Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıııııııııııı anladım canım

karışık yani sara ablam durumlar

aynen öleee olmuş doguran dogurana...
ne kadar ayıp bişey bu yaaaaaa valla ne diyeceğimi sasırdım şuan heeee
nası bi sözdür cümledir bu böleeeeeeeeeee
bişey desen suç demesen suç kalakalmışsındır ölece
uuffff cidden yaaaa kendi üzüntünü bırakıp milleetle uğrasıyosun bide yaaaa
valla çok sinirlendim suan heee
ne insanlar var demicem ne insan kılıgına girmiş cinsler varrr
kv de kv olsa seni savunur dicem ama nerdeeeeeeeeeeee
annen olsa toz kondurmazdı

maonyam canım nolur üzülme takma kafana benim çevremde de o kadar münasebetsiz varki ama ben görmezden gelmeye çalışıyorum yada gülüp geçiyorum onlara karşı

hoşbulduk canm benm bi bakınıyodum seninde topiğine denk geldim..

bu arada 5000 ci sayfaya geçmiş bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun birlikte nice sayfalara

hg saracım..tekrar başınız saolsun canım..gerçi yazmıştım topice ama belki görmemişsindir..sayfalar uzamış gitmiş...kız topic boş kalmadıki sen öyle yazmışsın zeloşla bana ama...arada girmeye çalıştım gerçide...geçen hafta işim yoğundu...tek kaldım yanımda acemiler var..sürekli yanımda oldukları için kk yı açamıyorum doğal olarak tatlım...olay anlaşılmıştır inşallah...

hoşbulduk canım az girdiğiniz için öyle yazdım beni yanlış anlama olurmu seni çok sevdiğimi bilirsin hakkını helal et leylacım

hoşbulduk canım az girdiğiniz için öyle yazdım beni yanlış anlama olurmu seni çok sevdiğimi bilirsin hakkını helal et leylacım
biliyorum saracım..bende seni gerçekten çok seviyorum tatlişim..helal olsun bitanem ne demek...valla bende daha çok girmek istiyorum ama durumlar müsait olmayınca giremiyor işte insan..evde çocuktan fırsat olmuyor...öyle işte saram...neler yaptın bakalım umarım iyisin canım?

iyi değilim canım biliyomusun bilmiyorum bi baygınlık yaşadım çok kötüydü kendime geldiğimde bi kaç saniyeliğine kimseyi tanımadım nerdeyim dedim ama sonra hemen aklım başıma geldi o günden beri iyi hissetmiyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine ...doktora görün canım...

eşim normal bibayılmadır doktora ne gerek var dedi biliyomusun ama aynısı anasına yada bacılarına olsaydı eminim doktor doktor gezdirirdi
erkek milletinin bu umursuzluğu insanın mahvediyor canım ya...sen yinede gidelim diye ısrar et bence...geçmiş olsun saram..üzülme ya...

slm kızlar evde yoktum annemlerdeydim bugün gene gitcem bi süre beni idare edin artıkfırsat buldukça gelirim merak etmeyin canlarım

slm kızlar evde yoktum annemlerdeydim bugün gene gitcem bi süre beni idare edin artıkfırsat buldukça gelirim merak etmeyin canlarım

Allah yar ve yardımcın olsun canım fırsat buldukça iki satırda olsa yaz olurmu

ah saram Rabbim evlat vermedi bari anlayışlı koca verseydi bizlere ne yapalım bunada şükür

şükür canım çok şükür

MAONİM canım üzülme bazı insanlar kendi çapında espri yaptığını sanıyo ama lafın nereye gittiğine bakmıyolar takmana bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…