Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkesin cuması mübarek olsun Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin hakkımızda hayırlı olmayanın peşine düşürmesin

gezerim canım hepinizin yerine
itiraf ediyorum bir ziyaretçi bendim
kolay gelsin efsunum ev taşıma işi zordur bilirim
sende çok yorma kendini canım menim
bugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
herkesin cuması mübarek olsun Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin hakkımızda hayırlı olmayanın peşine düşürmesin

gez gezzzzzz neyyy sen miydin o hoşgeldin canım menimmmm
ev taşıma işi değilde evin eksikleri olunca kötü dün hallettik biraz bişeyler tereklerin rafları gelmemiş
mutfak kaldı öleeece bende eve geri geldim bugün gelecekmiş inşşallahhhh tamam yormam ablacım
opu nun acılımı ne oluyor abla peki aminnnnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde cuman mübarek olsunnnnnnnn aminnn inşşallahhhh

sabah sabah canım çiğköfte çekti hatresim çok güzel bi sofra olmuş afiyet olsun arkadaşıma ve ailesine

Sağol canım menim,yanımda olsaydın sana da yapardım tatlım menim face de eşim de paylaşmıştı resimleri, isteyen isteyene

Günaydın geçti ,tünaydın yapalım şunu

Canım hiç üzülme sen tatiline ve keyfine bak, belkim tatilde iyi çalışırsınız da embriyo kaçacak delik bulup kaçamaz da bakarsın tutar
Bacakları dikmeyi ihmal etme ha

Efsunum gel sana da çiköfte vereyim kızMalzemeden çalmamışlar evet

nirdesiniz huuuuu bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben öğleden sonra eşimin teyzesi ev tasıdı ona yardıma gitcem yine
gelinde 2 muhabbet edek daaaaaa
Valla ben şinci geldim kimse yok:26::26::26::26::26:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
efsuNevfel

bugünde ben ziyaretçiyle başbaşa kaldım
huuu ziyaretçi bacı gelde sohbet edekkk
Hep ben kalacak değilim ya

gezerim canım hepinizin yerine

itiraf ediyorum bir ziyaretçi bendim
Gez Saram gez

bugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner

Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
Amin canım, bu arada ben de bugün tedaviye başladım kızlarAllah' ım emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsin inşallah.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım opu, tüp bebekte yumurta toplama işlemine verilen ad.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatres,

eda33
Slm Edacım, nasılsın?

kızlar sonunda doktor gittim,kanamamın nedenini anlamış oldum rahimde 5 mmlik kist çıktı smear testi yaptırdınmı dedi doktorm eskiden beri tanıdığım için çok ilgilendi sağolsun:) smear testi yaptıran varmı,ilerde rahim ağzı kanserine karşı rahim meyillimi değilmi önlem amaçlı bişiymiş ve her sene kadınların yaptırması gereken bir testmiş acaba hangimiz biliyoruz önemsiyoruz,başımıza bişi gelmedikçe doktora gitme gibi bi alışkanlığımız yok maalesef..bakalım kisti alıcakmı,yoksa kanamayla gitmesinimi bekliyececek önümüzdeki perşembe görecez,umarım testte temiz çıkar,kist gebeliğe engel değilmiş,ama gebe kalmadan kist gitse daha iyi olur gibime geliyor,ilk kez başıma geliyor napalım Rabbim beterinden saklasın..stresli günler geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür...

Geçmiş olsun.

yoğunluktan giremiyorum valla hatresim...haftayada kursa başlayacam öğretici olarak...3 hafta sürecek...sizleri özlüyorum valla..kim ne durumda takip edemiyorum topici o yüzden...umarım hepiniz iyisinizdir canım...ranişi öp yerime annesi...
iyi yolculuklar saram ya...senide özledim tızım..bir rastlaşamadık valla..güzelce vakit geçir benim yerimede tatil yap valla..ohhhh sefan olsun bacım...ye iç gez eğlen geldiğinde hepsini bize anlat olarmı canım...
geçmiş olsun canım...

bugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner

Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın

SARAMMMMM Sağol inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş güzel yüreklim

Cnm ben iki defa yaptirdim senesi gecince tekrarliyolar kulak copuyle sivi aliyor rahimagzindan hersey yolunda cikar ins cnm

Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm

tedavin hayırlı olsun hatresim inşallah ranaya kardeş gelir bu sefer
hangi doktorda başladın tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapıyosun sen yaz ben bi ara okurum

tatlım smear testi korkulacak bişey değil ben yaptım bi sefer normal vaginal muayene gibi düşün rahim ağzından bi sıvı alınıyor ve canın hiç yanmıyo sonucuda bi haftada falan çıkıyo aktif cinsel yaşama başlayan kadınların her sene yaptırması gerekiyo aslında ama dediğin gibi çoğu kimse önemsemiyo inşallah seninde sonuçların temiz çıkar kistide çok önemse çoğu kistler adet kanamasıyla beraber atılıyo seninkide öyle olur inşallah

sağol tatlım ben henüz tedaviye başlamıyorum bi iki ay sonra kısmet olursa inşallah düşüneceğiz
sen nasılsın herhangi bi tedavi düşünmüyomusun sevinçcim

he valla bendim o ziyeretçi baktım sen yazıyosun en iyisi ziyaretçilikten aktif üyeliğe geçeyim dedimdi

tatlım opu demek tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi demek

slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyin bu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam

slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyin bu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam

zeloşum seni burda görmek ne güzel artık daha sık gel bi gelip kendini gösterip gitme seni özlediğimizi ve sevdiğimizi biliyosun

sağol canım yemiş kadar oldum Allah razı olsunnnn
hmmm opu yumurta toplamak heee nası oluyo acaba pek bilgim yok tüp bebekde
tedaviye başlamışsın canım hayırlısı olsun inşşalllahhhhhhhhhhhhhh

çok geçmiş olsun canım

çok sağol sevoşummmmmm nirelerdesin kız sennnnn

he valla bendim o ziyeretçi baktım sen yazıyosun en iyisi ziyaretçilikten aktif üyeliğe geçeyim dedimdi
tatlım opu demek tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi demek

iii yaptındı canımmmm yalnız kaldıydım
evet yumurta toplamakmış ben duymamıştım daha önce sayenizde bilgi daarcımda çogalıyo sağolun
peki yımırtacıkları nasıl topluyolar kiiii

bende diyorum nerde menim gece kuşum zeloşummmmm zelal ablammmm hg
idare edioz işte yuvarlanıp gidiozz

Son düzenleme:
zeloşum seni burda görmek ne güzel artık daha sık gel bi gelip kendini gösterip gitme seni özlediğimizi ve sevdiğimizi biliyosun
bende sizleri çok seviyorum saraMMMMMinş. herşey yoluna girince gelicem canım

hb canım tatlım pek gece kuşluk halim kalmadı çok yoğunum bu ara o yüzden pek topiğe takılamıyom ama sizleri çok özledim annen hastaymış gerçi şimdi iyimiş çok geçmiş olsun canım

hayırdır zelal abla bi sıkıntı mı var hersey yoluna girince gelicem demişsin de
bizde seni çok özledik valla yaaaa
sağol abla geçti gitti annem grip olunca tıkanıp kalıyo bi kaç gün sonra geçiyo astım var hafiften ondan sanırım
ama şimdi iii sükürler olsun
sen nasılsın yorgunluk dışında bide ne yorgunlugu bu yaa benim bilmediğim bişey mi var ki acep

hatresim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun emeklerin boş çıkmasın inş. emeğinin karşılığını al ranişide çok öp benim yerime canım

efsunum pek dedektif gördüm senikuzu sizlerde sıkılmayın diye herşeyi yazmak istemiyorum yoksa sizler benim canımsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…