yoğunluktan giremiyorum valla hatresim...haftayada kursa başlayacam öğretici olarak...3 hafta sürecek...sizleri özlüyorum valla..kim ne durumda takip edemiyorum topici o yüzden...umarım hepiniz iyisinizdir canım...ranişi öp yerime annesi...
iyi yolculuklar saram ya...senide özledim tızım..bir rastlaşamadık valla..güzelce vakit geçir benim yerimede tatil yap valla..ohhhh sefan olsun bacım...ye iç gez eğlen geldiğinde hepsini bize anlat olarmı canım...
geçmiş olsun canım...
Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm
tedavin hayırlı olsun hatresim inşallah ranaya kardeş gelir bu sefer
hangi doktorda başladın tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapıyosun sen yaz ben bi ara okurum:
slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyinbu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam
mesaj kutumu boşalttım
yazdım ama görmedin sanırım
bende sizleri çok seviyorum saraMMMMMinş. herşey yoluna girince gelicem canım
hb canımtatlım pek gece kuşluk halim kalmadı çok yoğunum bu ara o yüzden pek topiğe takılamıyom ama sizleri çok özledim annen hastaymış gerçi şimdi iyimiş çok geçmiş olsun canım
Anladım canım bu ne yoğunluktur ya, bitmedi gitti:44::44::44:Neyse hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin Leyloşum menim
Canım Allah razı olsun, dualarınız çok önemli eksik etmeyin emi canlar
Sen naptın canım,tekrar düşünüyor musun herhangi bir tedavi?
Sağol Saram canım dualarını hep bekliyorum,sizler tedavin hayırlı olsun dedikçe daha da çok heyacanlanıyorum,Allah' ım akıbetimizi hayır eylesin inşallah.Canım tüp tedavisi.Pembe Mavi de karar kıldık canım, inşallah netice de güzel olur.
Aleykümselam , vayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş ZeloşumÖzledim seni kız yokluğun anlaşılıyor ha Neyse iyiymişsin, bir sıkıntı olmasın,bizi de arada haberdar et merakta koyma emi
Ne yazdın kız
Zeloş bir geldi geldiği gibi de birdenbire gitti diyordum artıkım :44:
efsunum pek dedektif gördüm senikuzu sizlerde sıkılmayın diye herşeyi yazmak istemiyorum yoksa sizler benim canımsınız
Anladım canım bu ne yoğunluktur ya, bitmedi gitti:44::44::44:Neyse hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin Leyloşum menim
Sağol Saram canım dualarını hep bekliyorum,sizler tedavin hayırlı olsun dedikçe daha da çok heyacanlanıyorum,Allah' ım akıbetimizi hayır eylesin inşallah.Canım tüp tedavisi.Pembe Mavi de karar kıldık canım, inşallah netice de güzel olur.
Aleykümselam , vayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş ZeloşumÖzledim seni kız yokluğun anlaşılıyor ha Neyse iyiymişsin, bir sıkıntı olmasın,bizi de arada haberdar et merakta koyma emi
Ne yazdın kız
bende seni özledim hatresimkuzu hayatta bazen herşey yolunda gitmiyor insanın istemediği şeyler oluyo yoksa inanki bende sık gelmek istiyorum ve sizleri çok seviyorum
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+,
zelalca
hah şöyle topiccccccccccccccccccc canlanın birazzzzzzzzzzzz,
Bu iki ziyaretçiler de gene bizim kızlardandır
ah tatlım benim hepberaber mutlu olalım inş.kuzum efsunum sen beni hep güldürmüşsündür biliyonmu bide maonim ikiniz çok tatlı ve komiksiniz hayat size hep gülsün inş.dedektiflik değilde acaba ben mi okumadım gecmişte diye düşünmüştüm
sıkılmak önemli değil asla da demekki paylaşılacak bişey değil ama olsun sen mutlu ol men başka bişey istememmmmm
sende canımızsın bizim
sara abla mesak kutusunu boşalt demiştide onu yazdım ama o ara görmedi sanırım
hatresim canın kadınlar günümü çekiyo yakın otursak şöle bigün yapardık tatlılar tuzlular ohhhhhToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+,
zelalca
hah şöyle topiccccccccccccccccccc canlanın birazzzzzzzzzzzz,
Bu iki ziyaretçiler de gene bizim kızlardandır
bende seni özledim hatresimkuzu hayatta bazen herşey yolunda gitmiyor insanın istemediği şeyler oluyo yoksa inanki bende sık gelmek istiyorum ve sizleri çok seviyorum
Canım menim istediğini yazabilirsin tabiki de , biraz yalancıktan cadalozluk yapim dedim dededektiflik değilde acaba ben mi okumadım gecmişte diye düşünmüştüm
sıkılmak önemli değil asla da demekki paylaşılacak bişey değil ama olsun sen mutlu ol men başka bişey istememmmmm
sende canımızsın bizim
sara abla mesaj kutusunu boşalt demiştide onu yazdım ama o ara görmedi sanırım
sağol canım yemiş kadar oldum Allah razı olsunnnn
hmmm opu yumurta toplamak heee nası oluyo acaba pek bilgim yok tüp bebekde
tedaviye başlamışsın canım hayırlısı olsun inşşalllahhhhhhhhhhhhhh
çok geçmiş olsun canım
çok sağol sevoşummmmmm nirelerdesin kız sennnnn
iii yaptındı canımmmmyalnız kaldıydım
evet yumurta toplamakmış ben duymamıştım daha önce sayenizde bilgi daarcımda çogalıyo sağolun
peki yımırtacıkları nasıl topluyolar kiiii
bende diyorum nerde menim gece kuşum zeloşummmmm zelal ablammmmhg
idare edioz işte yuvarlanıp gidiozz
mesaj kutumu boşalttım
yazdım ama görmedin sanırım
Ne yazdın kız
Mutlaka Zeloşum, hayatın gerçekleri bunlar aslında,Rabbim cümlemizin sıkıntılarını hayra tebdil eylesin inşallah canım
Kız " kuzu " diyosun ya kendime dönüp bakasım geldi kuzu muyum diye
Canım menim istediğini yazabilirsin tabiki de , biraz yalancıktan cadalozluk yapim dedim de
ah tatlım benim hepberaber mutlu olalım inş.kuzum efsunum sen beni hep güldürmüşsündür biliyonmu bide maonim ikiniz çok tatlı ve komiksiniz hayat size hep gülsün inş.
hatresim canın kadınlar günümü çekiyo yakın otursak şöle bigün yapardık tatlılar tuzlular ohhhhh
Mutlaka Zeloşum, hayatın gerçekleri bunlar aslında,Rabbim cümlemizin sıkıntılarını hayra tebdil eylesin inşallah canım
Kız " kuzu " diyosun ya kendime dönüp bakasım geldi kuzu muyum diye
Canım menim istediğini yazabilirsin tabiki de , biraz yalancıktan cadalozluk yapim dedim de
bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet yaaa ne zmn kadromuz azaldıama ben kaçcam birazdan gelir kocişim eve
saracım burda acaba kim ziyaretçi prenses olmasın sakın
yımırtacıkları daldan elma toplar gibi topluyolar canım
tatlım önce yumurta geliştirici iğneler oluyosun bu iğneleri olurkende iki üç günde bir doktor kontrolüne gidiyosun yumoşlar yeteri büyüklüğe geldimi tahminen17-19 mm oldumu çatlatma iğnesi oluyosun ve 36 saat sonra genel anestezi altında 15 - 20 dakikalık bir işlemle yumurtaları topluyolar sonra onları spermlerle buluşturuyolar daha sonra da embriyoları göbişine koyup bebeğinin tutunup büyüyüp 9 ay 10 gün sonra kucağına gelmesine sebeb oluyolar
gördüm tatlım birazdan cevap yazacam ağlama kıyamam
hıııım pembe mavi demek sen memnun kalırsan bende oraya gelebilirim doktorun kim
her zaman dualarımdasın canım Allah çıktığın yolda yardımcın olsun yüzünü güldürsün canım
amiinn inşşallahhh topikçeeee
valla güldürebilmişsem ne mutlu bana aferim
ben severim insanları gülümsetip mutlu etmeyiii
valla yakın olsak süper olurdu söleee bi topik günü kurardık
önemli değil hatresimmmm face için yazmıştım mesajı bende kimse yokda
kızlar ben kaçtım beni merak etmeyin arada uğrarım kendinize iyi bakın şekerler byyyyyyyy
olabilir valla canım prensesde olabilir edada olabilir herkes olabilir ama ben olamam bu sefer bak buydayım
kızlar ben kaçtım beni merak etmeyin arada uğrarım kendinize iyi bakın şekerler byyyyyyyy
bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet yaaa ne zmn kadromuz azaldıama ben kaçcam birazdan gelir kocişim eve
saracım burda acaba kim ziyaretçi prenses olmasın sakın
ah tatlım benim hepberaber mutlu olalım inş.kuzum efsunum sen beni hep güldürmüşsündür biliyonmu bide maonim ikiniz çok tatlı ve komiksiniz hayat size hep gülsün inş.
hatresim canın kadınlar günümü çekiyo yakın otursak şöle bigün yapardık tatlılar tuzlular ohhhhh
yımırtacıkları daldan elma toplar gibi topluyolar canım
tatlım önce yumurta geliştirici iğneler oluyosun bu iğneleri olurkende iki üç günde bir doktor kontrolüne gidiyosun yumoşlar yeteri büyüklüğe geldimi tahminen17-19 mm oldumu çatlatma iğnesi oluyosun ve 36 saat sonra genel anestezi altında 15 - 20 dakikalık bir işlemle yumurtaları topluyolar sonra onları spermlerle buluşturuyolar daha sonra da embriyoları göbişine koyup bebeğinin tutunup büyüyüp 9 ay 10 gün sonra kucağına gelmesine sebeb oluyolar
gördüm tatlım birazdan cevap yazacam ağlama kıyamam
hıııım pembe mavi demek sen memnun kalırsan bende oraya gelebilirim doktorun kim
her zaman dualarımdasın canım Allah çıktığın yolda yardımcın olsun yüzünü güldürsün canım
hemde süt kuzusun canım
tatlım benim facem yok ben face kullanmıyorum
tamam canım kendine iyi bak Allaha emanet ol
Valla bu aralar ekip tek tük geliyor maça
Prenses beni özleyin demişti daha çok özleyelim istiyo anlaşılan bugün bir ara gördüm ama hiç yazmadan kaçtı
Evet Efsun' a ben de çok gülüyorum şekey şey
Maonya' ya rastladğımda hep hüzünlü halini gördüm Rabbim huzur mutluluk versin inşallah ona ve hepimize
Süt kuzusu he 38 yaşında nerem kuzu olur benim kız
Kızlar ben kaçıyorum herifim pc ye el koyuyor ,hayırlı gicelerrrrrrrrrrrrrr
Valla bu aralar ekip tek tük geliyor maça
Prenses beni özleyin demişti daha çok özleyelim istiyo anlaşılan bugün bir ara gördüm ama hiç yazmadan kaçtı
Evet Efsun' a ben de çok gülüyorum şekey şey
Maonya' ya rastladğımda hep hüzünlü halini gördüm Rabbim huzur mutluluk versin inşallah ona ve hepimize
Evet canım merkez adına şu anki intibalarım çok şükür olumlu yönde, inşallah daim olur , doktorum Nevin Özsaraç. Güleryüzlü, mütevazi gördüm kendisini.Telefonla aradığımda da ulaşabiliyorum , sonuna kadar memnun kalırsam sana da söylerim Saram
Süt kuzusu he 38 yaşında nerem kuzu olur benim kız
Kızlar ben kaçıyorum herifim pc ye el koyuyor ,hayırlı gicelerrrrrrrrrrrrrr
hmm ben var sandımdı siz yazınca neyse
tamam canım inşallah memnun kalırsın da banada sebeb olursun
iyi geceler tatlı rüyalar canım menim
biz yazıncamı :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?