Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatresim senin mesajıda seçmiştim ama kk nın azizliğine uğrayıp yukarda çıkmamış..biraz daha merak et şekerim...

hatresim senin mesajıda seçmiştim ama kk nın azizliğine uğrayıp yukarda çıkmamış..biraz daha merak et şekerim...

çok kötüsün leyloşum insan arkadaşlarına böyle yaparmı ben yorum yapmıyacam sen cevap verene kadar

Bu kez Allah'ın izniyle görüşelim inşallah,bebekleri mi büyütüyorum ondan gelemiyorum desen kabul etmiyorum çünkü seni bebeklerinle bize bekliyorum
Biz Leyloş hanımı çağırdık ama baksana o bizi çatlatma derdinde
hatresim akşam menün ne

benimki etli bamya yemeği
bol soğanlı iç fasulye kavurması
yoğurt

Saram bugünkü menüm;
pirinç pilavı
tavuk haşlama
yoğurt
çay için antep fıstıklı pudingli kek
ama şu keklerim beni bazen sinir ediyor bacım ya,bazen çok güzel olur bazen kötü,içerisine yağ koyduğum keklerim genelde içi pişmemiş olarak çıkıyor ne deniyorsam yine aynı, yağ koymazsam sorun yok ama ölçü az oluyor bu kez de:44::44::44:
kuzum elimden geleni yapıyorum ama :44::44::44::44::44:
Geçmiş olsun canım ya

Demek bizi çatlatacan emi Leyloş hanım
Biz de kzlarla aramızda anlaşalım da o zaman, senden gizli özelde yorum yapalım bak o zaman nasssssııııı açıklıyon:86::86::86::86:

Leyloşşşşşşşş
çok kötüsün leyloşum insan arkadaşlarına böyle yaparmı ben yorum yapmıyacam sen cevap verene kadar
He gelin biz de özelden yorum yapalım merak etsin o da
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hg saracımmmmmm....

hoşbulduk leylacım

HOLGELDİN ,HOŞBULDUN
e hani kimse ortada yok:44:

Son düzenleme:
silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

Kızlar bu topici okudunuz mu hiç?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor,hem de çoğu ilk denemesinde, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

Son düzenleme:

Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor,hem de çoğu ilk denemesinde, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

linka at okuyalımmmm

günaydın maonyammmm
ne topragı yağıyo canım yaaa nası yanii
hava bulutlu ve basık oluyor günlerce yağmur yağmıo ve toz bulutları gelioo
maonyam yaaa bi paylaşım yapmışsın yaa ben sirkeli su içiyorum o çocuk için engel mi kii
cnm bende çok yoğurt ve sirke tüketiyodum bu ay yoğurttan uzaklaştım.
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

hatrs çok yaşa emi sen kaç gündür yazmayı unutuyorum bend egördüm bu topiği bu ay uygulayacam.iilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan tutup sizi çamaşır sirkeler gibi sirkeleyecekmiş ayakları havaya kaldırıp tabiii bu sayede spermler daha hızlı yumurtalara ulaşıyormuş.

valla en büyük yorum benden geldi BİZİ KOCİŞİYLE ALDATIP ÜSTÜNE BEBİŞ YAPIYOR DEDİMM daha ne diyeyeimmm :26::26::26::26::26:ama merak ettim acaba LEYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

linka at okuyalımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

Canım link bu...Bir de kızlar bal, çörekotu,tarçın bu karışımı adetin ikinci gününden 12.güne kadar sabah akşam birer kaşık yemek yumurtaları çok çalıştırıyormuş.

Valla ben de daha önce okumuştum nasılsa artık tüpe geçtik gerek kalmaz dedim ama Rabbim kimbilir bize de mucizelerinden birini nasip ederHadi kızlar sıkı sıkı çalışmaya
Bunu yapanlar hemen kalmış yawwww

Son düzenleme:

kız ballı çörek otunu ben kulandım hiç bir işe yaramadı

buse durmayınca birden çıkmak zorunda kaldım...çatlada patla işte..açıklamıyorum...cuma açıklayacam...emin olalım dimi...

oda ne kız?:26::26:
hımmmmm seni gidi yeterimmmmmm seni....cuma anlayacaz bakalım..

hamilemisin değilmisinn ne çatlatıyorsun insanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…