kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
ya ne maçuplu yavrum olurmu hiç ben bu aralar mesaj atamıyorum faturalı yaptım hattımı evet son ece de oradaydı
saracım yukarda yazdığım mesajda cevaplarını yazdım
biz nurcan diye bi arkadaş vardı geleceksin biliyorum diye topiği vardı orda yazışıyorduk sürekli
dualar ediyorduk listemiz vardı hatta son ecede o topikten arkadaşımız
nazemir eşim has olduğu dönemlerde benim telimi bulup arayıp soran destek olan yol arkadaşalrımdandır (geleceksin biliyorum bebeğim )topiğimiz vardı oradan tanışıyoruz
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
anladım canım
hııııııım anladım canım
geçmiş olsun canım Allah korumuş
benimde faturalı vardı iptal ettirdim kontürlüyü kullanıyorum bedava mesaj paketide aldım daha rahatmış böyle
nisan ayında benmde sözleşmem bitiyor bende kontörlüye geçeceğim sanırım
kızlar size doyum olmaz ama benim ütü yapmam lazım
ütülenecekleri ütü masasını getirdim eşim gelmeden halledeyim
sizlere iyi akşamlar
kolay gelsin canım bende dün yaptım ütülerimi
ohh ne iyi olmuşKadın olmak,eş olmak+ bir de anne olmak gerçekten yükümlülüğü ağır olan sorumluluklar, erkeklerin yaptığı ise işin güzel olan tarafıyla ilgilenmek, sıkıntılı ve zahmetli kısmı ise kadın olduğumuz için bizim görevimiz diye düşünüyorlar, anlayışsızlıkları da o yüzden...
Benim eşim bugün Rana' yı saat 1,5 tan beri almış gezdiriyor, sabah ben de ona yüklendim biraz ohhhhhhhh ne iyi etmişim
Uzun zamandan beri ilk kez kendimle başbaşa kalmışım, çocuklar sadece bizim çocuklarımız değil onlarda bunu bilmeli artık...
Sara topic başı olarak senin değil bitane ister 10 tane çocuğun olsun buraya gelecen tamam mı
ederiz canımselam kızlarrrr.
nasılsınızzzzzz napıosunuz geçmişe çok bakamadımm.
haftaya rahim filmi çektiricem bana dua edinnn.
bide kızlar size sormayı hep unutuyrm hangi şampuanı kullanıyorsunuzz benim saçlarım çok dökülüı ya kendime şampuan arıyorummmmbi geliyorum pir geliyrmmmm
hoş geldin kısselamün aleyküm kıslllarrrrrrrrrrrrrrr ben deldimmmm
vuuuuu maşşallahhhhh sübhanaallaahhhhhbayaaaa konusmuşsunuz ben yokken
azcık ucundan gecmişe bi bakamda gelem en iii si ben nolmuş ne bitmiş kaç gündür
ben de sizi seviyorumbebem bende seni seviyorum geçen gün bir yazı vardı diyorduki ÖYLE KARDEŞLERİM VAR Kİ ANNEM DOĞURMAMIŞ çok sevdim bu sözü sizler benim kız kardeşleirmsiniz
sağol canım evet çok şükürcanım bununla geçmiş olsun ALLAH korumuş
sağol canımgeçmiş olsun canım ... bizim enişte bıdık küçükken (1 1.5 yaşında )bebek istedi diye yatak dolabına koymuş oğlanı 1.5 metre falan sonra arkasını dönmüş bir bakmış oğlan yerde bastı çığlığı hemen dr aradık bir şey olmaz dedi olmadıda çok şükür sadece BİR DAHA ENİŞTEYE (babasına)VERMEDİK OĞLANI
sağol canımanladım canım
hııııııım anladım canım
geçmiş olsun canım Allah korumuş
kolay gelsinkızlar size doyum olmaz ama benim ütü yapmam lazım
ütülenecekleri ütü masasını getirdim eşim gelmeden halledeyim
sizlere iyi akşamlar
iyin geceler canımbende çıkıyorum kızlar iyi geceler size
yeterim hep öyle gel seninle sohbet etmekde çok güzel
bizim kk de bir grup arkadaşımız vardı sonra burada sorun yaşayıp çider forma gittiler benide çağırdılar oraya bende orayada üye oldum orAdada çok güzel sohbetlerimiz oluyordu sonra face de grup kurmuşlar oraya davet ettiler tabiki gittim bu gruptan dün bir arkadaşımız babası vafat etmiş herkes birbirinden telefon alıp aramış arakadaşımız evet birbirimizi görmüyoruz ama bir gönül bağımız var benim kk dende çok güzel dostlarım oldu yüz yüze örüştüğümde var telefnla görüştüğümde
yeteeeeer*, hazan86, sara_28+, hatres+, maonyaaa+
HERKES YUKARIYA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
ohh ne iyi olmuş
arada yaptır bunu
ederiz canım
benim de saçlarım çok dökülüyor
kestirdim biraz azaldı gibi
ben elidor kullanıyorum
hoş geldin kıs
he ya çok konuştuk
Ben de sizi seviyorum
Sağol canım evet çok şükür
sağol canım
benim yanımda düştü almıyımmı yanıma bi daha
Sağol canım
öyle valla
kolay gelsin
iyin geceler canım
[ı]
efferim size, işte dostluğunuz gerçek manada anlamını bulmuş, ne güzel işte birisini burada bulamayınca diğer iletişim yolllarından biriyle haber alabiliyorsunuz, bence de böyle olmalı.
Canım ben dün elektrik kesintisinin azizliğine uğradım, bekledim geldi tam bilgisayarı açtım yine gitti, bi şans daha vereyim dedim yine gitti, hadi bi kez daha yok yine olmadı
Artık yatmaktan başka çare yok dedim yatağa girdim ve kesilmememek üzere geldi elektrikler, bu kez uykum gelmedi 2 ye kadar yatakta döndüm durdum.
Geçmiş olsun olur böyle şeyler rana da çok düşmüştür, rabbim koruyor onları, yoksa biz ne kadar dikkat etsek de boş...
Evet dün geceki yazılara cevaptan sonra yeni bir güne başlıyoruz ya
günaydınnnnnn , hayırlı sabahlar canlar
Bugün adet oldum nihayet, belim çok ağrıyor şimdi...[/ı]
Efferim size, işte dostluğunuz gerçek manada anlamını bulmuş, ne güzel işte birisini burada bulamayınca diğer iletişim yolllarından biriyle haber alabiliyorsunuz, bence de böyle olmalı.
Canım ben dün elektrik kesintisinin azizliğine uğradım, bekledim geldi tam bilgisayarı açtım yine gitti, bi şans daha vereyim dedim yine gitti, hadi bi kez daha yok yine olmadı
Artık yatmaktan başka çare yok dedim yatağa girdim ve kesilmememek üzere geldi elektrikler, bu kez uykum gelmedi 2 ye kadar yatakta döndüm durdum.
Geçmiş olsun olur böyle şeyler Rana da çok düşmüştür, Rabbim koruyor onları, yoksa biz ne kadar dikkat etsek de boş...
Evet dün geceki yazılara cevaptan sonra yeni bir güne başlıyoruz ya
Günaydınnnnnn , hayırlı sabahlar canlar
Bugün adet oldum nihayet, belim çok ağrıyor şimdi...
evet canım ya çok iyi başka bir haberleşme aracının olması neyse başka gün konuşuruz
yeterim canım işlerini ne yaptın bitirdinmi
ben evi derledim topladım toz aldım mutfağı temizledim bulaşık makinasını boşalttım yatak odsasını topladım sobamı yaktım
şimdide gidip çamaşırları toplayıp katlayıp yenilerini serecem ve makinaya yine çamaşır atacam
kızlar bugün işim çok yemeğe vakit ayırama diye menümde şöyle
mercimek çorbası
balık kızartması
salata
yeter dimi bide diyetteyim ya tam benlik menü olmuş
kızlaaaaar balkonumdaki sümbüllerim açmış nergislerim açmış lallerimde büyüdü ama açmadılar henüz resimlerini çekecem birazdan atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?