12 sene ha:44:dile kolay, bayağı bir beklemişsiniz ama değmişCanım kız mı erkek mi çocuğun,ş imdi ne kadarlık? Allah bağışlasın sana ve eşine. Canım benim de hamdolsun rabbime bir kızım var 2,5 yaşında , Allah izin verirse eğer kızımın kardeşi olsun, bu dünya da bizden sonra Mevlam yalnız bırakmasın inşallah diyerek karar verdik ikinciye, bu adetimle eğer bir aksilik olmazsa biz de başlıyoruz inşallah.
Sağol ececim teşekkür ediyorum
İyi gezmeler demeyeceğim çünkü bu saatte gezmen sona ermiştir eve dönmüşsündür belki:44:Güzel geçti mi gezmen edacım?Bulantıların geçmiştir umarım.
başlığa yeteeeeer yzmamışsın amaiyi gezmeler canımmmmmmmm
12 sene ha:44:dile kolay, bayağı bir beklemişsiniz ama değmişCanım kız mı erkek mi çocuğun,ş imdi ne kadarlık? Allah bağışlasın sana ve eşine. Canım benim de hamdolsun rabbime bir kızım var 2,5 yaşında , Allah izin verirse eğer kızımın kardeşi olsun, bu dünya da bizden sonra Mevlam yalnız bırakmasın inşallah diyerek karar verdik ikinciye, bu adetimle eğer bir aksilik olmazsa biz de başlıyoruz inşallah.
Sağol ececim teşekkür ediyorum
İyi gezmeler demeyeceğim çünkü bu saatte gezmen sona ermiştir eve dönmüşsündür belki:44:Güzel geçti mi gezmen edacım?Bulantıların geçmiştir umarım.
tşkr ederim canım rabbim herkesin evladını bagışlasın erkek canım benim tosuncuk şuan 6 aylık oldu rabbim kızınızı size bagışlasın güzel duaların için aminnn diyorum canım inşallah 2 cide nasip olurda senin kızına bi kardeş olur
Efsuncum eşinle mutluluğunu Rabbim daim etsin , bi de hayırlısıyla en yakın zamanda bebişin de gelsin inşallah.
şalım bitince fotosunu koyucam kızlarrr
Bismillahirrahmanirrahim...ALLAH’ım! Bu günümüzün başını hayır ve iyilik, ortasını kurtuluş,sonunu ise başarı eyle. Onu bizim için saadet, şahadet, tövbe, bağışlanma ve imanla neticelendir. ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle ! Amin.
Eki Görüntüle 623943
hoş geldin sara ablam nasısın
tekrar başın sağolsun...
hayırlı geceler kızlar
yarın misafirlerim var... annem, ablam, ablamın görümcesi, yengem, babamın kuzeni ve kuzenin kızları gelecek oturmaya...
bugünden beri temizlik yapıyorum dip köşe, evi sildim süpürdüm, toz aldım koltuklarımı sildim, mutfak tereğimi, banyo ve wc yi ve de kapılarımın yarısını silldim...
eşimde sağolsun camlarımı sildiyarın sabaha da kapıların kalanlarını ve son olarak banyo ve wc yi tekrar elden geçircem
anaammm yazarken bile yoruldum halimi düşünün siz artık
menümde de
sultan lokumu (kakaolu pudingden yapcam bu defa)
portakallı kek
etmimek tatlısı
mercimek köftesi
patates salatası
rus salatası
milföylü kolay börek
salatalık turşusu (izmirden hediye geldi ufak ufak çok güzel bi turşu)
bide bizim burda kılçıyak diye bi bitki var onu kavurcam soğanla
menüm nası kızlar sizce ????
günaydın kızlaaaaaaaar
yeni bi haftaya başlarken tüm kederleri ve üzüntüleri geride bırakarak
yeni umutlarla yeni güzelliklerle dolu bi ömür diliyorum hepimiz için
hepinizi çok özledim ve artık döndüm bugün işbaşı yaptım
sağol canım gece bi baktım hemen çıktım çok yorgundum ve görümcelerim vardı
nasıl olduğuma gelince yorgunum hemde çok
menün süper canım ellerine sağlık
burdada misafire turşu kavurması kaldırik mendek gibi şeyler yapıyolar ama kılçıyakı duymadım demek o samsuna özgü bi ot çeşidi:44::44::44::44::44::44::44::44:
aminn cnm günaydınBismillahirrahmanirrahim...ALLAH’ım! Bu günümüzün başını hayır ve iyilik, ortasını kurtuluş,sonunu ise başarı eyle. Onu bizim için saadet, şahadet, tövbe, bağışlanma ve imanla neticelendir. ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle ! Amin.
Eki Görüntüle 623943
günaydın kızlaaaaaaaar
yeni bi haftaya başlarken tüm kederleri ve üzüntüleri geride bırakarak
yeni umutlarla yeni güzelliklerle dolu bi ömür diliyorum hepimiz için
hepinizi çok özledim ve artık döndüm bugün işbaşı yaptım
hoşgeldin sara abla günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kocamannnnn topiğe sıgmayacak bi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
demek istedim birden valla ama biraz uzun oldu sanırsam
bizde seni çok özledik valla
anladım zaten abla cevap vermeden çıkınca aklı bizde kaldı kaç gündür dedim
yorgunsundur tabiiiii valla cenaze düğün işleri çok yorucu oluyo....
vallaaaaa begendin mi abla yaaaaa inşşallahhh uyumludurlar
yok ablam samsuna özgü değil giresundada var ama adı başkasizde merulcan diyolar buna
sara ablam ben bi markete kadar gidip geliyorum
bi kaç eksiğim var onları alıp gelim kk beni atar sen bak geçmişe geliyorum ben birazdaaannnnnnnnnnnnn
aminn cnm günaydın
günaydın hoşgelidn cnm.nasılsın.başın sağolsun.
herkse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sarammmmmm hoş geldinnnnnnnnnnbende öğleye doğru merkeze gideceğimmmm iğnem için :26::26::26::26:ayağımı ayakabı vurduuu:18::18::18::18: çok acıyorrrr :18::18::18::18:yeni almıştımmmm:44::44::44::44: bende kardeşime verdimmm nasıl ayakabbı giyeceğim bilemedimmm :26::26::26::26::26:keşke yaz olsaydı yazlık giyerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?