hatresim ve efsunum trabzonlu eşler hakkında konuşmuşsunuz ben bunu karadeniz geneline yayarak konulayım erkekler eğer ailelerinde tek erkek evlatsalat ve evde ablaları kızkardeşleri varsa onlara hiç iş yaptırmayıp nazlı prensler gibi büyüttükleri için kocişler erkekler iş yapmaz mantığıyla büyüyor ama zamanla öğreniyolar benim tocişim mesela artık sabahları çayımı bile koyuyo gadasını aldığım ama ablası görünce ooy kıyamam yavrum bu işler sanamı kaldı diyo bende hayat müşterek şekerim diyorum çatır çatır çatlıyo
yerim men onu dilleri yaaaa şekey şey
nasılsın nazom ne vay ne yok
evet çok tatlı bişey
iyiyim canım eşimi işe yeğeni okula gönderdim biraz bakayım dedim ne var ne yok diye aradada kalkıp evi topluyorum
sen nasılsın çok yoğunmuşun son günlerde ne zaman geçecek bu yoğunluk
iyiyim canım sanırım bir ay kadar devam edecek bu yoğunluk genel teftiş var evde de işlerim var dün akşam lavobaları banyoyu temizledim bu akşamda ütü yapacam sonra perdeleri yıkayıp cam silecem halıları değişmeyi düşünüyorum yani iyi bi temizliğe girişecem ama erkenmi acabada diyorum burda kar yağıyodu iki gündür ama şimdi güneş açtı yinede soğuk hava sen neler yapıyosun
hatresim çöpçatanım hafiyem bugünlerde pek bi maharetli gördüm seni
hatresim ve efsunum trabzonlu eşler hakkında konuşmuşsunuz ben bunu karadeniz geneline yayarak konulayım erkekler eğer ailelerinde tek erkek evlatsalat ve evde ablaları kızkardeşleri varsa onlara hiç iş yaptırmayıp nazlı prensler gibi büyüttükleri için kocişler erkekler iş yapmaz mantığıyla büyüyor ama zamanla öğreniyolar benim tocişim mesela artık sabahları çayımı bile koyuyo gadasını aldığım ama ablası görünce ooy kıyamam yavrum bu işler sanamı kaldı diyo bende hayat müşterek şekerim diyorum çatır çatır çatlıyo
Vayyyyyyy yoğun bi iş kadınım men diyosun yani heeeeeeeee:82::82::82::82::82::82::82::82:ben öyleeee her dakka gelemiyom işler bu ara çok sıkı denetim var :18::18::18::18::18::18::18::18::18:fırsat bulunca akaçıp kaçıp geliyom ama akşam gelirseniz gevezelik ederiz
Nazcım bu da güzellmişEki Görüntüle 649422 tünaydınnnn
bende eşimde karadenizliyiz ama bizim oralarda kadından beklenmez her iş
amcam var maşallah hala her işe koşturur
görümcemin kocası, gittikmi kendi elleriyle çayı demler o evde çay işi ondan sorulur
ne bileyim genelde böyledir... eşimde her fırsatta yardımcı olur ne bileyim havasından suyundanmı bilmem
yapmayanda var tabi ama sayılıdır
ama dediğinde doğru tek erkekse ve kızkardeşleri varsa değişebiliyor bu durum
bizde 6 kız 1 erkek kardeşiz annem hep erkek çocuk diye çok şımarttı
ama erkek kardeşim biz evde yokken çok güzel iş yaparmış bide anneme sakın kimseye söyleme bidaha yapmam dermiş
ama şimdi evli ve bulaşıklarıda yıkıyor evide süpürüyor her işi yapıyor
hatta seyahate gidecekleri zaman bavulu bile kardeşim hazırlıyormuş karısının hazırladığı bavulu beğenmiyor
hanımıda biraz rahat olunca, demekki bi taraf ne kadar takarsa öbür taraf daha rahat oluyor kadın erkek farketmiyor
birtanede giresunlu eniştemiz var çok bencildir kendisi ablam hastada olsa kalk yemek hazırla der
iyiyim canım sanırım bir ay kadar devam edecek bu yoğunluk genel teftiş var evde de işlerim var dün akşam lavobaları banyoyu temizledim bu akşamda ütü yapacam sonra perdeleri yıkayıp cam silecem halıları değişmeyi düşünüyorum yani iyi bi temizliğe girişecem ama erkenmi acabada diyorum burda kar yağıyodu iki gündür ama şimdi güneş açtı yinede soğuk hava sen neler yapıyosun
Adetinle ne alaka eşinin dırdırı anlamadım:44::44::44:Çalışma meselesi mi?hımm anladım canım ama evdeki temizliği biraz ertele bence daha soğuk
biraz daha ısınsın hem işte hem evde daha çok yorulursun yoksa kendini yıpratma bukadar
bende başlıyacam temizliğe burada hava çok güzel
ama adetime yakın olduğundan bende haftaya erteledim adet olursam öyle başlıyım diyorum
yoksa eşimin dırdıdrından kurtulamam
bi taraf ne kadar takarsa öbür taraf daha rahat oluyor kadın erkek farketmiyor
Hiç sorma kız bu aralar çok çalışkanım çokkkkkkk
Benimki tek değilde en güççükleri, kaynanam şımartmış da şımartmış, Allah sabır vere hatrese.
Eşim beni kızdırınca kaynanama güzel dualar edesim geliyor ama neyse lanet olsun kör şeytana diyorum
Benim eşim bi de bana der sen çok nazlı yetişmişsin kızımı böyle yetiştirmeyecem, her zorluğa alışsın diyeKendisinden yardım istediğimde der bunu.
Gerçekten nazlı büyütüldüm ama anam hep derdi kızım el evine gidecen her şeyi öğren bana beddua etmesinler diye, e çok şükür de eşim bu yönden annem için hep Allah razı olsun der.
Keşke kaynanam da biraz dikkat etseymiş böyle şeylere.
Saram çakkkkkkkkkkk:13::13::13::13::13::13::13::13::13:Efferim kız herifi 4 senede hizaya getirmişsinBenimki çetin ceviz çıktı, kıramıyorum
Vayyyyyyy yoğun bi iş kadınım men diyosun yani heeeeeeeee:82::82::82::82::82::82::82::82:
Nazcım bu da güzellmiş
Nazcım siz nereliydiniz acaba, Karadenizin uzay bölümünden mi?Sizinkilerin maşallahı varmış anacım
Yaaaaaa ben böylelerini gördükçe
Giresunlu bir arkadaşım var hakikaten o da bencil ve bunu özellikle kendisi de söyler.
Daha dur kız ne acelen var sonra yağmur çamur olur yaptığın işlere üzülürsün.
Adetinle ne alaka eşinin dırdırı anlamadım:44::44::44:Çalışma meselesi mi?
evet çok tatlu bi bebek gerçi dil çıkarıyor ama yinede çok tatlu
biz zonguldak tarafındanız uzay bölümünemi giriyor:44:
birde enişte başak burcu kendilerini düşünürmüş bencil olurlarmış başak burçları
bir tanede en küçük kardeşimin kocası var başak burcu kendi köyümüzden olmasına rağmen giresunlu enişteyle ikiz gibi huyları var:44:demekki sorun memlekette değil
evet canım bebek olabilir düşüncesiyle adete son bir hafta kala evi süpürüp silince bile kızıyor belkide bebek var sen iş yaptığın için tutunamıyor diye
Nazcım burada sana katılıyorum haklısın, ben şimdi geçmişe yönelik düşününce biraz da suçu kendimde buluyorum.Eşim önceleri yardım etmeye çalıştığı bazı zamanlarda benimki gibi mükemmel yapmasını beklerdim beğenmezdim, öyle öyle herifin yapacağı tek tük işi bile ortadan kaldırdım galiba ya da zaten yapacağı da yok muydu acaba, uffffffffffffff kafam karıştı gene:44::44::44::44::44:
Bazen eşim bile der beni sen böyle yaptın:44::44::44:
Zonguldak hı, o tarafın insanı hakkında hiç bir fikrim ama düşününce orası İstanbul' a yakın ya, biraz batı tarzı mı takılmışlar ne
Sen de bir iki hafta daha bekle de öyle iş yap canım, bakarsın vardır bebişCanım sen normal yolla kalabilioyor muydun, neydi sizin durumunuz, pek konuşamıyoruz ya bilemedim:44:
olabilir canım bende yeni evlendiğimizde beraber yemek yapardık
ben salata malzemelerini yıkardım eşim balığı ayıklardı
sonra ben balıkları yıkarken eşim salatayı yapardı(çünkü temiz yıkamayacağı için temizlik kısmı bana aitti)
bazen yağlı olmayan tabakları falan eşime kibarca canım o yağlı değil isteresen sudan geçirde kaldır derdim
yada suyun altına koy çöpünüde çöpe atarsan iyi olur bazen sinirde olsam hep kibar söylerdim...ve tabi beğenmediğim işinide o görmeden düzeltip temizlerim ki
görüpte sen benim işi beğenmiyon bide benden işmi bekliyorsun demesin diye
çünkü eşime ters bi şekilde söylesem bırak yardım etmeyi yemek bile yemez o derecede inatçıdır onun için bende hep güler yüzle kibarlıkla söylerim
ee bi süre sonra zaten alışıyor
eşininde işine gelmiş iş yapmamak demekki hemen senin üstüne atıyor suçu
olabilirbatı karadenizya
ben normal yoldan hamile kaldım bir kez 6 haftalık düşük 1 kezde dış gebelik geçirdim
ama biliyorsun bu işler nasip işi ne insanlar var kesinlikle çocuğun olmaz denipte doğal yoldan hamile kalan
hatta memlekette anneme elektrikli süpürge almaya girdik bi beyez eşya dükkanına
oarada çalışan kadın kızkardeşimin oğlunu sevip benimde var bir tane oğlum dedi
sonrada hikayesini anlattı ankaralara gittim tüp yaptırdım doktorlar artık uğraşma senin çocuğun olmaz demişler oda bırakmış aradan çok geçmeden oğluna hamile kalmış
onun için sorun olup olmadığı çokta önemeli değil gibi geliyor bana ALLAH nasip ederse olmayacak bişey yok
bende öyle yapacam artık şu adet durumu geçsinde ona göre başlarım temizliğe
sadece kendimi yormayacak işleri yapıyorum dün buzdolabını temizledim ne var ne yok çıkardım yıkadım içindekileri
haziranda Allahın izniyle 2 yaşımızda olacağız hatres teyzesi...zaten zorlamıyorum canım ya...öğleyin eve gittim bugün biraz tavuk pilav çorba falan yemiş...biraz grip gibi...belkide ondan iştahı pek yok...maşallah ranişede ya...yerim ben onu...Olabilir canım ya Buse ne kadarlık oldu şimdi, Rana soranlara parmaklarını da açarak " ben 2,5 tayım " diyor
Yiyemiyorsa zorlama canım acıkınca kendisi ister merak etme.
Kız Efsun Allah söyletti beni galiba yoksam sen bu ay hamile kalmış olmayasın:44::44:Hadi belki bir sürpriz yaparsın...
Bu arada aşağıda prensesimizi de görüyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnn.
olmazmı hiç prensesim...dün babası soğuk yoğurt yedirmiş..belkide ondan çocuk rahatsızlandı ya...sabah beri gaz çıkartıyor dedi annem...sana kolay gelsin o zaman
uyanınca öperim
busenin hala gazı oluyor mu?
desene ben yandımm
musab aşırı gazlı bir bebek
hoşbulduk canım
saol saram ya...ah süt içse..içmiyorki sıpa...kokusunu duyar duymaz bardağı itiyor ileri doğru...biberona koydum eline alıp fırlatıyor..anasına çekmiş..bende süt içmezmişim...hatresim çöpçatanım hafiyem bugünlerde pek bi maharetli gördüm seni
leyloşum buseye geçmiş olsun gece uyurken süt içir yada rezene çayı gazını alır rahatlar yemek yedirme tızım busemizi şişko yapacan sara teyzesi gibi
prensesim uykusuz şirinem uyu dinlen musab paşamız izin verirse tabisi
efsunum notlarını söyle ben sana yorumlarım inşallah geçmişindir
maonyaaa kız bugün ne yemek yapıyon
edacım kızına isim buldunmu :44::44::44::44::44::44::44:
öğretmenlik cuma günü bitiyor hatresim...bugün kursu sabaha aldık uygulama yaptırdım arazide...Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
nazemir,
LeYLa_21+
hahhhhhhhh şöyle işte Leyloş artıkım her zaman seni burada göreceyik ona göre
Öğretmencilik bitti mi Leyloşum? Sizlerle yazışırken benim kız napmış teyzeleri biliyor musunuz:
Kek yapmak için yumurta çıkarmıştım lavabonun üzerine, gitmiş onu almış, beşiğine gitmiş sessiz sedasız, yumurtayı kırmış bir güzel elleri vıcık vıcık yatağında oynuyor, omlet yapcakmış heralde
Kız ben kibarca da söylesem benimki her zaman kendi bildiğini okur, bulaşık makinesini bile mesela şu durumda geçen doldurmuş arkadaşımla beraber, arkadaş da bekar olduğu için çok anlamıyo makineden, alttan pervaneye takılmış temiz olmamış bulaşıklar. sor derim, ben yaparım der yapması da bu. Aynen canım valla benimki Allah 'tan istiyo hiç bir iş yapmamayı.
Bence bir insanın içinde olmalı yoksa ne yaparsan yap boş. Neyse ben de onun öteki güzel taraflarıyla avutayım kendimi her şey iş değil Allah' a şükür.
Kesinlikle doğru, zaten Allah vermek istemeyince olmama sebebleri yaratırmış ya, yoksa hepsi bahane de ağız alışkanlığı işte sorup duruyoruz gene de.Bize de olmaması için bir neden yok her şey yolunda dediler ama gene olmadı, bir kez hamile kalmadı ikinci kendiliğinden kesin olur dediler yine olmadı yine tüpe başvurduk, bakalım hayırlısıyla inşallah sonucumuz pozitif olurda emeğimiz boşa gitmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?