Sabırla Bebeğini Bekleyenler

İnşallah emeğin boşa gitmez canım ya.
Ne yapalım tatlım artık nasibimize razı olacaz
Benim bir arkadaşım var buraya tayini çıkmış demiştim ya, henüz bekar ama o daha 29' unda.Çok severim kendisini Allah razı olsun, bazen onunla da böyle dertleşiriz, " boşver kızım bak senin hiç olmazsa bir kocan var benim o da yok " der güleriz
Rabbim onun da gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah, gerçi geçen aylarda çöpçatanlığa kalktım ama anlaşamadılar

Son düzenleme:
inşallah canım ya...bir kase çorbayı bitirmiyor...hemen bıkıyor..bir kaç kaşık yiyor ben deli oluyorum..acaba dişimi çıkıyor yine anlamadım gitti..

inşşallahh hatresim inşşallahhhhhhhhhhhhh
onun kide güzelmiş
aminn inşşallahh aradıgı beyaz atlıyı bulur... bence boşver o işler yaş canımmm

bacılar size nasla doyum olmaz ama bu karııı kaçarrr
yengeme misafir gelecekmiş oraya geciyorum ben bugün
hepinizi kocaman kocamannnnn

Son düzenleme:

inşallah canım ya...bir kase çorbayı bitirmiyor...hemen bıkıyor..bir kaç kaşık yiyor ben deli oluyorum..acaba dişimi çıkıyor yine anlamadım gitti..

Olabilir canım ya Buse ne kadarlık oldu şimdi, Rana soranlara parmaklarını da açarak " ben 2,5 tayım " diyor
Yiyemiyorsa zorlama canım acıkınca kendisi ister merak etme.

Kız Efsun Allah söyletti beni galiba yoksam sen bu ay hamile kalmış olmayasın:44::44:Hadi belki bir sürpriz yaparsın...
Bu arada aşağıda prensesimizi de görüyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnn.

Son düzenleme:
inşşallahh hatresim inşşallahhhhhhhhhhhhh
onun kide güzelmiş
aminn inşşallahh aradıgı beyaz atlıyı bulur... bence boşver o işler yaş canımmm

Amin inşallah ama canım bir vesile lazım...Annem zaten her çöpçatanlığa giriştiğimde hep kızar fırçalar meni, ama benle eşimi de arkadaşlarımız tanıştırmıştı, e çok şükür bir yuvam oldu, valla kafama yatan birini bulsam yine rahat durmam heraldeAma tabi Allah bizi hayra vesile kılsın şerre değil

bacılar size nasla doyum olmaz ama bu karııı kaçarrr
yengeme misafir gelecekmiş oraya geciyorum ben bugün
hepinizi kocaman kocamannnnn

Kız kendine niye karı diyorsun aaaa ne ayıp, çiceği burnunda taze gelin desene
Bak böyle daha güzel oldu de mi
Öptüm seni canım Allah' a emanet ol.

Son düzenleme:
sana kolay gelsin o zaman
uyanınca öperim
busenin hala gazı oluyor mu?
desene ben yandımm
musab aşırı gazlı bir bebek

hoşbulduk canım

günaydınlarrrrrrr
bu gece bir gram uyumamış anne geldi
musab şimdi uyudu
sanırım yine diş çıkaracak
uykum yok sadece çok sersemim
uyusam mı ne dersiniz?

Ben de şimdilik kaçıyorum kızım kalkmadan gideyim biraz etrafı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım, burada olursanız görüşürük

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın

günaydınlarrrrrrr
bu gece bir gram uyumamış anne geldi
musab şimdi uyudu
sanırım yine diş çıkaracak
uykum yok sadece çok sersemim
uyusam mı ne dersiniz?

Canım yaaaaa bak üzüldüm şimdi git uyu tabi, vücudun kendine gelsin ,daha çok perişan olma. Boşuna dememiş Resulullah efendimiz
( a.s) " Cennet anaların ayağı altındadır" diye...

kızlaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim demek isterdim ama olabilirimde iki gündür çok acıkıyorum ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

Eki Görüntüle 649332 günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Sana da günaydın Saracım bugün geç kaldık biz bisssssssssürüüüüüüü gevezelik ettik
Ne kadar güzel ve şirin yaratmış MevlamSenin de benimde hepimizin böyle bebeklerimiz olsun inşallah.

kızlaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim demek isterdim ama olabilirimde iki gündür çok acıkıyorum ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

Allah seni hamile etsin emiiiiiiiiiiiii, aynen böyle oldum var ya
Mucizeeeeeeeeeee diyesim geldi ki ,neyse o da olacak inşallah Rabbim Rahim ve Kerim' dir, O bize şah damarımızdan daha yakındır.

hatresim çöpçatanım hafiyem bugünlerde pek bi maharetli gördüm seni

leyloşum buseye geçmiş olsun gece uyurken süt içir yada rezene çayı gazını alır rahatlar yemek yedirme tızım busemizi şişko yapacan sara teyzesi gibi

prensesim uykusuz şirinem uyu dinlen musab paşamız izin verirse tabisi

efsunum notlarını söyle ben sana yorumlarım inşallah geçmişindir

maonyaaa kız bugün ne yemek yapıyon

edacım kızına isim buldunmu :44::44::44::44::44::44::44:

Sana da günaydın Saracım bugün geç kaldık biz bisssssssssürüüüüüüü gevezelik ettik
Ne kadar güzel ve şirin yaratmış MevlamSenin de benimde hepimizin böyle bebeklerimiz olsun inşallah.

okudum bissürü çene çalmışınız ama ben gelince kaçmışınız olsun bende kaçarım şimdi görürsünüz siz

amin canım çok şekey dimi böyle bi kızım olsun bide yavru kartal oğlum olsun aslan parçasıda olabilir zira ben beşiktaşlı babası galatasaraylı

Allah seni hamile etsin emiiiiiiiiiiiii, aynen böyle oldum var ya
Mucizeeeeeeeeeee diyesim geldi ki ,neyse o da olacak inşallah Rabbim Rahim ve Kerim' dir, O bize şah damarımızdan daha yakındır.

okuyunca böyle olacağınızı tahmin ettim

sabah sabah içime doğdu bellimi olur kız belkim hamileyim olmama için engel yokki yeterki Rabbim Ol desin

Tabiki canım inşallah da olur. Canım ben çoktan kaçıyodum geç bile kaldım şimdi Rana da kalktı kahvaltı yapalım sen de gel senle de gevezeliğe devam

hatresim ve efsunum trabzonlu eşler hakkında konuşmuşsunuz ben bunu karadeniz geneline yayarak konulayım erkekler eğer ailelerinde tek erkek evlatsalat ve evde ablaları kızkardeşleri varsa onlara hiç iş yaptırmayıp nazlı prensler gibi büyüttükleri için kocişler erkekler iş yapmaz mantığıyla büyüyor ama zamanla öğreniyolar benim tocişim mesela artık sabahları çayımı bile koyuyo gadasını aldığım ama ablası görünce ooy kıyamam yavrum bu işler sanamı kaldı diyo bende hayat müşterek şekerim diyorum çatır çatır çatlıyo

Tabiki canım inşallah da olur. Canım ben çoktan kaçıyodum geç bile kaldım şimdi Rana da kalktı kahvaltı yapalım sen de gel senle de gevezeliğe devam

ben öyleeee her dakka gelemiyom işler bu ara çok sıkı denetim var :18::18::18::18::18::18::18::18::18:fırsat bulunca akaçıp kaçıp geliyom ama akşam gelirseniz gevezelik ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…