- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
bende iyiyim çok şükür tatlım...sadece birazcık yorgunum...iki gündür işim acayip yoğun..başımı kaşıyacak vaktim yok ya...busede iyi çok şükür canım..babasıyla oynuyor..öptüm seni bitanem..günaydın leyloşum ii olmaya çalışıyorum işte canım.. sen nasısın busecik nasıl canım
aynen öleee muhabbete başlayınca bazen ben bile şaşırıyorum kaçıncı sayfadayız diye
neden 3. düşükte canım doktuş ihmali yüzünden mi
akşamda ben ve 7 ziyaretçi vardı hatrescimbaşbaşa kaldım ziyaretçilerle...
ben duymadık hiç ziyaretçiler diyetabiii insanın aklına ilk onlar gelir canım
günaydın maonyacım
inşşallahhhhhh canım inşşallahhhhh
nerenin camisini niye temizliyosunuz canım
bugün senin içinde uğurlu bi gün olsun inşşşallahhhhhhhhhhhhhh
Bu sabah beni sabah namazı için sen uyandırdın biliyorsun değil mi? Anlatayım da gül biraz.
Rüyamda görüyorum ki Leyloş sen arkamdasın seni göremiyorum sadece sesini duyuyorum ve ellerini görüyorum, derin cam bir kase içinde ampul floresan lambalar var ya onlardan bir kaç tanesini elinle bana uzatarak " hadi kalk sabah namazını kaçıracaksın yoksa "
Bu sesle uyandım ama o floresan lambaları bana niye verdin kız, anlamadım da sana sorayım belki söylersin diye
Gırgır bir tarafa da lambalar gecemizi aydınlatır ya namazlarımız da öteki tarafımızı böyle aydınlatacak mesajını çıkardım kendimce, hem komik hem de çok anlamlı geldi bana düşününce:44::44::44::44:
Bu arada nasılsın Leyloşum , Busem nasıl, artık topiğin müdavimlerinden biri olmaktan caydın mı?
ohhhhhhhhhh sefan olsun...bende buseye gangnam style yi açtım..dans ediyor kuzum...selam kızlarrrrrrrrr
bugün dışarda işlerim vardı hallettim yemeğimi ocağa koydum türk kahvemi yaptım ve geldimbakayım neler konuşmuşsunuz
BEN ve busede seni özledi tatlişim..nasılsın zeloşum..umarım iyisin canım...efsunum hiç uğraşma tatlım kimseye yaranamassın hele bu kv deyse hiç yaranamassın benim tepemdekide aynıydı altlı üstlü oturuyoduk şimdi ayrı oturuyozda kafam biraz rahat seninde tek çaren zamanı gelince ayrı eve çıkmak canım
önemli bişey çıkmamasına sevindim maonimtatlım Allah hayrını kabul etsin
ah kuzu bu haftam yoğun geçti hiç dinlenemedim:18::18::18::18:
gece kuşu seni o saate kadar uyumassan tabi uzaylılar geldi sanırsın
olsun canım varsın olsunda iğne vurul sonuçta geçiçi bi süre bebişini kucağına alınca hepsini unutursun
leyloşum karşılaşamaz olduk özledim kıj seni busemi çok öp tatlım
o zaman takmıcan şekerrrrrrrrrrrr
maonim tatlım bu insanlar resmen cadı olmuşlariçlerine şeytan kaçmış neden birilerini üzmeye çalışırlarki nasıl kalp var bunlarda benim kaynanada görümcem doğum yaptığında anne hayırlı olsun dediğimde hiç yüzüme bakmadan yarım ağızla Allah sanada versin demişti sanki kendimi dilenci gibi hissetmiştim insanın içine işliyo unutamıyo ama elden bi şeyde gelmiyo Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş.
aynen canım bi gece yatıyolar 9 ay sonra çocuğu kucaklarına alınca kendi başarıları sayıyolaroysa Rabbimin gücü ve hediyesi herşey Rabbimin isteği doğrultusunda gelişir
oh sefanız olsun canım
evet tatlım hepsi bi imtihan Rabbim başarıyla geçmemizi nasip etsin inş.
evet kuzu ya kimse bi şey demesede insan yinede bir şeyin eksik olduğunu biliyo
edanım tatlım uyku havası var insan ne kadar uyusa genede uykulu oluyokuzu bende tüplerde göbekten yaptım hiç iz kalmadı
saram kuşum başınız sağ olsunsanada çok geçmiş olsun kuzu kendine dikkat et bide oralarda hastalanma
öyle daha güzel canım iki kere uğraşcana bir kerede büyütürsün meleklerini
sara hala gelmemiş topice..sanırım cenazeleri vardı..Allah rahmet eylesin saram...çabuk gel topice kendini özletme tatlım...