Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok tatlılar aynı resimden bendede var ablama gösteriyordum bugün

nasıl söylendiği çok önemli
eşimle biz evlenmeden önce bursada kültürparka gidecektik
bende kot pantolonla üstüne biraz kısa bişey giymiştim havada yağmurlu ama ağustos sonları falan
eşim üşürsün istersen hırka giy deyip bana hırka giydirdi
halbuki kıskandığından öyle dışarı çıkamazsın dese ben yapmıyacam dediğini,akıllı adamın hali başka işte

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topişimizde herkes olur inşşallahhh

aklıma geldi zaten kıslay beni meyak etmiştir dedim ve deldimmmmmm ama yarın anneme gecicem ordada net yok bi kaç gün ayrı kalcaz

eline koluna yüreğine sağlık ablacım

Yoğun bir hatunsun annadık

Evet hepsi de güzel, ama o bebiş nasıl kilo almış yavrum ye tosun paşa yapmışlar kuzuyu.

hep unutuyrm boşaltmayı napemmm

ayyy ama özüy diledimde nazcım yaaaa valla sayfa çok olunca biras karışıyo bzaen affet beniiiiiiiii
kocişinede kocamannnnn afferim onaa

Yoğun bir hatunsun annadık

Evet hepsi de güzel, ama o bebiş nasıl kilo almış yavrum ye tosun paşa yapmışlar kuzuyu.

hangi bebek :44::44::44::44::44::44::44:

enişteme

niye bi kaç gün kalıyon eşini özlemiyecenmi:44::44::44::44:

bende daha önce çektirdim ama tekrar çektirirsem kesinlikle ayık çektiremem
valla eşim beni öyle görünce çok korkmuştu hemşire bile acımıştı halime
birde vaji olan insan yense bile öyle durumlarda kendini çok kasıyor ben halen doktor muanesinde bile kasıyorum

Çok özletme tendini
Hem bak Sara, topic başı olarak gelmeyeni böyle yapar ona göre
Dimi ama Sara , bundan sonra bacım yoklama yap, 20 gün gelmeyeni topicten şutla, tasdiknamesini eline ver
Ondan sonra bak bakalım topici kimse ihmal ediyor mu?

Ayyy buna çok güldüm işte ,daha doğrusu çok gülmek istedim de başımın ağrısı sırıtacak kadar izin verdi
Ama bana çok da uyuyor bu, arkadaşlarla konuşurken kaç kez hadi görüşürüz dedikten sonra, kız dur bunu da sorayım öyle yapalım dediğim çok olmuştur

dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra

ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez

ösletmem caniimmmm merak etme abime gecersem orda net var zaten girerim mutlaka
bi ses soluk verirem sizeeeee
yapsın valla bende kızıyrm ölee olaylara yolsun saclarını başlarını
ayıp oluyo çk ama düşünmüyo işte bacıların bazıları canım
bencede öleee bişey olsa topicten atılıp cevap yazamasalr sahane olurr

hep unutuyrm boşaltmayı napemmm

ayyy ama özüy diledimde nazcım yaaaa valla sayfa çok olunca biras karışıyo bzaen affet beniiiiiiiii
kocişinede kocamannnnn afferim onaa

hangi bebek :44::44::44::44::44::44::44:

enişteme

niye bi kaç gün kalıyon eşini özlemiyecenmi:44::44::44::44:

dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra

ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez

aynını şimdi bende yazmıştım

Allah Allah , demek her insan için aynı değil. O zaman Maonyam bildiğin gibi yap, sen vücudunu daha iyi bilirsin....
Gerçi vajiden ziyade psikolojik bence, ben doğum yapmadan önce muayenelerimde o kadar kendimi kasmışımdır ki doktor muayene etmek de çok zorlanmıştı, özel durumumun olabilmesine hayret etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…