Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

geçmiş olsun canım ... bizim enişte bıdık küçükken (1 1.5 yaşında )bebek istedi diye yatak dolabına koymuş oğlanı 1.5 metre falan sonra arkasını dönmüş bir bakmış oğlan yerde bastı çığlığı hemen dr aradık bir şey olmaz dedi olmadıda çok şükür sadece BİR DAHA ENİŞTEYE (babasına)VERMEDİK OĞLANI

ya ne maçuplu yavrum olurmu hiç ben bu aralar mesaj atamıyorum faturalı yaptım hattımı evet son ece de oradaydı

benimde faturalı vardı iptal ettirdim kontürlüyü kullanıyorum bedava mesaj paketide aldım daha rahatmış böyle

anladım canım

nazemir eşim has olduğu dönemlerde benim telimi bulup arayıp soran destek olan yol arkadaşalrımdandır (geleceksin biliyorum bebeğim )topiğimiz vardı oradan tanışıyoruz

hııııııım anladım canım

çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

geçmiş olsun canım Allah korumuş

benimde faturalı vardı iptal ettirdim kontürlüyü kullanıyorum bedava mesaj paketide aldım daha rahatmış böyle

nisan ayında benmde sözleşmem bitiyor bende kontörlüye geçeceğim sanırım

kızlar size doyum olmaz ama benim ütü yapmam lazım
ütülenecekleri ütü masasını getirdim eşim gelmeden halledeyim
sizlere iyi akşamlar

nisan ayında benmde sözleşmem bitiyor bende kontörlüye geçeceğim sanırım

en güzeli faturayı 2 gün geciktirsen hemen kesiyorlar ödeyene kadar kimseyi arayamıyorsun
ALLAH tan benim iki tane hattım vardı rahattım
ama artık 1 tane kaldı param oldukça yüklerim kontürü, bedava konuşma mesaj yaparım oh mis

bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size

yeterim hep öyle gel seninle sohbet etmekde çok güzel

nazemir kolay gelsin kuzum iyi geceler
saram bebeğim gelirim inşş vakit buldukça bende yatayım sabah işler var iyi geceler kızlar

ohh ne iyi olmuş
arada yaptır bunu
ederiz canım
benim de saçlarım çok dökülüyor
kestirdim biraz azaldı gibi
ben elidor kullanıyorum
hoş geldin kıs
he ya çok konuştuk
bebem bende seni seviyorum geçen gün bir yazı vardı diyorduki ÖYLE KARDEŞLERİM VAR Kİ ANNEM DOĞURMAMIŞ çok sevdim bu sözü sizler benim kız kardeşleirmsiniz
ben de sizi seviyorum
canım bununla geçmiş olsun ALLAH korumuş
sağol canım evet çok şükür
sağol canım
benim yanımda düştü almıyımmı yanıma bi daha
anladım canım

hııııııım anladım canım

geçmiş olsun canım Allah korumuş
sağol canım
öyle valla
kızlar size doyum olmaz ama benim ütü yapmam lazım
ütülenecekleri ütü masasını getirdim eşim gelmeden halledeyim
sizlere iyi akşamlar
kolay gelsin
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size

yeterim hep öyle gel seninle sohbet etmekde çok güzel
iyin geceler canım

Efferim size, işte dostluğunuz gerçek manada anlamını bulmuş, ne güzel işte birisini burada bulamayınca diğer iletişim yolllarından biriyle haber alabiliyorsunuz, bence de böyle olmalı.

yeteeeeer*, hazan86, sara_28+, hatres+, maonyaaa+
HERKES YUKARIYA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canım ben dün elektrik kesintisinin azizliğine uğradım, bekledim geldi tam bilgisayarı açtım yine gitti, bi şans daha vereyim dedim yine gitti, hadi bi kez daha yok yine olmadı
Artık yatmaktan başka çare yok dedim yatağa girdim ve kesilmememek üzere geldi elektrikler, bu kez uykum gelmedi 2 ye kadar yatakta döndüm durdum.

çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

Geçmiş olsun olur böyle şeyler Rana da çok düşmüştür, Rabbim koruyor onları, yoksa biz ne kadar dikkat etsek de boş...
Evet dün geceki yazılara cevaptan sonra yeni bir güne başlıyoruz ya

Günaydınnnnnn , hayırlı sabahlar canlar
Bugün adet oldum nihayet, belim çok ağrıyor şimdi...

Son düzenleme:

olurmu hiç elbette alacaksın biz enişteye ceza verdikk

evet canım ya çok iyi başka bir haberleşme aracının olması neyse başka gün konuşuruz

bende bu kız pat diye niye gitti diyorum demek elektrik idaresinin azizliğine uğradın

demek regl oldun buda güzel en azından artık önün görür yoluna devam edebilirsin kırmızılar geldikçe umut devam eder biliyosun yinede çok geçmiş olsun canım o sancının ne beter bişey olduğunu bilirim

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu pazarlar hepimizin günü güzel geçsin

evet canım ya çok iyi başka bir haberleşme aracının olması neyse başka gün konuşuruz

yeterim canım işlerini ne yaptın bitirdinmi

ben evi derledim topladım toz aldım mutfağı temizledim bulaşık makinasını boşalttım yatak odsasını topladım sobamı yaktım

şimdide gidip çamaşırları toplayıp katlayıp yenilerini serecem ve makinaya yine çamaşır atacam

kızlar bugün işim çok yemeğe vakit ayırama diye menümde şöyle

mercimek çorbası
balık kızartması
salata
yeter dimi bide diyetteyim ya tam benlik menü olmuş

kızlaaaaar balkonumdaki sümbüllerim açmış nergislerim açmış lallerimde büyüdü ama açmadılar henüz resimlerini çekecem birazdan atarım buraya

ne güzel işlerini yarılamışın ben oturdum pc nin başına oyun oynayıp duruyorum
ne güzel ya bende istiyorum balkonlarda evde heryerde çiçekler olsa insanın içi açılır gördükçe
menüde çok güzel benimde canım istiyordu kızartma balık ama ben ızgara yapıyorum diyet olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…