Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım bencede nasıl içi rahat edecekse öyle yapsın
ben anestezili çektirldiğini bilmiyodum bilsem zaten hiç uğraşmazdım öyle

aynen canım ya kapı önü muhabbetleri çokda tatlıdır aslında

ay evet eşlimde siz içerde konuşmadınızmıda 2 saat kapıda ne konuşuyorsunuz der erkek milleti ne anlasın

saram sana bişey soracam unutuyorum kaç gündür
30x30mm kist büyükmü oluyor ablamda kist çıkmışta hemşirede büyük diye korkutmuş

dimi ama hatresim yoklama alacam bundan sonra

ama hepimiz öyleyiz aaa buda vardı hakkatenmi duydunmu buda böyle olmuş derken kapı önü sohbeti telefon sohbeti hiç bitmez

Aha Sara Efsun da dedi yolsun saçlarını başlarını

çok doğru

bide bunun kapıdan uğurlama şekli vardır içerde 2 saat konuşursun 2 saatte kapıda bitürlü ayrılamayız o kapıdan
Benim komşumun biri geldi oturduk kalktı gidiyor, başladık kapıda konuşmaya baktık uzayacak geri geldi, bir saat kadar oturdu ondan sonra gitti

Benim komşumun biri geldi oturduk kalktı gidiyor, başladık kapıda konuşmaya baktık uzayacak geri geldi, bir saat kadar oturdu ondan sonra gitti

yaniii yolsunnn

benimde başıma geldi o bi kere
ben yerde o balkondan konusuyoduk bizde dedim ac kapıyı boynum agrıdı olmuyo böleee
her zmn ki kadınlar işte

aynen canım erkekler anlamıyo böyle şeyleri

ve rahim filmi benimde korkulu rüyam

[/QUOTE]

saram sana bişey soracam unutuyorum kaç gündür
30x30mm kist büyükmü oluyor ablamda kist çıkmışta hemşirede büyük diye korkutmuş

tam bilgim yok canım ama sanırım biraz büyük du araştıram netten

iyiyimiş ne yapsın bari yorulmayalım dedi
benimde üst kat komşum çok konuşur öyle böyle değil
kapıda lafa tutar içeri geç derim işim var geçmiyim der ama artık ayağımın bi birinin üstüne bi birinin üstüne değiştiririm ağrıdığı için

yaniii yolsunnn

benimde başıma geldi o bi kere
ben yerde o balkondan konusuyoduk bizde dedim ac kapıyı boynum agrıdı olmuyo böleee
her zmn ki kadınlar işte

yani geç içeri otur yorulma dimi ama yok ayaküstü daha tatlı oluyo

test yapsana tızım inşallah hamilesin

tavuklar süpper

ne bileyim ne zaman test yapsam yaptığım gün adet oluyorum çok sinir bozucu bişey ama belki yarın sabah yaparım
evet biraz gülelim dedim belki sinirim geçer diye ama yok patlamaya hazır bomba gibiyim

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sara_28+, eda33+, nazemir+, hatres+, son_ece

sara abla kızdığını anladı herhalde kıslar bak topiş sellendi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…