Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öyle canım ama ısrar etmiyorum sonra bişey olduğunda sen ısrar ettinde gittik demesin diye
o benim başımın etini yiyeceğine ben onunkini yerim

aaaaa yazık çam ağacını bile kuruttularmı

evet canım 2 tane büyük saksıda eşim arabayla getirtti ama işte özen olmayınca
yoksa kendimize ait olsa neler yaparız
balkona bile özene bezene güller çiçekler diktik ama olmuyor
ben istediğim gibi koyamıyorum yukardan bi detarjanlı suyla yıkıyor hadi yazık oluyor hepsi kurudu
neyse canım hadi çıkalım işlerimizi yapalım yoksa uzayıp gidecek

Slm kızlar men deldim Görüyorum ki kaçıyorsunuz Gerçe ben de birkaç dakikalığına geldim akşama balık aldık biz de daha onları temizleyeceğim kızartacağım
Eşimle bugün hem pazar hem market yaptık, adetliydim ya belim ağrıyordu pek keyfim yoktu gerçi.Ama hava da çok soğuk olmasına rağmen çok güzel oldu.
Bi bakayım dedim ne yapmış bizim kızlar

evet canım ya çok iyi başka bir haberleşme aracının olması neyse başka gün konuşuruz
Tamam konuşalım Yeterim
Aynen öyle Saracım önünü net görebilmek de önemli,Şimdi eşim bana ne zaman hazırım diyosan o zaman başlayalım diyor, bakalım çok da ara vermek de istemiyorum hayırlısı...
Bu sancılarım eskiden çok olurdu ama doğumdan sonra tamamen geçmişti, bu kez oldu işte sanırım o da ilaçlardan olmalı. Ne kadar sinirli olduğumu hatırlıyorsun Saram. Onlarda ilaçların yan etkileri olarak geçiyor reçetesinde, depresyona bile sokuyormuş.

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu pazarlar hepimizin günü güzel geçsin
Bugünüm elhamdülillah güzel geçti .
Saram benim Trabzon' daki evimin balkonunu hatırlattı balkonun, benim de evimin önünden dere geçerdi, sabah namazından sonra yağmur eşliğinde kuş cıvıltılarını dinlerdik.Orası da bir başka güzeldi, ha o zaman benim de senin gibi sobalıydı evim, işten eve geldiğimde ilk işim hemen sobayı yakmak, soba yanar yanmaz soğuktan üşümüşüm ya hemen kedi gibi sırtımı verirdim sobaya bi de bi dizim vardı,bizim evin halleri diye, onu izlerdim.Çayımı sobanın üzerinde demlerdim, hep kaynar, hiç soğutmazdım , sobayla da keyifler bir başkaydı ya

Valla ben diyet miyet takmıyorum canım ne isterse ohh ne alaaaaa

gel sinemaya gidelim demeyi çok isterdim ama belimi incittim

az önce dolaptan tencere aldım çorba yapmak için belime bişey oldu hareket ederken çok ağrıyo
Dikkat et tızım bi dizin bi belin, daha bebek yapacan kendine iyi bakGeçmiş olsun canım, aksilik işte oldu mu arka arkaya geliyor işte.
Hımmm bak eşini kandırmışsın efferim
kızlaaaaaaaaaaaaaaar işte bunlar benim çiçeklerim

Eki Görüntüle 659854 Eki Görüntüle 659855

Çiçekleyini yeyim men, çok şekey olmuşlar, nergisler pek güzel koku vermeseler de çok güzel görünüme sahipler, ama sümbüller çok hoş kokuyor

çok güzeller canım evinin önünden derede geçiyor
su sesi kuş sesi çiçekler ne güzel
yazın o balkonda ne güzel oturulur
Bence de...

ben severim hep istiyorum ama eşim ne gerek var tv de izleriz diyor
neyseki kelebeğin rüyası zonguldakta çekildiği için bende bak bizim memlekette çekildi falan diye onu ikna ettim

iyi yapmışsın benim eşimde sevmez sinemya gitmeyi ama bazen benim için gidiyo

Biz de de benim eşim sever sineme tiyatroya gitmeyi ben severim ama dışarıda güzel havada dollaşmak varken içeriye tıkanmayı,2-3 saat hareketsiz kalmayı istemiyorum nedense, hep dolanayım istiyorumAma gittim mi de bayılırım o da var yani
karadenizi bilirsin yeşille mavinin birleştiği yer doğası harika ama eminim senin bahçende çok güzeldir
Saram Bursa' nın Karadeniz' den geri kalır bir tarafı yok o yüzden burda Bursalı' dan çok Karadenizli var
Benim eşimin sülalesinin yarısı burda nerdeyse.

haklısın hatresim nergisler değil sümbüller güzel kokuyo evet bursada karadenizli çokmuş yabancılık çekmezsiniz

sobanın zorluğu olsada güzellikleride var odun yanareken çıt çıt ses çıkarıyoya çok hoşuma gidiyo bu ses bide benmkisi kat kaloriferi sadece salonumda soba var diğer yerlerde kalorifer peteği sobayı bi defa yakıyorum heryer ısınıyo musluklardan felan hep sıcak su akıyo

Son düzenleme:
bebek olması için

Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
İstigfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istigfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istigfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istigfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istigfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
(Kur’an ve ezan okunurken, düşman ordusuyla karşılaşınca, yağmur yağarken, zulme uğrayınca dualar kabul olur.) [Taberani]

(Bir cemaatten bir kısmı dua eder, ötekiler de amin derse o duayı, Allah kabul eder.) [Hakim]

(Beş vakit namazlardan sonra yapılan dua kabul olur.) [Buhari]

(İsm-i a’zamla edilen dua makbuldür.) [İ. Mace]

(Her gece seher vakti, Allahü teâlâ buyurur ki: İstiğfar eden yok mu, affedeyim. İsteyen yok mu, vereyim, duasını kabul edeyim.) [Müslim]

(Allahü teâlâya yakararak edilen dua makbuldür.) [Ebu Ya’la]

(En efdal dua, Arefe günü yapılandır.) [Beyheki]

(Şu beş gecede yapılan dua kabul olur: Regaib, Berat ve cuma gecesi ile Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi.) [İbni Asakir]

Son düzenleme:

çok güzel bi paylaşım olmuş sağol maonyacım

sobadan çıkan o sesi bende seviyorum hele karanlıkta içinden yansıyan ışığı
seninki daha güzel hem kalarifer rahatlığı var her yer sıcacık
hem soba keyfi benimde istediğim birşeydir

amiiiiinnn...

yok tatlım başka misafirliğe gitmedim bi bakıp geri geldim birazdanda uyuyacam yarın iş var malum sen neler yapıyosun

bende radyo açtım slovtürk melonkolik takılıyorum
öyle canım sıkılıyor bütün gün evdeydim sıkıldım havada bozuk olunca

teşekkürler tatlım...
amin canım inşallah hepimizin bebeği olur bi gün

veeeee bende seni çok seviyorum leyloşum

selam kızlar
ne yazacağımı bilemiyorum ama geciktirdikçe de daha da zorlaşıyo yazmak
inşallah hepiniz iyisinizdir
hep aklımda ve dualarımdasınız.
kardelencim arada gel sağlığından haber ver tatlım..aslında seni anlıyorum ama...öbür topice gidip bize gelmeyince merak ettim sebebini canım...seni özlüyoruz canım...
leyloooooşşşşşş bende senı sevıyorum kızzz öpüyorum

Son düzenleme:
Evet soba her ne kadar insanı kemiklerine kadar ısıtsa da zorluğu daha çok.Ben yeni evlendiğimde hiç soba yakmayı bilmediğim için çok zorluk çektim, sobayı yakmaya çalışıp da beceremediğim için ağladığımı bilirimAma orda da suç benim değil bunu sonra anladık tabi, eşim bana yaş odunları getirmiş
Ama bir sene zorluktan sonra öğrendim tabi, başladım bu sefer sobanın keyfini çıkarmayaÇayımı hep sobanın üzerinde demledim, yemeklerimi orda ısıttım, 6 ayda ancak tüp değiştirirdim.Ama yine de zor ya.Fakat Saram sen en güzel tarafını yakalamışsın oh hem kalorifer hem soba,her ikisinin de tadını alıyorsun valla. Bizim burda ısıtma merkezi sistem olduğu için bazen , mesela şimdi, dışarıda kar soğu var ama hem mart girdi diye galiba hem de dışarıda güneş var şuan yakmıyorlar kaloriferi ama men çok üşüdüm, soba olsa at iki tane odun hemmmmennnn kemiklerin ısınsın ohhhhhhh , kızlar valla hayaliyle bilem ısındım kendi kendime nasıl güldüm
yaaaa

Saraa men size deliyommmmmmAççççç kapıyıııııııı
Ehamdülillah ümit ve şükür konusunda elimden geldiğince gayret gösteriyorum ama sabır konusunda kendimi beğenmiyorum

Canım çok güzel bir paylaşım olmuş

Son düzenleme:
Sara bacım ne eklentisine bakıyosun bakem, gel kız iki lafın belini kırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…