amin yetercim inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hıııııııııııı anladım canım
evet cnmm nüfus patlaması yaşadık bu yılll.her severinde ayrı bi laf yiyip ayrı bi sıkıntı çekiyrm.
cmrtsi gittiğimiz kuzenin kaynanası benim kv ye gelin doğursa sen bakardın gelinin tembel çıktı sen bitane doğurda o baksınn belki çalışır ozmaan dedii
evet cnmm nüfus patlaması yaşadık bu yılll.her severinde ayrı bi laf yiyip ayrı bi sıkıntı çekiyrm.
cmrtsi gittiğimiz kuzenin kaynanası benim kv ye gelin doğursa sen bakardın gelinin tembel çıktı sen bitane doğurda o baksınn belki çalışır ozmaan dedii
hoşbulduk canm benm bi bakınıyodum seninde topiğine denk geldim..
evet canm bebiş transfer olunca izinliydim geçen perşembe döndüm işe bu hafta gündüzdeyim haftaya 4-12iyi yaptın canım sen yine gündüzemi geçtin topikte olduğuna göre
hg saracım..tekrar başınız saolsun canım..gerçi yazmıştım topice ama belki görmemişsindir..sayfalar uzamış gitmiş...kız topic boş kalmadıki sen öyle yazmışsın zeloşla bana ama...arada girmeye çalıştım gerçide...geçen hafta işim yoğundu...tek kaldım yanımda acemiler var..sürekli yanımda oldukları için kk yı açamıyorum doğal olarak tatlım...olay anlaşılmıştır inşallah...kızlar geçmişe baktım bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti malesef o yüzden özet geçeyim
efsuncum kaynanayı ve anneanneyi boş ver kulaklarına pamuk tıka aynı evde yaşadığınız için başka çaren yok allah onları ıslah etsin
zeloşum benim yokluğumda sende pek gelmemişsin topiğe hayırdır tatlım iyisin bi sorun yok dimi
hatresim resim yüklemeyi öğrenmiş sonunda çok sevindim buna veeeee çiçeklerin çok güzel maşallah
maonya sende kv yi boş ver kolay olmasada takma kafana unutma bizdeen önemlisi yok bunu düyorum ama sende aynısını yapsana de bana
leyloş sultanda bi uğramış bi gitmiş hayırdır kızlar topik bu kadar ihmal edilmez
edacım iğneler acıtıyo demek ama sonu güzel olunca çekilen eziyet te katlanılır oluyo dimi canım
yeterim kıymetlim tedaviye başlamış inşallah bu son olur ve bebeği gelir çektiği bunca zahmete eziyete karşılık Rabbim yüzüne güler inşallah
bu arada kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekküer ederim alıntı yapıp yazacaktım ama kk izin vermedi kusura bakmayın olurmu
hg saracım..tekrar başınız saolsun canım..gerçi yazmıştım topice ama belki görmemişsindir..sayfalar uzamış gitmiş...kız topic boş kalmadıki sen öyle yazmışsın zeloşla bana ama...arada girmeye çalıştım gerçide...geçen hafta işim yoğundu...tek kaldım yanımda acemiler var..sürekli yanımda oldukları için kk yı açamıyorum doğal olarak tatlım...olay anlaşılmıştır inşallah...
biliyorum saracım..bende seni gerçekten çok seviyorum tatlişim..helal olsun bitanem ne demek...valla bende daha çok girmek istiyorum ama durumlar müsait olmayınca giremiyor işte insan..evde çocuktan fırsat olmuyor...öyle işte saram...neler yaptın bakalım umarım iyisin canım?hoşbulduk canım az girdiğiniz için öyle yazdım beni yanlış anlama olurmu seni çok sevdiğimi bilirsin hakkını helal et leylacım
biliyorum saracım..bende seni gerçekten çok seviyorum tatlişim..helal olsun bitanem ne demek...valla bende daha çok girmek istiyorum ama durumlar müsait olmayınca giremiyor işte insan..evde çocuktan fırsat olmuyor...öyle işte saram...neler yaptın bakalım umarım iyisin canım?
geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine ...doktora görün canım...iyi değilim canım biliyomusun bilmiyorum bi baygınlık yaşadım çok kötüydü kendime geldiğimde bi kaç saniyeliğine kimseyi tanımadım nerdeyim dedim ama sonra hemen aklım başıma geldi o günden beri iyi hissetmiyorum
geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine ...doktora görün canım...
erkek milletinin bu umursuzluğu insanın mahvediyor canım ya...sen yinede gidelim diye ısrar et bence...geçmiş olsun saram..üzülme ya...eşim normal bibayılmadır doktora ne gerek var dedi biliyomusun ama aynısı anasına yada bacılarına olsaydı eminim doktor doktor gezdirirdi
eşim normal bibayılmadır doktora ne gerek var dedi biliyomusun ama aynısı anasına yada bacılarına olsaydı eminim doktor doktor gezdirirdi
slm kızlarevde yoktum annemlerdeydim bugün gene gitcem bi süre beni idare edin artık fırsat buldukça gelirim merak etmeyin canlarım
ah saram Rabbim evlat vermedi bari anlayışlı koca verseydi bizlerene yapalım bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?