prensesim boş ver kocaları ciddiye alsak dünyada yüzümüz gülmezonlar çocuk gibiler biz idare etcez onları ama sorsan kimseyi beğenmezler sözlerini duyma ben öyle yapıyom
haklısın tabi de bazen şakaları bile ağır oluyo
zaten bir alınganlık var üzerimde
tatlım bu aralar kendini yorgun hissediyosan hassas olabilirsin eşine söle bu hafta sonu musabla o ilgilensin sende çık biraz gez bi temiz hava al biraz alışveriş yap bak nasıl iyi olcaksın
hassasım evettatlım bu aralar kendini yorgun hissediyosan hassas olabilirsin eşine söle bu hafta sonu musabla o ilgilensin sende çık biraz gez bi temiz hava al biraz alışveriş yap bak nasıl iyi olcaksın
canlar merhaba herkese hayirli cumalar rabbim dualarinizi kabul eylesin....
simdi oglumu uyudu ve benim cok isim var
evi supurecem utu yapacam ve aksama dolma yapacam bu arada su kabaklari oymayi hic sevmiyorum ama yemeyi cookk seviyorum((
haklısın tabi de bazen şakaları bile ağır oluyo
zaten bir alınganlık var üzerimde
zelos prensesin esini bilmiyorum ama benim esim asla bole biseyi kabul etmez
bir kasimi aldirmaya gidiyorum 15 dk. bile zor dayaniyo hele banyoya girdigimde saat tutuyooo,))) gerci bazende sesi cikmiyo ama ben genede bisey istemeye korkuyorum
erkeklerin çoğu anlayışsız zatenprensesim takma kafana zelosun dedigi gibi....kocalar da bole idare edecez kulaklarini tika.... benim esimde bazen beni cok kiriyo hamile mamile demiyo hassas demiyo ama biz anneler guclu olnak zorundayiz yavrularimiz icin
görüşürüz canımben kactim hepinizi cok opuyorum kk acik olcak arada bakarim
evet prensesim sen azcık kaşınıyonhassasım evet
musabı ona bırakmam
ben nereye musab oraya
kendim kaşınıyorum
kolay gelsin canım
ben kabakları oymayı da yemeyi de sevmiyorum
zelos prensesin esini bilmiyorum ama benim esim asla bole biseyi kabul etmez
bir kasimi aldirmaya gidiyorum 15 dk. bile zor dayaniyo hele banyoya girdigimde saat tutuyooo,))) gerci bazende sesi cikmiyo ama ben genede bisey istemeye korkuyorum
erkeklerin çoğu anlayışsız zaten
onlara sorsan çok mağdurlar
offf aman neyse benim kocam tatillerde çok çekilmez olur zaten
görüşürüz canım
evet prensesim sen azcık kaşınıyondüşünsene kız ne güzel olurdu şöle bir iki saat gezsen kafa dağıtsan
ah bu kocalar demek saat tutuyo Allah başımızdan eksik etmesin onları kabağı ben sevmem ama eşim çok seviyo onun için yapıyorum sana kolay gelsin canım ev işi zaten bitmez
anlayış+ erkekler çoğunun yanından bile geçmez benimkide canı isterse bana ev işlerinde yardım eder ama istemesse kalkıp suyunu bile almaz kumanda dibinde olsa benden ister o derece yani
Allah ayırmasın canımhem de ne kaşınmak
anneme bile bıraksam aklım kalıyo
hiçbir şeyden zevk almıyorum
o yüzden beraber geziyoz
amin caanım
onlarsız hiç olmuyo
çekicez artık needelim
aynı benim ki
ama musab doğduğundan beri tam bir tembel oldu
bir de oğlumu kıskanıyo
geçen gün musaba köfte yapmıştım
niye bana yapmadın falan dedi şakasına
sonra tuz döktü köfteye
ben de kızdım tuz yedirmiyorum diye
o da yedirme zaten çöpe dökecem dedi
ben musabı alıp mutfaktan çıktım
sonra mutfağa gittim baktım tabak boş
bak dedim dediğini yaptı attı çöpe
tabi çok sonra itiraf etti
çöpe dökse israf olacağından yemiş
buarada benim uyku yalan oldu
kız kardeşim aradı çağırdı
musab uyansın anneme gideyim
nasılsa kocişim dışarda
kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?