Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
nazemir,
LeYLa_21+
hahhhhhhhh şöyle işte Leyloş artıkım her zaman seni burada göreceyik ona göre
Öğretmencilik bitti mi Leyloşum? Sizlerle yazışırken benim kız napmış teyzeleri biliyor musunuz:
Kek yapmak için yumurta çıkarmıştım lavabonun üzerine, gitmiş onu almış, beşiğine gitmiş sessiz sedasız, yumurtayı kırmış bir güzel elleri vıcık vıcık yatağında oynuyor, omlet yapcakmış heralde
nazoooooooooooooooooooooooo ses ver bakem bacımmmmmmmmm ...nereyesun daaaaaaaaaaaaaaa?sara nerelerde kimbilir?:26::26::26:
sayılır canım...ALLAH ım o anki şokunu tahmin edebiliyorum
bıarksaydında yapsaydı çocuk omleti canı çekmiş demekki
buradayum da sendemi karadenizlisin bacım
ağzımmmmmmmmmmmm varya şimdi yırtılıcak ya.esnemekten bir hal oldum..çaymı söylesem kendime ne etsem....gelin kızlar beraber çay içek ya....hatresim sende kek yap bize tatlişim..ne kadar yüzsüzüm dimi hatres...
haziranda Allahın izniyle 2 yaşımızda olacağız hatres teyzesi...zaten zorlamıyorum canım ya...öğleyin eve gittim bugün biraz tavuk pilav çorba falan yemiş...biraz grip gibi...belkide ondan iştahı pek yok...maşallah ranişede ya...yerim ben onu...
olmazmı hiç prensesim...dün babası soğuk yoğurt yedirmiş..belkide ondan çocuk rahatsızlandı ya...sabah beri gaz çıkartıyor dedi annem...
saol saram ya...ah süt içse..içmiyorki sıpa...kokusunu duyar duymaz bardağı itiyor ileri doğru...biberona koydum eline alıp fırlatıyor..anasına çekmiş..bende süt içmezmişim...ben çıkmışım sen gelmişsin...karşılaşamadık...
Haklısın valla kolay gelsin.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok uykum var ya...iki gecedir 3te yatıyorum...sabah erken kalk işe gel..mahvoluyorum valla...
haziranda Allahın izniyle 2 yaşımızda olacağız hatres teyzesi...zaten zorlamıyorum canım ya...öğleyin eve gittim bugün biraz tavuk pilav çorba falan yemiş...biraz grip gibi...belkide ondan iştahı pek yok...maşallah ranişede ya...yerim ben onu...
olmazmı hiç prensesim...dün babası soğuk yoğurt yedirmiş..belkide ondan çocuk rahatsızlandı ya...sabah beri gaz çıkartıyor dedi annem...
saol saram ya...ah süt içse..içmiyorki sıpa...kokusunu duyar duymaz bardağı itiyor ileri doğru...biberona koydum eline alıp fırlatıyor..anasına çekmiş..bende süt içmezmişim...ben çıkmışım sen gelmişsin...karşılaşamadık...
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok uykum var ya...iki gecedir 3te yatıyorum...sabah erken kalk işe gel..mahvoluyorum valla...
Canım sütün içine kakao koy birde hem kokusunu belki sever böyle hem de kakao zeka açarmış.
Haklısın valla kolay gelsin.
Kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissediyorken akşama bişeyler hazırlayayım.
kakao dokunmazmiki hatresim ya...bilemiyorum...du bi araştıram bakam...?Canım sütün içine kakao koy birde hem kokusunu belki sever böyle hem de kakao zeka açarmış.
Haklısın valla kolay gelsin.
Kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissediyorken akşama bişeyler hazırlayayım.
önceden yapıyordum kaşıkla yiyordu o şekilde muz falanda katıyordum içine..şimdi varya ağzına muzu bile sürmüyor ya...bıktı sanırım nazcım...bisküvili sütü öyle biberondan içebilirmiki..biberonun ağzı tıkanmazmiki?ben zaten uykusuzluktan unutkan oldum ve acayip kilo verdim nazcım...insan mahvoluyor dayanılmıyor ya...benim yeğenimde bebekliğinde sade süt sevmezdi kardeşim sütün içine bebe bisküvüsü katıpta verdi hep öyle içiyordu hemde gece tok tutuyordu
sende dene istersen öyle denemdiysen bellimi olur bakarsın bahaneyle sütte içmiş olur
ben 3 e gelirken yattım 11 de zor kalktım valla ben o şekilde çalışsam canlı cenazeye dönerim heralde uykusuzluğa hiç dayanamıyorum
ALLAH yardımcın olsun
hımm anladım canım ama evdeki temizliği biraz ertele bence daha soğuk
biraz daha ısınsın hem işte hem evde daha çok yorulursun yoksa kendini yıpratma bukadar
bende başlıyacam temizliğe burada hava çok güzel
ama adetime yakın olduğundan bende haftaya erteledim adet olursam öyle başlıyım diyorum
yoksa eşimin dırdıdrından kurtulamam
Hiç sorma kız bu aralar çok çalışkanım çokkkkkkk
Benimki tek değilde en güççükleri, kaynanam şımartmış da şımartmış, Allah sabır vere hatrese.
Eşim beni kızdırınca kaynanama güzel dualar edesim geliyor ama neyse lanet olsun kör şeytana diyorum
Benim eşim bi de bana der sen çok nazlı yetişmişsin kızımı böyle yetiştirmeyecem, her zorluğa alışsın diyeKendisinden yardım istediğimde der bunu.
Gerçekten nazlı büyütüldüm ama anam hep derdi kızım el evine gidecen her şeyi öğren bana beddua etmesinler diye, e çok şükür de eşim bu yönden annem için hep Allah razı olsun der.
Keşke kaynanam da biraz dikkat etseymiş böyle şeylere.
Saram çakkkkkkkkkkk:13::13::13::13::13::13:Efferim kız herifi 4 senede hizaya getirmişsinBenimki çetin ceviz çıktı, kıramıyorum
Vayyyyyyy yoğun bi iş kadınım men diyosun yani heeeeeeeee:82::82::82::82::82:
Nazcım bu da güzellmiş
Nazcım siz nereliydiniz acaba, Karadenizin uzay bölümünden mi?Sizinkilerin maşallahı varmış anacım
Yaaaaaa ben böylelerini gördükçe
Giresunlu bir arkadaşım var hakikaten o da bencil ve bunu özellikle kendisi de söyler.
Daha dur kız ne acelen var sonra yağmur çamur olur yaptığın işlere üzülürsün.
Adetinle ne alaka eşinin dırdırı anlamadım:44::44::44:Çalışma meselesi mi?
Nazcım burada sana katılıyorum haklısın, ben şimdi geçmişe yönelik düşününce biraz da suçu kendimde buluyorum.Eşim önceleri yardım etmeye çalıştığı bazı zamanlarda benimki gibi mükemmel yapmasını beklerdim beğenmezdim, öyle öyle herifin yapacağı tek tük işi bile ortadan kaldırdım galiba ya da zaten yapacağı da yok muydu acaba, uffffffffffffff kafam karıştı gene:44::44::44::44::44:
Bazen eşim bile der beni sen böyle yaptın:44::44::44:
olabilir canım bende yeni evlendiğimizde beraber yemek yapardık
ben salata malzemelerini yıkardım eşim balığı ayıklardı
sonra ben balıkları yıkarken eşim salatayı yapardı(çünkü temiz yıkamayacağı için temizlik kısmı bana aitti)
bazen yağlı olmayan tabakları falan eşime kibarca canım o yağlı değil isteresen sudan geçirde kaldır derdim
yada suyun altına koy çöpünüde çöpe atarsan iyi olur bazen sinirde olsam hep kibar söylerdim...ve tabi beğenmediğim işinide o görmeden düzeltip temizlerim ki
görüpte sen benim işi beğenmiyon bide benden işmi bekliyorsun demesin diye
çünkü eşime ters bi şekilde söylesem bırak yardım etmeyi yemek bile yemez o derecede inatçıdır onun için bende hep güler yüzle kibarlıkla söylerim
ee bi süre sonra zaten alışıyor
eşininde işine gelmiş iş yapmamak demekki hemen senin üstüne atıyor suçu
hatres,
nazemir,
LeYLa_21+
Öğretmencilik bitti mi Leyloşum? Sizlerle yazışırken benim kız napmış teyzeleri biliyor musunuz:
Kek yapmak için yumurta çıkarmıştım lavabonun üzerine, gitmiş onu almış, beşiğine gitmiş sessiz sedasız, yumurtayı kırmış bir güzel elleri vıcık vıcık yatağında oynuyor, omlet yapcakmış heralde
nazoooooooooooooooooooooooo ses ver bakem bacımmmmmmmmm ...nereyesun daaaaaaaaaaaaaaa?sara nerelerde kimbilir?:26::26::26:
ağzımmmmmmmmmmmm varya şimdi yırtılıcak ya.esnemekten bir hal oldum..çaymı söylesem kendime ne etsem....gelin kızlar beraber çay içek ya....hatresim sende kek yap bize tatlişim..ne kadar yüzsüzüm dimi hatres...
saranın topiği karadenizliler bastı desene
büyüdü valla teyzesi...çabuk büyümesi olayına gelince gel birde bana sor dermişim...ertele canım bende yavaş yavaş yapıyorum hepsini bi günde değil
eeeee hatresim ne yaparsın analarının öğretemediğni biz öğretecezki rahat edelim
eee bütün suç sende eniştemde kabahat yok
sen işin sırrını çözmüşsün tızım senden öğrenecek çok şey var
maşallah buseme ne çabuk büyüdü zaman nasıl geçiyo dimi leyloşum hamileyim dediğin gün bugün gibi
süte kakao katsan bi zararı olmaz yada elmayı püre yap onu kat armudu ayvayı hem vitaminlide olur
ben dün gece kaçta uyudum biliyonmu akşam 8 de eşime sarıldım biraz dinlenip kalkalım dedik bi uyandık saat gece yarısı olmuş aynen tekrar sarılıp uyuduk
kıyamam ya bakmış annesi nette fink atıyo bari omleti ben yapayım demiş effrim kızıma hamarat olcek sara teyzesi gibi
çay söledim kızlarla çay içiyoduk pastaneden kuru pastada aldırdım keşke sizde olaydınız
süle süle çay abe çaysız mesai çekilirmi iç
saranında bi tarafı karadenizli tızıııııııım kocişten yana
kakao dokunmazmiki hatresim ya...bilemiyorum...du bi araştıram bakam...?
önceden yapıyordum kaşıkla yiyordu o şekilde muz falanda katıyordum içine..şimdi varya ağzına muzu bile sürmüyor ya...bıktı sanırım nazcım...bisküvili sütü öyle biberondan içebilirmiki..biberonun ağzı tıkanmazmiki?ben zaten uykusuzluktan unutkan oldum ve acayip kilo verdim nazcım...insan mahvoluyor dayanılmıyor ya...
ertele canım bende yavaş yavaş yapıyorum hepsini bi günde değil
eeeee hatresim ne yaparsın analarının öğretemediğni biz öğretecezki rahat edelim
eee bütün suç sende eniştemde kabahat yok
sen işin sırrını çözmüşsün tızım senden öğrenecek çok şey var
maşallah buseme ne çabuk büyüdü zaman nasıl geçiyo dimi leyloşum hamileyim dediğin gün bugün gibi
süte kakao katsan bi zararı olmaz yada elmayı püre yap onu kat armudu ayvayı hem vitaminlide olur
ben dün gece kaçta uyudum biliyonmu akşam 8 de eşime sarıldım biraz dinlenip kalkalım dedik bi uyandık saat gece yarısı olmuş aynen tekrar sarılıp uyuduk
kıyamam ya bakmış annesi nette fink atıyo bari omleti ben yapayım demiş effrim kızıma hamarat olcek sara teyzesi gibi
çay söledim kızlarla çay içiyoduk pastaneden kuru pastada aldırdım keşke sizde olaydınız
süle süle çay abe çaysız mesai çekilirmi iç
saranında bi tarafı karadenizli tızıııııııım kocişten yana
günaydın kızlar nasılsınız
Olabilir canım ya Buse ne kadarlık oldu şimdi, Rana soranlara parmaklarını da açarak " ben 2,5 tayım " diyor
Yiyemiyorsa zorlama canım acıkınca kendisi ister merak etme.
Kız Efsun Allah söyletti beni galiba yoksam sen bu ay hamile kalmış olmayasın:44::44:Hadi belki bir sürpriz yaparsın...
Bu arada aşağıda prensesimizi de görüyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnn.
Kız kendine niye karı diyorsun aaaa ne ayıp, çiceği burnunda taze gelin desene
Bak böyle daha güzel oldu de mi
Öptüm seni canım Allah' a emanet ol.
Eki Görüntüle 649332 günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
kızlaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim demek isterdim ama olabilirimde iki gündür çok acıkıyorum ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi
hatresim çöpçatanım hafiyem bugünlerde pek bi maharetli gördüm seni
leyloşum buseye geçmiş olsun gece uyurken süt içir yada rezene çayı gazını alır rahatlar yemek yedirme tızım busemizi şişko yapacan sara teyzesi gibi
prensesim uykusuz şirinem uyu dinlen musab paşamız izin verirse tabisi
efsunum notlarını söyle ben sana yorumlarım inşallah geçmişindir
maonyaaa kız bugün ne yemek yapıyon
edacım kızına isim buldunmu :44::44::44::44::44::44::44:
hatresim ve efsunum trabzonlu eşler hakkında konuşmuşsunuz ben bunu karadeniz geneline yayarak konulayım erkekler eğer ailelerinde tek erkek evlatsalat ve evde ablaları kızkardeşleri varsa onlara hiç iş yaptırmayıp nazlı prensler gibi büyüttükleri için kocişler erkekler iş yapmaz mantığıyla büyüyor ama zamanla öğreniyolar benim tocişim mesela artık sabahları çayımı bile koyuyo gadasını aldığım ama ablası görünce ooy kıyamam yavrum bu işler sanamı kaldı diyo bende hayat müşterek şekerim diyorum çatır çatır çatlıyo
bende eşimde karadenizliyiz ama bizim oralarda kadından beklenmez her iş
amcam var maşallah hala her işe koşturur
görümcemin kocası, gittikmi kendi elleriyle çayı demler o evde çay işi ondan sorulur
ne bileyim genelde böyledir... eşimde her fırsatta yardımcı olur ne bileyim havasından suyundanmı bilmem
yapmayanda var tabi ama sayılıdır
ama dediğinde doğru tek erkekse ve kızkardeşleri varsa değişebiliyor bu durum
bizde 6 kız 1 erkek kardeşiz annem hep erkek çocuk diye çok şımarttı
ama erkek kardeşim biz evde yokken çok güzel iş yaparmış bide anneme sakın kimseye söyleme bidaha yapmam dermiş
ama şimdi evli ve bulaşıklarıda yıkıyor evide süpürüyor her işi yapıyor
hatta seyahate gidecekleri zaman bavulu bile kardeşim hazırlıyormuş karısının hazırladığı bavulu beğenmiyor
hanımıda biraz rahat olunca, demekki bi taraf ne kadar takarsa öbür taraf daha rahat oluyor kadın erkek farketmiyor
birtanede giresunlu eniştemiz var çok bencildir kendisi ablam hastada olsa kalk yemek hazırla der
Benimki tek değilde en güççükleri, kaynanam şımartmış da şımartmış, Allah sabır vere hatrese.
Eşim beni kızdırınca kaynanama güzel dualar edesim geliyor ama neyse lanet olsun kör şeytana diyorum
Benim eşim bi de bana der sen çok nazlı yetişmişsin kızımı böyle yetiştirmeyecem, her zorluğa alışsın diyeKendisinden yardım istediğimde der bunu.
Gerçekten nazlı büyütüldüm ama anam hep derdi kızım el evine gidecen her şeyi öğren bana beddua etmesinler diye, e çok şükür de eşim bu yönden annem için hep Allah razı olsun der.
Keşke kaynanam da biraz dikkat etseymiş böyle şeylere.
Saram çakkkkkkkkkkk:13::13::13::13::13::13::13::13::13:Efferim kız herifi 4 senede hizaya getirmişsinBenimki çetin ceviz çıktı, kıramıyorum
evet çok tatlu bi bebek gerçi dil çıkarıyor ama yinede çok tatlu
biz zonguldak tarafındanız uzay bölümünemi giriyor:44:
birde enişte başak burcu kendilerini düşünürmüş bencil olurlarmış başak burçları
bir tanede en küçük kardeşimin kocası var başak burcu kendi köyümüzden olmasına rağmen giresunlu enişteyle ikiz gibi huyları var:44:demekki sorun memlekette değil
evet canım bebek olabilir düşüncesiyle adete son bir hafta kala evi süpürüp silince bile kızıyor belkide bebek var sen iş yaptığın için tutunamıyor diye
hatres,
nazemir,
LeYLa_21+
günaydın yetercim nasılsın ben iyiyim galiba sabnırsam herhal zannediyorum
çok güzel di canım çok şükür iyiyim eşim rahatsızlandı acile gittik(grip oldu zaten çok hasas böyle basit bir sorunda bile hemen kötü oluyor)sağlık ocağına gidip kan sonuçalrını alacağım ama öğleden sonra artık
kızlar hepinize yazim derken biraz karışık ve az yazmak zorunda kaldım kusuruma bakmayınnnn
bu dönemdeki 3 dersimi de vermişimama 1 tane derste 2 dönemden varmışşşş
kaldıgım derslerden birini bu sene 2 derse bölmüş sağolsun aöf
yani mezun olamadım ama tek dersim kaldı olmak için
inşşşallahhh onuda verince kurtuluyrm şu işletmeden
dünde gezdim tozdum kalacaktım abimde eşim arabayla gelmiş kalim diyemedim
bide anasını ablasına bırakmış 9 da kalktık gittik ordada oturduk 1 saate anacıgınıda aldık geldik
eşimin teline baktım annesi aramış 5:30 da planı yapmış yaniii hemen akşam için
nasısa efsunda o tarafta alırız abladada otururuz geliriz demiştir
kusura bakmayın kızlar nolur ama arkadan sürekli iş yaptıkları için
bide lafla seni seviyoruz deyip hiç bir icraat yapmadıkları için düşündüklerini hissettirmedikleri için
herkesten çok soğudum ben artık
bölee olacagını da biliyordum çünkü kendimi tanıyorum soğudumu ısınamam bi daha
ama beni kimse anlamadı bu konuda eşim bile
çabalıyorum ama olmuyo....
geçmiş olsun canım bol bol C vitamini yedir eşine salatalarına limon sık ve bol su içir her şeyin başı bol su içmekte
sabah sabah bu ne karamsarlık efsunum güzeller güzelim rahatla bi derin nefes al seni çok iyi anladığımı bil hemen hemen aynı şeyleri yaşamışlığımız çoktur ina ama mutluluğumuz için boş vermeyi görmezden gelmeyi öğrenmemiz gerekli canım menim takmayacaksın başka yolu yok bunun daha çok yeni evlisiniz şimdiden bu kadar yıpratırsan kendini evliliğinize yazık olur bunuda istemezsin değilmi vicdanı merhameti bırak bi yere ayır evini onlara ayrı evdeykende bakabilirsiniz yakın evler tutun ama aynı evde kalırsanız evliliğiniz geleceği hakkında endişeliyim yada senin ruh sağlığın hakkında tatlım
akşamdan eşim bizi bıraktı 1 saate yakın arkadasıyla sohbbet etti kapıda arabayı teslim ederken
o sinir ve kızgınlıkla uyuyup kalmıştım ondandır sabah sabah hırçınlıgım bide sabah kahvaltıya falanda kalkamadık
eşim gidince mesaj atmış erken kalkta annemle kahvaltı yapın diyedemekki dün ben evde yokken konustular bişeyler...
emin oll abla boşvermeye çalışıyrm ama benim çabamla ancak bu kdr oluyor daha fazlası gelmiyor elimden
yazık oldu zaten en basından ama kimse farkında değilll
ayrı ev için hem maddi hem manevi hazır değiliz o yüzden vazgectim ben zaten gecen sene sonlarına dogru bu fikirden
aynen bende aynı evde kalırsak evliliğimizin geleceği hakkında endişeliyim yada kendi ruh sağlığımdan
gerçi pekte ruh sağlığımın kaldıgı söylenemez tabiiii
ama eşim anlayamıyor bunu galiba bi kavgaya daha ihtiyacı var yada bi büyükle konusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?