Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH ım o anki şokunu tahmin edebiliyorum
bıarksaydında yapsaydı çocuk omleti canı çekmiş demekki

nazoooooooooooooooooooooooo ses ver bakem bacımmmmmmmmm ...nereyesun daaaaaaaaaaaaaaa? sara nerelerde kimbilir?:26::26::26:

buradayum da sendemi karadenizlisin bacım

ben kahvaltıdan kalkalı daha 3 saat oldu acıkmadım size afiyet olsun hem ben pek kek sevmem daha doğrusu tatlıyla fazla aram yok
ama bende size eşlik etmek için bi elma yiyeyim yediklerime biraz dikkat ediyorumda 3 kilo vermişim 1 ayda

Canım sütün içine kakao koy birde hem kokusunu belki sever böyle hem de kakao zeka açarmış.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok uykum var ya...iki gecedir 3te yatıyorum...sabah erken kalk işe gel..mahvoluyorum valla...
Haklısın valla kolay gelsin.

Kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissediyorken akşama bişeyler hazırlayayım.

benim yeğenimde bebekliğinde sade süt sevmezdi kardeşim sütün içine bebe bisküvüsü katıpta verdi hep öyle içiyordu hemde gece tok tutuyordu
sende dene istersen öyle denemdiysen bellimi olur bakarsın bahaneyle sütte içmiş olur

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok uykum var ya...iki gecedir 3te yatıyorum...sabah erken kalk işe gel..mahvoluyorum valla...

ben 3 e gelirken yattım 11 de zor kalktım valla ben o şekilde çalışsam canlı cenazeye dönerim heralde uykusuzluğa hiç dayanamıyorum
ALLAH yardımcın olsun

tamam canım sen git dinlen sonra görüşürüz

kakao dokunmazmiki hatresim ya...bilemiyorum...du bi araştıram bakam...?
önceden yapıyordum kaşıkla yiyordu o şekilde muz falanda katıyordum içine..şimdi varya ağzına muzu bile sürmüyor ya...bıktı sanırım nazcım...bisküvili sütü öyle biberondan içebilirmiki..biberonun ağzı tıkanmazmiki?ben zaten uykusuzluktan unutkan oldum ve acayip kilo verdim nazcım...insan mahvoluyor dayanılmıyor ya...

ertele canım bende yavaş yavaş yapıyorum hepsini bi günde değil

eeeee hatresim ne yaparsın analarının öğretemediğni biz öğretecezki rahat edelim

eee bütün suç sende eniştemde kabahat yok

sen işin sırrını çözmüşsün tızım senden öğrenecek çok şey var

maşallah buseme ne çabuk büyüdü zaman nasıl geçiyo dimi leyloşum hamileyim dediğin gün bugün gibi

süte kakao katsan bi zararı olmaz yada elmayı püre yap onu kat armudu ayvayı hem vitaminlide olur

ben dün gece kaçta uyudum biliyonmu akşam 8 de eşime sarıldım biraz dinlenip kalkalım dedik bi uyandık saat gece yarısı olmuş aynen tekrar sarılıp uyuduk

kıyamam ya bakmış annesi nette fink atıyo bari omleti ben yapayım demiş effrim kızıma hamarat olcek sara teyzesi gibi

nazoooooooooooooooooooooooo ses ver bakem bacımmmmmmmmm ...nereyesun daaaaaaaaaaaaaaa? sara nerelerde kimbilir?:26::26::26:

çay söledim kızlarla çay içiyoduk pastaneden kuru pastada aldırdım keşke sizde olaydınız

süle süle çay abe çaysız mesai çekilirmi iç

saranın topiği karadenizliler bastı desene

saranında bi tarafı karadenizli tızıııııııım kocişten yana

büyüdü valla teyzesi...çabuk büyümesi olayına gelince gel birde bana sor dermişim...ah canım yanyana olup yiyeydik pastaları valla..bende bayılırım...deneyecem kakaoyu bakalım..zaten çikolatıyı çok seviyor zilli...öptüm tatlım...

biberonun ağzını az açıyorsun çokta bisküvü koymazsan biberondan akıyor
zaten bir süre sonra kaç tane bisküvü yetiyor biliyorsun

ee 16. yılımıza giriyoruz işin sırrını çözmesek bukadar yıl nasıl mutlulukla geçecek
şaka tabiki herşey saygıyla sevgiyle oluyor
biliyorum canım seninde kocişten dolayı karadenizli olduğunu onun için demiştim zaten karadenenizliler bastı diye

günaydın kızlar nasılsınız

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

hu huuuuuuuuuuu uyanın uykucu güzeller üsküdarda sabah oldu

günün yarısını uyuyarak geçirmeyelim lütfen gelinde sohbet edelim yoksam küser giderim gelmem bi daha

yok canım ihtimali bilee kocişin doktor zamanıydı çalışma malışma olmadı pek sanmam yaniii

Kız kendine niye karı diyorsun aaaa ne ayıp, çiceği burnunda taze gelin desene
Bak böyle daha güzel oldu de mi
Öptüm seni canım Allah' a emanet ol.

hııı sorma hatresim ne taze gelinnnn ne taze gelinnnnn ben hiç ölee hissetmedim sağolsun kimsede hissetirmedi
aynen daha güzel oldu ama sadece lafla o taze gelin bizimkiler anlamadı o tazeliği heba oldu tazeliğim

Eki Görüntüle 649332 günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın

aaayyy ne kdr tatlı yaaaa maşşallahhhh

kızlaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim demek isterdim ama olabilirimde iki gündür çok acıkıyorum ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

notlarımdan gecmişim sara ablammmm .16:

güzel bi tespit sara ablammm onların ki can zaten biz uzaydan geliyoruz yaa patlııcanız sankiii
hep elalem değiştiriyo zaten bu erkekleri yoksam o kdr da değiller aslında

sen cidden batı tarafta kalmışsın nazcımmmm bide karadenizin doğu tarafını görsen bu ne dersinnn
maşşallahhh sizinkilere 41 kere

heee bide yine zeytinyağ gibi üste çıkıyo demi seni nazlı yetiştirmişler diye eee kendiside tekmiş nazlıymışş onu düşünmüyo demi
seninki olayı çözmüş kurtulmuş aynen cetin ceviz yapmış annesi
valla benimki arada yardım ederde benimkide büyümeyen çocuk misaliiii

yaa tabiki memlekete göre değil ama yarı yarıya tutuyo bu tahminler canımmm

ohhh maşallahh hamarat annenin hamarat kızı olacak demekkiiiii

Son düzenleme:
günaydın yetercim nasılsın ben iyiyim galiba sabnırsam herhal zannediyorum

çok güzel di canım çok şükür iyiyim eşim rahatsızlandı acile gittik(grip oldu zaten çok hasas böyle basit bir sorunda bile hemen kötü oluyor)sağlık ocağına gidip kan sonuçalrını alacağım ama öğleden sonra artık

kızlar hepinize yazim derken biraz karışık ve az yazmak zorunda kaldım kusuruma bakmayınnnn

bu dönemdeki 3 dersimi de vermişim ama 1 tane derste 2 dönemden varmışşşş
kaldıgım derslerden birini bu sene 2 derse bölmüş sağolsun aöf
yani mezun olamadım ama tek dersim kaldı olmak için
inşşşallahhh onuda verince kurtuluyrm şu işletmeden
dünde gezdim tozdum kalacaktım abimde eşim arabayla gelmiş kalim diyemedim
bide anasını ablasına bırakmış 9 da kalktık gittik ordada oturduk 1 saate anacıgınıda aldık geldik
eşimin teline baktım annesi aramış 5:30 da planı yapmış yaniii hemen akşam için
nasısa efsunda o tarafta alırız abladada otururuz geliriz demiştir
kusura bakmayın kızlar nolur ama arkadan sürekli iş yaptıkları için
bide lafla seni seviyoruz deyip hiç bir icraat yapmadıkları için düşündüklerini hissettirmedikleri için
herkesten çok soğudum ben artık
bölee olacagını da biliyordum çünkü kendimi tanıyorum soğudumu ısınamam bi daha
ama beni kimse anlamadı bu konuda eşim bile
çabalıyorum ama olmuyo....

geçmiş olsun canım bol bol C vitamini yedir eşine salatalarına limon sık ve bol su içir her şeyin başı bol su içmekte

sabah sabah bu ne karamsarlık efsunum güzeller güzelim rahatla bi derin nefes al seni çok iyi anladığımı bil hemen hemen aynı şeyleri yaşamışlığımız çoktur ina ama mutluluğumuz için boş vermeyi görmezden gelmeyi öğrenmemiz gerekli canım menim takmayacaksın başka yolu yok bunun daha çok yeni evlisiniz şimdiden bu kadar yıpratırsan kendini evliliğinize yazık olur bunuda istemezsin değilmi vicdanı merhameti bırak bi yere ayır evini onlara ayrı evdeykende bakabilirsiniz yakın evler tutun ama aynı evde kalırsanız evliliğiniz geleceği hakkında endişeliyim yada senin ruh sağlığın hakkında tatlım

akşamdan eşim bizi bıraktı 1 saate yakın arkadasıyla sohbbet etti kapıda arabayı teslim ederken
o sinir ve kızgınlıkla uyuyup kalmıştım ondandır sabah sabah hırçınlıgım bide sabah kahvaltıya falanda kalkamadık
eşim gidince mesaj atmış erken kalkta annemle kahvaltı yapın diye demekki dün ben evde yokken konustular bişeyler...
emin oll abla boşvermeye çalışıyrm ama benim çabamla ancak bu kdr oluyor daha fazlası gelmiyor elimden
yazık oldu zaten en basından ama kimse farkında değilll
ayrı ev için hem maddi hem manevi hazır değiliz o yüzden vazgectim ben zaten gecen sene sonlarına dogru bu fikirden
aynen bende aynı evde kalırsak evliliğimizin geleceği hakkında endişeliyim yada kendi ruh sağlığımdan
gerçi pekte ruh sağlığımın kaldıgı söylenemez tabiiii
ama eşim anlayamıyor bunu galiba bi kavgaya daha ihtiyacı var yada bi büyükle konusmaya

aile büyüklerinden biriyle konuşması bencede iyi olur yokluğunu fırsat bilip doldurmalardan nefret ediyorum efsunum ama bu kaygana takımının huyu malesef eşinde ara kalıyo eminim Allah yardımcınız olsun canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…