keyfine bak zeloşum ama kendini fazla özletme olurmu bitanesi....slm kızlarevde yoktum annemlerdeydim bugün gene gitcem bi süre beni idare edin artık fırsat buldukça gelirim merak etmeyin canlarım
saracımmmmm nere gittin tatlişim..en son oyuna girmiştin...Allah yar ve yardımcın olsun canım fırsat buldukça iki satırda olsa yaz olurmu
şükür canım çok şükür
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
SARACIMMMMMMMMMMMMMMMMM ZİYARETÇİ SENMİSİN TATLİŞİM..GELDE SOHBET EDELİM... :26::26::26:
saracımmmmm nere gittin tatlişim..en son oyuna girmiştin...
iyi geceler kızlarrrr.
saracım çok geçmiş olsun.basit bişey değil yaşadığın muhakak bi doktora görün benceeee eşini falan dinleme.
günaydın şekerler...
Günaydın saram..ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?günaydın canım nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenses...bu aralar beni ihmal ediyorsun farkındasın değilmi şekerim..mushab nasıl annesi...?günaydınlarrrrrrrr güzeeeeeeeeelllllllllllll topiğim
günaydınlarrrrrrrr güzeeeeeeeeelllllllllllll topiğim
Günaydın saram..ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenses...bu aralar beni ihmal ediyorsun farkındasın değilmi şekerim..mushab nasıl annesi...?
günaydın canım nasılsın musab nasıl
bildiğin gibiyim leyloşum alerjilerim zorluyo beni gözüm şişmiş şimdi iş yerimdeki arkadaş söyledi aynaya baktım yumruk yemiş gibi olmuş oooof ooof sabah uyandığımda yoktu bazen kaşınıyo bazende böyle sessizce gözüm dudağım şişiyo ürtiker çok sinir bozucu bi hastalık
günaydınnnn canlarımmmmmmdün merkeze gittiğim için akşam döndüm size yazamadımmmm özledim sizleri yaffffff
sarammm geçmiş olsun canımmm benim kız kardeşimdede var değişik bir şey normalde yediği bir şey bakıyrsun başka bir zamanda pat diye aleji yapıyor göz ağız burun şişiyor biz ünvert gittik es içinnnn ama yeterli gelmedi oaradaki çalışmalar mutlaka dr girt olurmu kuzum ihmal etme
tatlım gittim doktora testler yapıldı ama bişey çıkmadı daha çok psikolojik dedi doktor üzüntüyle stresle daha bi artıyo malesef ve bu son zamanların en fazla artış gösteren hastalığıymış
sanırım herkesi ihmal ediyoum canım
Günaydın saram..ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenses...bu aralar beni ihmal ediyorsun farkındasın değilmi şekerim..mushab nasıl annesi...?
bildiğin gibiyim leyloşum alerjilerim zorluyo beni gözüm şişmiş şimdi iş yerimdeki arkadaş söyledi aynaya baktım yumruk yemiş gibi olmuş oooof ooof sabah uyandığımda yoktu bazen kaşınıyo bazende böyle sessizce gözüm dudağım şişiyo ürtiker çok sinir bozucu bi hastalık
günaydın şekerler...
günaydın canım nasılsın
günaydınlarrrrrrrr güzeeeeeeeeelllllllllllll topiğim
günaydınnnn canlarımmmmmmdün merkeze gittiğim için akşam döndüm size yazamadımmmm özledim sizleri yaffffff
İnşirah Suresinin Meali (Diyanet İşleri Başkanlığından)
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]94-el-İNŞİRÂH
Saram çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir paylaşam olmuş bu
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"İnşirâh" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir. Duhâ sûresinden sonra Mekke'de inmiştir. 8 (sekiz) âyettir. Bu sûrede Peygamberimizin, çocukluğunda risalete hazırlamak üzere kalbinnin açılıp arıtılmasından söz edilmektedir. Ayrıca, onun getirdiği dindeki kolaylıklara dikkat çekilerek Allah'a şükretmeye teşvik edilmektedir. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2. Yükünü senden alıp atmadık mı? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3. O senin belini büken yükü .[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul, [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]8. Yalnız Rabbine yönel. [/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?