İnşallah canım ben de oluruna bırakacağım artık. Canım hamileliğin anladığım kadarıyla çok zor geçmiyor daim olsun inşallah.Bak bugün kahvaltıda ben de tost yapmıştım, yakın olsan çağırırdım kahvaltıya
Kızlar herkese selamlar..işlerim çok yoğun..topicede giremez oldum...geçmişe bakamadım..umarım herkes iyidir...hepinizi çok öpüyorum...
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
yok canim cok sukur zor zamanlari atlattim mide bulantisi kalmadi gayet iyiyim....ay keske yakin olsak bitanem ne guzel dertlesir vakit gecirirdik...
[ı]tam da bizim kız gene hayalet oldu derken, ayan oldu sana galiba da gelip yazmışsın, biz iyiyiz çok şükür leyloşum,seni ve ufaklığı öpüyorum ben de
Yeterim az önce kalbimden acaba opuya girdin mi diye düşünmüştüm ki mesajını gördüm allah kolaylık versin, ellerin boş kalmasın inşallah.
Sen neredesin edacım? Hakkında pek bir şey bilmiyorum belki yazmışsındır ama ben rastlamamış olabilirim.
[/ı]
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
geçmiş olsun annene canım Allah şifa versin
annende kalmakla iyi etmişsin eşinde iyi düşünmüş efferim ona
ben seni şimdiden özledim efsuncum sende kendine iyi bak seni çok seviyom men
geçmişler olsun canım benim tez zamanda anneciğin iyi olur inşallah gerçektende ana gibi yar olmuyor 15 gün bende gittim anam benim nasıl hizmet edeceğini şaşırıyor Rabbim onlardan razı olsun uzun ömürler versin...
bende 75 kiloyum boyum 1.58 cnm.göbeğim çok fazla heralde bi 30kilom göbeğim vardır
inşallah bu sefer olacak
çok sağol sara ablam geçti geçti hatta annem dün beni evde bırakıp güne bile gitti
valla kadınlardan korkulur heeeebi telefon geldi gün 13 şubata alınmış diye öğlen namazını kıldı gitti karıcık yaaawww
bende o yokken evini temizlim dedim işte...
eşim moral depoladıgımı çaktı annemlerde o yüzden kal diyor genelde kv yalnız değise oda geliyor akşamları kalmaya
bende senii çok seviyorum sara abllammmmmmmmmmmmmm
çok sağol canımmm
ii oldu oldugezmelere başladı beni bırakıp güne bile gitti
ayyy benim annemde ölee canım eşim hamurdan patıl var bizim burda çok sever
akşam beni almaya gelecek diye hemen başlar yapmaya eşim seviyor diye
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hmmmm yaaa biz boydan kaybediyoruz en çok bide bebek gibi görünen göbekten
amin canım ne kadan doğru ve güzel sözler
çok sağol sara ablam geçti geçti hatta annem dün beni evde bırakıp güne bile gitti
valla kadınlardan korkulur heeeebi telefon geldi gün 13 şubata alınmış diye öğlen namazını kıldı gitti karıcık yaaawww
bende o yokken evini temizlim dedim işte...
eşim moral depoladıgımı çaktı annemlerde o yüzden kal diyor genelde kv yalnız değise oda geliyor akşamları kalmaya
bende senii çok seviyorum sara abllammmmmmmmmmmmmm
çok sağol canımmm
ii oldu oldugezmelere başladı beni bırakıp güne bile gitti
ayyy benim annemde ölee canım eşim hamurdan patıl var bizim burda çok sever
akşam beni almaya gelecek diye hemen başlar yapmaya eşim seviyor diye
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hmmmm yaaa biz boydan kaybediyoruz en çok bide bebek gibi görünen göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?