Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Maonyacım kendini şimdi yoğurttan mahrum etme kız, yoğurt ve sirke ile ilgili yapmış olduğun paylaşım yeni gelinler için geçerli.
Özellikle gerdekten sonra bunlara dikkat etmek lazım
Yeni gelin lohusa kadın gibi hassas olduğu için bunlara dikkat edilmesi tavsiye edilmiş...Ama sirkeyi yine de hamile kalma ihtimalinin olduğu zamanlarda çok tüketmemeye çalış, çünkü sirke de söktürücü özelliğe sahip.

kız ballı çörek otunu ben kulandım hiç bir işe yaramadı

Yeterim yine de devam et bence ne olur ne olmaz, sen bunu yap eşine de keçi boynuzu kürü içir, netice de kaç kez tüp deneyip de kendiliğinden kalan çok kadın var. Bakarsın o beklediğimiz mucizeler bizi de bulur.

sara kız topiğini ziyaret edim dedim ama ev sahibi gezmeye gitmiş:)))

Ev sahibi yoksa biz varız canım

Hım anladım Leyloş demek hamilelikten şüpheleniyorsunHadi kız barim sen ol hamile de topice can gelsin, negatif görmekten yorulduk yaww

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
hamilemisin değilmisinn ne çatlatıyorsun insanı

O da emin olamamış canım:26::26::26::26:

Son düzenleme:
Canım 2,3,4 e çok güldüm Allah' da seni güldürsün emi
Eline sağlık ama keşke birinin sırtına koyup da çeksen resimleri daha güzel görünürler bence

Hiççççç korkma ,inşallah hem sorunsuz geçer hem de tüplerin açıktır canım,sonucu ne zaman öğrenebileceksin acaba?
kızlar ben evde olduğum zaman siz anlaşma yapıp gelmiomusunuz neyyyy
Ya ben açtım topici arkadaş aradı 2-3 konuştuk,anca geldim şimdi de siz yoksunuz:26::26::26::26:
hııım denemek lazım deneyenlede işe yaramış o zaman ne yapıyoruz bu ay silkeleniyoruz
Evetttttttt canım bu ayyyyyyyyyyyyy herkes silkeleniyor gülmek de bedava

ben gördüm hatresim okudum hattaa abone oldum okuyrm bazen
gecen gece eşime söledim çok güldü
hmm bende yogurt değil ama hem sirkeli su içiyrm hemde salatada çok kullanıyrm sevdiğim için bende mi kessem kiii

Benimki de çok güldü akşammmm
Canım sirkeyi çok aşırı tüketmezsen sorun olmaz Efsunum, hele hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda bırak, en azından kafan rahat olsun

benim eski hamaratlığım kalmadı yeterim bi yazma kenarını bile kaç ay oldu bitiremedim

Ben de Rana' ya bir bolero başladım yarıda bıraktım, bir yazma da başladım o yarım.Tek başına sarmıyor be Saram , şimdi olacaktık bak yanyana 40 tane bolero 40 tane yazma yapmaz mıydık

valla bende seni özledim abla bu ara pek denk gelemiyrz
zaten bana pc başına gecme yasagı geldi evde biraz
çok giriyomuş kv şikayet etmiş..

Nasılsa laptop di mi, sen de odana çekildiğinde yazarsın bize

hatres 4numara beni anlatıooo

şalları omuzuma koyunca çekecek adam yok

sirke ve yoğurt hayız adet kanını geçiktirirmiş

Evet benim de aklıma geldi canım ya, ama olsun düzelecek inşallah.Bir arkadaşım da senin yaşadığın sorunun aynısını yaşıyordu,başka problemleri de vardı o problemleri kısmen de olsa çözülünce eşi şimdi eskisinden daha iyi .Sizin de zaten varmış ya sıkıntılarınız, eşini olumsuz etkiliyor demek ki. İnşallah o da düzelecek canım.

Yoğurt ve sirkeye gelince adet kanını geciktirme özellikleri olduğuna dair bir şeye rastlamadım ama sirke dediğim gibi iltihap söktürücü özelliğe sahip olduğu için bebek olursa düşmesine neden olabilir diye düşünüyorum. Özellikle idrar enfeksiyonu geçirmeye başladığım anda hemen sirkeli su içtiğimde iltihaptan kurtuldum hep.
Şalları eşinin omuzuna koyup kendin çek, hatta erkekler daha yapılı olduğu için bütün şalını daha iyi görürürüz bence

Son düzenleme:

ayyy bayıldım buna maonya yaaa süper oldu valla sağol canım
onlar için acil önemli bi olay sekerim ondan gidiyolar zaten
derler yaaa kedi seyinde yara görmüş ortalığı yıkmış die o misaliii
baaaa hani hastaydı sizin ev acil mi

benimki güldü ama cevap vermedi yaparız felan die
hmmm o zmn yımırtlama döneminde tüketmicez anlaşıldı

evet laptop benim evdeki canım ama kv odada yazdıgımı biliyor eşim olunca o zaten görüyor laptopu acınca
amannnn kimse beni pc ayrı koyamaz

ben yeni başladım sirkeyle yogurda ama nebilim pek olmadı gecikme
ama işkillendim şimdi iii ceee
herseye bi kup buluyrz zaten yaaa niyleee beslencez bizzzz

aynen bende soba yakmayı bilmiyorum bide yanmayan kömürle yaş odunlarada denk gelince cinnet geçirecektim

meraba güzel hatunlar.

buraya kaç gündür toprak yağıo evin içinde sanki çiçek saksısı dökülmüş gibi her yer toprak temizlik yapıom

ne toprağı yağıyor:26:

silkelet sonra hamiş kal....
Kızlar bu topici hiç okudunuz mu?
Valla bunu yapanlar şap diye hamile kalıyor, bizler de denesek mi ne dersiniz bacılar?

bende 1 hafta önce gördüm bu topiği
eşimede söyledim çok güler zannettim adam olabilir neden olmasın dedi gayet sakin mantıklı geldi
hemen deneyelim dedi bende zaten adetime 1 hafta var denesekte bişey olmaz dedim hem ben çok gülerim dedim
ama denedik ne olur ne olmaz diyehamile kalmadım ama 1 seneyi aşkın zamandır gecikmeyen adetim 3 gün gecikti

ellerine sağlık çok güzeller tığla yapılıyor değilmi

inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin sorunsuz bi şekilde

hoşgeldin nazcım nasısın canımmm
valla benimki çok güldü dün akşam tabii bende beraber gülüştük
ilk defa senin eşin bölee bi tepki vermiş geneli hep gülmüş
nazcım adetin gecikmesi ilerleyen zmnlar için gebelik mi oluşturuyo onu anlayamadım ben
bide bende çok gülerim yaaaa bu işlemde nasıl sallıcak kiiiii

bizde karadayıyı izliyorduk çok güzel bi film ama artık bazı gerçekler ortaya çıksa çok güzel olacak

kaç gündür ev savaş alanı gibi zaten
Ben yine gelirim ara ara işlerime göre yada eşim yokken
Akşamları put gibi tv izlicek halim yok ya şekerim

çok alem tatlı bi kızsın çok gülüyorum sana
valla seninle yaşayan uzun ömürlü olur
dedim ama kaynananlar olmasın
eşinle uzun mutlu yılların olsun

bizde kardeşimle kamerayı açıp karşılıklı örgü örüyoruz
o almanyada bazen ben ona nasıl yapacağını tarif ediyorum
teknoloji ne güzel bişey:126:

valla ne yiyecez bizde bilmiyoruz çocuk isteyen kadınların et te tüketmemesi gerekiyormuş

hoşbuldum canım valla bende çok güldüm ama eşim normal karşıladı

benim adetim dün bitti hadi silkenelim bakalım diye espri konusu oldu bu
ama okadar şey denedikten sonra bunuda deneyelim bari ne kaybederiz dedi
gülme konusuna geline tabiki insan gülmekten kendini alıkoyamıyor

bende duymuştum adetinde düzensizlikler olmaya başlayınca vucut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem

neyse kızlar ben kaçayım işlerim var onları halledeyim akşama görüşürüz

nazemir saol cnm.
çift şişle örülüyor.2side.

efsuncummm dün acillik olan kaynanam bugün gezmeye gitti bebek görmeye benide sıkıştırdı ben yok dedimm akşamada ordan çıkıp bize gelecek o kadar hastakii 2 kapı birden yapacak

kızlar biraz işlerim varrrr çıkıyorum bennnnn.
akşama gelemezsem inş yarın güzel haberlerle gelirim.dualarınızı eksik etmeyin hepinizi

görüşmek dileğiyle
allaha emanet olun.

sağol canım benim felsefem güllümse zaten gerçi uzun zmndır ben uygulayamıyrm ama karşımdakileri gülümsetiyrm en azından
bencede onlar olmasa eşimle daha mutlu olcam zaten bunu hep farkediyrm ama bu satten sonra da ayrı ev istemiyrm maddi olarak
aminn inşşallahhh nice uzun yıllarımız olur çoluk çocukla beraber
aaaa et miiii onuda duymadım ben vvuuuuuuu ne yicem be ben ne kaldı geriii

silkenelim heee süpermişşşş bende kocişe msj atam silkenelim diye
valla eşine

hmmm bende pek olmazdı son 1-2 aydır var gecikme 1 gün de olsa ama daha önce hep günü gününeydi

baaaaa 2 yer gezecek bide heeee maşşallah o zmn onaaa bizden diri demekki

hiç sanmıyorum canım ya neyse
inş ok kolay geçer canım
hiçbir sorun da çıkmaz
Böyle vurdumduymaz insanlara ne sinir oluyorum
Sanki onlara hizmet etmek mecburiyetindesin. Aslında böylesine insanın elinde olsa da hiç yüz vermese.
Allah kolaylık versin prensesim...
öyle sanıyorlar herhal
ben misafir çok severim
asla da kırılmalarıı istemem,kıramam
ama keşke anlayış olsa
sağol canım

sağol canım
hımm iyi olmuş ben de güya diyet yapıyorum
gel birbirimizi motive edelim

sağol canım
hımm iyi olmuş ben de güya diyet yapıyorum
gel birbirimizi motive edelim

motive edelim prensesim

sabah kahvaltısındada maydanoz dereotu salatalık yiyorum biraz peynir bi dilim ekmek ve şekersiz çay

öğlendede bi tabak yemek bi dilim ekmek ve bi kase yoğurt aralardada saat 11 gibi bi bardak süt içiyorum öğleden sonra saat 15 gibi bi elma yiyorum ve bol su içmeye özen gösteriyorum

akşamada köfte yaptım tepsiye dizdim üzerine havuç sivribiber ve soğan dilimledim salçalı sos yapıp fırına verdim yanınada mercimek çorbası ve bol salata yaptım bi dilim ekmek yiyebilirimde yemeyebilirimde karar vermedim

sen nasıl yapıyosun diyeti

Hımmmmm nazcım sen ve kociş hızlısınız maşallahCanım siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz şu an, bir de nazcım çok oldu sorularım ama kaç yaşındasınız sen ve eşinSöylemek istemezsen sen bilirsin canım.

Valla biz de çok güldük ama ben hasta eşim hasta ne onun beni ne de benim onu silkeleyecek halimiz var
Efsun topiğimizin eğlencesi valla ben de çok gülüyorum bu cici kızaAllah da onu güldürsün inşallah.

Nazcım ben de geçen yıl arkadaşımla netten örgü örüyorduk ama o çalışmaya başladı tekrar kız nete giremez oldu , bu sefer senle başlayacam net üzerinden örgü örmeyeElişinde pek çok iş elimden gelir örgü az çok bir şeyler yaptım ama değişik modellerde tek başıma gözüm kesmiyor, tamam artık ben yeni hocamı buldum

Artık eşin çocuk olsun da nasıl olursa olsun diye gülmemiştir

Sen gel hep güldür bizi emi

Kız nasıl diyet yapıyosunuz yaw ben diyeti aklımdan geçirdiğim an daha çok iştahlanıyorum

eşine çok geçmiş olsun hatresim

seninde kilolar alıp başını gitseydi bak nasıl diyet yapıyodun

eşine çok geçmiş olsun hatresim

seninde kilolar alıp başını gitseydi bak nasıl diyet yapıyodun
Sağol canım Allah razı olsun.
Saram benim de boyuma göre kilom az sayılmaz ama ben biraz boşluyorum galiba.Bir de kız ben kilolarımı genelde hep yürüyüş yaparak atardım , ama şimdi bir kaç saat yürüyorum eve geliyorum sanki pestilim çıkmış, ya da sanki üstümden silindir geçmiş gibiyim ya
Öyle olunca da yürüme isteğim olsa da takatım olmuyor artık, zaten topuk dikeni arkadaşım olmuş
Bacım gene nerelere gittin , bak ben de dideyim o şaman

bi yere gitmedim sana mesaj yazıyodum canım menim

benim boyuma göre bayağı fazla kilom zayıflamam lazım canım ya hiç kolay değil bliyorum ama başarmalıyım

bi yere gitmedim sana mesaj yazıyodum canım menim

benim boyuma göre bayağı fazla kilom zayıflamam lazım canım ya hiç kolay değil bliyorum ama başarmalıyım

Ya bu kiloları almak güzel de vermesi niye bu kadar zor
Ama sen yine de uzun boylusun ya ( öyleydin di mi aklımda nedense öyle kalmış) kısa boylu birine göre çok da sırıtmaz kilon diye düşünyürum.
Canım ben kaçıyorum başım ağrıyor bu ağrı ve uykusuzlukla yine iyi konuştum senle. Hayırlı geceler canım.Ha canım aklıma gelmişken hakiki zeytinyağı varsa onunla belini eşin ovalasın .Hakiki zeytinyağı çok iyi gelirmiş dene inşallah sana da şifa olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…