Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende iyiyim çok şükür tatlım...sadece birazcık yorgunum...iki gündür işim acayip yoğun..başımı kaşıyacak vaktim yok ya...busede iyi çok şükür canım..babasıyla oynuyor..öptüm seni bitanem..
hatresim gece açıktamı kaldın tatlişim sen..florasan lamba ha şaka bir yana...demekki seni namaza kaldırmışlar hatresim..ALLAH NAMAZLARIMIZI KABUL EYLESİN TATLIM..
selam kızlarrrrrrrrr
bugün dışarda işlerim vardı hallettim yemeğimi ocağa koydum türk kahvemi yaptım ve geldimbakayım neler konuşmuşsunuz
ohhhhhhhhhh sefan olsun...bende buseye gangnam style yi açtım..dans ediyor kuzum...
BEN ve busede seni özledi tatlişim..nasılsın zeloşum..umarım iyisin canım...

sara hala gelmemiş topice..sanırım cenazeleri vardı..Allah rahmet eylesin saram...çabuk gel topice kendini özletme tatlım...

yetercim herzaman dualarinda olacaksin allah hakkinda hayirlisini nasip eylesin insallah bu sefer hamileyimmm diye yazmak nasip olur

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hem kendim için hemdeeeee tüm anne olmak isteyen dostlarım için

hatresim dua çiçeğinden benimde vardı akşamları açılıyordu
ama ilginç olanı görümcemin kızı var ayağından özürlü her sene bana gelir 1 ay kalırdı
o varken dua çiçeçiğim daha çok yukarıya kalkıyordu

canım ben halen resim nasıl yüklenir bilmiyorum
boyutu büyükse küçültemiyorum küçükse anca yüklüyorum
sen başarmışın
darısı benim başıma:44:

Allah ayırmasın canım

kuzu seninki abartmış yanidesene harbiden iki çocuğun var senin arada eşinide pışpışla baride tam olsun
amin canım sağol
öyle valla 2 çocuğum var da anlayan yok
eşim bazen 3 çocuk kadar zorluyo
bu aralar hiç pışpışlama modunda değilim
kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var

canım sen tüp mü yapıyosun?
inş hayırlısıyla bu sefer olur tatlım
rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin

bugün geçen gün doğum yapan eşimin kuzeninin yanına gidicemmmm.hep hayal etmiştim o doğurduğunda benimd ekanrım iyce çıkarr son aylarım olur dieeekısmet olmadı işte.
kendimden ziyade şimdi ordakilerinnn laf sokmalarından ve acıyan gözler altında sevinmelerinden çok rahatsız olucammmhemen gidip gelseydik kalbim sıkışıo resmen

maonim kuzum ben öyle durumlarda daha güçlü olmaya çalışıyom bence sende kendine eziyet etme git gül şakalaş eğlenceye çevir bebişide sev ovvvv ne güzel kokuyodur o şimdikimseye aldırma seni üzmeye çalışan senin dostun değildir senin kafaya takacağın kadar kıymetlide değildir seni takmayan üzmeye çalışan direk çöpe
kızzlar 5000.sayfaya geliyoz oleyyyyyy
oleyyyyyyyyyyyyy
kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var
Rabbim yar ve yardımcın olsun bu sefer bebişin gelsin inş. canımdualarımız hep seninle

merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM
hayırlı olsun yeterim emeklerin boş çıkmasın inş.
merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın

saram canım bizde seni çok özledik biran önce gel tatlım

kızlar biraz uyudum şimdide kendime bi türk kahvesi yaptım geldim ama kimsecikler yokkkkkkkkkkk

bende çok merak ettim seni tabi özledimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…