ne güzel çiçekler bunlar yetercim sabah sabah gözüm gönlüm açıldı
çok saol canım benim muhtemelen stres nedenli gerçekten strese çok eğilimli biriyim..rahatladım doğrusu..yeme içme bozukluğuda mevcut evet,perşembe günü muayneden sonra öğreneceğim ozaman yazarım..pazar günü memleketime gittim hava değişimi de etkili olmuş olabailir..bakalım hayırlısı...28 günlük harika adet periodum vardı o yüzden şaşırdım, bu yıl çok bozuldu,özellikle bebek düşünmeye başladığımdan beri çok mu stres yapıyorum nedir,yüzümde sivilcelerde hiç bitmiyor bu yıl hormonal bi değişiklik varda hadi bakalım hayırlısı...:26:
aöf sınavlarına giriyorum maonyacım işletme 4. sınıftayım
aynen öleee oldu yaaa güzel bi geceydi bizim için
anammmmm biri spor mu dedi
maonyam bende 50 kiloyla evlendim boyumda 1.53 cm 1.5 yılda 8 kilo aldım şuan 58 kiloyum bende hep zayıftım hayatımda ilk defa görüyorum bende bu rakamları tartıda üniversitede falan hep 43-46 arası gezer dururdum
sonra 48 derkennnn 2011 de evlenirkende 50 liydim işte şuanda 58
eskiden sıkıntı etmiyodum ama şimdi pantolonlarım eteklerim popişime olmaz oldu göbişimi gören herkes bebek mi diyor
bide annem daha çocuk mocuk yapmadın ne bu göbek diye kızdı bende zayıflamaya çalışıyorum artık
boğazımdan kıstım biraz öncespor pek yapamıyorum malesef...
bide bitkisel yağlar aldım bugün bölgesel göbek falan eritmek için bakalım nolcak...
boyun kaç maonyam senin eger boyun uzunsa kilon pekde sıkıntı olmaz ama benim gibi kısaysan tombik tombik gezersin ortada
aynen canım çok verdimi de hortlak gibi oluyo insan eşimde spora gidiyor gözlerinin altı morardı mesela
Valla o kadar kirlenmişlerdi ki dedim ki, ya temiz olacaksınız ya temiz olacaksınız başka yolu yok
Kız pırıl pırıl oldular ama hadedim ya ütülemeye üşendim hemen ıslakken astım kırışıklıklar azcık kaldı bir daha ki yıkayışta tamamen açılırlar.Tamam sen çağır meni hemmmmmennnnn deliyommmmmmmmmmm Nereye geleceydim, Giresin muydu neydi,üniversitedeyken gelmiştim oraya bilseydim size de gelirdim Ama kız sen o zaman bekardın dimi ya :44::44::44:
Saram ben seni öpüyorum çıkayım kahvaltı hazırlayayım,sonrada marş marş doktora
slm leyliko uzun zamandır snei görem,yorduk
ne sınavına giriosun efsuncum.
ohh kv hayat oh ne rahatttt
seni ilk defa görüyrmm.nice yıllara.
herkese günaydınnnn güzel anne adayları
hepimiz için huzurlu ve sağlıklı bi hafta olur inş
bugünnn spora başlıyrmmm.inşşş 10kio veririm.60 rakamını görmek nasıl bi duygu çok merak ediyrm hiç 70den aşağı düşmedim hedefim 68 çok zayıf olmayıda sevmiyrmmm.birde bunca yıllık şişmanım birden tığ gibi kalırsam hortlak gibi olurum
bilidğiniz yağ yakıcı şeyler varsaaa paylaşırsanız sevinirimm.
spordan sonra görüşürüz
bende yapmıştım senin gibi tüllerimi 60 a attım sonrada kırırş kırırş oldu
ütülemek zorunda kaldım ama artık öyle bişey yapmıyorum
selam kızlar
beni merak ettiniz mi bilmiyorum,ettiyseniz de kızgınlığınızdan yazmamışınızdır,e haklısınızda,ben de olsam kızardım bana
kv kp geldiler bize,kaldılar baya bi,sonra sınavdı stresti derken,gelsem bile okuyamadan çıktım çoğunda
bu arada size de oluyo mu yaa,bi kere daha sormuştum,ben kk giriş yapıyorum,sonra giriş yapmamışım gibi görünüyo,üç beş sefer yenilersem anca ismim görünüyo,dolayısıyla aktif olabiliyorum,e ona da her zaman vakit kalmıyo,inanır mısınız bilmem,ben de inanamazdım böyle bişeye ama Ahmet hiç kucağımdan düşmüyo,wc gitsem bile ağlıyo,yanında,yamacında olcam,oyuncağıyla benle oynicak,kucağımda oynicak yani,yeminle görmeniz gerek kızlar,şu sıra yemekleri eşim geldikten sonra yapabiliyorum ben
ayyy ne şikayetlendim,aslında suçluluk duygusuyla halimi arzetmeye çalışma çabalarım bunlar
hepiniz aklımda ve de merakımdasınız her zaman
Sana ve diğer arkadaşlara hayırlı geceler
Canım ben 60 derecede tüllerimi değil güneşlikleri yani kalın perdelerimi yıkadım.Daha önce de yapmıştım,sonra da ütüledim ütüleri çok da zor olmadı ama tülleri ütülemek ömür ister yaNasıl ütüledin onları kız:44::44:Hele sıkı pileli ve uzunsa işin daha zor olmuştur kesin.
Saraaaaaaaaa!!!!
Canım tatil ne alemde?
Zeloş hala kayıp,Allah Allah ne oldu bu kıza yawww:44::44::44:
Bu aralar topic sessizleşti yine....
Sana ve diğer arkadaşlara hayırlı geceler
Canım ben 60 derecede tüllerimi değil güneşlikleri yani kalın perdelerimi yıkadım.Daha önce de yapmıştım,sonra da ütüledim ütüleri çok da zor olmadı ama tülleri ütülemek ömür ister yaNasıl ütüledin onları kız:44::44:Hele sıkı pileli ve uzunsa işin daha zor olmuştur kesin.
Saraaaaaaaaa!!!!
Canım tatil ne alemde?
Zeloş hala kayıp,Allah Allah ne oldu bu kıza yawww:44::44::44:
Bu aralar topic sessizleşti yine....
selam kızlar
beni merak ettiniz mi bilmiyorum,ettiyseniz de kızgınlığınızdan yazmamışınızdır,e haklısınızda,ben de olsam kızardım bana
kv kp geldiler bize,kaldılar baya bi,sonra sınavdı stresti derken,gelsem bile okuyamadan çıktım çoğunda
bu arada size de oluyo mu yaa,bi kere daha sormuştum,ben kk giriş yapıyorum,sonra giriş yapmamışım gibi görünüyo,üç beş sefer yenilersem anca ismim görünüyo,dolayısıyla aktif olabiliyorum,e ona da her zaman vakit kalmıyo,inanır mısınız bilmem,ben de inanamazdım böyle bişeye ama Ahmet hiç kucağımdan düşmüyo,wc gitsem bile ağlıyo,yanında,yamacında olcam,oyuncağıyla benle oynicak,kucağımda oynicak yani,yeminle görmeniz gerek kızlar,şu sıra yemekleri eşim geldikten sonra yapabiliyorum ben
ayyy ne şikayetlendim,aslında suçluluk duygusuyla halimi arzetmeye çalışma çabalarım bunlar
hepiniz aklımda ve de merakımdasınız her zaman
evet canım benimde tülüm çok kirli diye atmıştım 60 a ama öyle çok büyük bi perde değildi
5 metre falandır ama 2 parçadan oluşan bi perde
ben zaten ütülemeden perde asmazdım ama şimdiki makinam çok iyi... perdeleri hiç buruşturmuyor çıkar as o yüzden artık rahatım
ama bi perdem var 14 metre falan pileli 1 saate yakın zamanımı almıştı ütülemek
tızım tatil başlamadıki bu hafta sonu gidiyoruz işlerim yoğunlaştığı için gelemiyorum topiğe
haklısın yine ıssızlaştı bu topik ama sağlık olsun herkesin işi var sanırım
sen nasılsın ayağın nasıl oldu
nazoşum ben perdeleri hiç ütülemiyorum makinadan çıkarıp dğru asıyorum bide tülleri ütülesem tamam dır tızım benim ütü hiç bitmez o zamansana da maşallah 14 metre tülü iyi ütülemişsin sabrına alkış
sabah sabah bile üç ziyaretçimiz var kızlar ziyaretçiler nikleriyle gelip sohbet etseler topikte sohbete doyum olmaz yani
ayyy süper wallaaaaaa
tunaydin kizlar nasilsiniz
acliktan olcem daha kahvalti yapmadim...umut bey saolsun altini degistir kahvaltisini yaptir sonrada evi supureyim dedim simdide oglanin uyku krizi tuttu onu salliyorum uyursa koca bir tost yapmak istiyorum kendime.. .
hatres allah sifasini verir canim ayaginin inan bende oluruna birakmistim topukluk disinda hic bisey kullanmadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?