Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben cidden önemli birşey olmadığını düşünüyorum bak göreceksin herşey yoluna girecek. Ama hep söylüyor arkadaşlarım hamilelik denemeye başladıkltan sonra mum gibi düzenli adet döngüleri hepsinde bozulmuş, ya tamamen psikolojik ya da rahim kendini buna hazırlıyor bilemiyorum. Umarım ikincisidir :)

bende 75 kiloyum boyum 1.58 cnm.göbeğim çok fazla heralde bi 30kilom göbeğim vardır

bende yapmıştım senin gibi tüllerimi 60 a attım sonrada kırırş kırırş oldu
ütülemek zorunda kaldım ama artık öyle bişey yapmıyorum

bende başladım spora hergün bisiklet çeviriyorum 10 gündür 1 buçuk vermişim bide boğazımı tutsam
benimde hedefim 52 ye düşebilmek en azından
kardeşimde 74 dü 15 gündür rejim+spor yapıyor 69 buçuğa düşmüş bayağı dirayetli çıktı busefer
birde karaciğer yağlanması çıktı kardeşimde zayıflaması gerekiyordu mecburen zayıflayacak onun için kendini tutuyor yoksa siroza döner demiş doktor
3 yaşındaki oğlunada doktor 3 kilo fazlası olduğunu, vermesini söylemiş oda 1 kilo vermiş 1 haftada, ailecek rejimdeler
inşallah sende istediğin hedeflediğin kiloya düşersin

bende yapmıştım senin gibi tüllerimi 60 a attım sonrada kırırş kırırş oldu
ütülemek zorunda kaldım ama artık öyle bişey yapmıyorum

Sana ve diğer arkadaşlara hayırlı geceler

Canım ben 60 derecede tüllerimi değil güneşlikleri yani kalın perdelerimi yıkadım.Daha önce de yapmıştım,sonra da ütüledim ütüleri çok da zor olmadı ama tülleri ütülemek ömür ister ya Nasıl ütüledin onları kız:44::44:Hele sıkı pileli ve uzunsa işin daha zor olmuştur kesin.

Saraaaaaaaaa!!!!
Canım tatil ne alemde?
Zeloş hala kayıp,Allah Allah ne oldu bu kıza yawww:44::44::44:
Bu aralar topic sessizleşti yine....

selam kızlar
beni merak ettiniz mi bilmiyorum,ettiyseniz de kızgınlığınızdan yazmamışınızdır,e haklısınızda,ben de olsam kızardım bana
kv kp geldiler bize,kaldılar baya bi,sonra sınavdı stresti derken,gelsem bile okuyamadan çıktım çoğunda
bu arada size de oluyo mu yaa,bi kere daha sormuştum,ben kk giriş yapıyorum,sonra giriş yapmamışım gibi görünüyo,üç beş sefer yenilersem anca ismim görünüyo,dolayısıyla aktif olabiliyorum,e ona da her zaman vakit kalmıyo,inanır mısınız bilmem,ben de inanamazdım böyle bişeye ama Ahmet hiç kucağımdan düşmüyo,wc gitsem bile ağlıyo,yanında,yamacında olcam,oyuncağıyla benle oynicak,kucağımda oynicak yani,yeminle görmeniz gerek kızlar,şu sıra yemekleri eşim geldikten sonra yapabiliyorum ben
ayyy ne şikayetlendim,aslında suçluluk duygusuyla halimi arzetmeye çalışma çabalarım bunlar
hepiniz aklımda ve de merakımdasınız her zaman

canım ben burada her yazıştığım ve sevdiğim insanı hep merak ederim hep aklımdalardır
sende her daim aklımda olanlardansın tabiki çocukla vakit bulamadığını düşünüyorum
siz iyi olun sadece ben iyiyim diye yazsanda olur
vaktin olduğunda geniş geniş yazarsın ama kendinden habersiz bırakmaAhmetimizide bol bol öp kokla

evet canım benimde tülüm çok kirli diye atmıştım 60 a ama öyle çok büyük bi perde değildi
5 metre falandır ama 2 parçadan oluşan bi perde
ben zaten ütülemeden perde asmazdım ama şimdiki makinam çok iyi... perdeleri hiç buruşturmuyor çıkar as o yüzden artık rahatım
ama bi perdem var 14 metre falan pileli 1 saate yakın zamanımı almıştı ütülemek

tızım tatil başlamadıki bu hafta sonu gidiyoruz işlerim yoğunlaştığı için gelemiyorum topiğe
haklısın yine ıssızlaştı bu topik ama sağlık olsun herkesin işi var sanırım
sen nasılsın ayağın nasıl oldu

inan hep aklımdasın geçen aöf sınavı olduğunu duyunca kardeloşta şimdi sınavdadır diye düşündüm inşallah sınavın iyi geçmiştir canım kızmıyorum sana yazmadığın için ama merak da ediyorum doğrusu iki satır yaz ben iyiyimde yeterli tamam mı canım menim

nazoşum ben perdeleri hiç ütülemiyorum makinadan çıkarıp dğru asıyorum bide tülleri ütülesem tamam dır tızım benim ütü hiç bitmez o zaman sana da maşallah 14 metre tülü iyi ütülemişsin sabrına alkış

Son düzenleme:
sabah sabah bile üç ziyaretçimiz var kızlar ziyaretçiler nikleriyle gelip sohbet etseler topikte sohbete doyum olmaz yani

Son düzenleme:

Kızlar perdeleri ütülediğim gibi bir imaj oluşmuş emme velakin bir defaya mahsus yapmışam bu işi,yoksa taktiklerimiz hep aynı ha
Valla canım ayağım aynen devam Artık tüm umudum edanınki gibi gebelikte iyileşir, inşallah.
Kız sen hala gitmedin he tatile:26::26::26: Ne bilem anam sesin soluğun çıkmayınca sen de Antalya yolunu gözlemişsindir diye düşündüydüm de:26::26::26::26::26:

Topic sessiz deyince sabahın köründe atağa geçmişsin, :119::119::119::119::119::119:kaç gündür nerdeydin uleyyyynnnnnn

Ömrümüzün yarısının da uykuda geçtiği de bir gerçek ama

Ben düşünceli:26::26::26::26::26::26::26:

Valla Saram benim kendimi kandıracak halim yok her şey gün gibi ortada kiloluyum kabul ve itiyaf ediyoyum
Sadece benim bir avantajım var etek giydiğim zaman kilom fazla anlaşılmıyor ama ben biliyorum şu basenlerden ne çektiğimi ahhhhhhhhhhhhhhh:93::93::93::93::93::93::93:

sabah sabah bile üç ziyaretçimiz var kızlar ziyaretçiler nikleriyle gelip sohbet etseler topikte sohbete doyum olmaz yani

Demek sohbet etmek istemiyorlar Sara,biz zorla saçlarından tutup getirelim

Oyyyyyyyyyyyy çok yorulmuşum ,pc başında uyuyacağım sanki....

Son düzenleme:
tunaydin kizlar nasilsiniz

acliktan olcem daha kahvalti yapmadim...umut bey saolsun altini degistir kahvaltisini yaptir sonrada evi supureyim dedim simdide oglanin uyku krizi tuttu onu salliyorum uyursa koca bir tost yapmak istiyorum kendime.. .

hatres allah sifasini verir canim ayaginin inan bende oluruna birakmistim topukluk disinda hic bisey kullanmadim...

İnşallah canım ben de oluruna bırakacağım artık. Canım hamileliğin anladığım kadarıyla çok zor geçmiyor daim olsun inşallah.Bak bugün kahvaltıda ben de tost yapmıştım, yakın olsan çağırırdım kahvaltıya

Kızlar herkese selamlar..işlerim çok yoğun..topicede giremez oldum...geçmişe bakamadım..umarım herkes iyidir...hepinizi çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…