şimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.
sara kız topiğini ziyaret edim dedim ama ev sahibi gezmeye gitmiş:)))
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sensiz olmaz bu topikkkkkkkkkkkk
silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici okudunuz mu hiç?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor,hem de çoğu ilk denemesinde, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?
buse durmayınca birden çıkmak zorunda kaldım...çatlada patla işte..açıklamıyorum...cuma açıklayacam...emin olalım dimi...
oda ne kız?:26::26:
hımmmmm seni gidi yeterimmmmmm seni....cuma anlayacaz bakalım..
şimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.
sağol canım
evet şimdi dışarı çıktılar
birde kuzenini çağırdı arkadaşıyla beraber
gece bizde kalacaklar
çokk yoruldum çoookkk
belim kopuyo
şimdi musabı uyuttum
yavrum ya sofrayı kurarken çok ağladı
bana bir el atmadılar bari çocuğa baksınlar
nasıl sinirlendim
erken gideceğede benzemiyor
silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?
hava bulutlu ve basık oluyor günlerce yağmur yağmıo ve toz bulutları gelioo
cnm bende çok yoğurt ve sirke tüketiyodum bu ay yoğurttan uzaklaştım.
hatrs çok yaşa emi sen kaç gündür yazmayı unutuyorum bend egördüm bu topiği bu ay uygulayacam.iilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan tutup sizi çamaşır sirkeler gibi sirkeleyecekmiş ayakları havaya kaldırıp tabiii bu sayede spermler daha hızlı yumurtalara ulaşıyormuş.
BEBEM KORKACAK BİR ŞEY YOK AMA Kİ TÜPLER KAPALIYSA EĞER (inş açıktırlar)SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİRSİN BÖYLE ACABA DOĞAL OLURMU DİYE BEKLEMEZ TEDAVİ OLURSUN
ellerine sağlıkk ne hamarat hatunlarsınız siz
efsun ve saracım saolun kızlarrrr
efsunum nasılsın canım özledim men seniiiiii
sende sağol canımmmm maonyammm
dert hepimizde 10 tane canım ama kendimiz için savaşmak zorundayız demiii
bizi bizden başka düşünen yok nası olsa
inşşallahh hayırlı haberle geleceksin yarın ben tüm kalbimle inanıyrm buna
bende seni ösledimmm sara ablammmmmmmmmmmmmmmmmm
dünde eşime seni özledim die msj attımm attığı ilk msj şu
- faceden çıkmıyon belli
sonrada
- ama ben seni ösledim
adam hevesimi kaçırmak için şaka yapıyo yaaww bide şaka babtım yazıyo benim eşşek kocam
sen özledim deyince aklıma geldi birden
valla bende seni özledim abla bu ara pek denk gelemiyrz
zaten bana pc başına gecme yasagı geldi evde biraz
çok giriyomuş kv şikayet etmiş..
kayganan ne karışıyomuş diyecem ama bunların karışmadığı bi halt olmadığı için boş ver canım bi müddet çok girme sonra yine gelirsin eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?