Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.

BEBEM KORKACAK BİR ŞEY YOK AMA Kİ TÜPLER KAPALIYSA EĞER (inş açıktırlar)SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİRSİN BÖYLE ACABA DOĞAL OLURMU DİYE BEKLEMEZ TEDAVİ OLURSUN

sara kız topiğini ziyaret edim dedim ama ev sahibi gezmeye gitmiş:)))

hoşgelmişsin canım ama ben dün karadayıyı izliyodum arada bakıp çıkıyodum
başka zaman gelde sohbet edek turkuazım

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sensiz olmaz bu topikkkkkkkkkkkk

sizsizde olmaz bu topik canım hepiniz iyiki varsınız

silkelet sonra hamiş kal....

Kızlar bu topici okudunuz mu hiç?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor,hem de çoğu ilk denemesinde, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

hııım denemek lazım deneyenlede işe yaramış o zaman ne yapıyoruz bu ay silkeleniyoruz

ben bu konuda hiç bi yorum yapmayacam ne zaman söylemek istersen o zaman söylersin bu senin en doğal hakkın

ama biz en ufak bi ayrıntıyı bile burada paylaşırken üzüntülerimize ve sevinçlerimize dair senin böyle yapman hiç şık olmadı ilk başta şaka yapıp bize takılıyosun sandım ama baktımki gerçekten söylemek istemiyosun hamileysen buna hepimiz en az senin kadar seviniriz ama değilse böyle alay eder gibi davranman olmadı hiç şık olmadı leyla

ellerine sağlık maonyacım çok güzel olmuşlar

korkma herşey güzel olacak iyi düşünki iyi olsun canım menim

Son düzenleme:

ohh börülceye baksen kenid yetmiyo bide misafir çağırıyo misafir oldugu yere
bide hepisine birden hizmet ettiriyo sana çk kızıyrm düşüncesiz insanlara kendini hiç karşındakinin yerine koymuyolar
bi koysa zaten anlar hain börülce ve diğerleri... inşşallahh düşünceli davranır gidene kdr canım

silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

ben gördüm hatresim okudum hattaa abone oldum okuyrm bazen
gecen gece eşime söledim çok güldü

hmm bende yogurt değil ama hem sirkeli su içiyrm hemde salatada çok kullanıyrm sevdiğim için bende mi kessem kiii

eline sağlık maonyam süper olmuşşşlar

canım şimdiden kendini üzme olur mu herseyin hayırlısı inşşallahhh
dualarım her zmn senin ve diğer dostlarımızla inşşallahh güzel haberler geleceksinnnn

BEBEM KORKACAK BİR ŞEY YOK AMA Kİ TÜPLER KAPALIYSA EĞER (inş açıktırlar)SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİRSİN BÖYLE ACABA DOĞAL OLURMU DİYE BEKLEMEZ TEDAVİ OLURSUN

sorun 1 değilkii 10larca sorunum varrrr:18:inş birde bu başıma çıkmaz

bu arada hepinize günaydın canlar ben anca geldim
bankaya ödemeleri yaptım işe geldim abime tekrar bi kaç gün bölee olacak

efsun ve saracım saolun kızlarrrr

sende sağol canımmmm maonyammm
dert hepimizde 10 tane canım ama kendimiz için savaşmak zorundayız demiii
bizi bizden başka düşünen yok nası olsa
inşşallahh hayırlı haberle geleceksin yarın ben tüm kalbimle inanıyrm buna

efsunum nasılsın canım özledim men seniiiiii

bende seni ösledimmm sara ablammmmmmmmmmmmmmmmmm
dünde eşime seni özledim die msj attımm attığı ilk msj şu
- faceden çıkmıyon belli
sonrada
- ama ben seni ösledim

adam hevesimi kaçırmak için şaka yapıyo yaaww bide şaka babtım yazıyo benim eşşek kocam

sen özledim deyince aklıma geldi birden

valla bende seni özledim abla bu ara pek denk gelemiyrz
zaten bana pc başına gecme yasagı geldi evde biraz
çok giriyomuş kv şikayet etmiş..

kayganan ne karışıyomuş diyecem ama bunların karışmadığı bi halt olmadığı için boş ver canım bi müddet çok girme sonra yine gelirsin eskisi gibi

kayganan ne karışıyomuş diyecem ama bunların karışmadığı bi halt olmadığı için boş ver canım bi müddet çok girme sonra yine gelirsin eskisi gibi

kaç gündür ev savaş alanı gibi zaten
Ben yine gelirim ara ara işlerime göre yada eşim yokken
Akşamları put gibi tv izlicek halim yok ya şekerim

Eki Görüntüle 661833 efsunn sana armağan ediyorummmm

bizimkininde dün tansiyonu kalkmış çok başı ağrımış acile gitmişler ben baş ağrısından ölüyırum gözleirm şişioo daha siftahım yok acile gitmeye.
akşamada bize geliolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…