- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Kuzusuumm iyiyim cok sukur sen nasilsin iyi gecti tatil yaradi valla
nasıl olam aynı devam ediyo işte hayattt
tatil yaramaz mı insana yaaaaa benimde uzun bi tatile ihtiyacım var vallaaa
Kuzum benimmm ozledim kizzz
sonunuda sınavlar bitti... cumaya kadar gayet güzel çalıştım ama sorular çok zordu yaaaa bu yeni sistem herkesi mahvetti çıktı...
dün akşamda kv cim mevlüde köye gitmişti geri gelememişler köyde kaldı eşimle başbaşa film izledik ilk defa
güzel bi akşam oldu bizim için gerçekten çok güzel duygularmış başbaşa olmak...
bu arada kızlar batım 9 şubat cumartesiydi ama perşembeden beri pıhtı şeklinde çok azcık kanama oldum yaniii 4 gündür leke şeklinde azcık geldi hergün
cuma sabahı test yaptım ama bişey çıkmadı sonrada bi daha yapmadım progestan regl gününü engellermi ki yaaa bi değişik oldu bu ay
anlamadım gitti doktuşum regl 3 yada 4 günü gel demişti ama tam regl de olamadım napsam kiiii... bende salı günü doktuşa gideyim diyorum
bu arada hepiniziiiii çççookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmm... geçmişte bayaaaa uzun olmuş maşşalahhhh...
evveett bacılarr geri döndüm gari...15 günlük tatilim nihayetine geldi..dönüş mü bence harikaydı doğum cuma günü doğum günümdü ayıptır sölemesii kocacımla bugün full time alışverişe gittik hediyemide aldık sizler nasılsınız bakalım.. çalışmalar ve faaliyeler varmı
oooh yarasın efsunuma maşallah
sınavların nasıl geçti inşallah geçmişindir derslerinden
adetinin ikinci günü git doktora ama tam sökülmediysende bunu doktorunla konuş canım menim
hoşgeldin dağlarkızı reyhan tatil nasıl geçti
doğum günün kutlu olsun eşin ve sevdiklerinle beraber mutlu bi ömür yaşa inşallah
slm leyliko uzun zamandır snei görem,yordukselammm kızlar nasılsınızzzz?
ne sınavına giriosun efsuncum.sonunuda sınavlar bitti... cumaya kadar gayet güzel çalıştım ama sorular çok zordu yaaaa bu yeni sistem herkesi mahvetti çıktı...
dün akşamda kv cim mevlüde köye gitmişti geri gelememişler köyde kaldı eşimle başbaşa film izledik ilk defa
güzel bi akşam oldu bizim için gerçekten çok güzel duygularmış başbaşa olmak...
bu arada kızlar batım 9 şubat cumartesiydi ama perşembeden beri pıhtı şeklinde çok azcık kanama oldum yaniii 4 gündür leke şeklinde azcık geldi hergün
cuma sabahı test yaptım ama bişey çıkmadı sonrada bi daha yapmadım progestan regl gününü engellermi ki yaaa bi değişik oldu bu ay
anlamadım gitti doktuşum regl 3 yada 4 günü gel demişti ama tam regl de olamadım napsam kiiii... bende salı günü doktuşa gideyim diyorum
bu arada hepiniziiiii çççookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmm... geçmişte bayaaaa uzun olmuş maşşalahhhh...
evveett bacılarr geri döndüm gari...15 günlük tatilim nihayetine geldi..dönüş mü bence harikaydı doğum cuma günü doğum günümdü ayıptır sölemesii kocacımla bugün full time alışverişe gittik hediyemide aldık sizler nasılsınız bakalım.. çalışmalar ve faaliyeler varmı
ne sınavına giriosun efsuncum.
ohh kv hayat oh ne rahatttt
herkese günaydınnnn güzel anne adayları
hepimiz için huzurlu ve sağlıklı bi hafta olur inş
bugünnn spora başlıyrmmm.inşşş 10kio veririm.60 rakamını görmek nasıl bi duygu çok merak ediyrm hiç 70den aşağı düşmedim hedefim 68 çok zayıf olmayıda sevmiyrmmm.birde bunca yıllık şişmanım birden tığ gibi kalırsam hortlak gibi olurum
bilidğiniz yağ yakıcı şeyler varsaaa paylaşırsanız sevinirimm.
spordan sonra görüşürüz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903 Eki Görüntüle 630903
günnnnaaayyyyydddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün doktuşa gittim regl tam olamamıştım yaa ama doktuş gebelik görünmüyor hersey normal dedi
kan verdim bugün sonuclar çıkacak ona göre tedavi uygulayacagız dedi bakalım ne dicek
doktuştan sonra anneme gecicem canlar sesi soluğu çıkmıyor çok fena üşütmüş grip olmuş annecanım
eşimde bu akşam kal istersen bende yarın hem geçmiş olsuna gelirim hem seni alırım dedi
banada mantıklı geldi bu akşam annemde kalcam yarın gece anca dönerim eve anlicanız 2 gün yokum
siziii simdiden özledim ama kızlar Allaha emanet olun emiiiii
kendinizede çok çok çokkkkkkkkkkkkkk iiiii bakın
hiçbişey için kendinizi üzzmeye inciltmeye değmez bunuda aklımızdan çıkartmayalım
anacıklarımız bi tane daha efsuncuk,maonya,sara,yeter,prenses,zelal,eda,leyla,sevinç,dağlar kızı ve topikteki tüm dostlar...
getirmeyecekler dünyaya demiiiiiiiii
hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm
(beni ösleyin emiii)
günnnnaaayyyyydddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün doktuşa gittim regl tam olamamıştım yaa ama doktuş gebelik görünmüyor hersey normal dedi
kan verdim bugün sonuclar çıkacak ona göre tedavi uygulayacagız dedi bakalım ne dicek
doktuştan sonra anneme gecicem canlar sesi soluğu çıkmıyor çok fena üşütmüş grip olmuş annecanım
eşimde bu akşam kal istersen bende yarın hem geçmiş olsuna gelirim hem seni alırım dedi
banada mantıklı geldi bu akşam annemde kalcam yarın gece anca dönerim eve anlicanız 2 gün yokum
siziii simdiden özledim ama kızlar Allaha emanet olun emiiiii
kendinizede çok çok çokkkkkkkkkkkkkk iiiii bakın
hiçbişey için kendinizi üzzmeye inciltmeye değmez bunuda aklımızdan çıkartmayalım
anacıklarımız bi tane daha efsuncuk,maonya,sara,yeter,prenses,zelal,eda,leyla,sevinç,dağlar kızı ve topikteki tüm dostlar...
getirmeyecekler dünyaya demiiiiiiiii
hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm
(beni ösleyin emiii)
kızlarrr benimde 10gün önce adetim bitti dün tekrar kanamam başladı ve bugün oldukça yoğun sanki adet kanaması gibi,perşembe gününe randevu aldım..heryer dolu onu bile zor buldum..ve bugün baya halsizim,ağrım yok çok şükür sizde bu kanama neyin nesi..ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum..perşembe günü detaylı öğreneceğim gerçi ama...Rabbim önce sağlık versin bizlere bebişlerimizde sağlıklı gelsin inşallah...
merhaba bu durum daha önce 2 kere benim başıma geldi. Birincisinde kist oluşumu vardı 3-4 cm büyüklüğünde bu da önemli birşey değil bir sonraki adetle birlikte çözülüp atılacak demişti doktorum ki öyle oldu. Bazen yumurtlama bozuklukları olabiliyomuş.
İkincisinde de yine böyle oldu diye düşünerek doktora gitmiştim, sadece o ay erken yumurtlamışım o nedenle rutin adet döngüsü o ay öne gelmiş. Bu da yeme içme yorgunluk stres gibi durumlarda görülebilecek birşeymiş.
Bu saydıklarım da 2 yıl ara ile oldu. Umarım senin de bölyedir ve önemli bir şey yoktur. Şimdiden geçmiş olsun
kızlarrr benimde 10gün önce adetim bitti dün tekrar kanamam başladı ve bugün oldukça yoğun sanki adet kanaması gibi,perşembe gününe randevu aldım..heryer dolu onu bile zor buldum..ve bugün baya halsizim,ağrım yok çok şükür sizde bu kanama neyin nesi..ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum..perşembe günü detaylı öğreneceğim gerçi ama...Rabbim önce sağlık versin bizlere bebişlerimizde sağlıklı gelsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?