sarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm saraaammmmmmmmmmmmmmmmneredesin sen kız
selam kizlar....
hepimizim sevgililer gunu kutlu olsun allah mutlulugumu daim etsin insallah..
biz bu aksam arkadaslarla sinemaya gidecez umutu da kv birakacaz esime hediye olarak ayakkabi aldim ama o daha bisey almadi bakalim aksam surpriz yapar belkim)
bu arada sabahtan beri hic durmadim sutlu kabak tatlisi yaptim ogluma yayla corbasi yaptim ve dolaba atmak icin nohut hasladim simdide camasir sascam ve sacima pres yapacam makyaj yapacam umut uyumusken...
hatrescim ben mersinliyim canim sen bursadaydin sanirim...
saram nasilsin guzelim...
efsuncum annene cok gecmis olsun....
yetercim nsen nasilsin canim umarim hersey yolundadir
işte geldim buydayım
çok işlerim var canım tatil öncesi onları toparlamam lazım
yarın opun varmış inşallah bu sefer herşey güzel olacak yeterim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
selam kizlar....
biz bu aksam arkadaslarla sinemaya gidecez umutu da kv birakacaz esime hediye olarak ayakkabi aldim ama o daha bisey almadi bakalim aksam surpriz yapar belkim)
bu arada sabahtan beri hic durmadim sutlu kabak tatlisi yaptim ogluma yayla corbasi yaptim ve dolaba atmak icin nohut hasladim simdide camasir sascam ve sacima pres yapacam makyaj yapacam umut uyumusken...
Edacım bugün sevgililer günü olduğunu hepten unutmuştum ben ama ben de kocam da pek üstüne düşmüyoruz zaten bu günlerin. O yüzden eşimin bir şey alacağını sanmıyorum, bazen yapıyoruz öyle özel şeyler. Şimdi de sizler aklıma düşürmüşken, fırında ekmek yapıyorum, üstüne eşim için kocaman bir AŞKIM yazdım, çok hoşuna gider. Bakalım ekmek kabarınca yazım kaybolmaz inşallahselam kizlar....
Saram sadece haftasonu mu tatil yoksa 1 haftalığına mı?işte geldim buydayım
çok işlerim var canım tatil öncesi onları toparlamam lazım
yarın opun varmış inşallah bu sefer herşey güzel olacak yeterim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
seninde sevgililer günün kutlu olsun edacım
ben iyiyim sağol canım
akşam kutlama yapacaksınız ha ne güzel
bende eşime iki tane kazak aldım oda bana etek almış akşama bizde ufak çaplı bi kutlama yapacaz
efsuncum mesaj kutunu boşalt lütfen
annenin iyileşmesine sevindim canım
hamurdan patıl da ne kız tarifini yazarmısın
Efsunum canım annen hastaymış ama neyseki atlatmış, farketmemişim canım geç de olsa yine de geçmiş olsun. Sen nasılsın? Sınavların da bitmiş niye gelip gitmiyosun kızSeni kocaman öpüyorum tatlım, çok şekeysin biliyosun demi:112::112::112::112::112::112:
selam kizlar....
Edacım bugün sevgililer günü olduğunu hepten unutmuştum ben ama ben de kocam da pek üstüne düşmüyoruz zaten bu günlerin. O yüzden eşimin bir şey alacağını sanmıyorum, bazen yapıyoruz öyle özel şeyler. Şimdi de sizler aklıma düşürmüşken, fırında ekmek yapıyorum, üstüne eşim için kocaman bir AŞKIM yazdım, çok hoşuna gider. Bakalım ekmek kabarınca yazım kaybolmaz inşallah
Canım ben Bursa' dayım, evet. Mersin de akrabalarımız var ama hiç gitmek nasip olmadı.
Saram sadece haftasonu mu tatil yoksa 1 haftalığına mı?
Sizler işi büyütmüşsünüz ne ben de ne de kocam da bugüne özel tık yok
Gerçi eşim daha gelmedi belkim sürpriz yapar ( hiç zannetmem de)
çok sağol hatresim aynen öleee oldu geçti şükür...
ben aynııı hayat devam ediyo işte iş güç evde can sıkıntısıyla geciyo günler
annem hasta olduda 2 gün orda kaldım valla çok ii geldi bunalmışım evde
annemlerde net yoktu ondan gelemedim dün akşam geldim eve 11 de
bende senii öpüommm kocamannnnnnnnnnn
evet biliyorum annem şeker katmış banasanada katmışlar
benim eşim 14 şubata karşı bu güne özel görmüyor sevgiyi sağolsun bize hergün sevgililer günüüüü
ben pazartesi işten güçten bunalmıştım akşama bi baktım kocaman bi buket kırmızı gül
çok sevindirdi keratam beniiii
AŞKIM yazan ekmek heeee süper fikir hatresim pişince resmini istiyorum inşşallahhh bu saate kadar yememişsinizdir
Bana da şekey katmışlay de mi
Efsunum canım menim geç kaldın ekmek çoktan yenildi ama çok güzel olmuştu ya
Herifim bayıldı yedide yedi
Ben sana ekmek yerine çiğ köfte göndersem olur mu?
Eki Görüntüle 633394 Geçen akşam yapmıştık haydi kızlar gelin çiiiiiköfteeeeeeeeeeeeeeeeee
Resmi sizin için çektim bu akşam yeri gelmişken atayım bari dedim
Bana da şekey katmışlay de mi
Efsunum canım menim geç kaldın ekmek çoktan yenildi ama çok güzel olmuştu ya
Herifim bayıldı yedide yedi
Ben sana ekmek yerine çiğ köfte göndersem olur mu?
Eki Görüntüle 633394 Geçen akşam yapmıştık haydi kızlar gelin çiiiiiköfteeeeeeeeeeeeeeeeee
Resmi sizin için çektim bu akşam yeri gelmişken atayım bari dedim
Eki Görüntüle 633411
................
kızlar bu ayda bebeğim gelmedi sanırım sabah baktım pembe lekelenme olmuş zaten bu koşturmada bu streste olmaması kadar doğal bişey yok dimi o yüzden hiç üzülmedim hatta sevindim çünkü antibiyotik kullanmıştımama iki gün erken geldi ona şaşırdım hep gecikirdi ama bu ay beni bekletmek istemedi garibim demekki sağlık olsun herşeyde bi hayır olduğu gibi bunda da vardır elbet
çok yoğunum kızlar yarından itibaren tatildeyim bu gün ara ara bakmaya çalışıtım ama siz topiği ihmal etmeyin
evet sanada şeker katmışlar hemde malzemeden hiç çalmadan
aslında geç kaldıgımı farkettim zaten nete çok geç geldim çünküeşimin teyzesi ev tasıdı ona yardıma gitmiştim
ohhhh afiyet bal şeker olsunnnnnnnnn sanada herifciğinede...
ayyyyy çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok severim ben
ama bu ara pek yemiyorum kilo bakımından dolayı
çok sağol canım eline koluna sağlıkkkkk süper bi sofra olmuş
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnn
bencede doğal ablam ya stres en baş belamız zatenhayırlısı diyelim hayırlısı olsun hepimiz içinde... elbette vardır bi hayrı ablam
erken gelmeside stresten yogunluktandır bence mesela benimde ölee olur hep hiç gecikmez ya gününde olurum yada 1 gün önce gecikme hiç olmadı bende
ama antibiyotiktende erken olmuş olabilir yani ilaçta etkilemiştir
ayyyy geldi çattı he tatilllllne güzellllllllllllllll bizim yerimizede git gez eğlen olurmu
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
efsuNevfel
ahannnda ziyaretçilerim çoğaldı
hoşgeldiniz ziyaretçilerimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?