Allah Allah , demek her insan için aynı değil. O zaman Maonyam bildiğin gibi yap, sen vücudunu daha iyi bilirsin....
Gerçi vajiden ziyade psikolojik bence, ben doğum yapmadan önce muayenelerimde o kadar kendimi kasmışımdır ki doktor muayene etmek de çok zorlanmıştı, özel durumumun olabilmesine hayret etmişti.
aynen canım ya kapı önü muhabbetleri çokda tatlıdır aslında
dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra
ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez
ösletmem caniimmmm merak etme abime gecersem orda net var zaten girerim mutlaka
bi ses soluk verirem sizeeeee
yapsın valla bende kızıyrm ölee olaylarayolsun saclarını başlarını
ayıp oluyo çk ama düşünmüyo işte bacıların bazıları canım
bencede öleee bişey olsa topicten atılıp cevap yazamasalr sahane olurr
Benim komşumun biri geldi oturduk kalktı gidiyor, başladık kapıda konuşmaya baktık uzayacak geri geldi, bir saat kadar oturdu ondan sonra gittiçok doğru
bide bunun kapıdan uğurlama şekli vardır içerde 2 saat konuşursun 2 saatte kapıda bitürlü ayrılamayız o kapıdan
Aha Sara Efsun da dedi yolsun saçlarını başlarını
Benim komşumun biri geldi oturduk kalktı gidiyor, başladık kapıda konuşmaya baktık uzayacak geri geldi, bir saat kadar oturdu ondan sonra gitti
evet canım bencede nasıl içi rahat edecekse öyle yapsın
ben anestezili çektirldiğini bilmiyodum bilsem zaten hiç uğraşmazdım öyle
ay evet eşlimde siz içerde konuşmadınızmıda 2 saat kapıda ne konuşuyorsunuz der erkek milleti ne anlasın
saram sana bişey soracam unutuyorum kaç gündür
30x30mm kist büyükmü oluyor ablamda kist çıkmışta hemşirede büyük diye korkutmuş
Benim komşumun biri geldi oturduk kalktı gidiyor, başladık kapıda konuşmaya baktık uzayacak geri geldi, bir saat kadar oturdu ondan sonra gitti
aynen canım erkekler anlamıyo böyle şeyleri
ve rahim filmi benimde korkulu rüyam
yaniii yolsunnn
benimde başıma geldi o bi kere
ben yerde o balkondan konusuyoduk bizde dedim ac kapıyı boynum agrıdı olmuyo böleee
her zmn ki kadınlar işte
iyiyimiş ne yapsın bari yorulmayalım dedi
benimde üst kat komşum çok konuşur öyle böyle değil
kapıda lafa tutar içeri geç derim işim var geçmiyim der ama artık ayağımın bi birinin üstüne bi birinin üstüne değiştiririm ağrıdığı için
iyiyimiş ne yapsın bari yorulmayalım dedi
benimde üst kat komşum çok konuşur öyle böyle değil
kapıda lafa tutar içeri geç derim işim var geçmiyim der ama artık ayağımın bi birinin üstüne bi birinin üstüne değiştiririm ağrıdığı için
yani geç içeri otur yorulma dimi ama yok ayaküstü daha tatlı oluyo
yani ama işim aceleykende lafa tutuyorya işte ozaman deli oluyorum kadın sürekli böyle değişik bi tür
test yapsana tızım inşallah hamilesin
tavuklar süpper
onu görünce arkana bakmadan kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?