meraba güzel hatunlar.
buraya kaç gündür toprak yağıo evin içinde sanki çiçek saksısı dökülmüş gibi her yer toprak temizlik yapıom
sağol canım
Efferim size, işte dostluğunuz gerçek manada anlamını bulmuş, ne güzel işte birisini burada bulamayınca diğer iletişim yolllarından biriyle haber alabiliyorsunuz, bence de böyle olmalı.
Canım ben dün elektrik kesintisinin azizliğine uğradım, bekledim geldi tam bilgisayarı açtım yine gitti, bi şans daha vereyim dedim yine gitti, hadi bi kez daha yok yine olmadı
Artık yatmaktan başka çare yok dedim yatağa girdim ve kesilmememek üzere geldi elektrikler, bu kez uykum gelmedi 2 ye kadar yatakta döndüm durdum.
Geçmiş olsun olur böyle şeyler Rana da çok düşmüştür, Rabbim koruyor onları, yoksa biz ne kadar dikkat etsek de boş...
Evet dün geceki yazılara cevaptan sonra yeni bir güne başlıyoruz ya
Günaydınnnnnn , hayırlı sabahlar canlar
Bugün adet oldum nihayet, belim çok ağrıyor şimdi...
annadımolurmu hiç elbette alacaksın biz enişteye ceza verdikk
kız ne ara başladın diyeteyeterim canım işlerini ne yaptın bitirdinmi
ben evi derledim topladım toz aldım mutfağı temizledim bulaşık makinasını boşalttım yatak odsasını topladım sobamı yaktım
şimdide gidip çamaşırları toplayıp katlayıp yenilerini serecem ve makinaya yine çamaşır atacam
kızlar bugün işim çok yemeğe vakit ayırama diye menümde şöyle
mercimek çorbası
balık kızartması
salata
yeter dimi bide diyetteyim ya tam benlik menü olmuş
kızlaaaaar balkonumdaki sümbüllerim açmış nergislerim açmış lallerimde büyüdü ama açmadılar henüz resimlerini çekecem birazdan atarım buraya
geçmiş olsun canım inş geçmiştirgel sinemaya gidelim demeyi çok isterdim ama belimi incittim
az önce dolaptan tencere aldım çorba yapmak için belime bişey oldu hareket ederken çok ağrıyo
selam kızlar
görümcem bizde gelemeyebilirim
ne kadar kalacağını da bilmiyorum
gelmezseem haberiniz olsun dedim
sağol canımA. S. CANIMMM
HMM DEMEK BÖRÜLCEN GELDİ
İNŞ. CABUK GİDER CANIM DA SENİ FAZLA ÖZLETMEZ BİZE
KENDİNE VE MUSABCIGA İİ BAK ANNESİ
BU ARADA MUSABIMIZA DA GECMİŞ OLSUN
sağol canım
evet şimdi dışarı çıktılar
birde kuzenini çağırdı arkadaşıyla beraber
gece bizde kalacaklar
çokk yoruldum çoookkk
belim kopuyo
şimdi musabı uyuttum
yavrum ya sofrayı kurarken çok ağladı
bana bir el atmadılar bari çocuğa baksınlar
nasıl sinirlendim
erken gideceğede benzemiyor
Evet soba her ne kadar insanı kemiklerine kadar ısıtsa da zorluğu daha çok.Ben yeni evlendiğimde hiç soba yakmayı bilmediğim için çok zorluk çektim, sobayı yakmaya çalışıp da beceremediğim için ağladığımı bilirimAma orda da suç benim değil bunu sonra anladık tabi, eşim bana yaş odunları getirmiş
Ama bir sene zorluktan sonra öğrendim tabi, başladım bu sefer sobanın keyfini çıkarmayaÇayımı hep sobanın üzerinde demledim, yemeklerimi orda ısıttım, 6 ayda ancak tüp değiştirirdim.Ama yine de zor ya.Fakat Saram sen en güzel tarafını yakalamışsın oh hem kalorifer hem soba,her ikisinin de tadını alıyorsun valla. Bizim burda ısıtma merkezi sistem olduğu için bazen , mesela şimdi, dışarıda kar soğu var ama hem mart girdi diye galiba hem de dışarıda güneş var şuan yakmıyorlar kaloriferi ama men çok üşüdüm, soba olsa at iki tane odun hemmmmennnn kemiklerin ısınsın ohhhhhhh , kızlar valla hayaliyle bilem ısındım kendi kendime nasıl güldüm
yaaaa
Saraa men size deliyommmmmmAççççç kapıyıııııııı
Ehamdülillah ümit ve şükür konusunda elimden geldiğince gayret gösteriyorum ama sabır konusunda kendimi beğenmiyorum
Canım çok güzel bir paylaşım olmuş
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr
meraba güzel hatunlar.
buraya kaç gündür toprak yağıo evin içinde sanki çiçek saksısı dökülmüş gibi her yer toprak temizlik yapıom
selam kızlar
görümcem bizde gelemeyebilirim
ne kadar kalacağını da bilmiyorum
gelmezseem haberiniz olsun dedim
sağol canım
öyle işte düşe kalka büyüyecekler
annadım
kız ne ara başladın diyete
geçmiş olsun canım inş geçmiştir
çok güzeller bayıldım
slm kızlar.....nasılsınız?benim midem bulanıyor..az evvel çıkardım...
bende soba yakmayı hiç bilmiyodum hatresim çok zorlandım başlarda bende senin gibi soba yanmıyo diye ağladığımı bilirim ama sonra öğrendim şimdi bi çırayla yakıyorum sobayı
güzel yanı evin her tarafının ısınması ve tüm musluklardan tuvalet dahil sıcak su akması
Gel tatlım herzaman beklerim ne iyi olur gelsen konuşmaya dertleşmeye sohbet etmeye öyle ihtiyscım varki
Merhaba yeterim nasılsın işlerin bittimi
kolay gelsin canım
demek görümceğin geldi allah kolaylık versin ve bide sabır inşallah çabuk giderler canım
beğenmene sevindim tatlım
diyete başlayalı üç gün oluyo ama bu sefer kararlıyım çok kilo almışım prensesim
Geçmiş olsun canım ya mideni üşüttün yada hamilesin hangisi çabığ süle
bence sülale çoğalıyor[ı]slm kızlar.....nasılsınız?benim midem bulanıyor..az evvel çıkardım...[/ı]
bende soba yakmayı hiç bilmiyodum hatresim çok zorlandım başlarda bende senin gibi soba yanmıyo diye ağladığımı bilirim ama sonra öğrendim şimdi bi çırayla yakıyorum sobayı
güzel yanı evin her tarafının ısınması ve tüm musluklardan tuvalet dahil sıcak su akması
gel tatlım herzaman beklerim ne iyi olur gelsen konuşmaya dertleşmeye sohbet etmeye öyle ihtiyscım varki
merhaba yeterim nasılsın işlerin bittimi
kolay gelsin canım
demek görümceğin geldi Allah kolaylık versin ve bide sabır inşallah çabuk giderler canım
diyete başlayalı üç gün oluyo ama bu sefer kararlıyım çok kilo almışım prensesim
geçmiş olsun canım ya mideni üşüttün yada hamilesin hangisi çabığ süle
bence sülale çoğalıyor
işleri bitirdim ama gribim yeniledi
bence sülale çoğalıyor
Benim yolum sizin oraya pek düşmez ( gerçi o da bilinmez ya) ama senin yolun bizim buraya çok düşüyor Saram, geliriz bir araya bakarsın dertleşiriz bol bol
Bence de Leyloş çabığ sülesin
Valla Yeterim bana da sanki sülaleleri çoğalıyomuş gibi geldi, sonra emziriyo bu kız dedim, sonra gene dedim ki e emzirenler de hamile kalıyoİyi demiş miyim
Hem bu aralar bu kız bizi ihmal ediyordu ya nedeni kesin budur kızlarrrrrrrr
geçmiş olsun canım bağışıklık sistemin zayif düştü senin bol bol vitamin almaya çalış dinlenmeye çalış yeterim ya hiç bişey senden önemli değil ya
bencede bencede
Kısmet inşallah hatresim görüşsek ne güzel olur
Leyla konusunda haklısın iyi demişsin bencede leyloş bu yüzden bizi ihmal etti kesin hamile
Leylaaaaaaaaaa topikten bekleniyon bacım gelde bi açıklama yap çıbığ
Benim yolum sizin oraya pek düşmez ( gerçi o da bilinmez ya) ama senin yolun bizim buraya çok düşüyor Saram, geliriz bir araya bakarsın dertleşiriz bol bol
Bence de Leyloş çabığ sülesin
Valla Yeterim bana da sanki sülaleleri çoğalıyomuş gibi geldi, sonra emziriyo bu kız dedim, sonra gene dedim ki e emzirenler de hamile kalıyoİyi demiş miyim
Hem bu aralar bu kız bizi ihmal ediyordu ya nedeni kesin budur kızlarrrrrrrr
gel tatlım herzaman beklerim ne iyi olur gelsen konuşmaya dertleşmeye sohbet etmeye öyle ihtiyscım varki
merhaba yeterim nasılsın işlerin bittimi
kolay gelsin canım
demek görümceğin geldi Allah kolaylık versin ve bide sabır inşallah çabuk giderler canım
geçmiş olsun canım ya mideni üşüttün yada hamilesin hangisi çabığ süle
bence sülale çoğalıyor
geçmiş olsun canım bağışıklık sistemin zayif düştü senin bol bol vitamin almaya çalış dinlenmeye çalış yeterim ya hiç bişey senden önemli değil ya
bencede bencede
kısmet inşallah hatresim görüşsek ne güzel olur
leyla konusunda haklısın iyi demişsin bencede leyloş bu yüzden bizi ihmal etti kesin hamile
leylaaaaaaaaaa topikten bekleniyon bacım gelde bi açıklama yap çıbığ
herkes aynı şeyleri yazmış o yüzden tek kalemde cevap vereyim....kız ne kadarda beni çekiştirmisiniz hemen...hoşuma gitmedi değil haniaynen valla BİZİ KOÇİŞİYLE ALDATI HEMDE BEBİŞ YAPYI HATUNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?