Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Amin canım amin inşallah öyle olur gerçekten.Eda da hamileyken bu durumdan kurtulduğunu yazmış inan çok ferahlattı beni bunu öğrenmek.Çünkü bugün doktorla konuştuğumda işi tamamen kendi haline bırakıp sonucu beklemem gerektiğini anladım, tedavisi olmayan ya da tedavilerin pek sonuç vermediği bir rahatsızlıkmış bu.
Tüp tedavisine de Allah' ın izniyle bu adetimde de başlayacağım artık,hayırlısıyla inşallah Saram Rana' ya kardeş yaparız
Sen de tatilini boş geçirme dolu dön tatilden inşallahKendiliğinden gebe kalmışsın ya nedense hep içimde yine öyle olacaksın gibime geliyor

kızlar çok saolun iyiki sizler vasınız.siz olmasanız derdimi kime anlatırdım acaba

hatrscim rabbim tedavini rast getirsin inşş nüfus patlaması yaşarızzz yeterle senle ve hepimizle

oooh ne güzel iyi yapmışsın canım

ne yemek yaptın yeterim

canlar yarın kontrolüm var inş he rşey yolundadırrrr

Günaydın canlar

kızlar çok saolun iyiki sizler vasınız.siz olmasanız derdimi kime anlatırdım acaba

hatrscim rabbim tedavini rast getirsin inşş nüfus patlaması yaşarızzz yeterle senle ve hepimizle

Amin canım inşallah hepimizin gönlündekiler hayırlısıyla gerçekleşirRabbim ellerimizi boş bırakmaz inşallah.

Sen gönlünü ferah tut , inşallah akıbet hayrolur, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

Kız Zeloşşşşşşşşş bacım nerelerdesin sen ya hu!Bak şinci ben de meraklanmaya başladım:44::44::44: Netinde mi problem var yoksa?

Son düzenleme:

sağol bebemmmm inşşşşşşşşşş

inşallah hatresim inşallah dediğin gibi olurda doktorların eline kalmadan Rabbim kendi hazinesinden verir banada isteyen herkesede
inşallah sende tedaviyi beklerken hamileliğini öğrenirsin bu ay kırkımız karışır bakarsın

tabiki bize anlatacaksın tatlım bizi bizden iyi kimse anlamaz maonyam

selammm kızlar nasılsınızzzz?

oooooooo kimleri görüyorum leyliko hanımefendi siz buraya uğrarmıydınız hoşgeldin nasılsın hiçbişey yazmadan geldiğin gibi gitmişsin

inşallah herşey yolunda giser seninde yıllarca süren bebek özlemin diner yetercim

günaydın canım nasılsın bugün

günaydın annenler anne adayları ve anne olmak isteyenler

herkese mutlu pazarlar

Artık nasibimizde ne varsa onu görücez canım hayırlısı...

Valla Saram bugün gayet iyiydim ama benim herif sabahtan beri cinlerimi tepeme çıkarıp durdu

Artık nasibimizde ne varsa onu görücez canım hayırlısı...

Valla Saram bugün gayet iyiydim ama benim herif sabahtan beri cinlerimi tepeme çıkarıp durdu

ne oldu canım hayırdır :26::26::26::26::26:

ne güzel sözler canım sağol

Saol hayatim cok iyiydi ama bugun son yarin okul aciliyo

tatil bitti ha sevincim sağlık olsun şunun şurasında yaz tatiline ne kaldı

şaka bi yana tatilinizin güzel geçmesine sevindim

SARAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ kuzummmm

sonunuda sınavlar bitti... cumaya kadar gayet güzel çalıştım ama sorular çok zordu yaaaa bu yeni sistem herkesi mahvetti çıktı...
dün akşamda kv cim mevlüde köye gitmişti geri gelememişler köyde kaldı eşimle başbaşa film izledik ilk defa
güzel bi akşam oldu bizim için gerçekten çok güzel duygularmış başbaşa olmak...

bu arada kızlar batım 9 şubat cumartesiydi ama perşembeden beri pıhtı şeklinde çok azcık kanama oldum yaniii 4 gündür leke şeklinde azcık geldi hergün
cuma sabahı test yaptım ama bişey çıkmadı sonrada bi daha yapmadım progestan regl gününü engellermi ki yaaa bi değişik oldu bu ay
anlamadım gitti doktuşum regl 3 yada 4 günü gel demişti ama tam regl de olamadım napsam kiiii... bende salı günü doktuşa gideyim diyorum

bu arada hepiniziiiii çççookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmm... geçmişte bayaaaa uzun olmuş maşşalahhhh...

evveett bacılarr geri döndüm gari...15 günlük tatilim nihayetine geldi..dönüş mü bence harikaydı doğum cuma günü doğum günümdü ayıptır sölemesii kocacımla bugün full time alışverişe gittik hediyemide aldık sizler nasılsınız bakalım.. çalışmalar ve faaliyeler varmı

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sevinc007+

hoşgeldin sevoşummmmmm şükür tatil bitti nasısınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…