gezerim canım hepinizin yerine
itiraf ediyorum bir ziyaretçi bendim
kolay gelsin efsunum ev taşıma işi zordur bilirim
sende çok yorma kendini canım menim
bugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
herkesin cuması mübarek olsun Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin hakkımızda hayırlı olmayanın peşine düşürmesin
sabah sabah canım çiğköfte çekti hatresim çok güzel bi sofra olmuş afiyet olsun arkadaşıma ve ailesine
kızlar bu ayda bebeğim gelmedi sanırım sabah baktım pembe lekelenme olmuş zaten bu koşturmada bu streste olmaması kadar doğal bişey yok dimi o yüzden hiç üzülmedim hatta sevindim çünkü antibiyotik kullanmıştımama iki gün erken geldi ona şaşırdım hep gecikirdi ama bu ay beni bekletmek istemedi garibim demekki sağlık olsun herşeyde bi hayır olduğu gibi bunda da vardır elbet
çok yoğunum kızlar yarından itibaren tatildeyim bu gün ara ara bakmaya çalışıtım ama siz topiği ihmal etmeyin
evet sanada şeker katmışlar hemde malzemeden hiç çalmadan
aslında geç kaldıgımı farkettim zaten nete çok geç geldim çünküeşimin teyzesi ev tasıdı ona yardıma gitmiştim
ohhhh afiyet bal şeker olsunnnnnnnnn sanada herifciğinede...
ayyyyy çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok severim ben
ama bu ara pek yemiyorum kilo bakımından dolayı
çok sağol canım eline koluna sağlıkkkkk süper bi sofra olmuş
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnn
bencede doğal ablam ya stres en baş belamız zatenhayırlısı diyelim hayırlısı olsun hepimiz içinde... elbette vardır bi hayrı ablam
erken gelmeside stresten yogunluktandır bence mesela benimde ölee olur hep hiç gecikmez ya gününde olurum yada 1 gün önce gecikme hiç olmadı bende
ama antibiyotiktende erken olmuş olabilir yani ilaçta etkilemiştir
ayyyy geldi çattı he tatilllllne güzellllllllllllllll bizim yerimizede git gez eğlen olurmu
Valla ben şinci geldim kimse yok:26::26::26::26::26:nirdesiniz huuuuu bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben öğleden sonra eşimin teyzesi ev tasıdı ona yardıma gitcem yine
gelinde 2 muhabbet edek daaaaaa
Hep ben kalacak değilim yaToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
efsuNevfel
bugünde ben ziyaretçiyle başbaşa kaldım
huuu ziyaretçi bacı gelde sohbet edekkk
Gez Saram gezgezerim canım hepinizin yerine
itiraf ediyorum bir ziyaretçi bendim
Amin canım, bu arada ben de bugün tedaviye başladım kızlarbugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkesin cuması mübarek olsun Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin hakkımızda hayırlı olmayanın peşine düşürmesin
gez gezzzzzz neyyy sen miydin ohoşgeldin canım menimmmm
ev taşıma işi değilde evin eksikleri olunca kötü dün hallettik biraz bişeyler tereklerin rafları gelmemiş
mutfak kaldı öleeece bende eve geri geldim bugün gelecekmiş inşşallahhhh tamam yormam ablacım
opu nun acılımı ne oluyor abla peki aminnnnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde cuman mübarek olsunnnnnnnn aminnn inşşallahhhh
kızlar sonunda doktor gittim,kanamamın nedenini anlamış oldum rahimde 5 mmlik kist çıktı smear testi yaptırdınmı dedi doktorm eskiden beri tanıdığım için çok ilgilendi sağolsun:) smear testi yaptıran varmı,ilerde rahim ağzı kanserine karşı rahim meyillimi değilmi önlem amaçlı bişiymiş ve her sene kadınların yaptırması gereken bir testmiş acaba hangimiz biliyoruz önemsiyoruz,başımıza bişi gelmedikçe doktora gitme gibi bi alışkanlığımız yok maalesef..bakalım kisti alıcakmı,yoksa kanamayla gitmesinimi bekliyececek önümüzdeki perşembe görecez,umarım testte temiz çıkar,kist gebeliğe engel değilmiş,ama gebe kalmadan kist gitse daha iyi olur gibime geliyor,ilk kez başıma geliyor napalım Rabbim beterinden saklasın..stresli günler geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür...
yoğunluktan giremiyorum valla hatresim...haftayada kursa başlayacam öğretici olarak...3 hafta sürecek...sizleri özlüyorum valla..kim ne durumda takip edemiyorum topici o yüzden...umarım hepiniz iyisinizdir canım...ranişi öp yerime annesi...Tam da bizim kız gene hayalet oldu derken, ayan oldu sana galiba da gelip yazmışsın, biz iyiyiz çok şükür leyloşum,seni ve ufaklığı öpüyorum ben de
Yeterim az önce kalbimden acaba opuya girdin mi diye düşünmüştüm ki mesajını gördüm Allah kolaylık versin, ellerin boş kalmasın inşallah.
Sen neredesin Edacım? Hakkında pek bir şey bilmiyorum belki yazmışsındır ama ben rastlamamış olabilirim.
iyi yolculuklar saram ya...senide özledim tızım..bir rastlaşamadık valla..güzelce vakit geçir benim yerimede tatil yap valla..ohhhh sefan olsun bacım...kızlar bu ayda bebeğim gelmedi sanırım sabah baktım pembe lekelenme olmuş zaten bu koşturmada bu streste olmaması kadar doğal bişey yok dimi o yüzden hiç üzülmedim hatta sevindim çünkü antibiyotik kullanmıştımama iki gün erken geldi ona şaşırdım hep gecikirdi ama bu ay beni bekletmek istemedi garibim demekki sağlık olsun herşeyde bi hayır olduğu gibi bunda da vardır elbet
çok yoğunum kızlar yarından itibaren tatildeyim bu gün ara ara bakmaya çalışıtım ama siz topiği ihmal etmeyin
geçmiş olsun canım...kızlar sonunda doktor gittim,kanamamın nedenini anlamış oldum rahimde 5 mmlik kist çıktı smear testi yaptırdınmı dedi doktorm eskiden beri tanıdığım için çok ilgilendi sağolsun:) smear testi yaptıran varmı,ilerde rahim ağzı kanserine karşı rahim meyillimi değilmi önlem amaçlı bişiymiş ve her sene kadınların yaptırması gereken bir testmiş acaba hangimiz biliyoruz önemsiyoruz,başımıza bişi gelmedikçe doktora gitme gibi bi alışkanlığımız yok maalesef..bakalım kisti alıcakmı,yoksa kanamayla gitmesinimi bekliyececek önümüzdeki perşembe görecez,umarım testte temiz çıkar,kist gebeliğe engel değilmiş,ama gebe kalmadan kist gitse daha iyi olur gibime geliyor,ilk kez başıma geliyor napalım Rabbim beterinden saklasın..stresli günler geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür...
bugün yetercim opu olacak inşallah herşey yolunda gider kaliteli yumoşlarını toplayıp sonrada göbişine bebek olarak koyarlar da yetercimin bu hasreti diner
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
kızlar sonunda doktor gittim,kanamamın nedenini anlamış oldum rahimde 5 mmlik kist çıktı smear testi yaptırdınmı dedi doktorm eskiden beri tanıdığım için çok ilgilendi sağolsun:) smear testi yaptıran varmı,ilerde rahim ağzı kanserine karşı rahim meyillimi değilmi önlem amaçlı bişiymiş ve her sene kadınların yaptırması gereken bir testmiş acaba hangimiz biliyoruz önemsiyoruz,başımıza bişi gelmedikçe doktora gitme gibi bi alışkanlığımız yok maalesef..bakalım kisti alıcakmı,yoksa kanamayla gitmesinimi bekliyececek önümüzdeki perşembe görecez,umarım testte temiz çıkar,kist gebeliğe engel değilmiş,ama gebe kalmadan kist gitse daha iyi olur gibime geliyor,ilk kez başıma geliyor napalım Rabbim beterinden saklasın..stresli günler geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür...
Sağol canım menim,yanımda olsaydın sana da yapardım tatlım menimface de eşim de paylaşmıştı resimleri, isteyen isteyene
Günaydın geçti ,tünaydın yapalım şunu
Canım hiç üzülme sen tatiline ve keyfine bak, belkim tatilde iyi çalışırsınız da embriyo kaçacak delik bulup kaçamaz da bakarsın tutar
Bacakları dikmeyi ihmal etme ha
Efsunum gel sana da çiköfte vereyim kızMalzemeden çalmamışlar evet
Valla ben şinci geldim kimse yok:26::26::26::26::26:
Hep ben kalacak değilim ya
Gez Saram gez
Amin canım, bu arada ben de bugün tedaviye başladım kızlarAllah' ım emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsin inşallah.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım opu, tüp bebekte yumurta toplama işlemine verilen ad.
Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm
gez gezzzzzz neyyy sen miydin ohoşgeldin canım menimmmm
ev taşıma işi değilde evin eksikleri olunca kötü dün hallettik biraz bişeyler tereklerin rafları gelmemiş
mutfak kaldı öleeece bende eve geri geldim bugün gelecekmiş inşşallahhhh tamam yormam ablacım
opu nun acılımı ne oluyor abla peki aminnnnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde cuman mübarek olsunnnnnnnn aminnn inşşallahhhh
slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyinbu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam
Efsunum gel sana da çiköfte vereyim kızMalzemeden çalmamışlar evet
Amin canım, bu arada ben de bugün tedaviye başladım kızlarAllah' ım emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsin inşallah.
Canım opu, tüp bebekte yumurta toplama işlemine verilen ad.
Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm
he valla bendim o ziyeretçi baktım sen yazıyosun en iyisi ziyaretçilikten aktif üyeliğe geçeyim dedimdi
tatlım opu demek tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi demek
slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyinbu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam
bende sizleri çok seviyorum saraMMMMMzeloşum seni burda görmek ne güzel artık daha sık gel bi gelip kendini gösterip gitme seni özlediğimizi ve sevdiğimizi biliyosun
sağol canım yemiş kadar oldum Allah razı olsunnnn
hmmm opu yumurta toplamak heee nası oluyo acaba pek bilgim yok tüp bebekde
tedaviye başlamışsın canım hayırlısı olsun inşşalllahhhhhhhhhhhhhh
çok geçmiş olsun canım
çok sağol sevoşummmmmm nirelerdesin kız sennnnn
iii yaptındı canımmmmyalnız kaldıydım
evet yumurta toplamakmış ben duymamıştım daha önce sayenizde bilgi daarcımda çogalıyo sağolun
peki yımırtacıkları nasıl topluyolar kiiii
bende diyorum nerde menim gece kuşum zeloşummmmm zelal ablammmmhg
idare edioz işte yuvarlanıp gidiozz
bende sizleri çok seviyorum saraMMMMMinş. herşey yoluna girince gelicem canım
hb canımtatlım pek gece kuşluk halim kalmadı çok yoğunum bu ara o yüzden pek topiğe takılamıyom ama sizleri çok özledim annen hastaymış gerçi şimdi iyimiş çok geçmiş olsun canım
hayırdır zelal abla bi sıkıntı mı var hersey yoluna girince gelicem demişsin de
bizde seni çok özledik valla yaaaa
sağol abla geçti gitti annem grip olunca tıkanıp kalıyo bi kaç gün sonra geçiyo astım var hafiften ondan sanırım
ama şimdi iii sükürler olsun
sen nasılsın yorgunluk dışında bide ne yorgunlugu bu yaa benim bilmediğim bişey mi var ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?