hava bulutlu ve basık oluyor günlerce yağmur yağmıo ve toz bulutları gelioo
cnm bende çok yoğurt ve sirke tüketiyodum bu ay yoğurttan uzaklaştım.
hatrs çok yaşa emi sen kaç gündür yazmayı unutuyorum bend egördüm bu topiği bu ay uygulayacam.iilişkiden sonra eşiniz ayaklarınızdan tutup sizi çamaşır sirkeler gibi sirkeleyecekmiş ayakları havaya kaldırıp tabiii bu sayede spermler daha hızlı yumurtalara ulaşıyormuş.
kız ballı çörek otunu ben kulandım hiç bir işe yaramadı
sara kız topiğini ziyaret edim dedim ama ev sahibi gezmeye gitmiş:)))
Hım anladım Leyloş demek hamilelikten şüpheleniyorsun
buse durmayınca birden çıkmak zorunda kaldım...çatlada patla işte..açıklamıyorum...cuma açıklayacam...emin olalım dimi...
oda ne kız?:26::26:
hımmmmm seni gidi yeterimmmmmm seni....cuma anlayacaz bakalım..
Günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmgünaydınlarrrrrrrrrrrrrr
hamilemisin değilmisinn ne çatlatıyorsun insanı
Canım 2,3,4 e çok güldüm Allah' da seni güldürsün emihatunlar sizler için seçtimm ve paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 661677 Eki Görüntüle 661678 Eki Görüntüle 661679 Eki Görüntüle 661680 Eki Görüntüle 661681 Eki Görüntüle 661682 Eki Görüntüle 661683 Eki Görüntüle 661684
Eline sağlık ama keşke birinin sırtına koyup da çeksen resimleri daha güzel görünürler bence
Hiççççç korkma ,inşallah hem sorunsuz geçer hem de tüplerin açıktır canım,sonucu ne zaman öğrenebileceksin acaba?şimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.
Ya ben açtım topici arkadaş aradı 2-3 konuştuk,anca geldim şimdi de siz yoksunuz:26::26::26::26:kızlar ben evde olduğum zaman siz anlaşma yapıp gelmiomusunuz neyyyy
Evetttttttt canım bu ayyyyyyyyyyyyy herkes silkeleniyor gülmek de bedavahııım denemek lazım deneyenlede işe yaramış o zaman ne yapıyoruz bu ay silkeleniyoruz
ben gördüm hatresim okudum hattaa abone oldum okuyrm bazen
gecen gece eşime söledim çok güldü
hmm bende yogurt değil ama hem sirkeli su içiyrm hemde salatada çok kullanıyrm sevdiğim için bende mi kessem kiii
benim eski hamaratlığım kalmadı yeterim bi yazma kenarını bile kaç ay oldu bitiremedim
valla bende seni özledim abla bu ara pek denk gelemiyrz
zaten bana pc başına gecme yasagı geldi evde biraz
çok giriyomuş kv şikayet etmiş..
hatres 4numara beni anlatıooo
şalları omuzuma koyunca çekecek adam yok
sirke ve yoğurt hayız adet kanını geçiktirirmiş
Eki Görüntüle 661833 efsunn sana armağan ediyorummmm
bizimkininde dün tansiyonu kalkmış çok başı ağrımış acile gitmişler ben baş ağrısından ölüyırum gözleirm şişioo daha siftahım yok acile gitmeye.
akşamada bize geliolarrrr
Benimki de çok güldü akşammmm
Canım sirkeyi çok aşırı tüketmezsen sorun olmaz Efsunum, hele hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda bırak, en azından kafan rahat olsun
Nasılsa laptop di mi, sen de odana çekildiğinde yazarsın bize
hatres 4numara beni anlatıooo
şalları omuzuma koyunca çekecek adam yok
sirke ve yoğurt hayız adet kanını geçiktirirmiş
Evet soba her ne kadar insanı kemiklerine kadar ısıtsa da zorluğu daha çok.Ben yeni evlendiğimde hiç soba yakmayı bilmediğim için çok zorluk çektim, sobayı yakmaya çalışıp da beceremediğim için ağladığımı bilirimAma orda da suç benim değil bunu sonra anladık tabi, eşim bana yaş odunları getirmiş
Ama bir sene zorluktan sonra öğrendim tabi, başladım bu sefer sobanın keyfini çıkarmayaÇayımı hep sobanın üzerinde demledim, yemeklerimi orda ısıttım, 6 ayda ancak tüp değiştirirdim.Ama yine de zor ya.Fakat Saram sen en güzel tarafını yakalamışsın oh hem kalorifer hem soba,her ikisinin de tadını alıyorsun valla. Bizim burda ısıtma merkezi sistem olduğu için bazen , mesela şimdi, dışarıda kar soğu var ama hem mart girdi diye galiba hem de dışarıda güneş var şuan yakmıyorlar kaloriferi ama men çok üşüdüm, soba olsa at iki tane odun hemmmmennnn kemiklerin ısınsın ohhhhhhh , kızlar valla hayaliyle bilem ısındım kendi kendime nasıl güldüm
yaaaa
Saraa men size deliyommmmmmAççççç kapıyıııııııı
Ehamdülillah ümit ve şükür konusunda elimden geldiğince gayret gösteriyorum ama sabır konusunda kendimi beğenmiyorum
Canım çok güzel bir paylaşım olmuş
meraba güzel hatunlar.
buraya kaç gündür toprak yağıo evin içinde sanki çiçek saksısı dökülmüş gibi her yer toprak temizlik yapıom
silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?
şimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.
bende 1 hafta önce gördüm bu topiği
eşimede söyledim çok güler zannettim adam olabilir neden olmasın dedi gayet sakin mantıklı geldi
hemen deneyelim dedi bende zaten adetime 1 hafta var denesekte bişey olmaz dedim hem ben çok gülerim dedim
ama denedik ne olur ne olmaz diyehamile kalmadım ama 1 seneyi aşkın zamandır gecikmeyen adetim 3 gün gecikti
hoşgelmişsin canım ama ben dün karadayıyı izliyodum arada bakıp çıkıyodum
başka zaman gelde sohbet edek turkuazım
sizsizde olmaz bu topik canım hepiniz iyiki varsınız
hııım denemek lazım deneyenlede işe yaramış o zaman ne yapıyoruz bu ay silkeleniyoruz
ben bu konuda hiç bi yorum yapmayacam ne zaman söylemek istersen o zaman söylersin bu senin en doğal hakkın
ama biz en ufak bi ayrıntıyı bile burada paylaşırken üzüntülerimize ve sevinçlerimize dair senin böyle yapman hiç şık olmadı ilk başta şaka yapıp bize takılıyosun sandım ama baktımki gerçekten söylemek istemiyosun hamileysen buna hepimiz en az senin kadar seviniriz ama değilse böyle alay eder gibi davranman olmadı hiç şık olmadı leyla
ellerine sağlık maonyacım çok güzel olmuşlar
korkma herşey güzel olacak iyi düşünki iyi olsun canım menim
sende sağol canımmmm maonyammm
dert hepimizde 10 tane canım ama kendimiz için savaşmak zorundayız demiii
bizi bizden başka düşünen yok nası olsa
inşşallahh hayırlı haberle geleceksin yarın ben tüm kalbimle inanıyrm buna
bende seni ösledimmm sara ablammmmmmmmmmmmmmmmmm
dünde eşime seni özledim die msj attımm attığı ilk msj şu
- faceden çıkmıyon belli
sonrada
- ama ben seni ösledim
adam hevesimi kaçırmak için şaka yapıyo yaaww bide şaka babtım yazıyo benim eşşek kocam
sen özledim deyince aklıma geldi birden
valla bende seni özledim abla bu ara pek denk gelemiyrz
zaten bana pc başına gecme yasagı geldi evde biraz
çok giriyomuş kv şikayet etmiş..
kaç gündür ev savaş alanı gibi zaten
Ben yine gelirim ara ara işlerime göre yada eşim yokken
Akşamları put gibi tv izlicek halim yok ya şekerim
Canım 2,3,4 e çok güldüm Allah' da seni güldürsün emi
Eline sağlık ama keşke birinin sırtına koyup da çeksen resimleri daha güzel görünürler bence
Hiççççç korkma ,inşallah hem sorunsuz geçer hem de tüplerin açıktır canım,sonucu ne zaman öğrenebileceksin acaba?
Ya ben açtım topici arkadaş aradı 2-3 konuştuk,anca geldim şimdi de siz yoksunuz:26::26::26::26:
Evetttttttt canım bu ayyyyyyyyyyyyy herkes silkeleniyor gülmek de bedava
Benimki de çok güldü akşammmm
Canım sirkeyi çok aşırı tüketmezsen sorun olmaz Efsunum, hele hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda bırak, en azından kafan rahat olsun
Ben de Rana' ya bir bolero başladım yarıda bıraktım, bir yazma da başladım o yarım.Tek başına sarmıyor be Saram , şimdi olacaktık bak yanyana 40 tane bolero 40 tane yazma yapmaz mıydık
Nasılsa laptop di mi, sen de odana çekildiğinde yazarsın bize
ayyy bayıldım buna maonya yaaa süper oldu valla sağol canım
onlar için acil önemli bi olay sekerim ondan gidiyolar zaten
derler yaaa kedi seyinde yara görmüş ortalığı yıkmış die o misaliii
baaaa hani hastaydı sizin ev acil mi
benimki güldü ama cevap vermedi yaparız felan die
hmmm o zmn yımırtlama döneminde tüketmicez anlaşıldı
evet laptop benim evdeki canım ama kv odada yazdıgımı biliyor eşim olunca o zaten görüyor laptopu acınca
amannnn kimse beni pc ayrı koyamaz
ben yeni başladım sirkeyle yogurda ama nebilim pek olmadı gecikme
ama işkillendim şimdi iii ceee
herseye bi kup buluyrz zaten yaaa niyleee beslencez bizzzz
hoşgeldin nazcım nasısın canımmm
valla benimki çok güldü dün akşam tabii bende beraber gülüştük
ilk defa senin eşin bölee bi tepki vermiş geneli hep gülmüş
nazcım adetin gecikmesi ilerleyen zmnlar için gebelik mi oluşturuyo onu anlayamadım ben
bide bende çok gülerim yaaaa bu işlemde nasıl sallıcak kiiiii
bizde karadayıyı izliyorduk çok güzel bi film ama artık bazı gerçekler ortaya çıksa çok güzel olacak
çok alem tatlı bi kızsın çok gülüyorum sana
valla seninle yaşayan uzun ömürlü olur
dedim ama kaynananlar olmasın
eşinle uzun mutlu yılların olsun
valla ne yiyecez bizde bilmiyoruz çocuk isteyen kadınların et te tüketmemesi gerekiyormuş
hoşbuldum canım valla bende çok güldüm ama eşim normal karşıladı
benim adetim dün bitti hadi silkenelim bakalım diye espri konusu oldu bu
ama okadar şey denedikten sonra bunuda deneyelim bari ne kaybederiz dedi
gülme konusuna geline tabiki insan gülmekten kendini alıkoyamıyor
bende duymuştum adetinde düzensizlikler olmaya başlayınca vucut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem
nazemir saol cnm.
çift şişle örülüyor.2side.
efsuncummm dün acillik olan kaynanam bugün gezmeye gitti bebek görmeye benide sıkıştırdı ben yok dedimm akşamada ordan çıkıp bize gelecek o kadar hastakii 2 kapı birden yapacak
hiç sanmıyorum canım ya neyseohh börülceye baksen kenid yetmiyo bide misafir çağırıyo misafir oldugu yere
bide hepisine birden hizmet ettiriyo sana çk kızıyrm düşüncesiz insanlara kendini hiç karşındakinin yerine koymuyolar
bi koysa zaten anlar hain börülce ve diğerleri... inşşallahh düşünceli davranır gidene kdr canım
ben gördüm hatresim okudum hattaa abone oldum okuyrm bazen
gecen gece eşime söledim çok güldü
hmm bende yogurt değil ama hem sirkeli su içiyrm hemde salatada çok kullanıyrm sevdiğim için bende mi kessem kiii
eline sağlık maonyam süper olmuşşşlar
canım şimdiden kendini üzme olur mu herseyin hayırlısı inşşallahhh
dualarım her zmn senin ve diğer dostlarımızla inşşallahh güzel haberler geleceksinnnn
inş ok kolay geçer canımşimdi doktoru aradım yarın sabah rahim filimi çektiricemmm:18:çok korkuyrm bi sorun çıkar die inş yarın sveinçle tüpleirm açıkmış yazmak nasip olur.hepinizden dua bekliyorum.tüplerim açık olursaaa hiç bişeyii kafaya takmamm.
öyle sanıyorlar herhalBöyle vurdumduymaz insanlara ne sinir oluyorum
Sanki onlara hizmet etmek mecburiyetindesin. Aslında böylesine insanın elinde olsa da hiç yüz vermese.
Allah kolaylık versin prensesim...
bende soba yakmayı hiç bilmiyodum hatresim çok zorlandım başlarda bende senin gibi soba yanmıyo diye ağladığımı bilirim ama sonra öğrendim şimdi bi çırayla yakıyorum sobayı
güzel yanı evin her tarafının ısınması ve tüm musluklardan tuvalet dahil sıcak su akması
gel tatlım herzaman beklerim ne iyi olur gelsen konuşmaya dertleşmeye sohbet etmeye öyle ihtiyscım varki
merhaba yeterim nasılsın işlerin bittimi
kolay gelsin canım
demek görümceğin geldi Allah kolaylık versin ve bide sabır inşallah çabuk giderler canım
beğenmene sevindim tatlım
diyete başlayalı üç gün oluyo ama bu sefer kararlıyım çok kilo almışım prensesim
geçmiş olsun canım ya mideni üşüttün yada hamilesin hangisi çabığ süle
sağol canım
hımm iyi olmuş ben de güya diyet yapıyorum
gel birbirimizi motive edelim
aynen bende soba yakmayı bilmiyorum bide yanmayan kömürle yaş odunlarada denk gelince cinnet geçirecektim
ne toprağı yağıyor:26:
bende 1 hafta önce gördüm bu topiği
eşimede söyledim çok güler zannettim adam olabilir neden olmasın dedi gayet sakin mantıklı geldi
hemen deneyelim dedi bende zaten adetime 1 hafta var denesekte bişey olmaz dedim hem ben çok gülerim dedim
ama denedik ne olur ne olmaz diyehamile kalmadım ama 1 seneyi aşkın zamandır gecikmeyen adetim 3 gün gecikti
ellerine sağlık çok güzellertığla yapılıyor değilmi
inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin sorunsuz bi şekilde
hoşgeldin nazcım nasısın canımmm
valla benimki çok güldü dün akşam tabii bende beraber gülüştük
ilk defa senin eşin bölee bi tepki vermiş geneli hep gülmüş
nazcım adetin gecikmesi ilerleyen zmnlar için gebelik mi oluşturuyo onu anlayamadım ben
bide bende çok gülerim yaaaa bu işlemde nasıl sallıcak kiiiii
Efsun topiğimizin eğlencesi valla ben de çok gülüyorum bu cici kızaçok alem tatlı bi kızsın çok gülüyorum sana
valla seninle yaşayan uzun ömürlü olur
dedim ama kaynananlar olmasın
eşinle uzun mutlu yılların olsun
bizde kardeşimle kamerayı açıp karşılıklı örgü örüyoruz
o almanyada bazen ben ona nasıl yapacağını tarif ediyorum
teknoloji ne güzel bişey:126:
valla ne yiyecez bizde bilmiyoruz çocuk isteyen kadınların et te tüketmemesi gerekiyormuş
Artık eşin çocuk olsun da nasıl olursa olsun diye gülmemiştirhoşbuldum canım valla bende çok güldüm ama eşim normal karşıladı
benim adetim dün bitti hadi silkenelim bakalım diye espri konusu oldu bu
ama okadar şey denedikten sonra bunuda deneyelim bari ne kaybederiz dedi
gülme konusuna geline tabiki insan gülmekten kendini alıkoyamıyor
bende duymuştum adetinde düzensizlikler olmaya başlayınca vucut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem
Sen gel hep güldür bizi emisağol canım benim felsefem güllümse zaten gerçi uzun zmndır ben uygulayamıyrm ama karşımdakileri gülümsetiyrm en azından
bencede onlar olmasa eşimle daha mutlu olcam zaten bunu hep farkediyrm ama bu satten sonra da ayrı ev istemiyrm maddi olarak
aminn inşşallahhh nice uzun yıllarımız olur çoluk çocukla beraber
aaaa et miiii onuda duymadım ben vvuuuuuuu ne yicem be ben ne kaldı geriii
silkenelim heee süpermişşşşbende kocişe msj atam silkenelim diye
valla eşine
hmmm bende pek olmazdı son 1-2 aydır var gecikme 1 gün de olsa ama daha önce hep günü gününeydi
baaaaa 2 yer gezecek bide heeee maşşallah o zmn onaaa bizden diri demekki
Kız nasıl diyet yapıyosunuz yaw ben diyeti aklımdan geçirdiğim an daha çok iştahlanıyorummotive edelim prensesim
sabah kahvaltısındada maydanoz dereotu salatalık yiyorum biraz peynir bi dilim ekmek ve şekersiz çay
öğlendede bi tabak yemek bi dilim ekmek ve bi kase yoğurt aralardada saat 11 gibi bi bardak süt içiyorum öğleden sonra saat 15 gibi bi elma yiyorum ve bol su içmeye özen gösteriyorum
akşamada köfte yaptım tepsiye dizdim üzerine havuç sivribiber ve soğan dilimledim salçalı sos yapıp fırına verdim yanınada mercimek çorbası ve bol salata yaptım bi dilim ekmek yiyebilirimde yemeyebilirimde karar vermedim
sen nasıl yapıyosun diyeti
Hımmmmm nazcım sen ve kociş hızlısınız maşallahCanım siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz şu an, bir de nazcım çok oldu sorularım ama kaç yaşındasınız sen ve eşin Söylemek istemezsen sen bilirsin canım.
Valla biz de çok güldük ama ben hasta eşim hasta ne onun beni ne de benim onu silkeleyecek halimiz var
Efsun topiğimizin eğlencesi valla ben de çok gülüyorum bu cici kızaAllah da onu güldürsün inşallah.
Nazcım ben de geçen yıl arkadaşımla netten örgü örüyorduk ama o çalışmaya başladı tekrar kız nete giremez oldu , bu sefer senle başlayacam net üzerinden örgü örmeyeElişinde pek çok iş elimden gelir örgü az çok bir şeyler yaptım ama değişik modellerde tek başıma gözüm kesmiyor, tamam artık ben yeni hocamı buldum
Artık eşin çocuk olsun da nasıl olursa olsun diye gülmemiştir
Sen gel hep güldür bizi emi
Kız nasıl diyet yapıyosunuz yaw ben diyeti aklımdan geçirdiğim an daha çok iştahlanıyorum
Sağol canım Allah razı olsun.eşine çok geçmiş olsun hatresim
seninde kilolar alıp başını gitseydi bak nasıl diyet yapıyodun
Sağol canım Allah razı olsun.
Saram benim de boyuma göre kilom az sayılmaz ama ben biraz boşluyorum galiba.Bir de kız ben kilolarımı genelde hep yürüyüş yaparak atardım , ama şimdi bir kaç saat yürüyorum eve geliyorum sanki pestilim çıkmış, ya da sanki üstümden silindir geçmiş gibiyim ya
Öyle olunca da yürüme isteğim olsa da takatım olmuyor artık, zaten topuk dikeni arkadaşım olmuş
Bacım gene nerelere gittin , bak ben de dideyim o şaman
bi yere gitmedim sana mesaj yazıyodum canım menim
benim boyuma göre bayağı fazla kilom zayıflamam lazım canım ya hiç kolay değil bliyorum ama başarmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?