Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gel sinemaya gidelim demeyi çok isterdim ama belimi incittim

az önce dolaptan tencere aldım çorba yapmak için belime bişey oldu hareket ederken çok ağrıyo

yanlış hareket yaptın heralde yada çok yordun ondan oldu dikkat et canım kendine

bizde eşimle yarın sinemaya gitmeyi düşünüyoruz, kelebeğin rüyası geldiyse
ilk defa eşimi sinemaya gitmeye ikna ettim inşallah aksilik çıkmazsa gidecez

bilmiyorumki canım ya hep bi aksilik oluyo işte

ne güzel gidin tabi sinemaya film izlemek güzeldir

çok güzeller canım evinin önünden derede geçiyor
su sesi kuş sesi çiçekler ne güzel
yazın o balkonda ne güzel oturulur

evet canım aynen dediğin gibi su sesi kuş sesi hiç eksik değil sabahları kuş sesleriyle uyanmak cidden güzel oluyo çiçeklerimde açtı yazın balkonum çok güzel oluyo karşıdada ağaçlar her yer yeyeşil burda zaten

Son düzenleme:
bilmiyorumki canım ya hep bi aksilik oluyo işte

ne güzel gidin tabi sinemaya film izlemek güzeldir

ben severim hep istiyorum ama eşim ne gerek var tv de izleriz diyor
neyseki kelebeğin rüyası zonguldakta çekildiği için bende bak bizim memlekette çekildi falan diye onu ikna ettim

Son düzenleme:
ben severim hep istiyorum ama eşim ne gerek var tv de izleriz diyor
neyseki kelebeğin rüyası zonguldakta çekildiği için bende bak bizim memelkette çekildi falan diye onuda ikna ettim

iyi yapmışsın benim eşimde sevmez sinemya gitmeyi ama bazen benim için gidiyo

ne güzel özellikle ilk baharda çok severim sabahın erken saatinde kuş sesleriyle uyanmayı
bizimde yan taraftaki bahçede ve arka taraftaki bahçede kışın bile yaprakları yeşil kalan ağaçlar var çok güzel oluyor
gerçi seninki daha güzel heryer yemyeşil

iyi yapmışsın benim eşimde sevmez sinemya gitmeyi ama bazen benim için gidiyo

tv de seviyorlar ama sinemaya gidelim dedimmi neden istemezlerki
gerçi evde ayaklarını uzatıp seyretmek daha zevkli geliyor olabilir
ama 12..13 saat ayakta kalınca evde olsamda dinlensem diye bakıyor bende onun için çok ısrar etmiyorum

karadenizi bilirsin yeşille mavinin birleştiği yer doğası harika ama eminim senin bahçende çok güzeldir

haklısın tv de seviyolar

ama senin eşin ayrıca haklı bütün gün ayakta olunca evde dinlenmek istiyodur ama her zaman gitmiyosunki hem ordada taş taşımayacak oturup film izleyecek bide burdan düşünmek lazım dimi

karadenizi bilirsin yeşille mavinin birleştiği yer doğası harika ama eminim senin bahçende çok güzeldir

evet bilirim canım bizim memlekettede heryer öyle yeşillikten biyer görünmez
ama burdaki bizim değil yandaki apartmanla arkadaki apartmanın bahçesinde var ağaçlar
bizim bahçede erik ağacı vardı kurudu ama ilgi yok olsa çok güzel olurdu bizimkide
ama çoluk çocuk rahat vermiyor top oynuyorlar dallarını kırıyorlar onun için bizde uğraşmıyoruz
çam ağacımız vardı onu bile kuruttular

aaaaa yazık çam ağacını bile kuruttularmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…