inşşallah yaa son senem bu sene uzarsa boşa 1 dersten seneye tekrar yapcam
söylerim canımmmm heee aynen gebelik testi gibi oldu
çocuk olunca bayan ev işi cocuk çok zorlanıyo helede cocuk uslu değilse azcık
tabiii canımmmm senin benim gibi yapabilirler mi onlar demiii
ama bazen o yardımı bile çok görüyolar işte
inşallah canım ya...bir kase çorbayı bitirmiyor...hemen bıkıyor..bir kaç kaşık yiyor ben deli oluyorum..acaba dişimi çıkıyor yine anlamadım gitti..Canım anladığım kadarıyla Buse de Rana gibi çok yemek seçiyor ama biraz daha büyüdükçe düzeliyor bunlar Leyloş.Çünkü ben bir ara Rana' nın yememesinden deli oluyordum artık, zorla vermeye başlamıştım hatta bir iki pataklamıştım daAma şimdi veriyorum yiyorsa, yemiyorsa zorlamıyorum bakıyorum kendiliğinden istiyor anne acıktım diye.
Yemesi için bir şeyler önermek isterim ama aşağı yukarı artık bunları da sen de biliyorsun, yedikten sonra farklı bir şey olmasına gerek yok, inşallah iştahı düzelir de rahatlarsın sen de.
İnşallah emeğin boşa gitmez canım ya.
Ne yapalım tatlım artık nasibimize razı olacaz
Benim bir arkadaşım var buraya tayini çıkmış demiştim ya, henüz bekar ama o daha 29' unda.Çok severim kendisini Allah razı olsun, bazen onunla da böyle dertleşiriz, " boşver kızım bak senin hiç olmazsa bir kocan var benim o da yok " der güleriz
Rabbim onun da gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah, gerçi geçen aylarda çöpçatanlığa kalktımama anlaşamadılar
inşallah canım ya...bir kase çorbayı bitirmiyor...hemen bıkıyor..bir kaç kaşık yiyor ben deli oluyorum..acaba dişimi çıkıyor yine anlamadım gitti..
inşşallahh hatresim inşşallahhhhhhhhhhhhh
onun kide güzelmiş
aminn inşşallahh aradıgı beyaz atlıyı bulur... bence boşver o işler yaş canımmm
bacılar size nasla doyum olmaz ama bu karııı kaçarrr
yengeme misafir gelecekmiş oraya geciyorum ben bugün
hepinizi kocaman kocamannnnn
sana kolay gelsin o zaman
Allah muvaffak etsin canım...cevap yazdım...gece yazıyordum yarım kaldı buse birden ağlayarak uyandı iki gündür keyfimiz yok gene...
belkide canım ya...bugünlerde gerçekten alıngan oldum işler yoğun strese sokuyor beni...birazdanda araziye çıkacam...mushabı öp yerime bitanesi...
busenin hala gazı oluyor mu?
hb bitanem...notların nasıl umarım iyidir...geçmişe bakdım ama yazılar uzundu fazla okuyamadım..kötü bir durum yoktur inşallah tatlım...ben idare ediyorum işler yoğun biraz...buseninde iki gündür gazı var sanırım ağlayarak uyanıyor hafifte grip gibi..hasta olacak diye korkuyorum valla...
Olabilir canım ya Buse ne kadarlık oldu şimdi, Rana soranlara parmaklarını da açarak " ben 2,5 tayım " diyor
Yiyemiyorsa zorlama canım acıkınca kendisi ister merak etme.
Kız Efsun Allah söyletti beni galiba yoksam sen bu ay hamile kalmış olmayasın:44::44:Hadi belki bir sürpriz yaparsın...
Bu arada aşağıda prensesimizi de görüyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnn.
günaydınlarrrrrrr
bu gece bir gram uyumamış anne geldi
musab şimdi uyudu
sanırım yine diş çıkaracak
uykum yok sadece çok sersemim
uyusam mı ne dersiniz?
Eki Görüntüle 649332 günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
kızlaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim demek isterdim ama olabilirimde iki gündür çok acıkıyorum ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi
Sana da günaydın Saracım bugün geç kaldık biz bisssssssssürüüüüüüü gevezelik ettik
Ne kadar güzel ve şirin yaratmış MevlamSenin de benimde hepimizin böyle bebeklerimiz olsun inşallah.
Allah seni hamile etsin emiiiiiiiiiiiii, aynen böyle oldum var ya
Mucizeeeeeeeeeee diyesim geldi ki ,neyse o da olacak inşallah Rabbim Rahim ve Kerim' dir, O bize şah damarımızdan daha yakındır.
okudum bissürü çene çalmışınız ama ben gelince kaçmışınız olsun bende kaçarım şimdi görürsünüz siz
amin canım çok şekey dimi böyle bi kızım olsun bide yavru kartal oğlum olsun aslan parçasıda olabilir zira ben beşiktaşlı babası galatasaraylı
okuyunca böyle olacağınızı tahmin ettim
sabah sabah içime doğdu bellimi olur kız belkim hamileyim olmama için engel yokki yeterki Rabbim Ol desin
Tabiki canım inşallah da olur. Canım ben çoktan kaçıyodum geç bile kaldım şimdi Rana da kalktı kahvaltı yapalım sen de gel senle de gevezeliğe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?