Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bu arada ben yarın antalya yolcusuyum çok heyecanlıyım akşamlar fırsat bulursam topiğe bakarım çünkü sizleri merak ederim

kızlar bu arada ben yarın antalya yolcusuyum çok heyecanlıyım akşamlar fırsat bulursam topiğe bakarım çünkü sizleri merak ederim

için kıpır kıpır demiiii
ayyy ne güzeldir şimdi orası yaaaa benimde dedem orda yaşıyo kör olmayasıca
valla bizde seni merak ederiz gel tabiii
otobüsle mi gideceksiniz bu arada yaa bayaa uzun sürer o zmn

canlar kocişim gelmek üzeredir ben kaçıyorum pc başında bulmasın yine beni şimdi
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk Allaha emanet olun kendinize cici bakın iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Saracim cnm benim dr isim bitti tum testlrri yaptirdim sorun pihtilasma gebe kalinca igne kullanacagim
Korunmayi birakali 4 ay oldu hersey yolunda simdilik olur zaar bekliyorum cnm.

Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm

De mi yaAynen de öle Efsunum. Çok şükür ben de öyle hissediyorum Hem zaten görenler yaşımın çok altında sanıyor , bazen de olsa ben de çocuklaşıyorum
Ama gene de Allah bizleri o verdiğin örnekteki kişiler gibi dünyaya meylettirmesin canım. Evliyanın biri der ki: Ne mutlu o gence ki, bir yaşlı gibi ahiretini düşünüp dini vecibelerini yerine getirir, dünyaya meyledip nefsinin arzularının peşinde koşmaz.
Ve ne yazık o ihtiyara ki, bir genç gibi ahiretini düşünmeden,dini vazifelerini yerine getirmeden zevk ve sefasının peşinde koşar durur.

hmm ben var sandımdı siz yazınca neyse

Biz ne yazdık ki:44::44::44:

tamam canım inşallah memnun kalırsın da banada sebeb olursun

iyi geceler tatlı rüyalar canım menim

biz yazıncamı :44::44::44::44::44::44:
İnşallah canım inşallah.

Ahhhhh ne güzel ne güzel antalya' ya gitmek.topici ihmal etme hıııııııı
için kıpır kıpır demiiii
ayyy ne güzeldir şimdi orası yaaaa benimde dedem orda yaşıyo kör olmayasıca
valla bizde seni merak ederiz gel tabiii
otobüsle mi gideceksiniz bu arada yaa bayaa uzun sürer o zmn

canlar kocişim gelmek üzeredir ben kaçıyorum pc başında bulmasın yine beni şimdi
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk Allaha emanet olun kendinize cici bakın iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kör olmayasıca hı,
Kız insan dedesine öle der mi aaaaaaaa ne ayıpppp

Saracim cnm benim dr isim bitti tum testlrri yaptirdim sorun pihtilasma gebe kalinca igne kullanacagim
Korunmayi birakali 4 ay oldu hersey yolunda simdilik olur zaar bekliyorum cnm.

Canım sen kendiliğinden gebe kalabiliyorsun değil mi? Ben de kızımda kan sulandırıcı iğne kullanmıştım 9 ay.Dün doktoruma yine gerekecek mi diye sordum, çünkü kızımda tahlil yapılmadan tedbir amaçlı vermişlerdi.
İnşallah gebelik olursa duruma göre 3 ay kullanıp eğer bir sıkıntı olmazsa sonra bırakalım dedi doktor.Çünkü kendisi de 3 düşükten sonra fragmin kullanmış ve kendisinde şimdi ciddi bir kemik erimesi varmış, o yüzden çok önermiyorum kullanmanı dedi. İnşallah sen de, ben de çok fazla kulllanmak zorunda kalmayız canım.

Hatres cnm ben 9 ay kullanmak zorundayim 3 mutasyonda pihtilasma var
Kendim hamile kalabiliyorum cnm cok sukur Allahim yardimcimiz olsun
3 dusukten sonra ogrendik oglumda hic bir sorun yasamadim.
Ne tedavi ne bise saglikla dogurdum .Allahim tekrardan sorunsuz hamilelik
Ve saglikli dogumlar nasip etsin amin.

ziyaretci ben degilim sekerim valla okumaya bile gelsem uyeligimle gelirim oyle kacak gocek isler yapmam ben taaam mi))

gunaydinlar.... kizlar dun dr a gittim ignem bitmisti yazdirmaya ama muaynede oldum aslinda cinsiyetide merak ediyorum dr da erkek gibi hissediyorum dedi gercektenmi dedim dur bi bacaklarini tam acmaya calisayim dedi ve aaaa bu kiz gibi dedi bu seferde yaaa soyleyi artik kizmi erkekmi dedim

tam emin olamadigini soyledi W2 hafta sonra kontrolum var o zaman kesinlesir dedi...

hatresim darisi basina olur insallah tedavin olunlu gecer canim

saracik ii tatiller

efsuuunnn benim face var istersen eklerim canim

zelos gelmis hosgelmis nese geturmis yine

Eda cnm kac haftalik oldun pihtililarda listedesin ya cnm guncelleyelim

slm canim nasilsin sana da cok gecmis olsun kimyasak gebelik olmus bi turlu yazamadim rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah..

canim ben 14 haftalik oldum oksopar 0.4 luk igne decavit bebe aspirini ve ferro sanol hap kullaniyorum allah kucagima almayi nasip eder insallah

Saol cnm hayirlisi ..
Gozunaydin cnm insallah herzaman yolunda giderde saglikla sihhatle dogurursun cnm
Allahim uzun omurler versin amin. Guncellerim listeyi cnm.

ben çocuk ruhlu olmaktan bahsettim hatresimmm yoksa yazdıkların çok dogru sözde çok hoşuma gitti doğrusu

yaaa face ilgiliydi ondan sey ettim ben yani ordanda konusuyosunuz sandım dı

ayyy hatresim sen benim dedemi bi tanısan daha neler dersin

bencede kız mı erkek miii oğluşun yanına bi kız güzel olur aslında ama sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez kız erkek canım
olur canım ekleyelim

kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..

kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..

Alttan muayene ediliyor cnm adetin 3.gunu gidiyorsun belli periyodlarda cagirip bakiyor yumurtluyomusun yumurtan gelisip buyuyormu catliyormu hepsi takip ediliyor

slm kızlar nasılsınızzzz

çok hastasıyım onun için gelemiyrmmmm.
merak edersiniz die haber edeyim dedim
hepiniz allaha emanet olun.
grşmk dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…