Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oooh yarasın efsunuma maşallah

sınavların nasıl geçti inşallah geçmişindir derslerinden

adetinin ikinci günü git doktora ama tam sökülmediysende bunu doktorunla konuş canım menim

hoşgeldin dağlarkızı reyhan tatil nasıl geçti

doğum günün kutlu olsun eşin ve sevdiklerinle beraber mutlu bi ömür yaşa inşallah

kv kuzenleri falan dün akşam hiç uyumamışlar bu akşamda erkenden gitmiş yatmış yerine bizede yatıyorum demedi hiç eşim annem nerde dedi gittim baktım yatmış sonrada uyumadım dün gece dedi işte bende şaşırdım
sınavlar zorladı biraz hayırlısı bakalım artık inşşallah biterde kurtulurum...
adet olmadım ki tam sara ablam 4 gündür azcık kirleniyo ped valla boşa ped harcıyorum
şaka bi yana ciddeen leke leke gibi aynı yarın olsunda ona göre karar vercem artık
bu gecede bi gecsin belkide yarın gelecek dolu dolu bilemiyorum

selammm kızlar nasılsınızzzz?
slm leyliko uzun zamandır snei görem,yorduk
ne sınavına giriosun efsuncum.
ohh kv hayat oh ne rahatttt

seni ilk defa görüyrmm.nice yıllara.

herkese günaydınnnn güzel anne adayları
hepimiz için huzurlu ve sağlıklı bi hafta olur inş
bugünnn spora başlıyrmmm.inşşş 10kio veririm.60 rakamını görmek nasıl bi duygu çok merak ediyrm hiç 70den aşağı düşmedim hedefim 68 çok zayıf olmayıda sevmiyrmmm.birde bunca yıllık şişmanım birden tığ gibi kalırsam hortlak gibi olurum
bilidğiniz yağ yakıcı şeyler varsaaa paylaşırsanız sevinirimm.

spordan sonra görüşürüz

[

hoşgeldin dağlarkızı reyhan tatil nasıl geçti

doğum günün kutlu olsun eşin ve sevdiklerinle beraber mutlu bi ömür yaşa inşallah[/QUOTE]

çok saolasın şekeriim... kızlar kızlarrr size söylemezsem çatlarım,henüz adetim biteli 10 gün oldu bugün akıntımda pembemsi minicik kanama farkettim adet olmuş olamam değilmi? mümkn değil bu kadar az zamanda olması anormal bence...fikirlerinizi alayım sizce hava değişimi bunu tetiklemiş olabilirmi yada hormonal dengem mi bozuldu,bu sene adetlerimin süresi hep az halbuki 28günlük ne düzenli periodum vardı....hamişte olma ihtimalim yok,bi doktuur yolu göründü sanırsam..

aöf sınavlarına giriyorum maonyacım işletme 4. sınıftayım
aynen öleee oldu yaaa güzel bi geceydi bizim için

anammmmm biri spor mu dedi
maonyam bende 50 kiloyla evlendim boyumda 1.53 cm 1.5 yılda 8 kilo aldım şuan 58 kiloyum bende hep zayıftım hayatımda ilk defa görüyorum bende bu rakamları tartıda üniversitede falan hep 43-46 arası gezer dururdum
sonra 48 derkennnn 2011 de evlenirkende 50 liydim işte şuanda 58
eskiden sıkıntı etmiyodum ama şimdi pantolonlarım eteklerim popişime olmaz oldu göbişimi gören herkes bebek mi diyor
bide annem daha çocuk mocuk yapmadın ne bu göbek diye kızdı bende zayıflamaya çalışıyorum artık
boğazımdan kıstım biraz önce spor pek yapamıyorum malesef...
bide bitkisel yağlar aldım bugün bölgesel göbek falan eritmek için bakalım nolcak...

boyun kaç maonyam senin eger boyun uzunsa kilon pekde sıkıntı olmaz ama benim gibi kısaysan tombik tombik gezersin ortada
aynen canım çok verdimi de hortlak gibi oluyo insan eşimde spora gidiyor gözlerinin altı morardı mesela

Son düzenleme:
günnnnaaayyyyydddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün doktuşa gittim regl tam olamamıştım yaa ama doktuş gebelik görünmüyor hersey normal dedi
kan verdim bugün sonuclar çıkacak ona göre tedavi uygulayacagız dedi bakalım ne dicek
doktuştan sonra anneme gecicem canlar sesi soluğu çıkmıyor çok fena üşütmüş grip olmuş annecanım
eşimde bu akşam kal istersen bende yarın hem geçmiş olsuna gelirim hem seni alırım dedi
banada mantıklı geldi bu akşam annemde kalcam yarın gece anca dönerim eve anlicanız 2 gün yokum
siziii simdiden özledim ama kızlar Allaha emanet olun emiiiii
kendinizede çok çok çokkkkkkkkkkkkkk iiiii bakın
hiçbişey için kendinizi üzzmeye inciltmeye değmez bunuda aklımızdan çıkartmayalım
anacıklarımız bi tane daha efsuncuk,maonya,sara,yeter,prenses,zelal,eda,leyla,sevinç,dağlar kızı ve topikteki tüm dostlar...
getirmeyecekler dünyaya demiiiiiiiii
hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm
(beni ösleyin emiii)

Son düzenleme:

geçmiş olsun annene canım Allah şifa versin
annende kalmakla iyi etmişsin eşinde iyi düşünmüş efferim ona
ben seni şimdiden özledim efsuncum sende kendine iyi bak seni çok seviyom men

kızlarrr benimde 10gün önce adetim bitti dün tekrar kanamam başladı ve bugün oldukça yoğun sanki adet kanaması gibi,perşembe gününe randevu aldım..heryer dolu onu bile zor buldum..ve bugün baya halsizim,ağrım yok çok şükür sizde bu kanama neyin nesi..ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum..perşembe günü detaylı öğreneceğim gerçi ama...Rabbim önce sağlık versin bizlere bebişlerimizde sağlıklı gelsin inşallah...

geçmişler olsun canım benim tez zamanda anneciğin iyi olur inşallah gerçektende ana gibi yar olmuyor 15 gün bende gittim anam benim nasıl hizmet edeceğini şaşırıyor Rabbim onlardan razı olsun uzun ömürler versin...

merhaba bu durum daha önce 2 kere benim başıma geldi. Birincisinde kist oluşumu vardı 3-4 cm büyüklüğünde bu da önemli birşey değil bir sonraki adetle birlikte çözülüp atılacak demişti doktorum ki öyle oldu. Bazen yumurtlama bozuklukları olabiliyomuş.

İkincisinde de yine böyle oldu diye düşünerek doktora gitmiştim, sadece o ay erken yumurtlamışım o nedenle rutin adet döngüsü o ay öne gelmiş. Bu da yeme içme yorgunluk stres gibi durumlarda görülebilecek birşeymiş.

Bu saydıklarım da 2 yıl ara ile oldu. Umarım senin de bölyedir ve önemli bir şey yoktur. Şimdiden geçmiş olsun

çok saol canım benim muhtemelen stres nedenli gerçekten strese çok eğilimli biriyim..rahatladım doğrusu..yeme içme bozukluğuda mevcut evet,perşembe günü muayneden sonra öğreneceğim ozaman yazarım..pazar günü memleketime gittim hava değişimi de etkili olmuş olabailir..bakalım hayırlısı...28 günlük harika adet periodum vardı o yüzden şaşırdım, bu yıl çok bozuldu,özellikle bebek düşünmeye başladığımdan beri çok mu stres yapıyorum nedir,yüzümde sivilcelerde hiç bitmiyor bu yıl hormonal bi değişiklik varda hadi bakalım hayırlısı...:26:

sinir sıkıntı stres her hastalığın anası tatlım ama sen ihmal etme bi doktora görün nşallah önemli bişey yoktur ama için rahat eder en azından çünkü 10 günde bir adet olmak normal bi durum değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…