Yoğun bir hatunsun annadıkyine mi dolu
2 gündür misafirim var evde...
pazartesi kv min teyzesi geldi doktora gelmiş bizde kaldı dün akşam
bugünde başka şehirden eşimin amca kızı geldi onunla ilgilendim...
gecmişi okudum biraz biraz tek tek alıntı yapamadım uzun olunca
sara ablammmm valla ne desem bilemiyrm sana çok haklısın
bizimde bu şekilde bi topiğimiz vardı ve malesef dağıldı aynen senin yaşadıklarını hissettiklerini hissettim bende
ama bizde en son ben kalmıştım ama burda ben varım hatresim var maonyam var yeter var prenses var eda var...
zelal ablamda sıkıntılarını atlatsın gelecek inşşallahhhhhh
veee tabikiii sen varsın ablam kimse için üzülme gelen gelir gelmeyen gelmez bu gerçekten sanal dünya...
neyse uzatmimm ben seni ve diğer arkidişlerimi çokkkk seviyorummmmm
bu arada kolyelerin hayırlı olsun ablacımmm ne güzel olmuş hafta sonu senin için çok sevindimmm
maonyaammmm sıkıntılı günler geciriyorsun ama hepsi gececek güzel günler gelecek canım inşallahhh sen yüreğini ferah tut canım nolurrr umudunu kaybetme
hatresimmm inşşallahhh hayırlı haberi sen verde bize topiğimiz senlensin inşşallahhhhh
prensesimmm oğluşun 9 aylık olmuş canınm niceeee aylara yıllara inşallahhhhh musabı yürütece koydun mu canım sen genelde erkekleri koymazlar ya ondan aklıma geldide sordum bide yerde falan yuvarlanıp sürtünmüyo mu ki hiç musab paşa hareketliyse cabuk ayaklanır oğluşun
kızlarrrr aklıma gelmeyen var mı kiii yaaa unuttuysam kusurama bakmayın olurmu sayfalar çok yogundu yine maşşallahhhhh nazar değmesin inşşallahh topişimize
Amin EFSUNUM inşallah bu sene topiğimize hayır ve bereket yağdırır Rabbim, hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah.
Ben de seni merak etmeye başlamıştım ki geldinnnnnnnnnn
Yeterim maşallah sana, sabrına... Çünkü evet sen de kolay şeyler yaşamadın.Allah hepimize sağlık huzur nasip etsin inşallah.Bu dünyanın derdi bitmez. daha beterlerinden korusun rabbim...
Evet hayalet Yeter
Yoğun bir hatunsun annadık
Evet hepsi de güzel, ama o bebiş nasıl kilo almış yavrum ye tosun paşa yapmışlar kuzuyu.
çok tatlılar aynı resimden bendede var ablama gösteriyordum bugün
nasıl söylendiği çok önemli
eşimle biz evlenmeden önce bursada kültürparka gidecektik
bende kot pantolonla üstüne biraz kısa bişey giymiştim havada yağmurlu ama ağustos sonları falan
eşim üşürsün istersen hırka giy deyip bana hırka giydirdi
halbuki kıskandığından öyle dışarı çıkamazsın dese ben yapmıyacam dediğini,akıllı adamın hali başka işte
Yoğun bir hatunsun annadık
Evet hepsi de güzel, ama o bebiş nasıl kilo almış yavrum ye tosun paşa yapmışlar kuzuyu.
çok tatlılar aynı resimden bendede var ablama gösteriyordum bugün
nasıl söylendiği çok önemli
eşimle biz evlenmeden önce bursada kültürparka gidecektik
bende kot pantolonla üstüne biraz kısa bişey giymiştim havada yağmurlu ama ağustos sonları falan
eşim üşürsün istersen hırka giy deyip bana hırka giydirdi
halbuki kıskandığından öyle dışarı çıkamazsın dese ben yapmıyacam dediğini,akıllı adamın hali başka işte
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topişimizde herkesolur inşşallahhh
aklıma geldi zaten kıslay beni meyak etmiştir dedim ve deldimmmmmm ama yarın anneme gecicem ordada net yokbi kaç gün ayrı kalcaz
eline koluna yüreğine sağlık ablacım
Canım neden anestezili çektirmek istiyorsun ki , ben çok korkardım çekmeden önce ama çok rahat bir işlem.Ki sen aşılama ve tüp denemişsin önceden, aynen onlar gibi, bana göre sanki aşılama işlemiyle aynıydı.Evet tıpta bir kaç ay sonrasına gün verselerde özele de o kadar para vermekten iyi değil mi ya? Sanki adam soyuyorlar ya.
Amin EFSUNUM inşallah bu sene topiğimize hayır ve bereket yağdırır Rabbim, hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah.
Ben de seni merak etmeye başlamıştım ki geldinnnnnnnnnn
Yeterim maşallah sana, sabrına... Çünkü evet sen de kolay şeyler yaşamadın.Allah hepimize sağlık huzur nasip etsin inşallah.Bu dünyanın derdi bitmez. daha beterlerinden korusun rabbim...
Evet hayalet Yeter
hangi bebek :44::44::44::44::44::44::44:
enişteme
niye bi kaç gün kalıyon eşini özlemiyecenmi:44::44::44::44:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topişimizde herkesolur inşşallahhh
aklıma geldi zaten kıslay beni meyak etmiştir dedim ve deldimmmmmm ama yarın anneme gecicem ordada net yokbi kaç gün ayrı kalcaz
eline koluna yüreğine sağlık ablacım
Çok özletme tendini
Hem bak Sara, topic başı olarak gelmeyeniböyle yapar ona göre
Dimi ama Sara , bundan sonra bacım yoklama yap, 20 gün gelmeyeni topicten şutla, tasdiknamesini eline ver
Ondan sonra bak bakalım topici kimse ihmal ediyor mu?
Ayyy buna çok güldüm işte ,daha doğrusu çok gülmek istedim de başımın ağrısı sırıtacak kadar izin verdi
Ama bana çok da uyuyor bu, arkadaşlarla konuşurken kaç kez hadi görüşürüz dedikten sonra, kız dur bunu da sorayım öyle yapalım dediğim çok olmuştur
Çok özletme tendini
Hem bak Sara, topic başı olarak gelmeyeniböyle yapar ona göre
Dimi ama Sara , bundan sonra bacım yoklama yap, 20 gün gelmeyeni topicten şutla, tasdiknamesini eline ver
Ondan sonra bak bakalım topici kimse ihmal ediyor mu?
Ayyy buna çok güldüm işte ,daha doğrusu çok gülmek istedim de başımın ağrısı sırıtacak kadar izin verdi
Ama bana çok da uyuyor bu, arkadaşlarla konuşurken kaç kez hadi görüşürüz dedikten sonra, kız dur bunu da sorayım öyle yapalım dediğim çok olmuştur
hep unutuyrm boşaltmayı napemmm
ayyy ama özüy diledimde nazcım yaaaa valla sayfa çok olunca biras karışıyo bzaen affet beniiiiiiiii
kocişinede kocamannnnnafferim onaa
enişteme
dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra
ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez
dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra
ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez
bende daha önce çektirdim ama tekrar çektirirsem kesinlikle ayık çektiremem
valla eşim beni öyle görünce çok korkmuştu hemşire bile acımıştı halime
birde vaji olan insan yense bile öyle durumlarda kendini çok kasıyor ben halen doktor muanesinde bile kasıyorum
çok doğru
bide bunun kapıdan uğurlama şekli vardır içerde 2 saat konuşursun 2 saatte kapıda bitürlü ayrılamayız o kapıdan
enişteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?