Sabırla Bebeğini Bekleyenler

olsun canim gec oldu temiz oldu cevabin evet guzeldi annemde geldi oraya sonra burda forum avm ye var eve gelirken oraya ugradik annem bana batikten kaban aldi sagolsun sozu vardi....esim geldi bizi aldi suan arkadaslariyla maca gitti annem bugun bizde kalcak oturuyoruz kv aradi simdi oda geliyomus...

mide bulantima gelince evet gecti sayilir sabahlari cok hafid oluyor sali gunu dr a gitcem gelismeleri yazarim

Son düzenleme:
başlığa yeteeeeer yzmamışsın ama iyi gezmeler canımmmmmmmm

caniiiiimmm kusura bakma ne olur ben telden girdigim icin kimin online oldugunu goremiyorum hatresle ece de o an yazistiklari icin orda olduklarini anladim...

yoksa yazardim yeterim gorupte yazmamazlik etmem....

Efsuncum eşinle mutluluğunu Rabbim daim etsin , bi de hayırlısıyla en yakın zamanda bebişin de gelsin inşallah.

amin canım inşşallahhhhhh tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

şalım bitince fotosunu koyucam kızlarrr

iii akşamlar maonyam
nasıl bi şalmış canım bu yaa merak ettim şimdiden pek becerikli değilimdir ama olsun

hayırlı geceler kızlar
yarın misafirlerim var... annem, ablam, ablamın görümcesi, yengem, babamın kuzeni ve kuzenin kızları gelecek oturmaya...
bugünden beri temizlik yapıyorum dip köşe, evi sildim süpürdüm, toz aldım koltuklarımı sildim, mutfak tereğimi, banyo ve wc yi ve de kapılarımın yarısını silldim...
eşimde sağolsun camlarımı sildi yarın sabaha da kapıların kalanlarını ve son olarak banyo ve wc yi tekrar elden geçircem
anaammm yazarken bile yoruldum halimi düşünün siz artık

menümde de

sultan lokumu (kakaolu pudingden yapcam bu defa)
portakallı kek
etmimek tatlısı
mercimek köftesi
patates salatası
rus salatası
milföylü kolay börek
salatalık turşusu (izmirden hediye geldi ufak ufak çok güzel bi turşu)
bide bizim burda kılçıyak diye bi bitki var onu kavurcam soğanla

menüm nası kızlar sizce ????

Bismillahirrahmanirrahim...ALLAH’ım! Bu günümüzün başını hayır ve iyilik, ortasını kurtuluş,sonunu ise başarı eyle. Onu bizim için saadet, şahadet, tövbe, bağışlanma ve imanla neticelendir. ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle ! Amin.

günaydın kızlaaaaaaaar

yeni bi haftaya başlarken tüm kederleri ve üzüntüleri geride bırakarak

yeni umutlarla yeni güzelliklerle dolu bi ömür diliyorum hepimiz için

hepinizi çok özledim ve artık döndüm bugün işbaşı yaptım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

menün süper canım
ellerine sağlık

burdada misafire turşu kavurması kaldırik mendek gibi şeyler yapıyolar ama kılçıyakı duymadım demek o samsuna özgü bi ot çeşidi:44::44::44::44::44::44::44::44:

ben bi geçmişe bakayım geleyim
o zaman kadar sizde gelin kızlar sohbet edek

hoşgeldin sara abla günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kocamannnnn topiğe sıgmayacak bi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

demek istedim birden valla ama biraz uzun oldu sanırsam
bizde seni çok özledik valla

sağol canım gece bi baktım hemen çıktım çok yorgundum ve görümcelerim vardı
nasıl olduğuma gelince yorgunum hemde çok

anladım zaten abla cevap vermeden çıkınca aklı bizde kaldı kaç gündür dedim
yorgunsundur tabiiiii valla cenaze düğün işleri çok yorucu oluyo....

vallaaaaa begendin mi abla yaaaaa inşşallahhh uyumludurlar

yok ablam samsuna özgü değil giresundada var ama adı başka sizde merulcan diyolar buna

Son düzenleme:
sara ablam ben bi markete kadar gidip geliyorum
bi kaç eksiğim var onları alıp gelim kk beni atar sen bak geçmişe geliyorum ben birazdaaannnnnnnnnnnnn

aminn cnm günaydın

günaydın hoşgelidn cnm.nasılsın.başın sağolsun.

herkse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sarammmmmm hoş geldinnnnnnnnnn bende öğleye doğru merkeze gideceğimmmm iğnem için :26::26::26::26:ayağımı ayakabı vurduuu:18::18::18::18: çok acıyorrrr :18::18::18::18:yeni almıştımmmm:44::44::44::44: bende kardeşime verdimmm nasıl ayakabbı giyeceğim bilemedimmm :26::26::26::26::26:keşke yaz olsaydı yazlık giyerdim

hıııııııııı anladım canım merulcanı bende seviyorum kız çok güzel oluyo bol soğanlı kavur

sara ablam ben bi markete kadar gidip geliyorum
bi kaç eksiğim var onları alıp gelim kk beni atar sen bak geçmişe geliyorum ben birazdaaannnnnnnnnnnnn

tamam canım benim

aminn cnm günaydın

günaydın hoşgelidn cnm.nasılsın.başın sağolsun.

sağol tatlım hoşbulduk yorgunum maonyam sen nasılsın

yeterim kıymetlim yeniden tedaviye başlamışsın Allah yüzünü bu sefer güldürsün inşallah canım menim
hep umutlu ol pozitif düşün inşllah bu sefer gelecek benim bebeklerin

gunaydin tatli anne ve anne adaylari yeni hafta yeni umutlar sizleri cok ozluyorum ama hic zamanim yok kucuk cadilar birakmiyor 5 dakika oturem yorgun uykusuz gecip gidiyor gunlerim sizi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…