Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne bileyim ne zaman test yapsam yaptığım gün adet oluyorum çok sinir bozucu bişey ama belki yarın sabah yaparım
evet biraz gülelim dedim belki sinirim geçer diye ama yok patlamaya hazır bomba gibiyim

eyvaaaaaaaah desene her an topik havaya uçabilir:18::18::18::18::18:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sara_28+, eda33+, nazemir+, hatres+, son_ece

sara abla kızdığını anladı herhalde kıslar bak topiş sellendi birden

oooooo ece sultanda gelmiş eda da buyurmuş hoşgeldiniz kızlar

oooooo ece sultanda gelmiş eda da buyurmuş hoşgeldiniz kızlar

hoş bulduk saracım nasılsınız kızlar giremiyorum bayadır saolsun benim tosun çok huysuzlanıyo pc başına geçtigim zaman arada bi sadece girip okuyup çıkıyorum ama bayadır okuma fırsatımda olmadı

hepinize hayırlı geceler datlu datlu rüyalar canlar
size nasla doyum olmaz ama efsuncugun çok uykusu geldi
valla birden uyku bastırdı esniyorum deminden beri
eşciğimde maç izliyor gidem yatam uyuyam söleeee tek başıma koca yatakktaaa
ohhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzellllll yayilim
hepinize tekrar ii geceler bacularrrr hepinizi

ne bileyim ne zaman test yapsam yaptığım gün adet oluyorum çok sinir bozucu bişey ama belki yarın sabah yaparım
evet biraz gülelim dedim belki sinirim geçer diye ama yok patlamaya hazır bomba gibiyim
Canım kaç günün geçti:44::44::44:
Bu son 10 gündür ben sinirden kızıma eşime patladım durdum, şimdi sıra bana geldi heralde ki bugün de baş ağrısından ne yatabiliyorum ne gezebiliyorum.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sara_28+, eda33+, nazemir+, hatres+, son_ece

sara abla kızdığını anladı herhalde kıslar bak topiş sellendi birden
Yaaaaaaaa demek napmak lazım arada

korkma canım ben herzamanki gibi ya kendi kendime patlarım yada kocaya
Senin kociş halim selim anladığım kadarıyla, öyle olsun ki evlilikler idare edilsin di mi ,yoksam her iki taraf patlarsa nükleer facia olabilir

korkma canım ben herzamanki gibi ya kendi kendime patlarım yada kocaya

hoş bulduk saracım nasılsınız kızlar giremiyorum bayadır saolsun benim tosun çok huysuzlanıyo pc başına geçtigim zaman arada bi sadece girip okuyup çıkıyorum ama bayadır okuma fırsatımda olmadı

evet çoktandır gelmiyosun bende bugün sitem ettim hepinize okudunmu bilmiyorum

oğluşun nasıl resimlerini göstersene yeğenimizin

hoşgeldin canım maşallah oğluşuna kaç aylık oldu

iyi geceler canım kocan gelene kadar yayıl bakalım kocaman yatağa

iyi geceler canım sanada datlu rüyalar

Hayırlı geceler Efsunum, ben de kaçıyorum kızlar uykum çokkkkkkkk var ama uyuybilirim inşallah.Allah' a emanet olun ,hayırlı geceler hepinize...

Hayırlı geceler Efsunum, ben de kaçıyorum kızlar uykum çokkkkkkkk var ama uyuybilirim inşallah.Allah' a emanet olun ,hayırlı geceler hepinize...

iyi geceler canım tatlı rüyalar eşin başına masaj yapsın iyi gelir belki

evet çoktandır gelmiyosun bende bugün sitem ettim hepinize okudunmu bilmiyorum

oğluşun nasıl resimlerini göstersene yeğenimizin

yok canım stemini okumadım bugün itibari ile gripe başladım başım çatlıyor yattım ama uyuyamadım hazır tosunda uyuyorken bbi bakıyım dedim baktım hepiniz burdasınız iyi oldu benim içinde canım oglumun resimlerini göstermeyi isterimde nasıl yapacam yani buraqya nasıl yükleyecem resimleri bilmiyorum ki

kaç aydır 28. günde oluyordum geçen ay 29.günün sabahı oldum bu ay 30. günüm bitti bişey yok yani 2 gün geçti sayılır
bende tedavideyken daha çok sinirli oluyordum ama öyle böyle değil
bence sanada ilaçlar yapıyordur siniri neyseki az kaldı testin sonucunundan sonra düzelirsin
evet sakindir ama o sinirliyken ben susarım ben sinirliykende o susar yada ikimizde küseriz öyle geçinip gideriz

tatlım önce bilgisayarına yükleyecen sonrada burada cevap yazdığın yerde eklenti varya oraya ekleyip buraya gönderecen

en doğrusuda bu nazoşum

kızlar eşim çağırıyo bende kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…