rabbim yüzünü güldürsünnn inşşşşşşş
Sen de haklısın canım bir ara ben de sıkıntıdan gündüz 12 lere kadar uyurdum , inşallah sen de arzuladığın gibi bir evde yaşarsın eşinle canım menimHem bebek konusunu takma kafana vakti gelince gelir o merak etme
Sana da canım, pozitif enerjin hiç bitmesin emi akşama gecikme bu aralar topici benle sen idare ediyoruz ha bi de maonya
Allah kabul etsin canım ne güzel bizim yerimizede dinle
efsunum valla bende eşim gidince uyuyomama seni daha güçlü görüyorum artık canım benimmmmm
Allah kabul etsin canımbende sürekli kılmak istiyorum namazlarımı ama bi türlü istikrar sağlıyamıyorum canım oysa şu dünyada bize amellerimiz kalcak bunu da biliyorum ama şeytan hep sonra kıl daha var diyo işimde yorucu kendimi bulduğum yere atıyorum
kız bu ne enerjiokurken bile yarım saat geçiyo enerjin hiç bitmesin şekerrrrrrrrr
seni gezentiüzülme balım bak bizimde evimiz yok gayret ediyoz almak için ama Rabbim bilir bi gün belki
kuzu bende kavgalı çıktım evimiz vardı ama kayınpederle anlaşamadık çıktık oda evimizi sattı ama bize bi şey vermedi dünya kadarda masraf etmiştik eveherşeyin hayırlısı demek anneanne 15 gündür yıkanmıyo hı hayrına yıkayıver kız belki kendi yapamıyodur banyosunu:26: hayrın nerden gelceği bellimi olur hem aranız düzelir onlar yaşlılar insan oğlu doğar büyür küçülür ve ölür insan önce çocuk sonra yetişkin sonra tekrar çocuk olur seninkilerde tekrar çocuk olmuş sabret tatlım mükafatını alrsın eminim
kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var
bende iyiyim çok şükür tatlım...sadece birazcık yorgunum...iki gündür işim acayip yoğun..başımı kaşıyacak vaktim yok ya...busede iyi çok şükür canım..babasıyla oynuyor..öptüm seni bitanem..
bugün geçen gün doğum yapan eşimin kuzeninin yanına gidicemmmm.hep hayal etmiştim o doğurduğunda benimd ekanrım iyce çıkarr son aylarım olur dieeekısmet olmadı işte.kendimden ziyade şimdi ordakilerinnn laf sokmalarından ve acıyan gözler altında sevinmelerinden çok rahatsız olucammm hemen gidip gelseydik kalbim sıkışıo resmen
merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM
efsun napıonnn kızzz.
biz eşimin bi arkadşaının düğününe gittik.ben çok sıkıldım.bizden sonra evlenen arkadaşlarının eşleri ya hamile yada bebekleri kucaklarında doğal olarak hep gebelik ve bebeklerden konuşuyorlarrr.allah herkese çok versin içinde bizede versin 4 yıl olana çok fazla gelio çok şaşırıolarrr çok tuaf tepki veriolar daha yokmu die.gerçekten başına gelmeyen kimse bilmio.düğünden erken çıktılar onlar birinin evine gidip kahve içeceklerdi ben eşime benim halim yok dedim eve geldikkk nereye kadar kaçacam bilmiyrm.asosyal oldum
çok güzelmiş çiçeklerin canım
ben çok severim
geçen sene bir tane menekşe almıştım
niye bilmiyorum ama kurudu
çok üzülmüştüm
ayrıca yüklemeyi başarmana sevindim
Kocaların işi hatunları sinir etmek sankikim olacak sevgili kocam
diyeceğini diyo sonra ne dedimki diyo
prensesim boş ver kocaları ciddiye alsak dünyada yüzümüz gülmezonlar çocuk gibiler biz idare etcez onları ama sorsan kimseyi beğenmezler sözlerini duyma ben öyle yapıyom
hatressssssssss maonyaaaaaaaaaaa hani idareciler nerdesiniz
kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var
hatresim dua çiçeğinden benimde vardı akşamları açılıyordu
ama ilginç olanı görümcemin kızı var ayağından özürlü her sene bana gelir 1 ay kalırdı
o varken dua çiçeçiğim daha çok yukarıya kalkıyordu
canım ben halen resim nasıl yüklenir bilmiyorum
boyutu büyükse küçültemiyorum küçükse anca yüklüyorum
sen başarmışın
darısı benim başıma:44:
merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM
bende kendime çay demledim zelalimmm.bi yandanda şal örüyorum
valla yapacak bişey olmuyo iş güç bitince bende uyuyorum napemhep hayallerimi süslüyordu evlenince olacak diye ama gözüm o kdr körmüş kii anlayamamışım malesef aynı evi kabul ederken valla eşimle başbaşa olmasam enerjim hiç bitmezde evdekiler enerji bırakmıyolar ki bende sünger gibi çekiyolar enerjimi...
sizin içinde dinledim canım hoca o kdr güzel anlattı kiii valla yine gitmek istiyorum...
evet artık daha güçlüyüm sanırım zaten ya kendimi kandırıyorum yada gerçekten güç topluyorum hayatıma karşı....
bende çok sağlayamıyorum o istikrarı elimden geldiği kadarıyla aksatmamaya çalışıyorum ama bazen beceremiyorum uyuyorum o şeytana
valla ben kiraya bile razıydım bi ara kiii kirayı bırak benim annemin suan boşta dairesi bile varsıkıntı o değildi bizde bizim sıkıntımız vicdan oldu
anammmm sizi evi mi sattıama niyeee o satıyo tapu onun üstüneydi demi
yıkattırmaz canım anneanne başkasına sanki onda olan bende yokamannn düzelmesin gerek yok ben onun için elimden geleni yapıyorum
ben onları kabul ettim ayrı ayrı odalarını kabul ettim benim yerimde başkası olsa onlara ayrı oda moda da vermezdi bunları düşünüpte şükretsinler bana laf edeceklerine...
alırım inşşallahhhh zelal ablam inşşallahhh aynen çocuk gibi oldular zaten hiç bişeyi kabul etmiyolar...
dualarımız seninle canımmmm inşşallahh hayırlısıyla bu defa rabbim versin bebişini sana...
bende seni öptüm canım inşşallah yogunlugun bi an önce biterde uzun uzun sohbetcikler ederiz yineeeee
canım güçlü ol nolursun üzülme
bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik sara ablam yaaaa sende kendine çokkk dikkat et olurmuuuu öptüm kocamannnnn
hayırlı uğurlu olsun yetercim...
çok güzelmiş çiçeklerin canım
ben çok severim
geçen sene bir tane menekşe almıştım
niye bilmiyorum ama kurudu
çok üzülmüştüm
ayrıca yüklemeyi başarmana sevindim
Kocaların işi hatunları sinir etmek sankikim olacak sevgili kocam
diyeceğini diyo sonra ne dedimki diyo
prensesim boş ver kocaları ciddiye alsak dünyada yüzümüz gülmezonlar çocuk gibiler biz idare etcez onları ama sorsan kimseyi beğenmezler sözlerini duyma ben öyle yapıyom
hatressssssssss maonyaaaaaaaaaaa hani idareciler nerdesiniz
hatresim dua çiçeğinden benimde vardı akşamları açılıyordu
ama ilginç olanı görümcemin kızı var ayağından özürlü her sene bana gelir 1 ay kalırdı
o varken dua çiçeçiğim daha çok yukarıya kalkıyordu
canım ben halen resim nasıl yüklenir bilmiyorum
boyutu büyükse küçültemiyorum küçükse anca yüklüyorum
sen başarmışın
darısı benim başıma:44:
merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
bende kendime çay demledim zelalimmm.bi yandanda şal örüyorum
valla yapacak bişey olmuyo iş güç bitince bende uyuyorum napemhep hayallerimi süslüyordu evlenince olacak diye ama gözüm o kdr körmüş kii anlayamamışım malesef aynı evi kabul ederken valla eşimle başbaşa olmasam enerjim hiç bitmezde evdekiler enerji bırakmıyolar ki bende sünger gibi çekiyolar enerjimi...
sizin içinde dinledim canım hoca o kdr güzel anlattı kiii valla yine gitmek istiyorum...
evet artık daha güçlüyüm sanırım zaten ya kendimi kandırıyorum yada gerçekten güç topluyorum hayatıma karşı....
bende çok sağlayamıyorum o istikrarı elimden geldiği kadarıyla aksatmamaya çalışıyorum ama bazen beceremiyorum uyuyorum o şeytana
valla ben kiraya bile razıydım bi ara kiii kirayı bırak benim annemin suan boşta dairesi bile varsıkıntı o değildi bizde bizim sıkıntımız vicdan oldu
anammmm sizi evi mi sattıama niyeee o satıyo tapu onun üstüneydi demi
yıkattırmaz canım anneanne başkasına sanki onda olan bende yokamannn düzelmesin gerek yok ben onun için elimden geleni yapıyorum
ben onları kabul ettim ayrı ayrı odalarını kabul ettim benim yerimde başkası olsa onlara ayrı oda moda da vermezdi bunları düşünüpte şükretsinler bana laf edeceklerine...
alırım inşşallahhhh zelal ablam inşşallahhh aynen çocuk gibi oldular zaten hiç bişeyi kabul etmiyolar...
dualarımız seninle canımmmm inşşallahh hayırlısıyla bu defa rabbim versin bebişini sana...
bende seni öptüm canım inşşallah yogunlugun bi an önce biterde uzun uzun sohbetcikler ederiz yineeeee
canım güçlü ol nolursun üzülme
bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik sara ablam yaaaa sende kendine çokkk dikkat et olurmuuuu öptüm kocamannnnn
hayırlı uğurlu olsun yetercim...
Kızlar hepinize hayırlı ve mutlu pazarlar, hadi uyanın da gelin
Menekşeler çok nazlıdır prensesim sen de benim gibi yap yeniden ek, çiçeklerim benim diğer çocuklarım onlayı çok seviyoyummmm
Kocaların işi hatunları sinir etmek sanki
Ben de diyorum kocasını idare etmesi gereken bir ben mi varım diye, meğersem çokmuşşşşşşş
Biz burdayız da seni göremiyoruz Zeloş Hanım
Namaz konusunda da şeytana niye prim veriyorsun Zeloş
Canım Allah ellerini boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah bu kez alırsın yavrunu kucağına
Allah Allah acaba görümcen çiçeği kendine aşık mı etti nedir
Canım resim yüklemeyi önceden de çok denedim,Sara da sağolsun çok yardım etmeye çalıştı ama olmamıştı. Ama daha sonra sitede bulduğum bu adresten tekrar araştırdım ve yaptım,bağlantı adresini sana da veriyorum buraya tıkla nasıl yapıldığını görürsün umarım sen de yaparsın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik...rkadaslar.html (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)
bu topicin 4. sayfasındaki http://www.kadinlarkulubu.com/teknik...rogramsiz.html (Büyük Fotograflari küçültmek (programsız))
İyi olmana sevindim canım çok bekletme gel emi
Yeterim Allah yardımcın olsun yakında ben de başlıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:
Nasılmış bu şalın Maonya at resmini de görelim, ben de bolero örüyorum, bir yandan da iğne oyasıyla yazma
Efsuncum eşinle mutluluğunu Rabbim daim etsin , bi de hayırlısıyla en yakın zamanda bebişin de gelsin inşallah.
sağol canım allah razı olsunnnnnn YAAA ÇOK SEVNDİM ADINA İNŞŞŞŞ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUNNNKK DEN BİR ARKADAŞIM VAR ODA ADANADA BAŞLADI DÜN YAZMIŞ YETER KIRKIMIZ KARIŞACAK DİYE ÇOK HOŞUMA GİTTİ HADİ SNEİNLEDE KARIŞSIN KIRKIMIZ
[ı]amin canım amin ,hadi hakkımızda hayırlısı, kız ben tedaviden çok korkuyorum ya:18::18::18:
şu yumurta toplama işi beni çok kötü yapıyor, bünyem zorlanıyor, seninde 6. Olacakmış inşalllah canım rabbim ellerimizi boş bırakmaz seninde benimde ,tüm isteyen arkadaşların da inşallah[/ı]
canımmmmmm evet zor bir süreç ama olsun sonu güzel olsun inşşşşş 6 . Denme inşşşşş güzel sonuçlansınnnnn
sende korkma bebişler için her şey
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
son_ece
Ececim biz seninle pek tanışmıyoruz ama hg,nasılsın canım?
Amin canım amin ,hadi hakkımızda hayırlısı, kız ben tedaviden çok korkuyorum ya:18::18::18:
Şu yumurta toplama işi beni çok kötü yapıyor, bünyem zorlanıyor, seninde 6. olacakmış İNŞALLLAH canım rabbim ellerimizi boş bırakmaz seninde benimde ,tüm isteyen arkadaşların da inşallah
gunaydin kizlar
ben teyzemle borulceme bebek hayirlamaya gidiyorum gorusuruz aksama...opuyorum sizi
gunaydin kizlar
ben teyzemle borulceme bebek hayirlamaya gidiyorum gorusuruz aksama...opuyorum sizi
Zaten korksam ne olacak ki korkunun ecele faydası yokAllah emeklerimizin karşılığını nasip etsin de hayırlısıyla onları da atlatacağız inşallah.
mrb canım evet pek tanışıgımız yok ama olsun tanışırız h.b canım iyiyim sen nasılsın hemen hemen bende 3 seneye yakındır bu topige gelmekteyim sabırla bekleyenlerdendim rabbime şükürler olsu n ben muradıma erdim rabbim tüm bekleyenlerin muradını nasip eder inşallah kimseyi boş kucakla bırakmaz beklemenin ne zor oldugunu çok iyi bilirim 12 sene bekledim kızlar dün gece tek tek sayfaları okumaya çalıştım valla o kadar çok sohbet etmişiniz ki bazılarında atladım valla gerçi hepsini atlasamda olur sabaha aklımda bişi kalmadı ama olsun sizlerin iyi oldugunuzu ögrendim ya yeter sanırım leylanın bıdık hastaymış çok geçmiş olsun leylacım rabbim acil şifalar versinn yetercim tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla güzel haberinide bizlere söylemek nasip olur
Sağol ececim teşekkür ediyorum
canım sende tedaviye başlamışsın sanırım seninkide hayırlı olsun rabbim inşallahhhh inşallahhhh muradınızı hakkınızda hayırlı eder
İyi gezmeler demeyeceğim çünkü bu saatte gezmen sona ermiştir eve dönmüşsündür belki:44:Güzel geçti mi gezmen edacım?Bulantıların geçmiştir umarım.gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?