Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eşimle aramız düzeldi canım bende daha iyiyim tatil önümüzdeki hafta çok heyecanlanıyorum çok sevinçliyim

sende stres yapma inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin gelince yaz tamam mı tatlım

Evet insan kendi evine hasret kalıyor bazen.Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Saraaaaaaa ütü mü dedin kızım senin ütü daha 3 gün bitmezGeçenlerde güneşliklerimi bayağı bir kirlenmişlerdi bende temiz olsun diye 60 derecede yıkadım e tabi oldular kırış kırış Normalde onları öyle bırakmam ama o gün hiç keyfim yoktu üşendim ütülemeye,aklıma sen geldin, kendi kendime dedim ki Saram olsaydı şimdi jet gibi ütülerdi Bursa' ya bi daha gelişinde önceden haberim olsun ütülerimi senin için saklayacam
Ütüyü de severim yani ha ama senin kadar her şeyi ütüleyen de görmemiştim Saram yawwwww

eşimle aramız düzeldi canım bende daha iyiyim tatil önümüzdeki hafta çok heyecanlanıyorum çok sevinçliyim

sende stres yapma inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin gelince yaz tamam mı tatlım

Ohh ne güzel sevindim Allah daha iyi etsin canım menimValla canım Antalya' nın adını duyup heyacanlanmamk ne mümkünHarika bir yer seçmiş eşin
Dua et bana canım iyileşsin şu ayağım eşim tedavi için aksatmayalım diyor ama ayak iyileşmeden çok zor olur benim için

bi dahaki gelişimde haber veririm canım bi ay öncesinden sen biriktir ütüleri perdeler 60 ta yıkanırmı kız mahvetmişin sen onları sonradan açabildinmi ben perdeleri ütülemiyorum makineden sonra hemen asıyorum hiç kırışmıyo
ama bi konuda haklısın benim ütüler bitecek gibi değil sürekli yıkadım kuruttum beklettim ütü için zamanım yoktu artık bugün yarın olmadı sen gelirsin bana yardıma

amin sağol canım evet antalya güzel bi şehir inşallah havalarda güzel olur olmazsada bizde otelden çıkmayız

Rabbim yardımcın olsun inşallah ayağın biran önce iyileşir bencede bi rahatsızlık varken bebk tedavisi senin için zorlayıcı olur önce sağlık canım

Son düzenleme:
zeloştan haber yok inşallah iyidir onu merak ediyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:

Valla o kadar kirlenmişlerdi ki dedim ki, ya temiz olacaksınız ya temiz olacaksınız başka yolu yok
Kız pırıl pırıl oldular ama hadedim ya ütülemeye üşendim hemen ıslakken astım kırışıklıklar azcık kaldı bir daha ki yıkayışta tamamen açılırlar.Tamam sen çağır meni hemmmmmennnnn deliyommmmmmmmmmmNereye geleceydim, Giresin muydu neydi,üniversitedeyken gelmiştim oraya bilseydim size de gelirdimAma kız sen o zaman bekardın dimi ya :44::44::44:
Saram ben seni öpüyorum çıkayım kahvaltı hazırlayayım,sonrada marş marş doktora

güle güle kirlet perdelerini canım menim
muhtemelen o zamanlar bekardım canım
hadi sana kolay gelsin bende çıkacam bir sürü işim var ara ara bakacam topiğe sende gelince hemen yaz tamam mı

İşiniz ne oturun otelde tabi sen de Efsun gibi yap

zeloştan haber yok inşallah iyidir onu merak ediyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım benimde habberim yok bu ara misafirleri vardı yine öyledir belki inşallah yoktur bir sıkıntı.Saram kaçtım ben

kolay gelsinnnn cnm sana.

slm hatunlar.

sabahın 8den beri eşimle doktordayız.migrenim tuttu daha yeni geldim üzerimi bile değiştirmeden size koştum.
bana doktor yine serophoneyle fitil verdi.

eşimin doktoruda ilaç tedavisine cvp vermediği için ulturoson istedi 1ay sonra ulturason çekilecek 2saat sürecekmiş.ona göre ya protez takacaz yada damarlarda sorun varsa damar eklicez.çünkü senin durumun 57yaşındaki bi insanda bile normal karşılanmaz dedi
eşimle babası aynı iş yerind eolduğu için kv duymuş aradı olur olur allah verirse olur nolucakki dedi.bende daha öncede bana meryem ananınki nasıl olduysa seninkide olur demişti yaaa zaten sinirliyim patladım.ben artık tek başıma savaşmaktan bıktım ya tedavisini olsun hu soruna çare bulsun yada ben artık oğlunu istemiyorum ne o kafasına takıo nede sen dedimmmkaıdnın destek olduğu yok daha doktora tek gitmemiz mızmızlanıo sanki 3yaşında çocuğuz yaaakızlar evliliğime dayanamıyrm artık ne yapacamı bilmiyrmeşim iş yerine gitmesede olur du ama benim doktorumu bile beklemeden gitti.bend ehiç seslenmedimm.bilincinde dğeilki öyle şeylerin

Son düzenleme:

tatlım kaynananı Allaha havale et ve kafana takma sende kendini çok üzme eşin tedavi olmayacam demiyor dimi ultrason sonucuna göre tedav isini olursa bebeğinizde gelir inşallah kalbini ferah tut migreni en çok stres tetikler biliyosun bebeğin için sağlıklı olman gerekli

gunaydin yavrular.... nasilsiniz?

saram kolay gelsi sen simdi mis gibi yaparsin evi heee... bu arada bende perdeleri yikar direk asarim utulemem kirismazda...

hatresim insallah tedavini olur gobusunu buyutursun...bi ara topuk dikeni demistin sanirim bendede vardi surekli ayakta calisiyodum diger adinada meslek hastaligi diyorlar ogluma hamile kalacagimda dr bi sorun olurmu agirlastikca demistim oda hayir hatta gecebilir bile demisti hormonlar degistigi icin demisti gercektende ole oldu kurtuldum cok sukur darisi basina..

maonyam uzme kendini olan saba olur sen iyi olki bebisin geldin esinlede kimse yuzunden kotu olma ama kaynana iyi demissin biraz gozunu korkutmak lazim insanlarin

slmmmm kızlarrrrr gittim iğnemi oldum kk den bir arkadaşımla buluştummm evime geldimmmm yemek yaptımmm sizede bakim dedimmm

Canım inşallah her şey düzelir ve gönlüne göre olur...

Edacım canım yeni doktordan geldim inan içime su serptin
Çünkü bugün doktor bana, istersen kortizon iğnesi yapalım dedi ama çok da önermiyorum deyince ben de istemedim. Evet benim endişemde gebelik olursa daha kötü olursam naparım diye, ilaç da kullanamam zaten. Doktor tabanlık kullanarak kendi kendine geçme ihtimali olduğunu, geçmezse fizik tedavi için gidip gelmem gerektiğini söyleyince de canım sıkıldı açıkcası
İnşallah Edacım benimde seninki gibi geçer, doktor röntgen de çektirdi çok ciddi bir durum yok diyor ama beni ne kadar rahatsız ediyor ya. Hatta tüp tedavisini bile iptal etmeyi düşünüyordum ama doktor kullanacağım ilaçlar geçici çözüm olduğu için gebe kalırsam ilaç vermeden fizik tedavi öneriyor.Her şeyin hayırlısı...

selam kızlar
sisi çooooookk özlediiiiiiimmmmmmmmmm

Aleyküm selam Prensesim, nasılsın Musab nasıl?

slmmmm kızlarrrrr gittim iğnemi oldum kk den bir arkadaşımla buluştummm evime geldimmmm yemek yaptımmm sizede bakim dedimmm

Biz bildiğin gibiyiz canım...Tedavin nasıl gidiyor?

Kızlar yarına misafirim var çiğ köfte yapacağız inşallah ama etsiz ,çünkü misafirlerimiz etsiz olanı seviyorlar e biz de onlara uyacağız , ama bence çiğköfte etsiz olmaz ya

hatrresim hiç canını sıkma hamilelikte hormonlar değiştiği için belkide bebk sana şifa getirir hiç kalbini bozmadan bebek tedasine başla Allah büyük inşallah hem iyileşir hemde ranaya kardeş yaparsınız

işlerin hepsini bitiremedim edacım kendimi halsiz hissediyorum bi kısmıda yarına kalsın dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…