Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Anladım canım bu ne yoğunluktur ya, bitmedi gitti:44::44::44:Neyse hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin Leyloşum menim

Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm

Canım Allah razı olsun, dualarınız çok önemli eksik etmeyin emi canlar
Sen naptın canım,tekrar düşünüyor musun herhangi bir tedavi?

tedavin hayırlı olsun hatresim inşallah ranaya kardeş gelir bu sefer
hangi doktorda başladın tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapıyosun sen yaz ben bi ara okurum:

Sağol Saram canım dualarını hep bekliyorum,sizler tedavin hayırlı olsun dedikçe daha da çok heyacanlanıyorum,Allah' ım akıbetimizi hayır eylesin inşallah.Canım tüp tedavisi.Pembe Mavi de karar kıldık canım, inşallah netice de güzel olur.

slm kızlar annemlerdeydim o yüzden gelemedim beni merak etmeyin bu aralar çok yoğunum elimden geldiğince uğramaya çalışırım inş. sizler iyisinizdir şimdi biraz geçmişe bakıcam

Aleykümselam , vayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş ZeloşumÖzledim seni kız yokluğun anlaşılıyor haNeyse iyiymişsin, bir sıkıntı olmasın,bizi de arada haberdar et merakta koyma emi

mesaj kutumu boşalttım
yazdım ama görmedin sanırım

Ne yazdın kız

Zeloş bir geldi geldiği gibi de birdenbire gitti diyordum artıkım :44:

bende seni özledim hatresimkuzu hayatta bazen herşey yolunda gitmiyor insanın istemediği şeyler oluyo yoksa inanki bende sık gelmek istiyorum ve sizleri çok seviyorum

efsunum pek dedektif gördüm senikuzu sizlerde sıkılmayın diye herşeyi yazmak istemiyorum yoksa sizler benim canımsınız

dedektiflik değilde acaba ben mi okumadım gecmişte diye düşünmüştüm
sıkılmak önemli değil asla da demekki paylaşılacak bişey değil ama olsun sen mutlu ol men başka bişey istememmmmm
sende canımızsın bizim

sara abla mesaj kutusunu boşalt demiştide onu yazdım ama o ara görmedi sanırım

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+,
zelalca
hah şöyle topiccccccccccccccccccc canlanın birazzzzzzzzzzzz,
Bu iki ziyaretçiler de gene bizim kızlardandır

bende seni özledim hatresimkuzu hayatta bazen herşey yolunda gitmiyor insanın istemediği şeyler oluyo yoksa inanki bende sık gelmek istiyorum ve sizleri çok seviyorum

bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+,
zelalca

evet yaaa ne zmn kadromuz azaldı ama ben kaçcam birazdan gelir kocişim eve
saracım burda acaba kim ziyaretçi prenses olmasın sakın

Son düzenleme:
ah tatlım benim hepberaber mutlu olalım inş.kuzum efsunum sen beni hep güldürmüşsündür biliyonmu bide maonim ikiniz çok tatlı ve komiksiniz hayat size hep gülsün inş.
hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+,
zelalca
hatresim canın kadınlar günümü çekiyo yakın otursak şöle bigün yapardık tatlılar tuzlular ohhhhh

Mutlaka Zeloşum, hayatın gerçekleri bunlar aslında,Rabbim cümlemizin sıkıntılarını hayra tebdil eylesin inşallah canım
Kız " kuzu " diyosun ya kendime dönüp bakasım geldi kuzu muyum diye

Canım menim istediğini yazabilirsin tabiki de , biraz yalancıktan cadalozluk yapim dedim de

yımırtacıkları daldan elma toplar gibi topluyolar canım
tatlım önce yumurta geliştirici iğneler oluyosun bu iğneleri olurkende iki üç günde bir doktor kontrolüne gidiyosun yumoşlar yeteri büyüklüğe geldimi tahminen17-19 mm oldumu çatlatma iğnesi oluyosun ve 36 saat sonra genel anestezi altında 15 - 20 dakikalık bir işlemle yumurtaları topluyolar sonra onları spermlerle buluşturuyolar daha sonra da embriyoları göbişine koyup bebeğinin tutunup büyüyüp 9 ay 10 gün sonra kucağına gelmesine sebeb oluyolar

mesaj kutumu boşalttım
yazdım ama görmedin sanırım

gördüm tatlım birazdan cevap yazacam ağlama kıyamam

hıııım pembe mavi demek sen memnun kalırsan bende oraya gelebilirim doktorun kim
her zaman dualarımdasın canım Allah çıktığın yolda yardımcın olsun yüzünü güldürsün canım

hemde süt kuzusun canım

amiinn inşşallahhh topikçeeee
valla güldürebilmişsem ne mutlu bana aferim
ben severim insanları gülümsetip mutlu etmeyiii

valla yakın olsak süper olurdu söleee bi topik günü kurardık

önemli değil hatresimmmm face için yazmıştım mesajı bende kimse yokda

olabilir valla canım prensesde olabilir edada olabilir herkes olabilir ama ben olamam bu sefer bak buydayım

kızlar ben kaçtım beni merak etmeyin arada uğrarım kendinize iyi bakın şekerler byyyyyyyy

hmmm demek tüp bebek kısaca bu Rabbimin hikmeti işte çok teşekkür ediyorum sara ablam bilgi için ama hanii tüppp neresinde
yımırta toplama olayı hariç diğerlerini duymuştum accık yani sipoşlarla yımırtaların buluşma olaycığını

tatlım benim facem yok ben face kullanmıyorum

kızlar ben kaçtım beni merak etmeyin arada uğrarım kendinize iyi bakın şekerler byyyyyyyy

tamam canım kendine iyi bak Allaha emanet ol

olabilir valla canım prensesde olabilir edada olabilir herkes olabilir ama ben olamam bu sefer bak buydayım

evet bu defa sen değilsin ziyaretcicik buydasınnnn

sende kendine çokkk ii bak kocamannnnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok özletme ama kendini emii gel arada yokla bizi
hayırlı geceler datluk datluk ürüyalar sana

Valla bu aralar ekip tek tük geliyor maça
Prenses beni özleyin demişti daha çok özleyelim istiyo anlaşılan bugün bir ara gördüm ama hiç yazmadan kaçtı

Evet Efsun' a ben de çok gülüyorum şekey şey
Maonya' ya rastladğımda hep hüzünlü halini gördüm Rabbim huzur mutluluk versin inşallah ona ve hepimize

Evet canım merkez adına şu anki intibalarım çok şükür olumlu yönde, inşallah daim olur , doktorum Nevin Özsaraç. Güleryüzlü, mütevazi gördüm kendisini.Telefonla aradığımda da ulaşabiliyorum , sonuna kadar memnun kalırsam sana da söylerim Saram

hemde süt kuzusun canım

Süt kuzusu he 38 yaşında nerem kuzu olur benim kız
Kızlar ben kaçıyorum herifim pc ye el koyuyor ,hayırlı gicelerrrrrrrrrrrrrr

sorma yaaa çok eksiğimiz var malesef ben görmedim kaç gündür prensesciği

bende gülüyorum bazen kendime çok şekeyim demiiii
maonyamı millet bunaltıyo sanırım çok hainlerrrrr
amiinnnnn

ajda pekkanda 60 yaşında ama maşşallahı var hatresim yeterki ruhun genç olsunnnn
aysel gürel de yaşlıydı ama maşşalah sana bana taş çıkarırdı valla rahmetli...
kaç bakem kaçç alıp napcakmış uyusun işe gitmicek mi yarın herifcin
hayırlı geceler tatlı rüyalar canımmmmm

tamam canım inşallah memnun kalırsın da banada sebeb olursun

iyi geceler tatlı rüyalar canım menim

hmm ben var sandımdı siz yazınca neyse

biz yazıncamı :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…