- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
bende bugün bi akrabamıza bebek göremye gidicem kv ve annemle
herkse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sarammmmmm hoş geldinnnnnnnnnnbende öğleye doğru merkeze gideceğimmmm iğnem için :26::26::26::26:ayağımı ayakabı vurduuu:18::18::18::18: çok acıyorrrr :18::18::18::18:yeni almıştımmmm:44::44::44::44: bende kardeşime verdimmm nasıl ayakabbı giyeceğim bilemedimmm :26::26::26::26::26:keşke yaz olsaydı yazlık giyerdim
hıııııııııı anladım canım merulcanı bende seviyorum kız çok güzel oluyo bol soğanlı kavur
kızlar geçmişe baktım bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti malesef o yüzden özet geçeyim
efsuncum kaynanayı ve anneanneyi boş ver kulaklarına pamuk tıka aynı evde yaşadığınız için başka çaren yok allah onları ıslah etsin
zeloşum benim yokluğumda sende pek gelmemişsin topiğe hayırdır tatlım iyisin bi sorun yok dimi
hatresim resim yüklemeyi öğrenmiş sonunda çok sevindim buna veeeee çiçeklerin çok güzel maşallah
maonya sende kv yi boş ver kolay olmasada takma kafana unutma bizdeen önemlisi yok bunu düyorum ama sende aynısını yapsana de bana
leyloş sultanda bi uğramış bi gitmiş hayırdır kızlar topik bu kadar ihmal edilmez
edacım iğneler acıtıyo demek ama sonu güzel olunca çekilen eziyet te katlanılır oluyo dimi canım
yeterim kıymetlim tedaviye başlamış inşallah bu son olur ve bebeği gelir çektiği bunca zahmete eziyete karşılık Rabbim yüzüne güler inşallah
bu arada kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekküer ederim alıntı yapıp yazacaktım ama kk izin vermedi kusura bakmayın olurmu
günaydın maonyammm
ne çok doğuran var kız sizin cevrede böleee git git bitmedi
hmmm kv ve anne beraberrrr iiii bari canım en azından annişin yanında
benimde misafirlerim gelecek
günaydın canım
vuran ayakkabı nasıl dı ki canım
varsa spor giy onlar çok rahat oluyor koton altındada çok hoş duruyor gerçi ne giyeceksin bilmiyorum ama
yüreği güzel arkadaşım evet bir kez daha başladıkkk inşşşşşşş inşşş hayırlısyla bu defa olurrrrrrkızlar geçmişe baktım bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti malesef o yüzden özet geçeyim
efsuncum kaynanayı ve anneanneyi boş ver kulaklarına pamuk tıka aynı evde yaşadığınız için başka çaren yok allah onları ıslah etsin
zeloşum benim yokluğumda sende pek gelmemişsin topiğe hayırdır tatlım iyisin bi sorun yok dimi
hatresim resim yüklemeyi öğrenmiş sonunda çok sevindim buna veeeee çiçeklerin çok güzel maşallah
maonya sende kv yi boş ver kolay olmasada takma kafana unutma bizdeen önemlisi yok bunu düyorum ama sende aynısını yapsana de bana
leyloş sultanda bi uğramış bi gitmiş hayırdır kızlar topik bu kadar ihmal edilmez
edacım iğneler acıtıyo demek ama sonu güzel olunca çekilen eziyet te katlanılır oluyo dimi canım
yeterim kıymetlim tedaviye başlamış inşallah bu son olur ve bebeği gelir çektiği bunca zahmete eziyete karşılık Rabbim yüzüne güler inşallah
bu arada kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekküer ederim alıntı yapıp yazacaktım ama kk izin vermedi kusura bakmayın olurmu
gunaydin tatli anne ve anne adaylari yeni hafta yeni umutlar sizleri cok ozluyorum ama hic zamanim yok kucuk cadilar birakmiyor 5 dakika oturem yorgun uykusuz gecip gidiyor gunlerim sizi cok
yüreği güzel arkadaşım evet bir kez daha başladıkkk inşşşşşşş inşşş hayırlısyla bu defa olurrrrrr
bazen gülüp geçiyorum sara abla ama bazen dayanamıyorum işte
sebep biz yada bizim ev olsa sıkıntı etmicem ama milletin sıkıntısı bizim evde...
ben en çok ona kızıyorumbanane milletin derdinden yaaaa demiii
benim evimin huzuru niye başkası yüzünden kaçsın kiii neyseeee
dayanmaya çalışıyorum önce kendim ve olursa bebeğim sonra da kocişim için
bu arada dün anneanne ogluna gitti bütün esyalarını toplayıp bi daha gelmeyecekmiş öleee dedi
gunaydin tatli anne ve anne adaylari yeni hafta yeni umutlar sizleri cok ozluyorum ama hic zamanim yok kucuk cadilar birakmiyor 5 dakika oturem yorgun uykusuz gecip gidiyor gunlerim sizi cok
bugün sabah ezanı kalktımm binde bir kalkıom hepimize dua ettim.inşş bu sefer olur cnm
madem oğlu var sizde niye kalıyo ki gitsin oğluna birazda sen rahat et
günaydın cadıcım hep aklımdasın biliyomusun küçük cadılar nasıl resimlerini koysana görelim yeğenlerimizi
bugün sabah ezanı kalktımm binde bir kalkıom hepimize dua ettim.inşş bu sefer olur cnm
sağol canım allah razı olsun inşşallahhh olur önce benden önce bekleyen ablamlara büyüklerime sonra bana inşşallahhh
rabbim sonsuz hazinesinden hepimizi sevindirsin inşşş
amin cnm.daha sırada 2 tane bebek görmemiz varsağol canım Allah razı olsun inşşallahhh olur önce benden önce bekleyen ablamlara büyüklerime sonra bana inşşallahhh
canım benimmmm allah razı olsunnnnn
KIZLARRR BİLİYORSUN YASİN TOPLUYORUM YAAA:26::26::26::26: BİR ÇOK TOPİĞE YAZDIM :26::26::26::26:BANA O KADAR ÇOK TANİDIĞIM TANIMADIĞIM İNSAN DÖNDÜ YASİN OKUYANDA OLDU DUA EDENDEALLAHIM O KADAR BÜYÜKKİ BEN ZATENNN YASİNE BAŞLARKENNN NE KADAR ÇOK NİYETTEN DUA ALIRSAM DİYE BAŞLAMIŞTIMMM O KADAR MUTLU OLDUM O KADAR ÇOK DUYGULANDIM VE AĞLADIM Kİ BENİ HİÇ TANIMAYAN:44::44::44: BİR KEZ BİLE BİRBİRİMİZE MESAJ YAZMADIĞIMIZ HALDE :26::26::26:BANA DUA EDEN NE KADAR ÇOK İNSAN OLDUUUU Eki Görüntüle 624005 RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNN Eki Görüntüle 624005 (azıcık şımarayım AMA NE KADAR SEVİLİYORMUŞUM )NE KADAR ÇOK YÜREĞİ GÜZEL İNSAN VARMIŞŞŞŞ ALAH BÜYÜKKKKKK RABBİM BU KADAR ÇOK İNSANIN DUASINI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞŞŞŞEki Görüntüle 624005
amin cnm.daha sırada 2 tane bebek görmemiz var
endende allah razı olsun cnm benim
canım benimmmm allah razı olsunnnnn
KIZLARRR BİLİYORSUN YASİN TOPLUYORUM YAAA:26::26::26::26: BİR ÇOK TOPİĞE YAZDIM :26::26::26::26:BANA O KADAR ÇOK TANİDIĞIM TANIMADIĞIM İNSAN DÖNDÜ YASİN OKUYANDA OLDU DUA EDENDEALLAHIM O KADAR BÜYÜKKİ BEN ZATENNN YASİNE BAŞLARKENNN NE KADAR ÇOK NİYETTEN DUA ALIRSAM DİYE BAŞLAMIŞTIMMM O KADAR MUTLU OLDUM O KADAR ÇOK DUYGULANDIM VE AĞLADIM Kİ BENİ HİÇ TANIMAYAN:44::44::44: BİR KEZ BİLE BİRBİRİMİZE MESAJ YAZMADIĞIMIZ HALDE :26::26::26:BANA DUA EDEN NE KADAR ÇOK İNSAN OLDUUUU Eki Görüntüle 624005 RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNN Eki Görüntüle 624005 (azıcık şımarayım AMA NE KADAR SEVİLİYORMUŞUM )NE KADAR ÇOK YÜREĞİ GÜZEL İNSAN VARMIŞŞŞŞ ALAH BÜYÜKKKKKK RABBİM BU KADAR ÇOK İNSANIN DUASINI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞŞŞŞEki Görüntüle 624005
yaaa bizim tokiden alınan ev anneannenin hakkıymış o yüzden bizimle
evi eşime vermiş taksitleri öde senin olsun bende sizinle kalim demiş işte 4 sene önce
canım kv ile birleşmeden öncede oğluna gidip kalmıyoduki gelin ile sıkıntı olmuş sanırım daha önceden
yalnızkende eşimle başka kuzenin dönüşümlü yanında kalıyolarmış anneanne yalnız kalmasın evinde diyeee
oğlu anca maaş zamanı gelir bide maaştan önce yoklamaya işte...
yaniii demiiiii seni kendi gelinin yanına almamışda taaaaaa kaç senedir değişik insan sara ablam bunlar biraz yaaaa
wwwaawww maşşşallahh sizin tanıdıklarda doğuran doğurana desene
inşşallahhh bizim topikte birden bebişler patlayıverir herkesolur
yetercim bende okurum müsait olursam ama hep dualarımdasın
hıııııııııııı anladım canım
amin cnm.daha sırada 2 tane bebek görmemiz var
sendende allah razı olsun cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?