel bizim yerimizede dinle
hatresim hepsi birbirinden güzelbu arada bi kupada benden sana
efsunum valla bende eşim gidince uyuyomama seni daha güçlü görüyorum artık canım benimmmmm
Allah kabul etsin canımbende sürekli kılmak istiyorum namazlarımı ama bi türlü istikrar sağlıyamıyorum canım oysa şu dünyada bize amellerimiz kalcak bunu da biliyorum ama şeytan hep sonra kıl daha var diyo işimde yorucu kendimi bulduğum yere atıyorum
aminnn yeterim sanada hayırlı cumalar canım
amin canım ne güzel dua etmişsin
kız bu ne enerjiokurken bile yarım saat geçiyo enerjin hiç bitmesin şekerrrrrrrrr
amin inş. maonim Rabbimden umut kesilmez hiç olmadık bir anda bir bakmışsın bebişin kucağında canımkızlar yeni cami yapıldı temizliği vardı hocasıını tanıyrmmm.hayrıma temizliğe yardım ettim belki rabbimin hoşuna giderde oda benim gönlümdekini verir dieee
ekmekçiefsunn ne çok ortak özelliğimiz var bacım senleee.senindmei eşinin anneannesi yaşıooookız benim kv anneannesi 2ay önce vefat etti düşünsene kaynanam annesi bide onun annesiii bunlar beni öldürür öyle giderler başımdan diyodum artıkkk aynı daire içindmei yaşıosunuz altlı üstlünü???
eşimin anneanneside beni çok sinir edio çok manyak bi kadın 70 yaşında daha yılbaşında kırmızı don giyio bende giymiom die beni ayıplıo.beni ne zaman süslü görse ben böyle süslü gelinleri sevinirimmm hıhhh bu kıyafetin güzel olmuş dio.hoşuna gitmezse gözlerini pörtletippp gelin gibi giyin dioooookendini ne ilgilendiriosaaa
kolay gelsinnn benimmm ekmekçii sevdiğimçok seviom kız seniiii
seni gezentikafaya takmamak tabikki en iyisi ama çok başarılı olamıyorum o konuda malesef
kendim ev ihtimalim hiç yok canım malesef
yaaa aslında benim sülalemdeki kadın toplantılarını sevmiyorum ben maddi olayldardan dolayı
bayyyaa uzun bi hikaye o konular... ama bu sefer hayret kimse açmadı
az yedim de geldimakşam da başka yere davetliyim
bugün kimse yokmuş sanırım canım ben gezmedeydim
kuzu bende kavgalı çıktım evimiz vardı ama kayınpederle anlaşamadık çıktık oda evimizi sattı ama bize bi şey vermedi dünya kadarda masraf etmiştik eveyaranamadık zaten canım ii olmaklamillete kötü gelin lasım o zmn kıymetli oluyo insan...
valla ne güzel olmuş ayrı yere taşınman benim ölee sansım yok malesefçok düşündüm ettim ama vicdanım rahat bırakmadı vazgeçtim
ama aynı evdede gerçekten çok zor.... sular kesilecek diye su doldurduk kovalara legenlere neymiş 15 gündür banyo yapmamış anneannecik banyo edecekmişşşş
nerdeydin 15 gündür suların kesileceği zmnı buldun yıkanmaya... uffff daralıyorum bu evde ben afakanlar basıyo banaaaaaaaaaaaaaaa
başarı mıııı ????Rabbim izni o bi kere nerden onların başarısıymışşş çok güldük ölee düşünen komik insanlara şimdi
kainattaki hersey Rabbimin izniyle O 'nun OL demesiyle hayat bulur...
eksik felan değiliz kızlar ablalar nolur öleee düşünmeyin... hersey takdiri ilahi şu hayatta...
inanıyorum ki Rabbim bizimde gönlümüze göre verecek birgün hayırlısıyla inşşallahhhhh
kim olacak sevgili kocam
diyeceğini diyo sonra ne dedimki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?