kızlar bu arada ben yarın antalya yolcusuyum çok heyecanlıyım akşamlar fırsat bulursam topiğe bakarım çünkü sizleri merak ederim
canlar kocişim gelmek üzeredir ben kaçıyorum pc başında bulmasın yine beni şimdi
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkAllaha emanet olun kendinize cici bakın iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tedavin hayırlı olsun hatresim inşallah ranaya kardeş gelir bu sefer
hangi doktorda başladın tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapıyosun sen yaz ben bi ara okurum
tatlım smear testi korkulacak bişey değil ben yaptım bi sefer normal vaginal muayene gibi düşün rahim ağzından bi sıvı alınıyor ve canın hiç yanmıyo sonucuda bi haftada falan çıkıyo aktif cinsel yaşama başlayan kadınların her sene yaptırması gerekiyo aslında ama dediğin gibi çoğu kimse önemsemiyo inşallah seninde sonuçların temiz çıkar kistide çok önemse çoğu kistler adet kanamasıyla beraber atılıyo seninkide öyle olur inşallah
sağol tatlım ben henüz tedaviye başlamıyorum bi iki ay sonra kısmet olursa inşallah düşüneceğiz
sen nasılsın herhangi bi tedavi düşünmüyomusun sevinçcim
Hatres cnm tedaviye baslamissin hayirlisi olur ins cnm
Yeter cnm insallah bu defa bebegin gelir ins cnm dua ediyorum
Efsun annene gecmis olsun cnm
Sara iyi tatiller cnm yoksa sendemi tedaviye basliyorsun hayirlisi cnm
sorma yaaa çok eksiğimiz var malesefben görmedim kaç gündür prensesciği
bende gülüyorum bazen kendime çokşekeyim demiiii
maonyamı millet bunaltıyo sanırım çokhainlerrrrr
amiinnnnn
ajda pekkanda 60 yaşında ama maşşallahı var hatresim yeterki ruhun genç olsunnnn
aysel gürel de yaşlıydı ama maşşalah sana bana taş çıkarırdı valla rahmetli...
kaç bakem kaçç alıp napcakmış uyusun işe gitmicek mi yarın herifcin
hayırlı geceler tatlı rüyalar canımmmmm
hmm ben var sandımdı siz yazınca neyse
İnşallah canım inşallah.tamam canım inşallah memnun kalırsın da banada sebeb olursun
iyi geceler tatlı rüyalar canım menim
biz yazıncamı :44::44::44::44::44::44:
kızlar bu arada ben yarın antalya yolcusuyum çok heyecanlıyım akşamlar fırsat bulursam topiğe bakarım çünkü sizleri merak ederim
için kıpır kıpır demiiii
ayyy ne güzeldir şimdi orası yaaaa benimde dedem orda yaşıyo kör olmayasıca
valla bizde seni merak ederiz gel tabiii
otobüsle mi gideceksiniz bu arada yaa bayaa uzun sürer o zmn
Kör olmayasıca hı,canlar kocişim gelmek üzeredir ben kaçıyorum pc başında bulmasın yine beni şimdi
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkAllaha emanet olun kendinize cici bakın iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Saracim cnm benim dr isim bitti tum testlrri yaptirdim sorun pihtilasma gebe kalinca igne kullanacagim
Korunmayi birakali 4 ay oldu hersey yolunda simdilik olur zaar bekliyorum cnm.
Eda cnm kac haftalik oldun pihtililarda listedesin ya cnm guncelleyelim
slm canim nasilsin sana da cok gecmis olsun kimyasak gebelik olmus bi turlu yazamadim rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah..
canim ben 14 haftalik oldum oksopar 0.4 luk igne decavit bebe aspirini ve ferro sanol hap kullaniyorum allah kucagima almayi nasip eder insallah
De mi yaAynen de öle Efsunum. Çok şükür ben de öyle hissediyorum Hem zaten görenler yaşımın çok altında sanıyor , bazen de olsa ben de çocuklaşıyorum
Ama gene de Allah bizleri o verdiğin örnekteki kişiler gibi dünyaya meylettirmesin canım. Evliyanın biri der ki: Ne mutlu o gence ki, bir yaşlı gibi ahiretini düşünüp dini vecibelerini yerine getirir, dünyaya meyledip nefsinin arzularının peşinde koşmaz.
Ve ne yazık o ihtiyara ki, bir genç gibi ahiretini düşünmeden,dini vazifelerini yerine getirmeden zevk ve sefasının peşinde koşar durur.
Biz ne yazdık ki:44::44::44:
Kör olmayasıca hı,
Kız insan dedesine öle der mi aaaaaaaa ne ayıpppp
gunaydinlar.... kizlar dun dr a gittim ignem bitmisti yazdirmaya ama muaynede oldum aslinda cinsiyetide merak ediyorum dr da erkek gibi hissediyorum dedi gercektenmi dedim dur bi bacaklarini tam acmaya calisayim dedi ve aaaa bu kiz gibi dedi bu seferde yaaa soyleyi artik kizmi erkekmi dedim
tam emin olamadigini soyledi W2 hafta sonra kontrolum var o zaman kesinlesir dedi...
hatresim darisi basina olur insallah tedavin olunlu gecer canim
efsuuunnn benim face var istersen eklerim canim
zelos gelmis hosgelmis nese geturmis yine
kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..
slm kızlar nasılsınızzzz
çok hastasıyım onun için gelemiyrmmmm.
merak edersiniz die haber edeyim dedim
hepiniz allaha emanet olun.
grşmk dileğiyle
slm kızlar nasılsınızzzz
grşmk dileğiyle
slm kızlar nasılsınızzzz
grşmk dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?