Sabırla Bebeğini Bekleyenler

efsun napıonnn kızzz.
biz eşimin bi arkadşaının düğününe gittik.ben çok sıkıldım.bizden sonra evlenen arkadaşlarının eşleri ya hamile yada bebekleri kucaklarında doğal olarak hep gebelik ve bebeklerden konuşuyorlarrr.allah herkese çok versin içinde bizede versin 4 yıl olana çok fazla gelio çok şaşırıolarrr çok tuaf tepki veriolar daha yokmu die.gerçekten başına gelmeyen kimse bilmio.düğünden erken çıktılar onlar birinin evine gidip kahve içeceklerdi ben eşime benim halim yok dedim eve geldikkknereye kadar kaçacam bilmiyrm.asosyal oldum

valla yapacak bişey olmuyo iş güç bitince bende uyuyorum napem hep hayallerimi süslüyordu evlenince olacak diye ama gözüm o kdr körmüş kii anlayamamışım malesef aynı evi kabul ederken valla eşimle başbaşa olmasam enerjim hiç bitmezde evdekiler enerji bırakmıyolar ki bende sünger gibi çekiyolar enerjimi...

sizin içinde dinledim canım hoca o kdr güzel anlattı kiii valla yine gitmek istiyorum...

evet artık daha güçlüyüm sanırım zaten ya kendimi kandırıyorum yada gerçekten güç topluyorum hayatıma karşı....

bende çok sağlayamıyorum o istikrarı elimden geldiği kadarıyla aksatmamaya çalışıyorum ama bazen beceremiyorum uyuyorum o şeytana

valla ben kiraya bile razıydım bi ara kiii kirayı bırak benim annemin suan boşta dairesi bile var sıkıntı o değildi bizde bizim sıkıntımız vicdan oldu
anammmm sizi evi mi sattı ama niyeee o satıyo tapu onun üstüneydi demi
yıkattırmaz canım anneanne başkasına sanki onda olan bende yok amannn düzelmesin gerek yok ben onun için elimden geleni yapıyorum
ben onları kabul ettim ayrı ayrı odalarını kabul ettim benim yerimde başkası olsa onlara ayrı oda moda da vermezdi bunları düşünüpte şükretsinler bana laf edeceklerine...
alırım inşşallahhhh zelal ablam inşşallahhh aynen çocuk gibi oldular zaten hiç bişeyi kabul etmiyolar...

kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var

dualarımız seninle canımmmm inşşallahh hayırlısıyla bu defa rabbim versin bebişini sana...

bende seni öptüm canım inşşallah yogunlugun bi an önce biterde uzun uzun sohbetcikler ederiz yineeeee

canım güçlü ol nolursun üzülme

merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın

bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik sara ablam yaaaa sende kendine çokkk dikkat et olurmuuuu öptüm kocamannnnn

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM

hayırlı uğurlu olsun yetercim...

napem canım ablamın görümcoşuna oturmaya gittim bugün yegenlerin resimlerini çektim face atıom
ölee ortamlar bogucu oluyor biraz ama olsun sen güçlü ollll moralini iii tut fazla takmamaya çalış oda büyük etkenmiş çünkü maonyammm
aminnnn canım tüm hasrtele bekleyenlere versin inşşallahhhh
yaaaaaaaaaaa su insanların söleee tepki vermesi delirtiyor beniii kendilerinin olmama ihtimallerini neden hiç düşünmezler kiii
bi kendilerini bizim yerimize koyarak düşünebilseler bak neler oluyo o zmn sus pus nası kalıyolar
sende haklısın canım sana destek değilde köstek oluyorlar resmen bence o arkadas eşleri
valla benim eşimin arkadasların hanımları ölee davranmıyorlar hiç sükürler olsun...
bi arkadasın arkadasının 5 yıl sonra olmuş herhangi bi sağlık sıkıntısı bile yokken bizimkilerde de vardır bi hayır gelecek zmnları...
üzülmemeye çalışmamız lasım güçlü olmamız lasım başka çaremiz yok çünkü
eşim diyorki bak onların ki 5 yıl olmuş bizimki daha 1.5 yıl ne ki diyor sabırlı ol Rabbimin bi bildiği vadır diyor

Kızlar hepinize hayırlı ve mutlu pazarlar, hadi uyanın da gelin

çok güzelmiş çiçeklerin canım
ben çok severim
geçen sene bir tane menekşe almıştım
niye bilmiyorum ama kurudu
çok üzülmüştüm
ayrıca yüklemeyi başarmana sevindim

Menekşeler çok nazlıdır prensesim sen de benim gibi yap yeniden ek, çiçeklerim benim diğer çocuklarım onlayı çok seviyoyummmm

kim olacak sevgili kocam
diyeceğini diyo sonra ne dedimki diyo
Kocaların işi hatunları sinir etmek sanki

prensesim boş ver kocaları ciddiye alsak dünyada yüzümüz gülmezonlar çocuk gibiler biz idare etcez onlarıama sorsan kimseyi beğenmezler sözlerini duyma ben öyle yapıyom

Ben de diyorum kocasını idare etmesi gereken bir ben mi varım diye, meğersem çokmuşşşşşşş

hatressssssssss maonyaaaaaaaaaaa hani idareciler nerdesiniz

Biz burdayız da seni göremiyoruz Zeloş Hanım
Namaz konusunda da şeytana niye prim veriyorsun Zeloş

kızlar adet oldum merkezi aradım yarın gel dedilerrr maraton başlıyor dualrınıza her zamnakinden hada çok ihityacım var

Canım Allah ellerini boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah bu kez alırsın yavrunu kucağına

Allah Allah acaba görümcen çiçeği kendine aşık mı etti nedir
Canım resim yüklemeyi önceden de çok denedim,Sara da sağolsun çok yardım etmeye çalıştı ama olmamıştı. Ama daha sonra sitede bulduğum bu adresten tekrar araştırdım ve yaptım,bağlantı adresini sana da veriyorum buraya tıkla nasıl yapıldığını görürsün umarım sen de yaparsın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik...rkadaslar.html (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)
bu topicin 4. sayfasındaki http://www.kadinlarkulubu.com/teknik...rogramsiz.html (Büyük Fotograflari küçültmek (programsız))

merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın

İyi olmana sevindim canım çok bekletme gel emi

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün has gittim ve 6. tüp bebek tedavimiz başladııııı hayırlısı bakalımmmmm İYİ DİLEKELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM

Yeterim Allah yardımcın olsun yakında ben de başlıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

bende kendime çay demledim zelalimmm.bi yandanda şal örüyorum

Nasılmış bu şalın Maonya at resmini de görelim, ben de bolero örüyorum, bir yandan da iğne oyasıyla yazma

Efsuncum eşinle mutluluğunu Rabbim daim etsin , bi de hayırlısıyla en yakın zamanda bebişin de gelsin inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize hayırlı ve mutlu pazarlar, hadi uyanın da gelin

çok güzelmiş çiçeklerin canım
ben çok severim
geçen sene bir tane menekşe almıştım
niye bilmiyorum ama kurudu
çok üzülmüştüm
ayrıca yüklemeyi başarmana sevindim

Menekşeler çok nazlıdır prensesim sen de benim gibi yap yeniden ek, çiçeklerim benim diğer çocuklarım onlayı çok seviyoyummmm

kim olacak sevgili kocam
diyeceğini diyo sonra ne dedimki diyo
Kocaların işi hatunları sinir etmek sanki

prensesim boş ver kocaları ciddiye alsak dünyada yüzümüz gülmezonlar çocuk gibiler biz idare etcez onlarıama sorsan kimseyi beğenmezler sözlerini duyma ben öyle yapıyom

Ben de diyorum kocasını idare etmesi gereken bir ben mi varım diye, meğersem çokmuşşşşşşş

hatressssssssss maonyaaaaaaaaaaa hani idareciler nerdesiniz

Biz burdayız da seni göremiyoruz Zeloş Hanım
Namaz konusunda da şeytana niye prim veriyorsun Zeloş

Canım Allah ellerini boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah bu kez alırsın yavrunu kucağına

Allah Allah acaba görümcen çiçeği kendine aşık mı etti nedir
Canım resim yüklemeyi önceden de çok denedim,Sara da sağolsun çok yardım etmeye çalıştı ama olmamıştı. Ama daha sonra sitede bulduğum bu adresten tekrar araştırdım ve yaptım,bağlantı adresini sana da veriyorum buraya tıkla nasıl yapıldığını görürsün umarım sen de yaparsın canım
KK Yönetimden Mesaj Var ! Öneriler, sorular ?
Sitede yaşadığınız sorunlar
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/teknik...rkadaslar.html (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)
bu konunun 4.sayfasındaki
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/124461-buyuk-fotograflari-kucultmek-programsiz.html

merhaba kızlar çok yoğun olduğumdan gelemiyorum
ben iyi sayılırım sizleri çok özledim kendinize iyi bakın

İyi olmana sevindim canım çok bekletme gel emi

Yeterim Allah yardımcın olsun yakında ben de başlıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

bende kendime çay demledim zelalimmm.bi yandanda şal örüyorum

Nasılmış bu şalın Maonya at resmini de görelim, ben de bolero örüyorum, bir yandan da iğne oyasıyla yazma

Efsuncum eşinle mutluluğunu Rabbim daim etsin , bi de hayırlısıyla en yakın zamanda bebişin de gelsin inşallah.

Son düzenleme:

sağol canım allah razı olsunnnnnn YAAA ÇOK SEVNDİM ADINA İNŞŞŞŞ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUNNN KK DEN BİR ARKADAŞIM VAR ODA ADANADA BAŞLADI DÜN YAZMIŞ YETER KIRKIMIZ KARIŞACAK DİYE ÇOK HOŞUMA GİTTİ HADİ SNEİNLEDE KARIŞSIN KIRKIMIZ

Amin canım amin ,hadi hakkımızda hayırlısı, kız ben tedaviden çok korkuyorum ya:18::18::18:
Şu yumurta toplama işi beni çok kötü yapıyor, bünyem zorlanıyor, seninde 6. olacakmış İNŞALLLAH canım rabbim ellerimizi boş bırakmaz seninde benimde ,tüm isteyen arkadaşların da inşallah

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

hatres,
son_ece
Ececim biz seninle pek tanışmıyoruz ama hg,nasılsın canım?

canımmmmmm evet zor bir süreç ama olsun sonu güzel olsun inşşşşş 6 . Denme inşşşşş güzel sonuçlansınnnnn
sende korkma bebişler için her şey

canımmmmmm evet zor bir süreç ama olsun sonu güzel olsun inşşşşş 6 . Denme inşşşşş güzel sonuçlansınnnnn
sende korkma bebişler için her şey

Zaten korksam ne olacak ki korkunun ecele faydası yokAllah emeklerimizin karşılığını nasip etsin de hayırlısıyla onları da atlatacağız inşallah.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

hatres,
son_ece
Ececim biz seninle pek tanışmıyoruz ama hg,nasılsın canım?

mrb canım evet pek tanışıgımız yok ama olsun tanışırız h.b canım iyiyim sen nasılsın hemen hemen bende 3 seneye yakındır bu topige gelmekteyim sabırla bekleyenlerdendim rabbime şükürler olsu n ben muradıma erdim rabbim tüm bekleyenlerin muradını nasip eder inşallah kimseyi boş kucakla bırakmaz beklemenin ne zor oldugunu çok iyi bilirim 12 sene bekledim kızlar dün gece tek tek sayfaları okumaya çalıştım valla o kadar çok sohbet etmişiniz ki bazılarında atladım valla gerçi hepsini atlasamda olur sabaha aklımda bişi kalmadı ama olsun sizlerin iyi oldugunuzu ögrendim ya yeter sanırım leylanın bıdık hastaymış çok geçmiş olsun leylacım rabbim acil şifalar versinn yetercim tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla güzel haberinide bizlere söylemek nasip olur

canım sende tedaviye başlamışsın sanırım seninkide hayırlı olsun rabbim inşallahhhh inşallahhhh muradınızı hakkınızda hayırlı eder

gunaydin kizlar

ben teyzemle borulceme bebek hayirlamaya gidiyorum gorusuruz aksama...opuyorum sizi

Zaten korksam ne olacak ki korkunun ecele faydası yokAllah emeklerimizin karşılığını nasip etsin de hayırlısıyla onları da atlatacağız inşallah.

inşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşş rabbim hepimizin emklerinin karşılığını versinnnnnnn

12 sene ha:44:dile kolay, bayağı bir beklemişsiniz ama değmişCanım kız mı erkek mi çocuğun,ş imdi ne kadarlık? Allah bağışlasın sana ve eşine. Canım benim de hamdolsun rabbime bir kızım var 2,5 yaşında , Allah izin verirse eğer kızımın kardeşi olsun, bu dünya da bizden sonra Mevlam yalnız bırakmasın inşallah diyerek karar verdik ikinciye, bu adetimle eğer bir aksilik olmazsa biz de başlıyoruz inşallah.

canım sende tedaviye başlamışsın sanırım seninkide hayırlı olsun rabbim inşallahhhh inşallahhhh muradınızı hakkınızda hayırlı eder
Sağol ececim teşekkür ediyorum

gunaydin kizlar

ben teyzemle borulceme bebek hayirlamaya gidiyorum gorusuruz aksama...opuyorum sizi
İyi gezmeler demeyeceğim çünkü bu saatte gezmen sona ermiştir eve dönmüşsündür belki:44:Güzel geçti mi gezmen edacım?Bulantıların geçmiştir umarım.

Eşimle Kültürpark' a doğru yürüyüş yaptık eve de yürüyerek döndük, bir helaklık çöktü üzerime, daha doğrusu tatlı bir yorgunluk, Rana' da bayağı bir yürüdü arabasına koyar koymaz yolda uyudu hala uyumaya devam

Sizler nerelerdesiniz kızlar:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…